Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ei mitään erityistä, S-ryhmän normitasoa. Ruoan taso vaihtelee, siis saman annoksen, liikaa. Raastepöytä aika onneton. En syö kuin pitsoja koska ne aika varma valinta. Muut annokset ylihintaisia laatuunsa nähden. Liekki ruoan tekemisen osalta puuttuu. Tarjoilijat mukavia ja rentoja."”
“Kaikki toimi hienosti ja ruoka oli hyvää”
“"En erityisesti suosittelisi juuri Seinäjoen Rossoa. Pidimme kuitenkin suuresti meille uusista ruokakonsepteista kuten pizzantai ja pasta sunnuntai (?). Voisin näiden erikoisempien tarjousten vuoksi suositella Rossossa ruokailua hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Seinäjoen toimipisteessä itsessään ei ollut mitään kovin erikoista. Aluksi pizzantain toimintaperiaate jäi meille hieman avoimeksi-luulimme että salaattipöydän antimet olivat aperitiivit. Myös pizzan tilaaminen epäilytti ja odotimme jännityksellä loppulaskua. Konsepti jäi aluksi hieman epäselväksi tarjoilijan vuoksi. Lopuksi myös odotimme jälkiruokaa noin 45min ja jouduimme huomauttamaan tästä. Ravintolassa oli ruuhka-aika, mutta meitä haitannut odottaa. Kuitenkin henkilökunnasta hieman paistoi kiireys, eikä meiltä kysytty esimerkiksi että maistuiko ruoka. Tarjoilijamme oli harjoittelija, joten tämä on oikein ymmärrettävää :) Kiitämme joka tapauksessa suuresti onnistuneesta illasta ja maukkaasta ruoasta!"”
“"Ruokalista oli suppea ja toivomani risotto puuttui. Paikka ei ole yhtä lämminhenkinen kuin ennen. Ruoka oli hyvin perusmakuista, joten mitään kulinaristisia yllätyksiä ei kannata odottaa. Ruoka tuli erikseen pyydettäessä todella nopeasti. Tarjoilijan käytös oli ystävällistä. "”
“Kassalla ollut henkilö oli erittäin ammattitaitoinen ja miellyttäväkäytöksinen. Selkeästi muuta palveluhenkilökuntaa parempi.”
“Hyvä ruokalists”
“"Helppo asioida, monipuolinen tarjonta, miellyttävä ympäristö, asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta."”
“Helt ok”
“Kaikki ok”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Henkilökunta ystävällinen ja ruoka hyvää.”
“Kaikki sujui hyvin ja lapsi söi melkein koko annoksensa”
“Hyvää ruokaa”
“Pitsa maistui hyvältä ja salaattipuffa oli hyvä ja valikoimakin oli riittävästi.”
“"Käyn vain n. Kerran vuodessa Seinäjoella. Nyt valittiin Rosso ruokapaikaksi, eikä ollut pettymys."”
“Hyvä palvelu ja ruoka maistui”
“Käynnistä jäi hyvä vaikutelma”
“Palvelu ihan ok”
“"Henkilökunta, erityisesti Toni, on aina mukavaa ja heiltä saa hyvää palvelua. "”
“"Erinomainen palvelu, mutkaton paikka ja monipuolinen ruokalista koko perheelle"”
“"Erittäin ystävällistä, huomioivaa ja kohteliasta asiakaspalvelua tarjoilialta meitä kohtaan"”
“"Hyvä palvelu, hyvä tarjoilu"”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka takaavat suosittelun.”
“Todella hyvä ruoka ja palvelu!”
“"Ilman pöytävarausta viidelle aikuiselle ja neljälle lapselle järjestyi pöytä helposti. Lapset huomioitiin mm puuhastelukynillä ja piirustuspaperilla. Huom. Tarjoilija tuli heti apuun, kun lapsi/ 1v 10kk kaatoi maitolasinsa. Uusi maitolasi tuli kaatuneen tilalle huomaamattomasti??. Kiitos! On hienoa, että lapset huomioidaan ravintolan asiakkaina lounas/päivällisaikaan.He oppivat hyvät ruokailutavat, oppivat erilaisia makuelämyksiä ja heistä kasvaa hyvän ruoan nautiskelijoita. Terv mummu+4,5v+3,5v ja kaksi alle 2 v lastenlasta."”
“Ruoka oli maukasta . Salaatti pöytä aika vaatimaton siihen parannuksia !”
“Mukavan rento ja siisti paikka. Myös lapsiystävällinen.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja aika hyvin oli gluteenittomia vaihtoehtoja tarjolla”
“käynti oli kaikin puolin onnistunut”
“"Kokki oli miellyttävä, tarjoilija oli tyly"”
“Harvoin minulta kysyy kukaan mitään tämäntapaista asaa. Jos joku sattuu kyselee Seinäjoen ruokapaikkaa voin kernaasti suositella vaikkapa Rossoa.”
“"Sisustus, tunnelma...parantamisen varaa paljon. Ilmari takaisin listalle, paras tuotteenne sitten hot pueblon. Takaisin myös HP! Kumma että parhaat tuotteet on pitänyt poistaa listoilta. "”
“Seinäjoella ei järin paljon vaihtoehtoja ole”
“"Tarjonta ja palvelu oli kohtuullista, tavanomaista keskiluokkaa. Yleensä, jos suosittelen jotakin jollekin, minun on täytynyt yllättyä/saada jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja erityisen hyvää. Pöytä oli edellisten jälkeen pyyhkimättä ja kun sitä pyysimme, oli asian hoitaminen vähän nihkeää ja hidasta - ystävälliseen pyyntöön ei saanut samanlaista vastausta. Vaikutti jonkin aikaa viihtyvyyteen. Palvelualttius ei kyseisellä henkilöllä tuntunut ihan luontaiselta. Toisesta työntekijän kontaktoinnista ei moitittavaa, oli asiakaslähtöistä."”
“"Kokonaisuus oli miellyttävä, kaikki toimi kuten pitikin."”
“Hyvä ruoka”
“Lasten kanssa helppo tulla”
“"Vähän jouduttiin odottamaan,mutta sitten kyllä tuli nopeasti syötävät. Vähän petyin lounas-salaattiin,olisin kaivannut siihen enemmän lehtivihreää,sitä oli aika vaatimattomasti ja kana olisi voinut olla vaikka pariloituna,olis ollut maukkaampaa! Muutoin on ollut kyllä aina hyvää,kiitos!"”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu.”
“Normisettiä”
“Niin hyvä tyyppi tarjoilijana. Vuoropäällikkö? Bige tms. Todella hyvä asiakaspalvelija.”
“Pitkän tauon jälkeen laatu ja maku yllätti”
“Salaattipöytä olematon ??”
“"Suhteellisen nopea palvelu, salaattipöytä saisi olla monipuolisempi, ruoka ihan jees, sijainti hyvä."”
“"Hyvää ruokaa, moneen makuun ja ystävällinen henkilökunta."”
“Hyvällä paikalla”
“Ruoka ja juoma oli hyvää.”
“Ruoka on hyvää ja palvelu pelaa.”
“"Erittäin hyvä uusi (?) tarjoilija, ehkä syntyjään ulkomainen, oli aivan super! Huomioi lapsen hienosti ja muutenkin ote oli hyvällä tavalla ei niin suomalaistyylinen. Kiva pilke silmäkulmassa ja hyvä tekemisen meininki. Tuli todella tervetullut olo. "”
“Huomioitiin myös erityisnuori”
“Pidin paikasta ja henkilökunta vaikutti mukavalta.”
“"Olimme suuremmallakin porukalla oikein tervetulleita ravintolaan. Saimme vaihtaa pöytää kesken kuumuuden vuoksi ongelmitta. Tarjoilija oli kohtelias ja hauska, vastasi huumoriimme huumorilla. Ruoka oli erittäin hyvää ja tuli nopeasti."”
“"tavallinen perusravintola, keskitason listat, jokaiselle jotakin"”
“Todella asiantuntevaa palvelua ja otettii todella hyvin huomioon :)”
“Odotukset olivat suuremmat.”
“"Palvelun laatu oli hyvää, mutta tästä huolimatta tärkein asia on ruoan laatu. Salaattiannos ei ollut hintansa arvoinen. "”
“Ihan ok”
“Mukava lounaspaikka”
“Ihan ok. Ei kumminkaan wau efektiä.”
“"Ei mitään moitittavaa. Terassille paistoi aurinko, desinfiointipullot oli oven pielessä, vessa oli siisti, pizza oli hyvää, ravintolassa oli kiva tunnelma ja asiakkaat tuntuivat viihtyvän hyvin. Kaikki meni hienosti. Vaikka hauskaa tietysi oli, että olin liikenteessä tyttöni kanssa, joka on 12-vuotias, ja meiltä kysyttiin, että tuleeko lasku erikseen vai samasta. No, näyttäähän se tyttö ikäistään vanhemmalta, mutta kyllä hän vähän itsekin säpsähti, että pitäisikö hänen maksaa lasku. :D"”
“Ei mitään syytä olla suosittelematta.”
“"Kun saapiumme ravintolaan, ketään tullut ohjamaan pöytään, joten valitsimme itse. Ruokalistakaan ollut tuottu meille, kävin hakemassa itse. Meidän tarjoilija ei antanut lapselle kyniä eikä paperia, ei ollenkaan puhunut pojalle. Vieressä pöydässä oli lapsiperhe ja niiden tarjoilija huomioi lapset hienosti. Ruoka kyllä oli priima niin kuin Rossossa aina! Maistui kaikille. "”
“Hyvä palvelu ja ruoka maittavaa”
“Kiva paikka. Seinäjoella oli kiva käydä muutenkin. palvelu oli hyvää!”
“"Halpa ja hyvä lounas, mutta ei yllä Seinäjoen tarjonnasta aivan ykköseksi omalla listallani."”
“"Kokemus oli kaikinpuolin hyvä ja ruoka oli hienoa, mutta ei se ollut niin erikoinen kokemus, että alkaisin sitä erikseen suosittelemaan. Loistava petussuoritus, mitä ketjuravintolalta odotankin. "”
“"Emme ole kotoisin Seinäjoelta ja vierailimme ravintolassa ensimmäistä kertaa. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, pitsat olisivat saaneet paistua ehkä hetken kauemmin ja valkosipulit olivat vähän lönteillä."”
“"Tarjoilija oli ehkä uusi, näkyi hieman epävarmuutena! Mutta varmasti hyvä tulee. Ruoka oli makuuni hieman mautonta "”
“"Ruoka oli hyvää, mutta henkilökunnasta (meitä palvelleesta tarjoilijasta) jäi hieman amatöörimainen kuva."”
“Perunat oli vähän liikaa paistettu”
“Ei mitään mullistavaa tarjottavaa”
“"Annos oli hieman tylsä, ja raastepöytä oli huonontunut"”
“Kiva terassi”
“"Hyvää ruokaa, sopiva hinnoittelu ja myös lapsille hyvin vaihtoehtoja"”
“Kiva paikka lapsiperheelle”
“Ruoka oli maukasta ja tunnelma viihtyisä”
“"Ruoka oli hyvää, kassahenkilökunnnan sekoilut hieman latisti tunnelmaa.Maksaminen kesti 15min ammattitaidottomuuden vuoksi."”
“Hyvä ruoka.”
“"Ravintola oli siisti ja viihtyisä. Lohiannokseeni olin kuitenkin hieman pettynyt, lohi oli melko suolatonta, joten annoksessa oli mielestäni parantamisen varaa. Puolisoni toisaalta piti kovasti pihviannoksestaan. Muuten kaikki oli erittäin hyvin. "”
“Seinäjoen Rosso on kiva paikka. Helppo suositella kavereille. Jotkut vaan vierastaa ketjupaikkoja ja aivan suotta.”
“"Viihtyisä, hyvä ruoka."”
“"Hyvää, kohtuuhintaista, normi ruokaa mitä haluttiinkin"”
“"Annokset olivat kallistuneet, mutta laatu mennyt huonommaksi eikä olleet enää niin herkullisen näköisiä kuin ennen. Vuohenjuusto oli palanut ja pieni. "”
“"Perus hyvä ruoka, siisti ravintola."”
“"Kokonaisuutena jäi hyvä fiilis. Asiakkaita oli sopivasti ja koronarajoitukset huomioitiin. Meitä palveli Mari-niminen tarjoilija, ja hän huomioi meidät loistavasti ja osasi suositella asioita. Hän osasi kertoa myös italialaisista likööreistä, kun kysyimme niistä. Jos ei huomioi pizzapuolta, oli kasvisruokavaihtoehtojen vähäinen määrä yllätys. Kasvisruokavaihtoehtojen vähäinen määrä oli ainoa negatiivinen asia tällä käyntikerralla."”
“Ihan jees”
“Palvelu oli luontevaa ja joustavaa!”
“Olin vahvasti päihtynyt niin en muista kaikkea”
“Hintalaatusuhde hyvä”
“"Ihan ok, perusvarma paikka. Ei säväytä sen kummemmin, mutta tietää mitä saa."”
“Loistavat pizzat. Heikko alkupalapöytä. Muistuttaa enemmän pikaruokapaikkaa kuin ravintolaa.”
“Loistava palvelu sekä ruoka”
“vaihtoehtoja löytyy”
“Lounaalla käyminen nopeaa ja sujuvaa”
“Laatu vastaa hintaa.”
“"Salaattipöytä ei ole oikein houkutteleva. Ei koskaan ole ollut, siihen toivoisi parannusta."”
“"Rosso on hyvä ja miellyttävä lounaspaikka ainakin kesäaikaan, kun on mahdollista ruokailla terassilla."”
“Salaattipöytä ei ollut houkutteleva Annos oli ulkonäöltään nuiva Vahanneksia olisi saanut olla enemmän ja hiukan kypsempiä Ja annokseen jokin yllätys! Pieni... Ymmärrän että ravintolannekin on ollut kovilla koronaaikana❣️”
“"Viihtyisä, kaikenikäisille sopiva ravintola, jossa sopivan kattava valikoima moneen makuun ja ruokavalioon."”
“Sekä ruoka että palvelu hyvää”
“"Helppopääsyinen paikka keskellä kaupunkia. Kesällä erityisesti terassi houkuttelee. Annokset runsaat, ehkä liiankin naishenkilölle."”
“Hyvä uusiutunut ruokalista”
“Hyvä ruoka parempi mieli”
“Kaikin tavoin jäi hyvä mieli ??”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Viihtyisä ravintola, ruoka hyvää. Vaihtelua ruokalistassa voisi toki olla enemmän. Sijainti hyvä."”
“"Ystävällinen henkilökunta Ehkä se hiukan arvelutti salaattipöydän aterimista kun on tämä korona aika ja samoilla kaikki ottaa,vaikka desinfio kätensä Ja jotain yksityisyyttä pöytien välille kaipais"”
“Hyvä ravintola ja maukas ruoka.??”
“Viihtyisä ja palvelu pelas hyvin”
“"Palvelu erinomaista,samoin ruoka"”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, kohtuuhinnat"”
“"Hyvä ruoka, helppo tulla"”
“Pizzat herkullisia ja spesiaaleja”
“"Rosso ei vastaa täysin mieltymyksiäni, mutta paikkakunnan valikoimasta johtuen pisteet"”
“"Perinteinen ravintola, jossa ruokalista ihan ok, mutta ei kovin laaja. Raastepöytä mielestäni tarpeeton ja jätän aina väliin, sillä tarjonta suppea ja jopa ehkä ""ankea"". Mieluummin tilaisin muutaman euron alkusalaatin, joka olisi kattavampi."”