Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama kokonaisvaltainen maku- ja kulttuurielämys. Se sisältää runsaan menun valitsemassasi ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on nyt nähtävillä laaja Magnus Enckell -näyttely. Menut ovatkin saaneet inspiraationsa juuri tästä näyttelystä. Museokortin haltijoille on tarjolla etu Ateneumin museokauppaan.  
 
Taidemaalari Magnus Enckell (1870–1925) kuuluu 1800–1900-lukujen vaihteen Suomen taiteen kultakauden keskeisiin taiteilijoihin. Näyttely tarkastelee Enckelliä monipuolisesti ja esittelee hänen koko tuotantoaan viideltä eri vuosikymmeneltä.
 

HUOM! Ateneum on suljettu 31.1. asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Taidemenut ovat myynnissä ravintoloissamme myös sulun aikana ja näyttelyyn on mahdollista tutustua jälleen Ateneumin avauduttua. Magnus Enckell -näyttely jatkuu 14.2. saakka. Ateneumin museokauppa on avoinna ti–la klo 11–18. Museokaupan sisäänkäynti tapahtuu Ateneuminkujan kautta.  

Katso menut alta ja tule nauttimaan!

Magnus Enckell: Poikia rannalla (1910). Kokoelma Sigurd Frosterus, Amos Rex, Helsinki. Kuva: Amos Rex / Stella Ojala. Yksityiskohta.

 

Taidemenut

Valitse paikkakunta