Nauti ravintolaherkuista kotonasi!

Nauti ravintolaherkuista kotonasi! Syökotona.fi-palvelusta tilaat kokkiemme suunnittelemat ja valmistamat ruoat arkeen ja erityisiin hetkiin.

Tilaa ruoat netistä ja helpota arkeasi

Päivittäisten aterioiden suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa! 
 
Tarjolla on kaikki ruokailutarpeesi kattava, herkullinen valikoima valmiiksi mietittynä ja kätevästi valittavana. Asiakkaamme kehuvat nettitilausta nopeaksi ja vaivattomaksi tehdä.
 
Palvelu toimii seuraavien kaupunkien alueella: Espoo, läntinen Helsinki, Kauniainen, Turun seutu ja Pori. 
 
Espoon, Kauniaisten ja Helsingin alueella kuljetamme annoksia kotiin – kuljetukset alkaen 4,90. Valittavanasi on suosittuja perhekoon annoksia, joista nauttii useampikin. Erikseen lämmitettäviä annoksia tilaamalla saat ruokaa useammalle päivälle! Herkutteluun voit tilata vaikka Chico'sin parhaita burgereita.
 
Turussa voit nauttia halutuimpia annoksia Trattorian listalta. Tee tilaus ja nouda valitsemanasi ajankohtana Wiklundin Trattoriasta.
 
Porissa voit valita suosikkisi Rosson listalta – tilaa ja nouda Rossosta toivomanasi ajankohtana.
 

Luotettavasti palvelun kaikissa vaiheissa

Valmistamme ja toimitamme ateriat vastuullisesti ja turvallisesti aina kotiovellesi asti S-ryhmän vastuullisuusperiaatteita noudattaen. Maksun saat suoritettua kätevästi netissä tilauksen yhteydessä. Asiakasomistajalle ostokset kerryttävät myös Bonusta. Kokeile jo tänään!

Tee tilaus: syökotona.fi »