15.12 Callessa sopivan tuhmat Pikkujoulut f. Adi L Hasla, Karpalo Squad, Supreme Allstars DJs

15.12.2017 perjantai
Perjantaina 15.12. Callessa vietetään Supremen ja Mellakan yhteisiä sopivasti tuhmia pikkujouluja tarjoten kaupungin ajankohtaisimmat artistit ja kovimmat dj-vedot.

Illan pääesiintyjänä lauteille nousee juuri uuden albumin julkaissut Adi L Hasla. Adin biisit ovat streamanneet yhteensä yli kymmenen miljoonaa kertaa ja mies taatusti on kovassa live-vedossa. Lauteet mestarille lämmittelee paikallinen Kokkolasta ponnistava karpalo lonkeron sanansaattajana tunnettu räp-ryhmä Karpalo Squad. Tottakai live-vetojen lisäksi Supremen residentti dj:stä kasattu 4 hengen rytmiryhmä pitää huolen, että tanssilattialla riittää menoa ja meininkiä aina aamuun asti.

★ LIVE ★
ADI L HASLA
KARPALO SQUAD

★ SUPREME ALLSTARS DJs ★
TOMMY DEEM, TONY PUERTO, INGLORIOUS BASSTERDS

Kovien esiintyjien lisäksi lavalle tuodaan vahvasti terästetyn glögin katkuinen tuulahdus suoraan korvantunturilta, jouluvaloineen ja tonttulakkeineen. Aikasemmista Supremeista tuttuun tapaan lavalle roudataan punanenäisten tonttujen lisäksi mm. televisioita, lediverhoja, näyttävää valaistusta, sekä bilettäjille on jaossa piparin lisäksi satoja erivärisiä valotikkuja! Luvassa sopivan tuhmat pikkujoulut, ja huhuja liikkuu jos saataisiin itse pukki bileisiin vierailemaan.

Laita perjantai 15.12. kalenteriin ylös, tonttulakki jo nyt samantien päähän ja tule kanssamme viettämään sesongin hulluimpia pikkujouluja!

alk. 10 EUR
alk. 8 EUR s-asom

Tässä ravintolassa