Aleksanteri Lounge Aleksanteri Loft ja kattosauna

Aleksanteri Loft

Aleksanterissa pidät kokoukset kodikkaassa ja tyylikkäässä ympäristössä. Aleksanteri Loft saunaosastoineen soveltuu kokouksiin, kokoontumisiin, illanistujaisiin sekä juhlatilaisuuksiin.

Aleksanteri Loft

Radisson Blu Aleksanterin ylimmässä kerroksessa on upea Aleksanteri Loft sekä ihastuttava saunaosasto terasseineen. Aleksanteri Loft on ainutlaatuinen, erityisesti luovaan työskentelyyn soveltuva kattohuoneisto, joka toimii kokoontumis- ja loungetilana sohvaryhmineen. Loftin aulan yhteydessä on kabinetti, jonne mahtuu kokoustamaan mukavasti n. 16 henkilöä. Loftin rennot tilaisuudet on hyvä päättää kodikkaisiin löylyihin saunaosastolla.

Saunatilat on varustettu huikeilla maisemilla kaupungin kattojen yllä, ja lauteilla on kerrallaan hyvin tilaa kymmenelle saunojalle. Kokonaisuudessaan Loftiin mahtuu jopa 50 henkilöä iloiseen kokoontumiseen tai illanviettoon.

Loftin Experience Meetings -kokoukset kruunaa talon oma kotoisa aamiainen, lounas sekä iltapäiväkahvi, jolloin tarjolla on kuumaa kahvia ja tuoretta pullaa. Koko päivän kokouspakettimme on hinnaltaan 73€ /henkilö, ja edellyttää ennakkotilausta.

Saunabuffetit kuuluvat olennaisena osana vieraidemme viihtyvyyteen rentojen tai railakkaiden saunailtojen tunnelmassa. Valittavanasi on Burger Buffet (30€/henkilö) tai Salad & Sense Buffet (31€/henkilö). Pieneksi makeaksi tarjolla on mutakakkua ja kermavaahtoa tai Aleksanterin leivoksia ja suklaakonvehteja (7€/henkilö). Myös herkulliset Buffetit rakennamme ennakkotilauksesta.

Minimiveloitukset Aleksanteri Loft saunaosastoineen

3h / 500€

+ Lisätunti 200€ /h.

Koko päiväksi Loftin saunaosastoineen saa käyttöön hintaan 1000€, joka on kokonaisuudessaan myyntitakuuta.


Varaukset ja tiedustelut:

Myyntipalvelu, puh. 020 1234 800 arkisin klo 8-18.
Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Lanka- tai matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min

Voitte myös varata Aleksanteri Loftin saunaosastoineen tästä.