Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki ok”
“"Herkullinen ruoka , mahtava henkilökunta"”
“Kiintoisaa??”
“Hyvä palvelu”
“Mahtava porukka ja siistiä. Erinomaista ruokaa ??”
“"Ruoka oli niin hyvää, että sitä ostaisi mielellään itse uudestaan, jolloin sitä voi huoletta suositella myös muille."”
“"Nopea, siisti ja hyvä valikoima"”
“"Hyvää, maittavaa ruokaa. Valinnanvaraa on runsaasti. Ainoa haittapuoli on ruokailutila, joka hieman ""ankea"" ja pöydät ovat melko ahtaasti, reunimmaiset pöydät hyvin lähellä käytävää, jota pitkin Prisman asiakkaat kulkevat ulos ja sisään."”
“"Hyvä valikoima, edullinen, maistuva ruoka"”
“"Ystävällinen palvelu, kiva tunnelma. Pidän uudesta ilmeestä, selkeä. Salaattipöytä on minun juttu. Sen hinta on vähän noussut, mut Ok edelleen. Itse en syö juurikaan pizzaa enkä pastaa, mut salaattipöytä ja kahvittelu (joskus jätskiä tai pullaa) on kivaa ostosten lomassa tässä ravintolassa. Erityisen mukava on vaalea silmälasipäinen rouva - luo hyvää tunnelmaa olemuksellaan, mut kaikki työntekijät kivoja ja huomaavaisia. ????"”
“"Hyvä valikoima, loistava palvelu ja erittäin maistuvaa ruokaa"”
“Loistavaa palvelua ja henkilökunta parasta.”
“"Helppo, monipuolinen ja ystävällinen"”
“Tosi kiva palvelu ja mielettömän hyvät pitsat!”
“"Hinta laatusuhde on tosi hyvä. Hyvä salaattipöytä, hyvät pizzat ja hanajuoma kuuluu hintaan "”
“Monipuolisia ruoka valikoima”
“Ruoka hyvää ja palvelu toimi.”
“"Kaikki ruoka oli hyvää ja yhdistetty pizzabuffet huippu. Se että lapselleni ei maistunut niin hyvin ruoka ei ole ravintolan vika vaan ronkelin mukulan :D Ruoka oli siis hyvää, osa jopa loistavaa, mutta aina voi parantaa ja siksi kokonaisarvosana 9/10. Tulen asioimaan uudelleenkin! "”
“Ruoka oli hyvää ja siisti paikka”
“"Todella hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Asiointi sujuvampaa edelliseen ravintola Oksaan verrattuna, linjasto oli selkeempi."”
“Kokemus yllätti minut positiivisesti. Hyvä hinta-laatu -suhde”
“"Pizzat olivat erittäin hyviä, ei liian paksuja ja täytteitä oli sopivasti. Myös se, että sai jättää toivomuksen pizzansuhteen ja se valmistettiin nopeasti oli hyvä!"”
“Iloinen ja hyvä palvelu”
“"Huomattavan ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa, erityisen hienoa oli, että tällä vierailukerralla nachovuoka oli tehty härkiksestä! Kaipaisin tietysti kasvissyöjänä vielä laajempia kasvisvaihtoehtoja, esimerkiksi useampaa kasvispizzaa esille, niin lihansyöjienkin tulisi syötyä kasvista. ;) Mutta kasvisnachovuoka oli jo iso parannus! Ehdottomasti suosittelisin ravintolaa. Henkilökunta äärettömän ystävällistä."”
“Hinta suhteessa laatuun ylitti odotukset. Ruuan sai mukaan ja siitä plussaa. 10 pistettä.”
“"Buffaksi hyvä ruoka, salaatti hyvä, lämpimien ruokien osalta saisi olla vaihtelua enemmän. Saisi olla enemmän vaihtoehtoja ei-lihansyöjille ja lihattomat vaihtoehdot voisi merkitä selvemmin. Miljöönä paikka on aika karmea kun kauppakeskuksen asiakkaat kävelevät ruokailijoiden vierestä, viime sunnuntaina oli ravintola kylmä ja vetoisa."”
“Siisti paikka”
“Loistava ha hyvä ruoka”
“Lounas on hyvä ja monipuolinen. Tärkein valintaperuste on se että sattuu olemaan lähin kotiruoka lounaspaikka.”
“aina on varaa parantaa”
“käynti oli ihan ok”
“Olen käynyt usein jo ennen muutoksia”
“Riittävästi eri ruokia: löytyy jokaiseen makuun. Ruuat kotitekoisen tuntuisia. Nopea ja vaivaton asiointi. Pehmiskone hauska idea.”