Juhlat ja kokoukset

Original Sokos Hotel Ilveksen kokous- ja juhlatiloissa järjestetään yhtä onnistuneesti niin pienimuotoisia kokouksia ja neuvotteluita kuin suuria yritystapahtumia tai illallisia. Maisema-kabinettimme hotellin ylimmässä kerroksessa Tampereen kaupunkinäkymin soveltuu esimerkiksi myös pienimuotoisen hääjuhlan pitoon.

Hotelli tarjoaa yhteensä 11 erikokoista kokous- ja juhlatilaa. 

Kokoukset
Ilveksen monimuotoiset kokoustilat on suunniteltu niin pienten kuin suurtenkin kokousten pitämiseen.
Tiloja löytyy 10hengen neuvottelutilasta aina 300hengen Ball Roomiin, autamme mielellämme valitsemaan tilan tilaisuuden koon ja luonteen mukaan. Tilat soveltuvat moniin tarkoituksiin, ja niistä voidaan valita oikeanlainen tila tilaisuuden mukaan.

Viidennen kerroksen kokoustilat on nimetty aikanaan alueella vaikuttaneiden kirjailijoiden ja taitelijoiden mukaan.  

Juhlat
Ensimmäisen kerroksen Ball Roomissa juhlavien Muranon kristallikruunujen alla onnistuu järjestää niin cocktailtilaisuuksia kuin istuvia illallisia. Ilveksen legendaarinen yökerho soveltuu myös vapaamuotoisiin illallisiin maksimissaan 450 hengelle. Ravintola Masuunin Ruukki-kabinetti soveltuu myös niin pienimuotoiseen hääjuhlaan kuin tohtorin karonkan pitoon. Juuri uusitussa tunnelmallisessa Frans&Marien kammarissa onnistuu järjestää hääjuhla, illallinen tai rento kokous sekä myös muut yksityistilaisuudet.

Kysy lisää niin autamme mielellämme löytämään sopivan tilan juhlaasi ja tapahtumaasi.

Tilaussaunat
Ilveksestä löytyy kahden hotelliasukassaunan lisäksi kaksi tilaussaunaa. Tilaussaunat sopivat noin 10-20 hengen tilaisuuksiin.

Maisema-sauna hotellin ylimmässä kerroksessa tarjoaa näkymän Tampereen ylle.

Alakerran tilaussaunan vuokraajat pääsevät löylyjen lisäksi nauttimaaan uudistetusta Ilves Spa-osastosta.