Frans & Marie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät meillä hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Ruokamme on valmistettu parhaista ja tuoreista raaka-aineista.

 

Iloinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan lounasta tai illallista, tai viettämään erilaisia juhlia tunnelmallisessa ympäristössä. Sijaitsemme Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä, Tammerkosken vierellä. Tervetuloa!

 

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.03.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolaan mennessä tuli tunne, että olen tervetullut, vaikka mentiin vaan juustolle ja viinille.”
“Kävin lauantaibrunssilla, ja se oli erinomainen kokemus. Hyvä hinta-laatusuhde, maukasta ruokaa, monipuolinen valikoima ja ennenkaikkea brunssille sopiva kattaus: ei aamiaiskattaus, ei lounasbuffet vaan nimenomaan brunssi. Erinomaista!”
“Ravintola oli ruuhkainen brunssin takia ja tarjoilijat taisivat sen takia olla hieman pinteessä. Omelettien paistopisteellä homma ei sujunut lainkaan, kokki oli todella pulassa tilaustulvan kanssa. Me saimme väärät munakkaat, koska kokki kertoi niiden sisällön väärin. Palvelu siis tökki, mutta brunssin erinomainen ruoka korvasi kaikki kärsimykset.”
“Ruoka oli maistuvaa lauantain brunssilla. Toki minut yllätti, että paikanpäälle pitää tehdä pöytävaraus, koska sitä ei selkeästi lukenut missään nettisivuilla. Ruoan määrä oli pettymys, hintaansa nähden brunssi oli erittäin pieni ja suppea, vaikka olikin hyvänmakuinen. Brunssille en tulisi uudelleen, enkä suosittelisi, mutta varmasti kehottaisin ystäviä kokeilemaan listalta jotain, ravintola on oikein viihtyisä ja tunnelmallinen.”
“Hinta-määrä-suhde ei brunssilla täsmännyt ollenkaan, enkä ollut tietoinen, että pitäisi varata pöytä, sitä ei ilmoiteta missään erikseen verrattuna muiden ravintoloiden brunsseihin, johon voi mennä siihen aikaan, kun itselle käy.”
“Hyvä sijainti ja ruuat hyviä aina kun olemme käyneet Tampereella.”
“Lauantaibrunssi oli monipuolinen.Edullinen kuohuviini plussaa.”
“Ketjuravintolan helppous, hyvä palvelu, hyvä sijainti”
“Hyvä hinta-laatusuhde useimmissa annoksissa. Houkuttelevia vaihtoehtoja.”
“Kaikki pöytäseurueen annokset eivät vastanneet odotuksia. Suomi 100 -menun pääruoka, kuhaa ja ohrattoa, oli pliisu, lounasannosmainen esitys. Esim. Kuhaa ja riävää oli annoksena huomattavasti houkuttelevampi.”
“Etukupongilla edullinen brunssi. Brunssilla oli hyvät ja monipuoliset ruuat ja juomat. Kivan oloinen paikka.”
“Brunsailla tarjoilu linjasto oli vähän liian kapea.”
“mukava miljöö”
“totuuden nimessä on sanottava etten ole tiennyt olevani sen nimisessä ravintolassam se nii ei tullut missään vastaan. Kai kyse on Ilveksen alakerrassa olevasta paikasta. Amarillokin sielä on ja sen jotenkin noteerasin kun siellä söimme päivällä. Eli kyllä tuon nimen/konseptin lanseeraus on varmaan vähän haasteellinen juttu.”
“Kodikas ja rento tunnelma. Helppoa ja miellyttävää kaikin puolin.”
“Mukava, rauhallinen ravintola ainakin lounasaikaan. Henkilökunta osaavaa ja huolehtvaista. Ruoka maistuvaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja erinomainen ruoka =)”
“Torstain vegaanikeitto”
“Liian vähän vegaanisia vaihtoehtoja listalla, lounaspöydässä on välillä paremmat ja välillä huonommat valikoimat.”
“Erittäin herkullinen ruoka, hinta - laatusuhde kohdallaan. Ystävällinen palvelu, sopivasti joustoa tilauksissa. Siisti paikka ja ilmeisen suosittu, koska lähes kaikki pöydät täynnä. Iloinen illanvietto ystävien kanssa sai mukavan alun, kiitos siitä! Extrana vielä tarjouksessa ollut kuohuviini!”
“Sijainti, tunnelma, ruoka ja juoma hyvää.”
“Tunnelma, viipyilevä fiilis, miellyttävä valaistus, houkutteleva ruokalista”
“Erittäin ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Vakipaikka, käymme väh. Kerran kuussa. Henkilökunta on aivan ihanaa ja ruoka aina hyvää”
“Äänimaailmaan voisi vielä panostaa, pystyisikö Amarillosta kuuluvaa musiikkia jotenkin eristämään”
“Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka oli maukasta ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Tilat, myös wc:t olivat siistit.”
“Meidät huomioitiin tasaisin väliajoin koko käyntimme ajan ja ruoista kysymämme asiat selvitettiin, mutta tarjoilijaharjoittelija ei hymyillyt koko aikana ja välillä tarjoilu oli melko vaivaannuttavaa.”
“Ruoka ja palvelu hyvää!”
“alkusalaatti oli todella positiivinen yllätys”
“joihinkin pöytiin voisi lisätä jotenkin yksityisyyden ja rauhan tuntua”
“Nuori tarjoilija oli hyvin ystävällinen, hyvä asiakaspalvelija!”
“Hyvä sijainti Hyvä palvelu Hyvä ruoka”
“Kokonaisuus täydellinen. Rennon juhlava ilmapiiri. Hyvä palvelu ja erinomainen ruoka”
“Lauantai-illan ruuhkasta huolimatta miellyttävä kokemus ja nopeahko palvelu, mukava ympäristö istuskella ruokaseuran kanssa.”
“Hotellin kyljessä, nopea ja helppo valinta hotellin asiakkaalle ja muutenkin keskeinen sijainti ulkopaikkakuntalaisen näkökulmasta, sopivan 'pieni'”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka. Hyvä palvelu. Hyvä menu.”
“Henkilökunta loistava kuten ruokakin”
“Kallis...mutta ehkä sitä maksaa laadusta”
“Ruoan maku on hyvä.”
“Ravintolan ilmoitettiin olevan täynnä, pikkujouluaika. Kun istuin itselleni osoitetussa paikassa, oli hyvä tilaisuus ihmetellä tilan käyttöä. Ravintola oli 'täynnä' noin 2,5 tuntia ilman että ravintolasalissa oli juuri ketään. Tänä aikana kävi ilmeisesti useamman kymmentä ihmistä jotka lähtivät pois koska ravintola oli 'täynnä'. Kannattaisiko miettiä milloin ravintola täynnä ja milloin sinne mahtuu uusia asiakkaita.”
“Ruoka oli erittäin herkullista ja palvelu ystävällistä.”
“A decent menu, quick and friendly service”
“Tilasimme ruuaksi pippuripihvit . En ole koskaan syönyt noin hyvää pippuripihviä missään. Se oli todella suussasulava ! Meitä oli 4 hengen porukka ja kaikki otimme samaa ruokaa, kaikki olivat samaa mieltä että pihvi oli loistava. Myös muut ruuat , jälkiruoka + juustolautanen olivat hyvät !”
“Kaikki kohdillaan: ruoka, juoma, palvelu, ympäristö! Talon leipä ruoka odotellessa kiva plussa. Menu on monipuolinen, mutta aina vaan päädyn pariloituun vasikanmaksaan, koska maksaa saa harvoin ja vielä harvemmin hyvin laitettua maksaa.”
“Hyvin maukas ruoka”
“Ulkomaihin verrattuna viinien hinnat suomalaisissa ravintoloissa ovat liian korkeita. S-ryhmä on ottanut erinomaisen tavan tarjota asiakkaille ns. asiakasomistajaviinejä, joiden hintaa voi pitää kohtuullisena. Tämä käytäntö tuo varmasti useita asiakkaita. Tunnelmaltaan ko. ravintola oli viihtyisä ja meille tarjoillut tarjoilija palveli ystävällisesti.”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Vähän liikaa suolaa”
“Listalla on maksaa. En ole eläissäni saanut niin hyvää maksaa kuin F&M:ssa.”
“Ruoka on todella hyvää.”
“Ruokaa saa odottaa ihan peevelin kauan, vaikkei ruuhkaa pahemmin ole. Lisäksi tarjoilija oli joka vaiheessa eri, nihilistinä tahdon pitäytyä vain yhdessä tai max kahdessa tarjoilijassa pöytää kohden.”
“Tunnelmallinen ilmapiiri. Hyvät ruoat”
“Pöytään ohjaus oli ongelmallinen. Pöytävaraustani ei meinannut löytyä, mikä aiheutti 6 hengen seurueelle ylimääräistä sydämentykytystä.”
“Hyvä ruoka, rauhallinen miljöö”
“Hyvä lastenlista ja lapsiasiakkaiden huomioiminen”
“No, ketjuravintoloiden ongelmana on aina lievä persoonattomuus. Mutta sellaiseksi oikein hyvä.”
“Edullinen lounas,ystävällinen palvelu”
“Kohtuu hyvä ja edullinen lounas buffet.”
“Kassa oli ahtaassa paikassa, ei ollut esim laukulle mitään lasku paikkaa, pöytätasoa tms. Ja kassa oli ihan ahtaassa paikassa buffetin edessä. Lounaan buffetissa vain kylmiä ruokia ja lähes joka ruoassa papuja, kaalia tai linssejä jotka eivät sovi herkkä vatsaisille. Niitä olisi voinut olla vain osassa ruokia”
“Hyvä palvelu. Maksapihvi hyvin tehty. Kuohuviini hinnoiteltu maltillisesti.”
“Aluksi musiikki oli ”täysillä” ja lounasmusiikiksi liian heviä. Ehkä nuoren henkilökunnan maun mukaista? Se kyllä hiljennettiin pyynnöstämme.”
“Suomalaiseksi ravintolaksi palvelu oli ihan hyvää. Ruoka oli myös maistuvaa.”
“Takuuvarma ruokailukokemus, tuttu ja turvallinen”
“Meitä palveli baltialaistaustainen opiskelija, ei ymmärtänyt eikä osannut suomea eikä juuri englantia, kaatoi juoman pöydälle, jonka 'kuivausyritys' jäi märäksi. Ei ollut edes mistään nuoresta tytöstä kysymys, vaan jo varttuneempi henkilö, mutta ei näköjään minkäänlaista kokemusta k.o. asioista”
“Ystävällinen palvelu, viihtyisä miljöö.”
“Sijainti ostoskeskuksen kupeessa ehkä hieman levoton.”
“Siisteys, joustavuus”
“Vanha tuttu paikka. Nimi vain vuosien saatossa muuttunut, mutta palvelu pysynyt hyvänä.”
“Toisinaan tuuletus ja veto häiritsevät, riippuen, missä pöydässä istun.”
“Oikein hyvä ruoka.”
“Oma pihvini pieni muihin verrattuna.”
“Palvelu ja ruoka oli todella hyvää. Kaikki sujui hyvin ja oli todella mukava kiireetön olo. Henkilökunta huomioi todella hyvin, mutta huomaamattomasti.”
“Se on hyvällä paikalla ja sieltä saa s bonusta.Siellä on rauhallista seurustella ystävän kanssa.”
“Ennen siinä paikassa oli fransmanni.Se oli sisustukseltaan viihtyisämpi.Oli vähän väriäkin.Nyt tässä ravintolassa kaikki on tummaa ja valkoista,eli väritöntä. Liian pliisua oli ystävänkin mielestä.Se pistää harkitsemaan käydäänkö seuraavalla kerralla siellä.Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä.Siihen aikaan oli erittäin vähän asiakkaita.”
“palvelu”
“Palvelu loistavaa hyvän ruoan lisäksi. Hinta / laatu todella kohdallaan.Jatkakaa samaan malliin.”
“Hyvät blinit”
“Ruoka. Palvelu.”
“Ravintola oli perusmiellyttävä sekä sisustukseltaan että palvelultaan. Se sijaitsee päiväsaikaan liikuvalle hyvällä paikalla Koskikeskuksen yhteydessä.”
“Gluteeniton ruokavalio (keliakiaa sairastava henkilö) on huomioitu hyvin. Henkilökunta vaikuttaa olevan myös ajantasalla keliakiaan liittyvän kontaminaation suhteen kun valmistetaan ruokaa. Lasten annosten kohdalla on pystytty tarpeen mukaan muokkaamaan annoksia. Itse arvostan tasaista laatua, hyvää ruokaa, tunnelmallista ilmapiiriä ja ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tampereen Frans & Marie on tasalaatuisuudessa verraton. Myös ulkomaalaiset vieraamme ovat viihtyneet ja pitäneet annoksistaan sekä ravintolan ilmapiiristä ja palvelusta. Kiitos.”
“Sohvat ruokailupöytien istuimina ovat liian 'upottavat' lyhyemmille ihmisille ja lapsille. Ei varsinaisesti mitään negatiivista sanottavaa. Suosittelen paikkaa.”
“Mahtava henkilökunta ja maistuva ruoka! Kaksivuotiaani huomioitiin erittäin hyvin, emmekä voisi olla tyytyväisempiä illalliseen kokonaisuutena.”
“Ei vähennä halukkuutta suositella, mutta jouduimme odottamaan kauan ennen kuin kukaan tuli ohjaamaan meidät pöytäämme. Meillä oli varaus.”
“Hyvänmakuinen ja herkullisesti tarjolle laitettu/aseteltu annos. Kouluikäisten lasten erityistoiveet otettiin hyvin huomioon (esim kastikkeet eri kulhoon ym). Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä. Jälkiruoka kruunasi käynnin.”
“Hyvä palvelu”
“Hintataso liian korkea”
“Hinta/laatusuhde. Ympäristö. Palvelu. Sijainti.”
“ammattitaitoinen henkilökunta ja erinomainen ja kaunis ruoka”
“Todella hyvä ruoka ja tunnelma. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka, siisti yleisilme”
“Ruokailijoita maksutettiin vedestä”
“Yhden vierailun jälkeen en vielä osa sanoa.”
“Laaja valikoima, vaihtuva menu, paljon kala ja kasvisruokia .”
“Ehkäpä kala olisi voinut olla maukkaampaa maustetumpaa”
“Erittäin mukava tarjoilija”
“Ruoka on hyvää ja laadukasta. Erityis kiitoksena hienosti huomioidut päivänsankarit kun vietimme syntymäpäiviä.”
“Erittäin hyvin hoidettu tilanne kun pihvini kypsyys oli väärä, nopeasti tuli oikealla kypsyydellä uusi annos. Hyvitys oli hyvä, vaikkei sellainen olisi edes olisi ollut tarpeen nopean korjauksen vuoksi. Iloinen yllätys tietysti oli.”
“Osa tarjoilijoista ei ihan ollut tehtävien tasolla, enkä tarkoita harjoittelijaa.”
“Rauhallinen tunnelma”
“Ruokalistassa vähän kasvisvaihtoja”
“Erinomainen ruoka.”
“Vähän ontuu... Likaisia astioita ja palvelu ontuu ilmeisesti vuorojen vaihtuessa.”
“Tosi hyvä ruoka.”
“Vaihtuvat tarjoilijat.”
“Ihanan ystävällinen henkilökunta ja ruoka erittäin hyvää!”
“Hyvä ruoka!”
“No ihmisiä kulkee siitä ohi koskikeskukseen. Vähän häiritsevää.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu.”
“Tunnelma ei ollut paras mahdollinen, kiireinen tai jännittynyt tunnelma. Johtui ehkä istumapaikasta lähellä sisäänkäyntiä ja tarjoilijoiden työpistettä.”
“Tunnelma oli hyvä, ja ruuat olivat sopivan hintaisia ja laadukkaita. Monipuolinen ruokalista!”
“Ruoka oli maukasta!”
“Hieman kalliin puoleista. Erityisesti drinkit. S-etuja niukasti.”
“Miljöö, keskeinen paikka, parempi kuin tavallinen lounasravintola”
“Sunnuntain aukiolo alkaa hiukan liian myöhään, kerran aikaisemmin jouduin menemään naapuriin.”
“Erinomainen ruoka. Miellyttävä ilmapiiri alkuiltapäivästäkin.”
“Helppo ja mutkaton ravintola. Sopivan monipuolinen ruokalista, ei liikaa vaihtoehtoja vaan lista pidetty kuitenkin simppelinä ja teemaan sopivana. Hyvä 'perusvarma' ravintola ja mukava, ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Viime käynnin perusteella ei ainakaan ilmennyt mitään sellaista.”
“Nopea palvelu! (Meillä oli kiire oopperaan.)”
“Please, älkää kysykö asiakkailta 'maistuiko'- mantraa. Annamme kyllä palautetta tarvittaessa.”
“Loistava henkilökunta ja todella hyvä ruoka :)”