Vanhassa veturitallissa on kaikkiaan 10 kokoustilaa 2. kerroksessa, joissa on yhteensä 1250 m2 ja maksimissaan noin 1600 asiakaspaikkaa. Tiloja voi yhdistellä ja muokata tarpeen mukaan. Lisäksi hotellin puolella on 4 kokoustilaa.

Kokoukset

Veturitallien kokoustilat on suunniteltu niin pienten ja intiimien kuin suurempienkin kokousten pitämiseen. Tiloja on helppo muokata kokouksesi luonteen mukaiseksi. Moderni kokoustekniikka ja osaava kokoushenkilökunta varmistavat jokaisen kokouksen sujuvan onnistumisen.

Kongressit

Suuria kongresseja varten kaikki 1. kerroksen kokoustilat ovat yhdistettävissä yhdeksi suureksi tilaksi. Teatterimuodossa 1. kerroksen maksimikapasiteetti on noin 700 henkeä. Huippumodernin kokousteknologian ja innovatiivisen toteutuksen avulla tilaisuudestasi muodostuu mieleenpainuva tapahtuma.

Tiedustelut ja varaukset:

Tampereen S-ryhmän hotellien myyntipalvelu puh. 020 1234 630

ma-pe 9-16

Juhlatilaisuudet

Kongressikeskuksen 1. kerroksen tilat yhdistämällä voi järjestää esimerkiksi noin tuhannen hengen cocktail-tilaisuuksia. Istuvia illallisia voi järjestää 500 hengelle.  Ainutlaatuinen historiallinen miljöö ja Tampereen legendaarinen henki sekä niitä tukeva osaava ja ystävällinen henkilöstö varmistavat, että tilaisuutesi ovat unohtumattomia elämyksiä viimeistä piirtoa myöten.

Paja Kongressikeskus