Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama elämys, joka sisältää runsaan menun ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin. 
 
Jokaisella ravintolalla on oma uniikki, taidolla ja tunteella suunniteltu Taidemenunsa. Inspiraationsa ne ovat saaneet Hiljainen kauneus -näyttelystä, joka esittelee Suomen, Ruotsin ja Japanin välistä vuorovaikutusta 1900-luvulla. Keskeinen lähtökohta on japanilaisen estetiikan ajatus arjen kauneuden arvostamisesta. Näyttelyssä esillä ovat maalaukset ja grafiikka rinnakkain keramiikan, tekstiilitaiteen sekä arkkitehtuurin kanssa.
 
 
Tutustu menuihin ja tule nauttimaan vaikuttavasta ja maistuvasta kulttuurielämyksestä kaikilla aisteilla!
 
Ina Colliander: Kahdeksan päärynää, 1956. Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kok. Sihtola. Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Karjalainen. © Kuvasto 2019
 

Taidemenut

Valitse paikkakunta
Kartalla
{{pobAddr}}
{{pobOpenNow}} {{pobOpenToday}}