Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. 

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Prisma on muutenkin hyvä ostospaikka”
“Siisti.tarjolla ruokaa ja juomaa.”
“"Kahvila sisustukseltaan edelleen hyvin kalsea ja kolkko, siis ei viihtyisä. Lähinnä käyn kahvilla. Kahvipullat yleensä ""samat"" omasta paistosta. Ei voi kehua leivonnaisten makua."”
“"paljon parempi kuin aikaisempi kahvila, oikeastaan erittäin hyvä Prismakontekstissa."”
“Selkeä ja joustava asioida.”
“Kahvi oli sopivan vahvuista ja pulla hyvää ja tuoretta. Tilaajille hyvin.”
“"En yleensä suosittele mitään paikkaa kenellekkään,jos ei kysytä"”
“"Herkulliset tuotteet, mutta ympäristö ei kovin houkutteleva "”
“Ei jaksa”
“"Kaikki sujui, palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, pizzapalat ja kahvipaakelssit herkullisia. Hinta- laatusuhde kohdallaan."”
“"Kahvilassa on hyvä valikoima ja ystävällinen palvelu, mutta kaipaisin jonkinlaista ’aitaa tai näkösuojaa’ käytävän ja kahvilapuolen väliin. Joskus reunassa istuessa tuntuu siltä, että täytyy varoa isoja ostoskärryjä"”
“"Hinta / laatu, sopii nopeaankin tarpeeseen. Hyvä sijainti ja parkkipaikat. "”
“Nopeasti käytettävissä kauppareissulla”