Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki oli hyvin. Jos vielä haluatte parantaa, kävin Vaasan Revell Centerin Rossossa. Siellä oli vielä parempaa. Lisäksi tumma kahvi, tavallisen ja expresson väliltä. Oli tosin sunnuntai ja oli ala carte, ei lounaspöytä, vaikuttiko se? Oli ylihyvä ruoka! Teillä olen vain kerran syönyt ala-carte-aterian. En Muista, oliko se yhtä hyvä, kuin Vaasassa, mutta verratkaapa Vaasaan!”
“Tulimme isolla porukalla lounasaikaan syömään ja vieläpä eri aikoihin, joten palvelu sujui tähän nähden erinomaisesti ja kaikki saivat ruokansa enintään vartin sisään. Ruoka oli hyvää ja vegaanina arvostin lounaslistalla vegaanista vaihtoehtoa. Myöskin salaattipöydästä löytyi itselle alkupaloja. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja lautasia kerätessä kysyivät ruuan maistumisesta sekä tarjosivat jälkiruokia halukkaille.”
“Pidämme paikasta, käymme siellä kun olemme Seinäjoellä.”
“Miellyttävä, rauhallinen paikka. Asiakaspalvelu toimii hyvin. Salaattipöytään enemmän vaihtoehtoja haluaisin :)”
“Ravintolasali oli entiseen verrattuna hieman kolkon tuntuinen”
“Työntekijät ovat iloisia, mukavia ja ammattilaisia. Ruoka on hyvää.”
“Lounaspaikkana kiva.”
“Ruoka ei ollut ravintolatasoista”
“Siisti, rauhallinen, hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ruoka oli ok.”
“Hyvä paikka. Kaverin annoksessa liikaa suolaa”
“Luotettava, peruslaadukas taso ruoassa ja palvelussa. Kiitos Rosso!”
“Ruoka oli hyvää. Sitä oli just riittävästi. Kahvi ei ollut niin hyvää, mutta kerma pelasti sen. Tuttu, ystävällinen henkilökunta. ❤”
“Hyvä ruoka ja palvelu ??”
“Kohtuullisen hyvät ruuat, pizza tosi hyviä.”
“Loistava palvelu ja herkullisia ruokia”
“Loistava palvelu ja ruoka maistui”
“vastaan: E-Pohjalainen luonne on reilunoloinen ja sekin näkyy myös ROSSO SEINÄJOESSA:..Kiitos ravintola. ROSSOLLE....”
“Rosson kodikkuus on hieman kärsinyt, kun ylätasanne siirtyi Fafan käyttöön. Siellä oli aina lempipaikkani. Sisustus on tunnelmallinen kyllä. Söin lounaan (broileri, kastike, kasvikset), joista ainoastaan broileri oli hyvä kokoinen. Muutoin annos näytti tosi pieneltä ja sanoinkin seuralaiselleni, että salaatin ja lounaan jälkeen jäi tunne, että koskas se pääruoka tarjoillaan ;). Yllättävän pieni siis lounasannokseksi, maku oli hyvä kaikissa, samoin suklaatortussa. Kävimme 11.9., vuorossa olleilta hyvää palvelua. Illan loppuun saakka palvellut tumma nuori nainen, joka palveli meitä eniten, oli todella hyvä hommassaan, huumorintajua löytyi. Arvostin myös sitä, että meitä ei tultu 'häiritsemään' liikaa vaan juuri sopivasti. Kasviscalzonen ja Oulussa tarjotun patruunan specialin jos saisi vielä joskus listoille takaisin...”
“Muuten hyvä ruoka, mutta vihanneksina olisi voinut olla muutakin kuin oliiveja. En pidä niistä, joten ne jäivät syömättä. Voisi ainakin kertoa mitä on tarjolla.”
“Kaikki ok, mutta ei erityisen hyvää. Listassa voisi olla jotain erikoisuuksia.”
“Mukava ympäristö Gluteenittomiin hyvin huomioitu”
“Oli viihtyvä vierailu ystävien kanssa, oltiin pastasunnuntain puitteissa liikenteessä.”
“Ainoa miinus on pääsalin sisustus: jotenkin tulee huoltoasemafiilis. Ennen oli jotenkin viihtyisämpi, mm. istuinloosit ja tekstiilit. Vai onko sisustus koronan (esim. helpompi siivottavuus) takia vähän ”riisutumpaa”?”
“Hyvä tuttu kotois paikka italian twistillä keskustassa!”
“Salaattipöydän valikoima oli suppea, muuten taattua laatua!”
“Ketjuravintola menuineen, jossa ei mitään yllätyksellisyyttä, heikentää arviointia.”
“Ihan ookoo paikka ja ruoka oli hyvää”
“Kävin ruokatunnilla syömässä. Sain suoraan tiskin ohi käveltyäni jo tehtyä tilauksen nopeasti menua silmäiltyä kun tiesin millaista aioin syödä ja ei mennyt kauaakaan niin ruoka oli jo pöydässä.”
“Ei valittamista”
“OK perusruokaa. Alkupalapöytään enemmän valikoimaa iltaisinkin. Hintaan sisältyvä alkupalapöytä on se mikä houkuttelee käymään ja auttaa kun ruokaviivettä on.”
“Olen tyytyväinen monen vuoden kokemuksella.”
“Jouduin palauttamaan ruuan takaisin keittiöön koska se oli osittain kylmää. Sen jälkeen tarjoilijan palvelu muuttui viileäksi. Aikomukseemme pyytää laskua hän ei vilkaissutkaan meihin päin eikä lähtiessämme pois saatika vastannut kiitoksen huikkaamiseen.”
“Hyvä palvelu, keskeinen sijainti sekä monipuolinen valikoima”
“helppo asioida ja mukava henkilökunta”
“Hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Viihtyisä ja mukava lounaspaikka, jossa maistuva ruoka.”
“Kaikki toimii mallikkaasti, henkilökunta osaavaa ja ruoka herkullista”
“Lounasruoka on ollut aina hyvää ja lista, josta saa valita raaka-aineet erikseen, on erittäin hyvä vaihtoehto.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Sujuva palvelu lounasaikaan.”
“Kiva paikka ja erityisesti tykkään salaattipöydästä.”
“En itse asu Seinäjoella , mutta jos kuulen, että joku tuttavani on menossa sinne niin voin suositella ravintolaa.”
“Keskustassa, henkilökunta ystävällistä”
“Lasten kanssa joutui odottelemaan tarjoilijaa aika pitkään joka oli kyllä asiallinen. Lapsilta kyseltiin juomat mutta ei huomioitu sitä että lasten aterioihin kuului pienempi juoma, joten jos en sitä olisi tiennyt, isommasta olisi joutunut maksamaan. Perheiltä voisi kysyä missä haluaa istua, varsinkin jos ei ole varauksia, meidät ohjattiin vähän syrjemmälle pöytään kun lapset toivovat yleensä loossia.”
“Helppo ja nopeaakin, perusruoka, mutta ei mikään fine dining. Rento paikka”
“Kaikki sujui todella hienosti ja vettä tuotiin koko ajan lisää ilman, että piti itse pyytää. Nopea palvelu myös. Salaattipöytä plussaa. Upea henkilökunta.”
“Käymme mieheni kanssa muutaman kerran vuodessa Seinäjoella ja aina silloin Rossossa. Mielestäni Rosso on mennyt hieman nuhjuisemmaksi vuosien saatossa vaikka on muuttanutkin siisteihin tiloihin. Ei ole lämpöinen ja houkutteleva”
“Erittäin tyytyväinen palveluun ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki sujui hyvin. Yksi miestarjoilijoista oli etelä-pohjalaiseen mieleeni liian 'imelä' mielinkielin, se häiritsi mutta ei vaikuta muuten erinomaiseen palveluun. Onneksi hän ei palvellut meitä, olisin kiusaantunut”
“Ok”
“Ruoka erittäin hyvää (ketjuravintolaruoaksi erinomaista) ja asiakaskäynti oli kokonaisuudessaan sujuva. Meidän kanssa asioineet tarjoilijat olivat loistavia ja asiansa osaavia. Ainoat ei täysin positiiviset asiat olivat ravintolasalin kolkkous sekä yhden tarjoilijan (ei meihin kohdistunut) jokseenkin epäasiallinen käyttäytyminen.”
“Ruoka oli täydellustä, kokemukselle 5 tähteä! Tulemme uudestaan”
“Täyden kympin ravintola!”
“Yksi tarjoilija oli kiukkuisen oloinen. Lehtipihvi oli ihan mauton, mutta sen tilannut henkilö tykkäsi siitä. Pikkujuttuja. Ei varsinaisesti vaikuta asiaan kovinkaan paljon. Tullaan silti muelellään toistekin”
“Lounasannosten koko oli pienentynyt huomattavasti aiemmasta. Tilaamani lohi-annos oli pieni ja tällä kertaa myös huonosti mausettu. Yleensä makujen kanssa ei ole ollut ongelmaa. Lämmin kasvislikuke oli hieman pettýmys koska se sisälsi lähinnä oliiveja ja tomaattia”
“Hinta on noussut paljonkin vuosien aikana, joten tästä miinusta. Muuten ruokalista oli kattava ja annokset ihan sopivan kokoisia.”
“olen aina harvoin käydessäni todennut, että salaattipöydän antimet ovat todella suppeat”
“Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Odottelua ei ollut lähes ollenkaan, ja meidän todella haluttiin viihtyvän.”
“Meillä oli ihana ilta. Valittiin oikea paikka mukavaan iltaan.”
“Pizza on erinomaista, hyvä uuni!”
“Tilauksemme vastaan ottanut tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen. Pääsimme ulos terassille syömään, lapset otettiin huomioon, suositteli annoksia kysyttäessä ja kysymättä. Ruoka oli maittavaa kaikin puolin. Tilasimme erilaisia annoksia ja laatu oli kaikissa hyvä. Seurueemme yhdellä jäsenellä oli syntymäpäivä juuri sinä päivänä, joten lähdimme juhlistamaan sitä, kuinkas muuten kuin syömällä, kulinaristeja kun ollaan. Seinäjoen Rosso oli nappi valinta tälle päivälle. Usein ketjuravintoloita moititaan samankaltaisuudesta menun suhteen. Olemme käyneet myös ns. huippuravintoloissa, mutta Rosson listassa ei ollut moittimista. Hinta- laatu suhde kohdallaan. Laadusta tinkimättä.”
“Ruuhkaisimman ajan ulkopuolella palvelu on sujuvaa. Luonaslistalta löytyy aina jotakin sopivaa, vaikka annokset harvemmin yllättävät herkullisuudellaan.”
“Varma vanha konsepti”
“Tarjoilu toimi erinomaisesti. meillä oli kiire, sain maksaa tilauksen etukäteen. Ja tilaukset toimitettiin luvatussa ajassa. Kiitos!”
“Ruoka hyvä, palvelu erinomainen”
“Parannettavaa: jono aina kassalle, lounasaikaan pitää olla kaksi kassaa. Ei ruokatauolla ole aikaa seistä jonossa 10-15 min. Lisäksi salaatit usein jo ruskeita kun ne tuodaan esille. Vain tuoreita salaatteja voi tuoda tarjolle. Nämä ovat aivan perusasioita !!”
“Salaattipöytä oli vähän'kuiva', mutta en ole aiemmin tavannut niin miellyttävää asiakaspalvelijaa kuin meille tarjoillut henkilö,täys kymppi!!”
“olen suositellut jo, ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu erinomaista.”
“Oma kokemukseni oli erittäin hyvä.”
“Sijainti”
“Ystävällinen palvelu”
“Ei moittimista sinänsä mistään.”
“minut huomioitiin viihtyvyydestäni/tyytyväisyydestäni huolehdittiin opastettiin lasku tuotiin pöytään”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti.”
“Hyvä paikka, tunnelma hyvä ja rauhallinen, sujuva ja luonteva palvelu...”
“Ruoka maistui erittäin hyvältä ja annos oli eläkeläiselle aika iso, mutta tarjoilija toi pussin ja veimme osan kotiin.”
“Istuimme pöytään ohjauksen jlk n30min pöydässä, ravintolassa ei paljoa väkeä, saimme tarjoilijan hakemalla tiskiltä, olivat unohtaneet meidät vaikkakin istuimme näkyvällä paikalla.....”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.Hinnat kohtuulliset.”
“Erittän mukava ja ystävällinen palvelu AINA, siisti ravintola ja ehdottomasti kaupungin siisteimmät ja mukavimmat saniteettitilat (pehmeä musiikki, hyvä tuoksu, aina siistiä). Lounaalle arkisin ehkä kaipaisin vähän uudistusta, varsinkin kun tulee niin usein käytyä. Ruoka on aina hyvää ja tasalaatuista. Pizzat todella herkulliset ja ihanat vaihtoehdot. Lounaalla pastat joista olisi hyvä tietää mikä pasta on milloinkin tarjolla, siitä ei löyty tietoa muualta kuin ravintolasta. Se on kuitenkin mielestäni yksi iso plussa valikoimiin.”
“Kyllä olen yleensä saanut hyvää palvelua ja ruoka on hyvää,nyt tilaamistani kasvispyöryköistä en oikein tykännyt,mutta nyt nekin on kokeiltu.Antipasto pöytään toivoisin vaihtelua,samat tuotteet on olleet jo niin kauan,enemmän tuoreita raikkaita vihanneksia ja kasviksia,varsinkin kun ne ovat tuoreita ja parhaimman makuisia,kiitos!!”
“kaikki oli ok.”
“Kaikki oli ok??”
“Olen aina ollut tyytyväinen rossoketjuun missä milloinkin olen asioinut. Se pikkuisen ärsyttää että keskeaterioinnin tullaan tiedustelemaan ruoan tyytyväisyyten,sen voisi kysyä lähtiessä. Tämä vain minun tunne,mut kylläkin seuralaisenikin on samaa mieltä. Kesän jatkoa sinne. Aion kyllä suosia edelleen rossoa.”
“Tunnelma ja palvelu oli hyvää. Ruoka (pariloitu maksa) hieman liian raakaa joistain kohdin. Muuten erittäin maukasta.”
“Ruoan odotusaika oli kovin pitkä ja erityisen nälkäisenä aika tuntui ikuisuudelta.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Pizza jota yleensä tilaamme oli muuttunut jostai syystä? Täytettä vähemmän ja maku vähän enemmän piirakkamainen.. liikaa reunoja. Ennen oli maistuvampaa?”
“Seinäjoen Rossossa oli erittäin asiantunteva, palvelualtis, iloinen nuori naistarjoilija. Olisko ollut Ami nimeltään. Hänen ansiostaan kaikki sujui hienosti. Hälle kuuluu kiitos!”
“Ruuat tuli todella nopeasti,se oli yllätys kun oli kuitenkin pe ilta. Ja muutenkin paikan henki hyvä. Jatkakaa samaan malliin !”
“ystävällinen palvelu”
“Rento kiva fiilis”
“Ystävällinen ja osaava palvelu”
“Rosso on hyvä ravintola, satun pitämään italialais tyyppisestä ruoasta. Suurin asia mikä Seinäjoen Rossossa häiritsee, on pöytien suojattomuus. Pienet väliseinät ja loosimainen layout toimisi mielestäni paremmin.”
“Erittäin asiallinen pohjalaista murretta puhuva henkilöstö hoiti napakasti töitään. Maksa oli juuri mieleiseksemme valmistettu.”
“Hyvä palvelu. Ruoka oli hyvää ja tunnelma leppoisa??”
“MIELLYTTÄVÄ KOKEMUS VAIKKA OLINKIN VAIN EXTEMPORE SIIS TARKOITUS VAIN OTTAA VÄLIPALAA,JA TULIKIN SYÖTYÄ,SITÄ SAIN MITÄ TILASIN,HINTA TASO KOHDALLAAN”
“Ihan ok, mutta sisustus ehkä vähän kolkko.”
“Loisto paikka, kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hinnalta ja laadulta hyvä”
“Salaattipöytä melkein tyhjä, esim. oliivikippo tyhjä. Kannattaisi tuoda lisää koko ajan. En tykkää niin kovasta musiikista, jos haluan seurustella.”
“Hinta laatusuhde hyvä. Palvelu moitteetonta.”
“Saa mitä tilaa!”
“Erinomaisen toimiva”
“Ruoka ja juoma oli hyvää. Tarjoilija huomioi lapsen hyvin.”
“Hinta-laatusuhde kohdellaan. Hyvä ruoka ja palvelu oli sujuva”
“Tilasin pitsan gluteenittomalla pohjalla, mutta se oli pettymys. Luulisi, että Rosson kaltaisessa italialaistyyppisessä ravintolassa osattaisiin tehdä myös ko. pohja itse eikä käytettäisi valmispohjaa. Vinkki: sama pitsapohjan ohje, mutta gluteenittomista jauhoista.”
“Rosso on vaan varma valinta”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tarjoilija ystävällinen (Ami) neuvoi ja suositteli”
“Siisti ja tyylikäs yleisilme sekä sujuva palvelu”
“Rento, kodikas tunnelma. Hyvä, naurava hlökunta.”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan. Hyvä sijainti”
“Jos kaipaa viihtysää sisustusta, ei tämä ole ok.”
“Hyvä kokonaisuus!”