Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu erinomaista.”
“Lounaslistaa voisi uudistaa.”
“Viimeksi olimme työporukan kanssa illallisella. Yllätyksenä tuli, että ravintola sulki ovensa jo klo 21. Illallinen loppui hiukan kesken. Illalliselle ei siis kannata seurueen kanssa tulla silloin, kun ruokaillaan pitkällä kaavalla.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Salaattipöytä on todella niukka, siinä voisi olla enempi valikoimaa Jälkiruoka kahvi on pahaa”
“Rossossa on monipuolinen ruokalista. Kun menee porukalla, kaikille löytyy jotain sopivaa syötävää, vaikka joukossa olisi kasvissyöjäkin. Myös hinta-laatusuhde on mielestäni kohdallaan.”
“Ehkä possunliha vaihtoehtoja voisi olla enemmän, kaikki eivät kuitenkaan ole luopuneet syömästä sitä:)”
“Mahtava henkilökunta!”
“siisti ravintola ja ruoka tuli pian”
“Lapsille hyvä leikkinurkkaus ja lasten annoksen hinta laatusuhde erinomainen. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja miellyttävää.”
“-”
“Olin teatteriporukan mukana bussiretkellä. Olimme varanneet etukäteen ruokamme neljästä vaihtoehdosta. Olen keliaakikkona keliakiaruokavaliota käyttävä ruokailija ja tarvin gluteenittoman aterian. sen olinkin jo varannut ja maksanut etukäteen yhdistyksemme tilille. en tilannut mitään erikseen maksettavaa juomaa, join vettä ja ateriaan kuuluvan kahvin. erityishuomiota kiinnitin gluteiinittomien leipien yksittäispakkauksiin, jotka oli aseteltu oikeaoppisesti ylähyllylle. yhden salaatin kohdalla minun oli varmistettava sen gluteenittomuus. vastausta odottelin jonkin aikaa. Olisi hyvä laittaa salaattipöydän tuotteisiin ja kastikkeisiin ym. merkinnät gluteenittomuudesta. Keliakian hoitotasapaino vaarantuu jopa vuodeksi, jos syö gluteenipitoista ruokaa. Tarjollepano on siksi ensiarvoisen tärkeää. Samaten työntekijöitä tulee kouluttaa ja perehdyttää tämän sairauden aiheuttamiin vaatimuksiin niin keittiö- kuin salityöskentelyssä. Tarvitaan erityishygieniaa, ettei tule kontaminaatiota gluteenisiin ruoka-aineisiin. Asiakkaan tulee saada luottaa, että ravintolahenkilökunta tekee huolella työnsä myös keliaakikkoasiakkaan ruokavaliolla hoidettavan sairauden huomioiden. Bussista oli hyvä ja lyhyt askel siirtyä suoraan meille varattuihin pöytiin. Kiitos! Anita Anttila Nokia”
“Todella hyvää ruokaa sekä erittäin ystävällinen henkilökunta!”
“Tarjoiliamme oli todella ystävällinen ja huomioiva, ruoka oli aivan loistavaa ja sitä ei tarvinnut odottaa kauaa. Pieni miinus tuli possun pihvistä jossa oli yksi kohta raakaa, mutta siitä annettiin hyvitys ja pahoiteltiin, ruoka vain oli niin hyvää että olisin halunnut syödä viimeisenkin palan! :) Aivan loistava paikka kyllä!”
“Lounas oli todella maittava, sen valinta oli helppoa ja sen sai nopeasti.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Joskus ruuhkaa”
“Hyvä tunnelma, iso plussa, kun myöhempään auki”
“Henkilökunta”
“14kk vanha lapseni otettiin erittäin hyvin huomioon ja tarjoilija antoi aikaansa hänellekin. Lasten leikkipaikka oli viihtyisä. Henkilökunta oli iloisia ja ystävällisiä.”
“Henkilökunta ja sisustus”
“Lounaan pihvi oli aika pieni”
“Ainakin yks meidän tarjoilija oli tosi kiva! Just lomalta palannut mimmi, käytiin pe 23.8. n klo 18, terkkuja jos tunnistat itsesi! Oli kiva kun höpöttelit takas :) ruoka tuli nopeesti ja oli freesiä!”
“Aika kauan saatiin odottaa pöydässä ennenkun tultiin kysymään että onko meidät jo huomioitu ja silloinkin tarjoilija luuli että meitä ollaan jo palveltu ja ollaan jo tilattu”
“Ruoka on aina jotekin huolellisemmin valmisteltu, ja maukkaampi kuin muissa Rossoissa. Vaikka se on konseptiruoka mielestäni kokin kädenjälki näkyy ja maistuu”
“Kiireisen oloinen paikka , musiikki taustalla häiritsevää”
“edullinen lounashinta”
“Kiva terassi kesällä kävelykadun vieressä, mukava tunnelma ja musiikki.”
“Harmitti, kun tilasin pizzan jossa oli jotain tulista öljyä. En ole tulisen ruoan ystävä lainkaan.”
“ystävällinen ja nopeapalvelu,hyvät antipastit”
“Kodikas,”
“Pizzan pohja palanut mustaksi. Saimme toki vaihdettua uuden tilalle”
“Lounas vaihtoehdot ovat monipuolisia.”
“ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta”
“Minulle ei suositeltu mitään, koska en halua semmosta tyhmää suosittelua, otan mitä itse haluan ja kysyn, jos on kysyttävää. Henkilökunnan ammattitaidon pitää ymmärtää tämmöisiä ärripurreja.”
“Tosi Hyvä jälkiruoka(suklaakakku :))”
“Pöydät olivat likaisia, varsinkin pöydän alustat. Minulle tuli sellainen olo, että minä ja 7v Tyttäreni emme olleet ihan niin tärkeitä asiakkaita kuin viereisissä pöydissä olleet asiakkaat :(”
“sijainti on hyvä ja ruokatarjonta monipuolinen”
“hyvä ruoka”
“Myös pizza kuului lounasvaihtoehtoihin. Siellä oli itse mahdollisuus ns. koota lounaansa. Kauniisti tehdyt annokset. Hyvä salaattipöytä.”
“Nyt oli 2 tarjoilijaa työssä, mikä nopeutti palvelua.”
“En ymmärrä, miksi remontissa yhdistettiin Fafa's Rossoon, eivät mielestäni sovi yhteen. Vanhempi tarjoilija palvelee jopa kuivan asiallisesti, melkeinpä tympeästi. Hänellä tuntuu olevan aina tarve jonkinlaiselle tärkeilylle (esim. pöytien täyttäminen yhdelle puolelle ravintolaa).”
“Ravintola Rosso on hyvällä paikalla, keskellä Seinäjokea. Voin koska tahansa suositella ravintolaa. Ja silloin kun käyn Seinäjoella, käyn aina samassa paikassa, Rosso Seinäjoki.”
“Roomalainen illallinen alkupaloineen oli hyvä.”
“Illalliseen liittyvä juomapaketti oli hiemanvaikeaselkoinen. Jälkiruoka drinkkinä olisi hyvä olla pari vaihtoehtoa.”
“Asiakaspalvelu, varsinkin meitä tiskillä vastaanottanut mieshenkilö oli oikein positiivinen, sekä asiakaspalveluhenkinen.”
“Lounasvaihtoehdot oli hyvät”
“Jonotus lounaan tilaamiseen/maksuun ja henkilökunnan 'olettamus', että kaikki tietävät mitkä ovat vaihtoehdot”
“Hyvä sijainti, hyvää ruokaa”
“Mukava sisustus, raikkaasti remontoitu”
“Hyvä ruoka”
“Asiantunteva tarjoilija, joka oli hyvin ajan tasalla ja varmisti, että ruoka oli tilauksen mukaista. Ruoka tuli odotettua noepammin, mikä oli positiivista. Vierailusta ei kuitenkaan jäänyt kiireinen vaikutelma.”
“Ruokalista joiltakin osin yllätyksetön, esi. pizzojen kohdalla toivon lisää variaatioita ja esim. gluteeniton vaihtoehto selkeämmin esille ruokalistoihin.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Tarjoilija täys 10??⚘”
“Rautatieasema on lähellä.”
“Erittäin miellyttävä palvelu ja tarjoilu. Kiitos teille!❤️”
“Ruoka oli viime kerrasta parantunut samoin henkilökunnan asenne.”
“Lasten lista oli erityisen hyvä! Nimet keksitty osuvasti ja houkuttelevaksi! Siitä täysi 10!”
“Ehkä tarjoilija olisi voinut huomioida lapsen innostuneet kysymykset vähän paremmin mutta ymmärrettävää että rankka viikonloppu ollut?!”
“Viihtyisä paikka tulla Espoosta Seinäjoen vierailulle.”
“Hyvä ruoka sekä siisti yleisilme. Mutta ennenkaikkea tarjoilijan ystävällisyys ja positiivisuus.”
“Sain tilata lasten annoksen pienen mahalaukkuni vuoksi.Oli todella ihana ja ammattitaitoinen tarjoilija,tuli ihana olo koko illalle mahtavasta tarjoilusta ja jutustelusta:)”
“Hyvä ruoka”
“Todella hyvä pizza, siinä oli kanaa, pestoa, tomaattia, ananasta ja aurajuustoa. Tosi kiva tarjoilija, antoi jäätelöpallon vietäväksi meidän lapsenvahdille. :) Kiva, kun keittiö oli arkenakin klo 22 auki.”
“Aivan ihana nuori mies tarjoilija. Ei kuumuuskaan haitannut. Kiitos Sinulle jatka saman malliin.”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Paras henkilökunta”
“Voisi olla esim.salaatti pöydissä laput mitä ne sisältää . Samoin ruuat joista on allerginen”
“Henkilökunta todella ystävällistä ja ilosta”
“Palvelu pelaa, ruoka hyvää, salaattipöytä voisi olla monipuolisempi, hyvää tuoretta leipää jne”
“Hyvä jälkiruoka”
“Perunoita ei ollut tarkastettu kunnolla, koska peruna oli musta sisältä. Alkupöytään ei tuotu leipää lisää, korissa ei ollut kuin pieniä paloja vain leipää”
“Oikein mukava tarjoilija, hyvää gluteenitonta ruokaa ja juomaa”
“Snabb, trevlig service”
“Oli mukavaa ja helppoa ruokailla uudessa Rossossa”
“Todella hyvä ruoka ja palvelu”
“Erittäin hyvä pitsa”
“Pitsa oli hyvää ja palvelu myös”
“Tarkkuutta laskutukseen,meillä oli laskussa yksi olut liikaa”
“Hyvä sijainti. Ruoka perusruokaa. Palvelu asiallista. Hinta-laatusuhde kohdallaan.”
“En pidä nyt tehdyistä muutoksista sisustuksessa. Tiskiltä tilaaminen arkisin on kuin hampurilaispaikkaan tulisi, ei hyvän ruuan ravintolaan.”
“Nyt edes kymmeneen asti auki”
“Ravintola meni kiinni aikaisemmin jo klo21 ei ehdi syömään kun jo tulee valomerkki”
“Lounasaikaan annokset tulivat todella nopeasti.”
“S-bonuskortteja meidän työporukalta ei saatu kassajärjestelmään ollenkaan, sillä sai euron pois hinnasta, ja takkuamisessa meni 20 min ennen kuin oikea hinta saatiin kassajärjestelmään.”
“Henkilökunta oli iloista ja reipasta porukkaa. Käynnistä jäi hyvä mieli matkalaisille.”
“Snabb betjäning.Vi hann bra äta medan vi hade 1,5 timme tid mellan tågbyte”
“Vattnet borde vara gratis”
“Keskeinen sijainti, viihtyisä, ruokalista riittävän monipuolinen”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Hyvää ruokaa”
“Tilauksen vastaanottanut henkilö oli aidon ystävällinen ja juttelu rennosti, mukava aloitus asioinnille ??”
“Ruokalista monipuolinen, yleisravintola”
“Alkupalapöytä epäsiisti”
“Kiva ulkoterassi”
“Osa ruoasta oli kylmää”
“Henkilökunta. Ainaki he jotka meitä palveli oli oikealla alalla. Hymy suussa ja se hyvä pieni virne myös. Siitä oli hyvä jatkaa Provinssin viimeiseen päivään hyvällä mielellä”
“Ei mikään”
“Onni Oravan pizza-ateria”
“Salaatti oli ihan ruskeaa reunoista. Vaikka kulho juuri täytetiin uudesta pussista, niin samanlaista kuivettunutta/vanhaa.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu nopeaa ja hinta sopiva”
“Aika lailla hälinää, paljon lapsia. Ehkä lapsiperheet ja aikuiset porukat eri puolille”
“Hyvä ruoka, kiva henkilökunta, siistit WC-tilat”
“Terassi voisi olla houkuttelevampi ja musiikki soida hiljempaa.”
“Viihtyisä sisustus”
“Salaattipöytä vaatimaton”
“Ruoka ja palvelu on aina ollut hyvää.”
“Pizzat olivat liian tummaksi paistettu. Maistui palaneelta.”
“Mukava henkilökunta, otti lapset huomioon. Hyvä palvelu.”
“Siisti, perusvarma paikka. Tietää etukäteen mitä saa”
“Ei yllätyksiä”
“Sijainti, terassi,. siisteys”
“Siisti paikka. Hyvää ruokaa.”
“Siisti ravintola, ystävällinen tarjoilija, hyvä lounas”
“Karva pihvin alla. Ilmeisesti kokin hius.”
“Ystävällinen henkilökunta ja nopea toimiva palvelu. Henkilökunnalta hyviä ehdoktuksia, aktiivinen henkilökunta ja rento.”
“Terassilla ei saanut polttaa.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Pizzauuni oli liian kuuma ja siitä syystä poltti pizzapohjan, eikä paistanut kunnolla päältä.Tsekatkaa uuni paremmaksi. Sain kyllä uuden pizzan hyvällä palvelulla höystettynä :)”
“Lasten leikkipaikka oli hyvä. MUTTA LASTEN ANNOS OLI KALLIS 7.20€.”
“Vastasin edellisessä.”
“Lasten leikkipaikka on olematon remontin jälkeen, joten en suosittele lapsiperheille. Salaattipöytää vesimeloni oli vanhaa.”
“Sijainti”
“Lounas oli ankea ja mauton”
“Hieman kolkko tunnelma”
“Nuori tarjoilijapoika oli tosi hyvä työssään! ??”
“Consistency of food quality and very good customer service.”
“I find the layout slightly cramped compared to other Rossos I have visited. (Not a big deal.)”
“Luonas oli minulle aivan uusi kokemus. Palvelu erinomaista tunnelma viihtyisä”
“Hyvän perustason ravintola, jossa hyvä ruoka.”
“Henkilökunnalla oli kiire koko ajan”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu, tunnelma, kesällä terassi”
“En nyt osaa sanoa mitään”
“Erinomaiset pizzat ja hyvä palvelu.”
“Ainoa miinus oli naispuolisen tarjoilijan epäsiistit kädet --> kynnet pitkät ja lakatut sekä kädet olivat sottuiset, ilmeisesti jotakin itsestään ruskettavaa voidetta oli kämmenien puolella. Omasta mielestäni pitkät kynnet eivät kuulu elintarvikkeiden kanssa työskenteleville ja ovat vastoin hygienia sääntöjä. Tästä iso miinus ja muistutus hyvästä hygieniasta.”
“nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Kiireetön tunnelma. Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, siisti paikka”
“Kallista. Hinnat nousseet hurjasti. Perheen kanssa ei voi tulla, olis satasen reissu..... Entinen salaatti pöytä oli hyvä mutta nää antipastat.....ihan hirveetä.”
“Lämmin tunnelma (trubaduuri, eikä musiikki liian kovaa) ja ystävällinen palvelu. Todella miellyttävä kokemus raskaan matkapäivän päätteeksi.”
“Selkeästi kerrottiin kuinka tilata ja ruoka tuli todella nopeasti.”
“Veden maulle ette voi mitään.”
“Tarjoilijatar (nuori nainen)oli erittäin ystävällinen myös lapsille.”
“Lounasaikana annostemme saapuminen kesti n. 40 min, meni ruokatunti tuplasti yli. Kukaan ei tullut kertomaan, että kanat olivat ”loppuneet” ja uusi satsi uunissa. Moni jälkeemme tullut sai ruokansa ennen meitä.”
“Lounasaikana kun aika on tiukalla, palvelu sujuu!”
“Bonuskortti ja kokonaisuus”
“Jonot kassalla. Pitäisi ensin viedä tai näyttää pöytä mihin mennään ja sitten vasta rauhassa tehdä tilaus ruuasta. Parempaa palvelua pöydästä tilaaminen.”