Frans & les Femmes
 
Frans & les Femmes on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & les Femmes -bistroissa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
 
Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olen käynyt kyseisessä ravintolassa pari kertaa ja palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa sekä ruoka ja viinit erinomaisia.”
“Jonkun yrityksen suositteleminen ystävälle jollain tavalla ongelmallista. Jos suosittelemisen perustana pidetään hyvää palvelua, viihtyisää tilaa ja hyvää ruokaa, niin voin suositella paikkaa kaikille. Asumme Turussa. Tällöin suositteleminen on tässä tapauksessa vielä hankalampaa. Olemme jo kauan Tampereelle suuntautuvilla kulttuurimatkoilla ruokailleet tässä paikassa.”
“Aina käydessämme olemme saaneet hyvää palvelua ja ruoka on ollut maukasta. Tunnelma rauhallinen, joten aina kun haluamme seurustella menemme tähän ravintolaan. Ei pettymyksiä tästä ravintolasta.”
“Hyvä ruoka ja sujuva palvelu. Mukava miljöö.”
“Tunnelma hyvä, palvelunihan ok (ei käyty pöydässä kyselemässä hirveästi) ja ruoka hyvää (joskaan ei huippua)”
“Ruoka ja palvelu hyvää, pienen pieni miinua kolkosta tilasta, jossa kaikuu”
“Ruoka on aina ollut erittäin hyvää ja monipuolista, jopa terveellistä. Taidetaan raaka-aineena käyttää jopa lähipalveluita, jos en väärin muista. Palvelu toimii aina ja juomakin on maittavaa.”
“Kaikki odotukset täyttyi”
“Kiva tunnelma, seurueessa oli yksi allergikko ja hänkin sai sopivaa ruokaa. Pääruoka tuli tosi nopeasti, jälkiruoka hieman kesti.”
“Miellyttävä paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka.”
“Ruoka ja palvelu yllätti ensimmäisellä kerralla. Suosittelimme ravintolaa seuraavana päivänä tutuillemme”
“Sain hyvää palvelua ja ruoka oli hyvää ja vaikka olin tällä kertaa yksin, oli miellyttävä tilanne ja tunnelma.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja huomioon ottavaa”
“Suosikkiravintola Tampereelta.”
“Kokonaisarvosana voisi yhtä hyvin olla myös 10. Erityisesti ruuan korkea laatu teki minuun vaikutuksen. Voi olla, että olen nauttinut tässä ravintolassa tähän asti parhaan aterian. Mikäli vierailen Tampereella, tulen lähes varmasti uudelleen. Kiitokset ravintolalle, aivan erityisesti keittiöön.”
“Valitsen ravintolan esteettömyys-hinta/laatu-asiakaspalvelu -kolmikannan perusteella ja siinä Frans & Marie on jo edeltäjänsä aikana pärjännyt hyvin. Pyörätuolin käyttäjän näkökulmasta osa esteettömyyttä kun on mm. pöytien rakenne, polvien pitää mahtua pöytälevyn alle ilman että pyörätuolin jalkalauta ottaa kiinni pöydän jalkoihin. Suosittelen ystävilleni ja tuttavilleni itselleni fyysisesti sopivia ravintoloita, sillä tahdon kaikin keinoin tukea esteettömyyttä - monitasoratkaisuja loosheineen tai muuten esteellisine pöytineen löytyy jo yllinkyllin.”
“Loistava ruoka, syömme varmasti uudelleen. Maistoin jopa vaimomi tilaamia valkosipulietanoita jotka olivat maistamisen arvoisia.”
“Yhden käynnin kokemus on aika vajavainen.”
“Vastaanotto oli huono, viitattiin vaan kädellä suunta, että ' tuo keskimmäinen loosi taitaa olla teidän'. Kun tarjoilijaa ei kuulunut, niin heräsi epäily ollaanko ollenkaan oikeassa pöydässä. Henkilökunnan kesken näytti olevan epäselvää kelle 'kuulumme'. Kun palvelua sitten saimme, niin se oli hyvää ja erittäin kohteliasta, kiitos James!”
“Keskeinen sijainti, mukava palvelu, ruoka hyvää”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu osittain ystävällistä. Pöytään ohjausta kuitenkin piti odottaa vaikka ravintola oli tuskin puoliksi täynnä, samoin laskun saaminen kesti kauan. Tilatut viinit (pääruoan kanssa) tuotiin vasta kun niitä pyydettiin erikseen. Jäi vähän tunne, että asiakkaita/salin tilannetta ei huomioida riittävästi.”
“Olen saanut houkuteltua ystäviäni mukaan.”
“keskeinen sijainti, miellyttävä viihtyisä paikka”
“Todella herkkullinen pippuripihvi annos”
“Jouduimme odottamaan ruokaa (salaatti) yli tunnin, jolloin vasta ymmärsimme kysellä tilauksen perään. Tarjoilija oli unohtanut toimittaa tilaksen keittiöön. Henkilökunta ei ollut huomannut tilannetta vaikka asiakkaita ei ollut erityisen paljon. Vesi tuotiin vasta kun huomasimme pyytää (vaikka lasit tuotiin heti).”
“Hyvä ruoka, loistava henkilökunta+++”
“Ruoka oli hyvää ja salaattipöytä monipuolinen sekä palvelu ystävällistä ja sujuvaa”
“Erinomaista ruokaa, hyvä palvelu, miellyttävä miljöö.”
“Kaikki oli palvelun ja ruoan puolesta ok paitsi että jouduttiin odottamaan pöytäänohjausta kohtuuttoman pitkään”
“Ruoka maistui, ravintola on keskeisellä sijainnilla ja mukavaan illanviettoon todella sopiva paikka.”
“Miellyttävä paikka ja hyvä ruoka”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja tarjoilijat olivat hyvän tuulisia, hymy kasvoilla. Ruoka oli todella laadukasta ja hyvää! Ruuasta jäi hyvä mieli ja se saa palaamaan ravintolaan uudelleen. Keittiölle iso kiitos kokemuksesta?? niin myös salin puolella olleille henkilöille???? Työn Iloa??”
“Ruoka oli erityisen hyvää (Maistelumenu) ja palvelu oli erittäin hyvää ja huolehtivaista.”
“Kokonaisuus oli erinomainen, palvelu,ruoka ja juomat”
“Viihtyisä ravintola , hyvä sijainti jos esim. Hotelli Ilveksessä yöpymässä.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”