Jumbo

Vanhan veturitallin 2. kerroksessa sijaitsevat neuvottelutilat henkivät veturitallien 140-vuotista historiaa. Tiloista löytyy lukuisia yksityiskohtia, jotka kertovat kulttuurihistoriallisesti merkittävän rakennuksen menneisyydestä. Jumbo sopii 40-50 henkilön ryhmille sekä kokous- että juhlakäyttöön. Kokoustila on tarvittaessa yhdistettävissä Risto-kabinettiin sekä Ukko-Pekka- ja Risto-kabinetteihin. Moderni teknologia ja huippuunsa hiottu palvelu tekevät niin suuremmista kuin pienemmistäkin tilaisuuksista ensiluokkaisen ja sujuvan kokemuksen.

Tilan koko 87,5 m2.

Maksimihenkilömäärät eri muodoissa

  • Teatterimuoto enintään 50 henkilöä
  • Luokkamuoto enintään 40 henkilöä
  • Istuva illallinen (pitkät pöydät) enintään 36 henkilöä
  • Istuva illallinen (pyöreät pöydät) enintään 32 henkilöä

Kokoustilassa saatavilla

  • Dataprojektori              
  • Säädettävä valaistus
  • Äänentoisto
  • Langaton mikrofoni
  • Langaton headset
  • Fläppitaulu

Katso 360 kuva

Yhdistettävät tilat 2. kerroksessa: Kokoustilat 6-7, 8-9 ja 8-10.

Tilat 8-9 yhdistettynä

Tilan koko 175 m2

  • Teatterimuoto enintään 110 henkilöä
  • Luokkamuoto enintään 80 henkilöä
  • Istuva illallinen (pitkät pöydät) enintään 80 henkilöä

Tilat 8-10 yhdistettynä

Tilan koko 371 m2

  • Istuva illallinen (pitkät pöydät) enintään 200 henkilöä
  • Istuva illallinen (pyöreät pöydät) enintään 160 henkilöä

 

Varaukset ja tiedustelut:

Tampereen S-ryhmän hotellien myyntipalvelu, puh. 020 1234 630

sales.tampere@sokoshotels.fi

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:

Lanka – ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv24%)

Tila

big4_outline50 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.87,5 M2
Projektori
Äänentoisto
Fläppitaulu
Internet-yhteys
Kannettava tietokone
Mikrofoni
TV/Näyttö
Ravintolapalvelut
Videoneuvottelu

Pöytämuodot

Teatteri
Teatteri 50 henkilöä
Luokka
Luokka 40 henkilöä
Ruokailu buffet
Ruokailu buffet 22 henkilöä
Ruokailu pöytiintarjoilu
Ruokailu pöytiintarjoilu 36 henkilöä

Asiakastyytyväisyys

4,3

Palvelu (4,4)
Tilat ja tekniikka (4,2)
Tarjoilut (4,4)