Ateneum-Taidemenu on Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden tarjoama kokonaisvaltainen maku- ja kulttuurielämys. Se sisältää runsaan menun valitsemassasi ravintolassa sekä pääsylipun Ateneumiin, jossa on nyt nähtävillä laaja Magnus Enckell -näyttely. Menut ovatkin saaneet inspiraationsa juuri tästä näyttelystä. Museokortin haltijoille on tarjolla etu Ateneumin museokauppaan.  
 
Taidemaalari Magnus Enckell (1870–1925) kuuluu 1800–1900-lukujen vaihteen Suomen taiteen kultakauden keskeisiin taiteilijoihin. Näyttely tarkastelee Enckelliä monipuolisesti ja esittelee hänen koko tuotantoaan viideltä eri vuosikymmeneltä.
 

Päivitys 30.11.: Ateneum on suljettu 20.12. asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Taidemenut ovat myynnissä ravintoloissamme myös sulun aikana ja näyttelyyn on mahdollista tutustua jälleen Ateneumin avauduttua. Magnus Enckell -näyttely jatkuu aina helmikuulle 2021 saakka. Ateneumin museokauppa on avoinna normaalisti 23.12. klo 17 saakka.

Katso menut alta ja tule nauttimaan!

Magnus Enckell: Poikia rannalla (1910). Kokoelma Sigurd Frosterus, Amos Rex, Helsinki. Kuva: Amos Rex / Stella Ojala. Yksityiskohta.

 

Taidemenut

Valitse paikkakunta