Aina kun Tampereella on tapahtunut jotain merkittävää, tärkeimmät vieraat on tuotu tänne Tammeriin. Mannerheim, Kekkonen, Svinhufvud, Juri Gagarin.. Tämä on hotelli, jonne sisään astuessaan toivoisi, että sen seinät osaisivat puhua. Tammer on kaupunkiarkkitehti Bertel Strömmerin luomus. Legenda. Bistro Tammer on osa rakennuksemme upeaa historiaa, mutta vahvasti läsnä tässä päivässä.

Bistro Tammerissa jokainen yksityiskohta on mietitty. Sen näkee täällä kaikessa. Täällä mestarit kohtaavat asiakkainaan samanlaisen asenteen omaavia. He ovat aivan tavallisia, mutta parasta kokemusta odottavia. Moni on jäänyt aterian jälkeen meille yöksi.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Tammerissa.

 

 

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Fick bra svensk service av en dam från Vasa.”
“Rauhallinen paikka ja hyvä ruoka.”
“Kiva miljöö”
“Hyvä kokemus itsellä??”
“"Ruoka oli erittäin hyvää. Aperol Spitz oli vetinen eikä maistunut oikealle. Olisikohan väärä sekoitussuhde. Mielestäni on kerrottava asiakkaalle jos jokin drinkin ainesosa on loppumassa, jos syy oli tässä. Muussa tapauksessa se vaan oli ala-arvoinen."”
“Todella hyvää ruokaa ja palvelu erinomaista. Sijainti ihanalla paikalla. Kehuin jo ystäville kuinka herkullinen kana Caesar salaatti teillä on eli Suomen paras.”
“Hyvä ravintola hienon hotellin yhteydessä.”
“Ihan hyvä vähän korona epäselvyyttä eikä seisova pöytä näinä aikoina kiinnosta”
“"Kaunein ja kaikin tavoin miellyttävin terassi Tampereella. Toivoisin, että ""kioskimyynti"" olisi avoinna aina, kun terassilla on asiakkaita. Suljettu ""kioski"" ei toivota tervetulleeksi. Muuten kaikki ok."”
“Kiva paikka syödä ulkona terassilla”
“"Ravintolan taso on laskenut huikeasti, mutta terassi on edelleen mukava paikka ruokailla."”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma.”
“"Kaunis paikka. Vähän aikaa piti ihmetellä, onko pöytiin tarjoilua. Vesi oli lopussa. Henkilökunta oli ystävällistä"”
“tilaa oli”
“Kaikinpuolin miellyttävä kokemus”
“Arvostettu paikka ja rauhallinen”
“"Suosittelen aina, ihana legendaarinen paikka."”
“"Kivassa kohtaa Bistro ja hyvä kokemus, ainut että pöytien siivous vaikutti minimaaliselta ulkona. Ulkona tarvittaisiin joku joka tarkistaa että ottimia on tarpeeksi koko ajan ja pöydät tyhjätään ja puhdistetaan koronan vuoksi paremmin, mutta ei niin että ei ole vapaata tarjoiliaa ulkona vastaanottamassa tai tarjoamassa juomat. "”
“"Ruoka hyvää, mutta henkilökuntaa joko liian vähän tai koulutus puuttuu. Kun kerroimme, että tulimme syömään, tarjoilija sanoi, että ruokalistan voi hakea tuolta. Hänelle ei tullut mieleenkään hakea sitä meille. "”
“Mielestäni ruoka oli hyvää ja saapui nopeasti. Mukava ilmapiiri.”
“Ulkoterassin miljöö miellyttävä helleiltana. Ruoka ja juoma onnistuivat. Lisätkää alkoholittomien juomien valikoimaa.”
“"Kiva, rauhallinen paikka ja tarvittavat kohteet lähellä."”
“Kaipaan edelleen trattorian brändiä ja ruokalistaa. Nykyinen ravintola on ravintola muiden joukossa. Trattoria oli uniikki ja erittäin hyvä tasoinen italialainen laaturavintolabrändi.”
“"Hyvä sijainti, tunnelma ja ruoka. "”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvä sijainti. Miellyttävä tunnelma mm”
“"Mukava paikka, hintataso sopiva"”
“"Odotimme ruokaa lähes tunnin, tarkistin asian kuitistani. Terassi suljettiin kello 22 lauantai-iltana, mikä on mielestäni käsittämätöntä! Kuinka luulette ulkomaalaisten/keskieurooppalaisten suhtautuvan, kun ruokaa ei saa enää heidän normaaliin illallisaikaan terassilta, kun sää oli mitä parhain. Ps. rapupasta oli erittäin hyvää."”
“Ruoka ollut aina tosi hyvää ja kaunis paikka.”
“"Terassimenu liian suppea, olisin kaivannut siihen risottoa."”
“Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus.”
“"Hyvä ruoka, erinomaisen hyvä palvelu."”
“"Olimme terassilla ja ruokailimme. Paikka on viihtyisä ja ruoka hyvää hinta/-laatusuhteessa. Ainoa asia tilauksissa, joka neljän hengen seuruettamme ihmetytti oli se, ettei lämpimänä kesäpäivänä saanut Sangriaa. Henkilökunta totesi että valitettavasti heillä ei ole aineita sangrian tekoon ??"”
“Hyvä lounas!”
“Hyvä sijainti ja ruoka ratkaisevat.”
“Kaikin puolin loistava palvelu ja ruoka oli todella hyvää.”
“"Ruoka ja sijainti erinomainen. Olimme ainoat asiakkaat sisällä, mutta laskua saatiin silti odotella, muuten kaikki ok"”
“Hyvä sijainti”
“"hyvä ruoka, hyvä ympäristö,hyvä palvelu. Musiikista en osaa sanoa, ehkä musiikkia ei tarvita.Ihmiset ovat tulleet keskustelemaan."”
“Helppo asioida ja kiva ympäristö”
“kaunis kiireinen päivä/ajankohta -silti saimme hyvän palvelun suht.koht.nopeasti.”
“"Ystäväni kehui omaa ruokaansa, mutta omani ei mielestäni ollut hinta/ laatusuhteeltaan kovin hyvä. Söin kanabriossin, ja mielestäni paahdettu siivutettu leipä ei ole briossi. Leipä oli myös hieman kärähtänyt. Täytteessä ei mitään moitittavaa."”
“Hyvä.”
“Olen jo suositellut muille kiva paikka ja todella hyvä Palvelu”
“Miellyttävä paikka. Ruokalista aika yksipuolinen.”
“"Muuten kaikki sujui hyvin, mutta minä sain eri ruuan minkä tilasin. Tilasin broileripastan ja sain jättikatkarapupastan. Nälkä oli sen verran kova etten maininnut asiasta. Vaimo sai mitä hän tilasi."”
“Bistro Tammer on sekä sisällä että ulkona terassilla kodikas ja viihtyisä miljöö. Hyvää ruokaa ja juomaa ja ystävällinen palvelu. Siinä on kaikki mitä asiakas tarvitsee!”
“Korona huomioitu turvallisesti”
“Valitettavasti ruuan ja palvelun taso Tammerissa laskenut.”
“Sijainti on hyvä ja paikka melko rauhallinen ja viihtyisä. Alkoholittomia juomia on mukavasti tarjolla.”
“Viihtyisä paikka”
“Oli positiivinen ensikäynti”
“"Miellyttävä tunnelmallinen paikka. Hyvä ruoka, joskin valikoimaa voisi olla enemmänkin. Hieman kallis paikka. Erittäin hyvä sijainti."”
“Kesäaikaan terassi on varsin onnistunut ja viihtyisä.”
“Hyvää ruokaa”
“Ihana paikka”
“"Tässä ravintolassa ei ollut mitään erottuvaa. Tavallista mättöä vähäisellä, joskin melko ystävällisellä palvelulla. Hinnat poskettoman kalliit ja ruoan saaminen kesti lähes tunnin. Paikka ja miljöö on kuitenkin hieno."”
“Meitä oli ruokailemassa 4. Minulle sattui erittäin(liian) suolainen ruoka.Muutkin maistoivat ja olivat samaa mieltä. Sain kyllä uuden annoksentilalle ja siinä vaiheessa muut olivat jo syöneet joten otin annoksen mukaan. Siitä syystä en voi antaa parasta arvostelua”
“"Ensimmäistä kertaa kävin ja tunnelma,ruoka ja henkilökunta olivat hyviä."”
“Lohiannos ei ihan vastannut toivettani ! Pieni annos ja kala mauton”
“Sisätilat ovat viihtyisät; viehättävää arvokkuutta ja siistit. Terassinkin siisteys menettelee. Terassin sijainti on hyvä.”
“Ok ruokapaikka. Koronaikaan riittävän väljä.”
“Miljöön puolesta on niin viehättävä”
“"Tammer trattoria oli suosikkimme vuosien ajan. Koko ajan listalta ovat kuitenkin kadonneet suosikkimme kuten klubileipä, bruchetta- leipä, ihanat ranskalaiset, kaupungin paras pizza ja jopa keskihintainen kuohuviini. Tilalle on tullut sitä samaa syötävää, mitä löytyy joka paikasta; lohta ja kanaa yms. Niitä voin syödä kotonakin. Harmillista, sillä tykkäsimme käydä varsinkin kesällä terassillanne ja talvella oli iltaisin töiden jälkeen kiva nauttia pizzoistanne ja muista italialaisista herkuista."”
“"Ravintolakokemukseni oli hyvä, ei kuitenkaan säväyttänyt."”
“"Ystävällinen henkilökunta, kaunis ja siisti ympäristö "”
“Ruoka on erinomaista”
“Hieman pienet annokset. Esim perusburger -ateria oli teinillä noin 30% pienempi kuin muualla. Lohikeitto oli aivan erinonmaista!”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli maittavaa ja tällä kertaa kaikkien seurueen ruoat tuli yhtä aikaa ja ne oli lämpimiä”
“Viihtyisä ympäristö”
“"Perus hyvä ravintola, mutta henkilökunnan toiminnassa parantamisen varaa. Lasku tehtiin väärin, lisäjuomien tilaaminen hankalaa eikä yritetty myydä tai suositella mitään."”
“"Ruoka on hyvää ja palvelu asiallista. Suuri puute on tilausten vastaanottaminen ja maksaminen terassilla syödessä. Erityisesti näin Pandemia-aikaan täysin tarpeetonta kulkea edestakaisin. Lisäksi aterimet ovat ulkona ja haettava itse koreista; ei hygieenistä. Olettaisin edes Tammer:n tasoisen ravintolan ottavan käytäntöön Keski-Eurooppalaisen käytännön, missä asiakas istuu pöytään ja henkilökunta liikkuu ravintolassa; pöytiin tarjoilu mukaan lukien juomat. Uskon että useimmat asiakkaat ovat valmiit maksamaan tästä. "”
“Terassi on kiva”
“Erittäin hyvä Skaken hyvä palvelu ka ympäristö”
“"Ruoka oli maittavaa, mutta annos hintaansa nähden todella pieni."”
“"Ruoka oli maistuvaa, palvelu pelasi ihan hyvin."”
“"Istuimme terassilla joten vastaukset terassinäkökulmasta. Tilaus tökki, kesti kauan."”
“"Paikka on siisti, viihtyisä ja hyvällä paikalla ja ruoka on yleensä ihan maistuvaa."”
“"Ympäristö kaunis ja viihtyisä , Palvelu olisi voinut olla parempaa"”
“"Pitkä odotusaika sekä tarjoilijaa, ruokaa että laskua odotellessa! Ja pitkä aika tarkoitti erityisesti ruokaa odotellessa, mikä kesti liki 60min., vaikka ravintolassa oli suht koht hiljaista eikä omassa seurueessa ollut kuin 8 hlöä. Ruoka oli erittäin hyvää!"”
“Hyvä hintalaatu suhde ja palvelu moitteetonta.”
“Ruoka hyvää.. Terassilla itsepalvelu. Alkupala ja pääruoka tuotiin yhdelle seurueen jäsenelle yhtäaikaa. Pääruuan laatu kärsi.”
“Todella hyvää ruokaa (ollut aina) ja mahtava tunnelma terassilla”
“"Kaikki sujui hienosti, ruoka oli hyvää ja nautimme olostamme."”
“"Istuimme terassilla vierailun aikana hotelli Tammerissa. Erityisesti henkilökunnasta jäi mieleen nuori miestarjoilija, jonka nimeä en tiedä mutta hän piti huolta, että me viihdyimme ja saimme tilattua juomaa sekä ruokaa."”
“Kasvisvaihtoehtoja oli liian niukasti.Siksi ei kaikille voi suositella.Nykyään on paljon vegetaristeja tai vegaaneja eri ryhmissä.”
“"Sinänsä kaikki toimii, perusok. Ei kuitenkaan mitään mieleenpainuvaa tai erityistä. Iso Skagen Briossi oli niin olematon, etten kyllä tiedä millainen se pieni sitten olisi. Tarjoilijat oikeastaan vain toivat ruoan pöytään, eipä siinä sitten paljon muuta kommunikaatiota ollut - lasku vaan lopuksi. Halutaanko asiakkaat saada viipymään ja viihtymään vain halutaanko heidät vain palvella minimiefortilla ja odotella agressiivisesti seuraavien saapumista vaivoiksi?"”
“Työntekijöiden pitäsi siivota terassilla pöydät nopeammin. Huolehtia siiteydestä paremmin”
“"Palvelu oli ystävällistä, mutta melko hidasta. Jouduimme pyytämään ruokalistat tarjoilijalta ja odottamaan pitkään, ennen kuin meiltä kysyttiin tilauksia. Plussaa baaritiskin tarjoilijasta, joka vaivautui hakemaan varastosta kylmän rosee viinipullon. Ruokavaliotoiveet otettiin hyvin huomioon ja ruoka oli hyvää. Terassi on kiva, mutta siellä on aggressiivisia lokkeja. "”
“"Ruoka on todella hyvää, palvelu lämminhenkistä "”
“"Ruoka oli hyvää, paikka viihtyisä ja palvelu pelasi"”
“Ruoka oli vaan niin hyvää ja kiva sijainti!”
“"Sijainti on hyvä, terassi on kesällä Tampereen parhaita, ruoka on hyvää, muttei loistavaa, hintataso on kohtuullinen. "”
“"Tyylikäs paikka, hyvä keittiö ja palvelu. Arvorakennus."”
“"Hyvä sijainti, mukava tunnelma, sopiva lounasmenu"”
“"Aina hyvä palvelu, laaja ruoka- ja juomalista"”
“"Helppo tula, terassi hyvä "”
“Lounaan salaattipöytä hyvä.”
“"Olimme terassin puolella, on täysin ymmärrettävää, ettei siellä pystytä ihan samalla tavalla huomioimaan asiakkaiden saapumisia yms."”
“"Tilasimme Skagen-leivät. Leipä oli hyvä, mutta lisukkeena vain muutama salaatinlehti. Odotimme kunnon salaattia, tai ainakin enemmän."”
“"Ruoka ja palvelu oli loistavaa, kiitos! Tullaan varmasti uudestaan ja puhutaan muille hyvää!"”
“Mukava ilmapiiri ja hyvä ruoka.”
“"Paikka oli kiva ja tunnelmallinen, henkilökunnasta ei saanut kovin ammattitaitoista kuvaa, viiniä ei osattu esitellä eikä kerrottu onko jotain talon ruokaa. Ei kerrottu, että asiakasomistajaviinejä. Pääruoka oli täysin mautonta, oli pettymys. Toast skagen oli ok. Ihmettelen kun aamuainen oli aivan huippua, miten ravintolan ruoka oli alle keskitason"”
“"Ihana lounasbuffet, saalaattipöytä todella runsas ja monipuolinen ja keitot erittäin maukkaita.Ihanaa ruokaa.Kasvissyöjälle paljon eri vaihtoehtoja salaattipöydässä, siitä iso kiitos!"”
“"Kasvisruokalista oli sisällöltään hyvin suppea, mutta keittiön puolella pystyttiin joustavasi vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Tästä syystä voin suositella kasin verran Bistroa muillekin. "”
“Miellyttävä ja asiallinen ravintola.”
“Kokonaisuus ok Hinnat kohdallaan Miellyttävä henkilökunta Sopivan nopea palvelu”
“Suosittelisin ystävilleni: Hyvä sijainti. Viihtyisä terassi. Joustava palvelu. Hyvä ruoka.”
“"Oli miellyttävä vierailu, kiitos. Mukava pöytä, johon ryhmämme mahtoi. "”
“"Kiva sijainti, tunnelma kansainvälinen, ruoka todella maukasta. "”
“"Toisaalta hieman kalliimpi, muutoin kaikki priimaa"”
“Ainutlaatuinen paikka Tampereella”
“Ystävällinen ja lämminhenkinen palvelu”
“"Ravintola on siisti ja erittäin viihtyisä. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään erityistä. Tarjoilija oli aktiivinen, mutta palvelu oli ehkä hieman väkinäistä. "”
“Miellyttävä paikka lounastapaamisiin. Hyvä hinta-laatu suhde.”
“"Siisti paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka."”
“"Hyvää ruokaa, tunnelmallinen ravintola. Todellakin voin suositella paikkaa muillekin."”
“Pöytiintarjoilu lounaalla on ihan mahtavaa! Hyvä hinta-laatu!”
“Hyvä ravintola”
“"Ihana parsamenu ja todella maistuva ruoka. Rento, asiantunteva ja mukava palvelu."”
“"Melko harvoin käyn, mutta joka kerta olen positiivisesti yllättynyt. Voisin suositella ystävälle."”
“"Kivat puitteet, hyvä ruoka ja palvelu. "”
“Lounas on TODELLA hyvä mutta esim. Lauantain lista suppea. Entisessä versiossa alkupala lautanen ja kiviuuni pizza oli Tampereen paras.”
“"Hyvä sijainti. Hyvät puitteet, esim. Bistron verhoilla eristettävä tila ryhmälle. Ammattitaitoinen, miellyttävä henkilökunta. Ja lounaspöytä monipuolinen ja maistuva. Se varmaan palaa, kunha korona hellittää. Kaveriryhmämme (6-7 henk.) on valinnut Tammer Bistron kuukausittaiseksi tapaamis- ja lounapaikaksi."”
“"Hyvä ruoka. Edullinen lounashinta. Olisin antanut kympin, jos olisi ollut helpompi löytää edullisempi parkkipaikka lähempää, kuin nyt on mahdollista. "”
“"Kaikinpuolin osaava henkilökunta, maukas ruoka ja hyvä tunnelma. Aivan varmasti tulen uudestaan! "”
“Jäi hyvä fiilis??”
“Ruoka oli maistuvaa ja erityisesti tarjoilijamme parrakas pitkähiuksinen mies oli erittäin ammattitaitoinen ja kävi säännöllisesti pöydässämme varmistamassa viihtymisemme.”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä paikka ja henkilökunta"”
“"Käyntini 27.4.2021 perusteella en voisi suositella ruokailemaan. Kyseessä oli siika ja risottoa. Annos olisi mahtunut pikkulapsen kouraan. Siian pala oli n. 5 cm x 5 cm, siis todella pieni, katetta tuli ainakin siltä osin. Meitä oli 7 henkeä ja kaikki totesivat annoksen koon, muidenkaan annokset eivät juuri isompia olleet. Muilla kerroilla, tosin silloin on ollut seisova pöytä, ei näin surkeaa esitystä ole ollut. Ehkä se johtui ravintolan aukeamisesta juuri koronasulun jälkeen. Mutta nälkä jäi!"”
“"Koko talon tunnelma, näkymät uloskin Hyvä palvelu - viiveen huomiointi makoisalla hyvityksellä "”
“Palauttaisin italialaisen menuun.”
“Viihtyisä ravintola hyvällä paikalla. Ystävällinen palvelu. Ruokalista on suppea verrattuna aiempaan (Trattoriaan).”
“Ei ollut hullumpi kokemus. Sijainti on kiva ja tarjolla oli riittävästi hyviä vaihtoehtoja .”
“"Ruoka on hyvää, salaattipöytä ehkä kaupungin paras."”
“"Muuten kaikki kunnossa, mutta hieman mauton ruoka."”