Tiikerihai jää keikkatauolle – uusi liikepaikka haussa

Reilun vuosikymmenen tamperelaisia karaokekävijöitä laulattanut karaokeravintola Tiikerihai sulkee mikrofonit hetkeksi. Tauon pituutta ei osata ennustaa, mutta varmaa on se, että uudistuva Tiikerihai avaa uudessa sijainnissa vanhalla tutulla nimellä.
Hämeenkadulla sijaitsevan karaokeravintola Tiikerihain vuokrasopimus päättyy kesäkuun lopussa, ja Tiikerihai vetäytyy viettämään heinäkuun alusta keikkataukoa. Tiikerihain henkilökuntaan kuuluvat kuusi ravintola-alan ammattilaista siirtyvät ravintola- ja kaupan alan tehtäviin muihin Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkoihin.
Tiikerihaille ja sen laulajille etsitään parhaillaan aktiivisesti uutta tilaa Tampereen keskustasta.
- Kun sopiva paikka löytyy, ravintolan liikeideaa kirkastetaan, ja se muokkautuu myös uuden tilan mukaan, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari.
- Tampereella on vahva karaokeskene. Kun uusi tila löytyy ja paikka laitetaan kuntoon, uskon, että asiakkaamme intoutuvat vetämään entistäkin kovempaa ja korkeammalta. Olen varma, että Tikru säilyttää paikkansa kuutamossa, vaikka hetken huilaakin.
Lisätietoja:
Pirkanmaan Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Hautasaari, puh. 010 767 0080, mikko.hautasaari@sok.fi
Pirkanmaan Osuuskauppa, pubien ryhmäpäällikkö Marko Lehtinen, puh. 010 767 2416, marko.lehtinen@sok.fi
 
 
Tiikerihaissa jokainen asiakas tuntee olevansa oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan. Vertaistaan vailla oleva henkilökunta korkkaa päivän ensimmäiset karaoke-esitykset ja lämmittelee yleisön pääesiintyjiä eli asiakkaita varten. Tässä ravintolassa saavat äänijänteitään revitellä myös ne, jotka ennen uskaltautuivat siihen vain suihkussa ja sukeltaessa. Asenne ja lavakarisma ratkaisevat, ei ääni. Ilman aplodeja ei ketään saatella lavalle, ja voittajia ovat kaikki.
 
Tiikerihaista löytyy myös karaokevapaa alue – vaihda kuulumiset kaverin kanssa tai vetäydy pelaamaan erä biljardia. Myös maukas pubiruoka on tarjolla.
 

Karaokea lauletaan ma-su 18-22.

Karaokelistat: www.karaokejukebox.fi, ravintolakoodi: 5775.