Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.03.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kivan tuntuinen paikka. Ruoka oli hyvää. Aurajuustokastike erityisen hyvää.”
“Viihtyisä ympäristö, hyvä ruoka.”
“Ruoka on ollut hyvää eikä mitään eksoottista. Perusruokaa ja lastenlista oikein hyvö.”
“Tuotteiden hinnat oli nousseet merkittävästi remontin jälkeen. Ei tuntunut enää niin ravintolalta kuin aikaisemmin,nyt tuntuu vain ruokapaikalta. Tilat ovat tosi avonaiset ja fafas on ihan samassa tilassa. Siellä on myös kylmä.”
“Hyvä maistuva ruoka .hyvä palvelu. Uusi kiva yleisilme. Hyvä salaattipöytä”
“Pitsat olivat erittäin maukkaita, ne tarjoiltiin kuumina pöytään ja ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään!”
“Tiesimme, että Rosso on talossa, mutta kun tulimme kauppakeskukseen, sitä piti etsimällä etsiä. Lopulta onneksi löytyi nurkan takaa ;D Jonkinlaista viitoitusta käytävän varrella saisi olla, tai sitten olikin, mutta se ei kiinnittänyt huomiota riittävästi.”
“Pizza oli pohjasta palanut ja päältä lähes kylmä.”
“hyvä palvelu ja ystävällinen”
“sotkuinen, toivoisin enemmän puhtautta ja salaattipöydän monipuolisuutta. Kalusteet vähän nuhruiset.”
“Atipastopöytä”
“Pitsa ehti jäähtyä ennen kuin ehti pöytään asti. Pitsat pitää tarjoilla kuumana! Olisi hyvä tarkistaa onko keittiön ja ravintolan välinen pitsojen odotustaso vetoisa paikka? Kuinka kommunikaatio kokeilta tarjoilijoille toimii? Seurasin muiden pöytien pitsoja, eikä yksikään näyttänyt höyryävän niin kuin pitsan kuuluisi höyrytä.”
“Kiva sisustus, hyvä tunnelma .”
“Siisti paikka”
“Hintataso”
“Miellyttävä tunnelma. Hyvä lounasruoka.”
“Salaattipöydän täydentäminen ja siistiminen kannattaa tehdä riittävän usein. Kiireaikana oman asioinnin aikaan olisi kaivattu täydennystä salaatipöytään.”
“Annokseni kastikkeeseen oli ensin lipsahtanut suolaa niin, että kieltä poltteli. Mainitsin asiasta ja sain uuden annoksen ja vähemmän suolaisen kastikkeen, josta oli kyllä muiden mausteiden maut kadonneet. Mutta hyvä kun kokki myönsi virheensä ja sain uuden annoksen.”
“Pyysimme saada raakan tuntuiset lisäke-lohkoperunat uudet. Pyyntöömme suhtauduttiin asiallisesti ja uudet potut tulivat nopeasti ja aidontuntuntuisten pahoittelujen kyydittäminä. Kokonaiskuva erittäin hyvä, vaikka oli jotain moitittavaa, asiaan suhtauduttiin ratkaisukeskeisen asiallisesti ja ystävällisesti.”
“Ruoan maku oli erinomainen ja palvelu ensiluokkaista”
“Annosten koko muuten hyvä mutta lihaa/kalaa/kanaa saisi olla hieman enemmän olisin valmis maksamaan 2-5€ enemmän silloin”
“Lounasaikaan salaattivalikoima huono.”
“Nopeat lounaspitsat”
“Häly”
“Pizza epäonnistunut pohja lötkö”
“Pizza ei onnistunut, jo toinen kerta”
“Kassalla ollut työntekijä huomasi meidän olevan paikassa ensimmäistä kertaa, vaikkemme sitä itse kertoneet ja osasi opastaa riittävän perusteellisesti sekä selkeästi.”
“Varsinkin lounas hyvä!”
“Remontin myötä yleiskuva on siistiytynyt, mutta valitettavasti tullut kolkoksi. Muistuttaa nyt työmaaruokalaa tai baaria. Lisää sohvaryhmiä, niin asia on helposti korjattu ja viihtyisyys on ihan toista luokkaa. Ikkunapaikat varsinkin ovat nyt huoltoaseman baarimaiset jakkaroineen.”
“Hyvä palvelu ja hyvät pizzat.”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ammattitaitoista”
“Samassa tilassa oleva Fafas tuhoaa kaiken vähäisenkin tunnelman. Ei oo hyvä. Meitä palveli illan aikana neljä eri tarjoilijaa, se lienee osasyy huonoon kokemukseen. Oli ystävänpäivä ja kaikilla varmasti kiire, mutta meille unohdettiin mm. tarjoilla alkupalat. Ne tuotiin sitten erikseen huomautettaessa pääruuan kanssa samanaikaisesti. Pizzassani olleet kesäkurpitsasiivut olivat todella paksuja ja raa'ahkoja. Henkilökuntaa ei juuri ollut näkyvillä, ja ympärillämme olevat pöydät olivat todella täynnä likaisista astioista, ei sekään varsinaisesti parantanut tunnelmaa. Ravintola oli meluisa, en ole varma oliko mitään taustamusiikkia olemassa, sitä ei ainakaan kuulunut. Henkilökunnasta huokui kiireisyys, ei tullut kovin tervetullut olo.”
“Ruoka on hyvää, menu on tarpeeksi laaja mutta ei liian”
“Perjantaina kun olimme syomässä n. klo 19 oli ravintolassa hyvin tilaa. Jostain syystä ruuan tuleminen kesti yli 45min eikä tästä kukaan infonnut. Kun pitsamme tulivat, olivat ne ehtineet jo viiletä. Eivät olleet toki kylmiä mutta ei tarpeeksi lämpimiä. Juoman tilaaminen kesken ruokailun osoittautui melkein mahdottomaksi, sillä tarjoilijan huomion saaminen otti koville.”
“Hyvä palvelu ja melko nopea.”
“Ei negatiivista, mutta vierailu oli pienoinen pettymys, koska ravintola oli juuri uudistettu, mutta emme nähneet mitään suurempaa uudistusta muuta kuin kassan sijainti hiukan siirtynyt???? sekä menyy ihan sama kuin aikaisemmin.”
“Yleensä ystävällinen henkilökunta. Useimmitan palvelu on ollut kohtalaisen nopeaa.”
“Hyvää perussettiä ja s-edut”
“Viimeksi oli vähän ruuhkaa ja ruuan tilaaminen olisi vienyt liikaa aikaa”
“Viihtyisä ympäristö ja hyvä ruoka”
“Palanut pizzan reunat”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Hyvä sijainti. Tietää suurin piirtein, mitä siellä on tarjolla. Hyvä 'salaattipöytä'.”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja palvelu ystävällistä huolimatta siitä, että asiakkaita oli todella paljon.”
“Pöydät olivat lähellä toisiaan ja tunnelma oli levoton. Toki asiakkaita oli paljon. Oven vieressä olevat pöydät olivat huonoja sijainniltaan (veto, kun ovi kävi jatkuvasti).”
“Sijainti ja ruoka”
“Oli jo toinen kerta, kun jouduimme kovasti odottamaan. Kiirettä / ruuhkaa ei ollut, mutta meidät kuin unohdettiin ruuat saatuamme... Odotimme kauan päästäksemme tilaamaan jälkiruokaa ja lopulta asia edistyi kun pyysimme tarjoilijaa tulemaan.”
“Siisti paikka, hyvä ruoka ja tunnelma”
“Meille sattui todella ystävällinen tarjoilija!”
“Ehkä hiukan voisi salaattipöytään vielä satsata”
“Rooma pizzat ja seisova alkuruoka pöytä”
“Asiakaspalvelu on usein huonoa, välillä myös hyvää”
“Ystävällinen henkilökunta, maistuva ruoka ja kaunis ympäristö”
“Kokonaisuus Erityiskiitokset vuoropäällikkö Karolle”
“Maukkaat pizzat jotka paistettu uudella uunilla.”
“Tästä uudesta uunista ei tarjoilija maininnut meille mutta kuulin kun toinen tarjoilija kertoi asiasta viereiseen pöytään ja päädyin itsekin maistamaan pizzaa. Eli kannattaisi kertoa asiasta joka pöytään.”
“Hämärä valaistus. Vaikea lukea ruokalistoja.”
“Henkilökunta ja ruoka”
“Hyvä ruoka, viihtyisä ja rauhallinen ympäristö.”
“Tykkäisin normaalista salaattipöydästä, en antipasto pöydästä.”
“Viihtyisä”
“Siivousvälineet ym. sekalaista roinaa asiakkaiden nähtävillä wc-tiloihin mentäessä. Antaa epäsiistin vaikutelman. Annokseeni kuului 2 pihviä, toinen niistä oli niin kylmä, ettei sitä olisi saanut tuoda tarjolle.”
“Tieto siitä, että ravintola tullaan lähiaikoina saneeraamaan lisää paikan houkuttelevaisuutta”
“Paljon ruokailijoita, joten oletan ruuan tason olevan hyvissä käsissä; väki äänestää jaloillaan.”
“Paljon ruokailjoita tuo kiireen tunteen palveluun. Sisustus Rosson tyyppistä kirjavaa; ei rentouta.”
“Asiakaspalvelu”
“Ruakaa piti orottaa kauan...tenavakin hermostuu.”
“Todella erityinen tarjoilija, otti poikkeuksellisen lämpimästi vastaan ja hiomioi koko.vierailumme ajan”
“Erittäin miellyttävä henkilökunta. Hyvä alkupalapöytä.”
“Vähän uudistusta kaipaava ravintolasali.”
“Ruoka oli paljon parempaa, kuin mikä muistikuva minulla oli siitä aiempien käyntien perusteella”
“Hyvä lounaspaketti joka sisältää legendaarisen sinappiset salaatinkastikkeen. Usein lähden pelkästään tuon salaatinkastilkeen vuoksi Rossoon”
“Epämiellyttävästi käyttäytyvä vanhempi tarjoilija”
“Ruoka on ollut aina hyvää. En ole koskaan pettynyt.”
“Toivon, että lounaalla olisi myös kalavaihtoehto. Lounas voisi myös vaihdella, käyn Rossossa, kun haluan lounaaksi pizzan.”
“Hyvää ruokaa ja henkilökunta leppoisaa.”
“Kadun puolen ikkunoista(ovista) tuli kylmää ilmaa.”
“Monipuolinen menu, hyvä hinta-laatusuhde.”
“Paikka kaipaisi nykyaikaisempaa ilmettä.”