Frans & les Femmes
 
Frans & les Femmes on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & les Femmes -bistroissa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
 
Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vähäinen kokemus/ensimmäisen kerta johtivat nyt tuohon 8:n.”
“Miellyttävä kokemus kaikin puolin”
“Ruoka oli TÄYDELLISTÄ, erityiskiitos kokille. Tarjoilija oli myös aidon ystävällinen, kiitokset myös hänelle. Kiireetön ihana tunnelma. Sanalla sanoen täydellistä.”
“Monet työkaverit olen saanut mukaan syömään vaikka ovat olleet kaavoihin kangistuneita useitakin vuosia ja käyneet muuqlla. Joka kerta olemme olleet tyytyväisiä. Korona aikana jo hieman kaipasi mekin Frans ja Marien lounaita. Kiitos osaavalle ja ystävälliselle henkilökunnalle. On mukava käydä ravintolassa johon on tervetullut.”
“Ruokailun aikana sattui ja tapahtui yllätys, henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja avulias. Ruokailun lopetus onnistui hienosti,vaikka jouduinkin hetkeksi poistumaan. Keittiöstä tullut lämminruoka maistui erinomaiselta. Vielä kerran kiitos kaikille todella hienosta palvelusta.”
“Hyvällä paikalla oleva laadukas ravintola.”
“Hyvää ruokaa ja hintataso ok, mutta omassa ruoassani oli vihanneksia liian vähän.”
“Tunsin oloni turvalliseksi ja ruoka oli kaikkiaan hyvää”
“Salaattipöytä tuntui 'köyhemmältä'.”
“Kaikki meni muuten hyvin paitsi suositeltu viinivalinta lopulta ihmetytti sillä se ei ollut asiakasomistajaviiniä vaan kalliimpi vaihtoehto eikä kumminkaan yhtään parempaa kuin as.om.viini tod.näk. olisi ollut. Ruoka oli erinomaista!”
“Perussuomalainen konstailematon, hyvä ruoka, jossa perinteillä merkitystä. Sopii suomalaiseen makuun. Kiireetön ilmapiiri. Muutama todella hyvä annos kuten perinteinen härkäpata. Kotimaisia juureksia lisukkeina. Hyvä sijainti.”
“Vegaanisia vaihtoehtoja voisi olla enemmän. Jälkiruoista ne puuttuivat kokonaan.”
“Hyvä ruoka ja ihana henkilökunta .”
“Tunnelma oli erittäin lämmin ja tarjoilija todella mukava.”
“Hyvä ruoka, miellyttävä ympäristö ja hyvä palvelu. Fodmap-dieettini tuottaa usein vaikeuksia. Nyt se otettiin hyvin huomioon.”
“Kaikki hoitui moitteetta??”
“Muuten kaikki oli ok eli tyydyttävä numero,paitsi vaimon tilaama grillipihvi oli sitkeä ja mauton. Sikäli oli erikoista ,että keittiö jopa suositteli grillipihviä ja tällä suosittelun perusteella vaimokin valitsi grillipihvin. p.s. valituksen jälkeen tarjoilija tarjosi tilalle uutta pihviä, mutta eipähän kiinnostanut. Vierailtiin ravintolassa 20.8.2020.”
“Palvelu toimi, mukava tarjoilija ja ruoka maistui?? Rento meininki??”
“the interior is dates and old. There are no windows to see outside. But I liked the staff behavior here at frans and marie and i felt more welcome”
“Ravintola oli siisti ja viihtyisä. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällisiä.”
“Aina yhtä hyvää ruokaa”
“Hyvällä paikalla oleva ravintola jossa kiva henkilökunta ja hyvä ruokalista.”
“Siisti paikka. Ehkä hieman epävarmoja tarjoilijoita, hiljattain aloittaneita?”
“Palvelu oli niin ystävällistä ja ammattitaitoista sekä ruoka super hyvää!”
“En perustele.”
“Hinta/laatu kohdallaan.”
“kiva paikka,hyvä ruoka ja palvelu!”
“ruoka oli erittäin hyvää”
“Ruokalista oli vaatimaton, palvelu perustasoa, miljöö arkinen (bistro-tasoa).”
“.”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka. Klassinen menu, mutta sitä voisi kehittää jännittävämmäksi ja ranskalaisemmaksi.”
“Paikka oli siisti, rauhallinen ruoka oli maistuvaa.”
“erittäin hyvää ruokaa”
“Olimme tyytyväisiä iltaamme ravintolassa. Palvelu oli loistavaa. Vilttiä kysyttäessä tarjoilija ei osannut sanoa, mutta kävi tarkistamassa ja palasi viltin kera. Tästä iso plussa! Ruoka oli oikein hyvää, mutta jotain siitä jäi silti puuttumaan. Lisäksi osa kauppakeskuksen hulinasta kuului pöytään ja tämä hiukan laski tunnelmaa, mutta ei kuitenkaan merkittävästi. Kaiken kaikkiaan mukava ja onnistunut synttäri-illallinen!”
“Miellyttävä ympäristö, hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja Palvelu.”
“Miellyttävä paikka rennolle päivälliselle lasten kanssa.”
“Kynttilät ihania, mutta olisi turvallisempia kun olisivat purkissa. Loosit ja sohvaryhmät ihanan kutsuvia, mutta yläosassa kun istui jäi jotenkin kolkko vaikutelma. Ihana hymyilevä henkilökunta, asiantuntevaa palvelua( tätä enää harvoin saa missään) meitä tarjoili selvästi ”aloittelija” mutta hoiti homman hienosti, hymyillen ja ystävällisen adiantuntevasti, huomioni kiinnittyi vanhempaan kollegaan, joka auttoi ja ohjasi ammattitaitoisesti. Hienoa Kiitokset hymyileville kokeille”
“Ruoka erinomaista ja annokset tulivat nopeasti”
“Todella toimiva ja onnistunut kokonaisuus, viihtyisä ja miellyttävä ilmapiiri, herkulliset tuotteet, erittäin hyvä asiakaspalvelu. Olen ehtinyt suositella ravintolaa useammalle ja varmasti tulen itsekin toistekin. Myös muu pöytäseurue oli tosi tyytyväinen. Myös erikoistilaus jälkkärin suhteen onnistui.”
“Ruoka ja palvelu on aina loistavaa!”
“Ruokalista oli valitettavan suppea.”
“Nopea ja hyvä palvelu.”
“Koronarajoitukset näkyi aukiolossa, mutta meitä ei haitannut. Arki-ilta oli hiljainen, nuori tarjoilija miellyttävä ja osaava. Ruoka hyvää. Onnistunut kokemus.,”