Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Kaikinpuolin hyvä paikka lounastaa tai illallistaa”
“"Hyvä ruoka, parempi mieli. "”
“Hyvä palvelu. Kasvisruokaa vois olla enemmän.”
“"Kaikki toimi niin kuin pitää. Tarjoilijamme Toni oli aivan huippu. Erityiskiitokset hänelle ja tietysti myös kokille, joka loihti herkullisen ruoan. Gluteeniton pizza oli maukas. "”
“"Edellä olevat riitänevät perusteiksi. Vielä lisään, että henkilökunta on sellaista, että teille on mukava tulla! Mieliala paranee entisestään, astuessaan ravintolaanne ja se jatkuu hyvästelyyn sakka! Myös koko loppupäivän ja vielä seuraavinakin päivinä! Kävin 21 pv kaverini kanssa ja vieläkin on siitä hyvä mieli! Hyvä Te!"”
“Tunnelma (väritys & valo) voisi olla päivä aikaan hieman valoisampi.”
“"Rosso on keskellä kaupunkia. Ruokalistasta löytyi helposti mieleinen. Ja mikä erikoista ja hienoa, että ruokalista-arkki jätettiin pöydälle asiakkaan lautasen alle tabletiksi, myöhempääkin tarkistelua varten. -Rossosta saa S-Bonuksia!"”
“"ruokalistalta puuttui annos jonka mieheni olisi halunnut syödä.., johtuen varmaan koronasta ei oikeen huomioitu ruokailun aikana, olisimme tilanneet lisää juotavaa jos vaan tarjoilijaa olisi näkynyt"”
“"Meillä taitaa olla kirous, kun joka kerta kun vierailemme Rossossa, niin meidän tilauksessa menee jokin pieleen. Tällä kertaa onneksi tarjoilija oli ammattitaitoinen ja pahoitteli tapahtunutta. Hyvitystä emme kuitenkaan saaneet. "”
“Laatuvarma.”
“Tilasin puhelimitse ruoka ja syötiin kotona joten kaikki kohdat eivät oikein täsmänneet.”
“Kaikki meni hyvin.”
“"Rosso on ollut auki epidemian aikanakin ja antanut koko ajan vaikutelman, että rajoitukset on hyvin huomioitu (mm. tyhjät pöydät ympärillä). Ravintolan sijainti keskustassa on hyvä. Ruokalista uusiutuu kovin harvoin, joten olen jo hiukan kyllästynyt..."”
“Edullinen lounas”
“"Hyvä ruoka, asiallinen palvelu"”
“5/5”
“Viihtyisä paikka ja kaikin puolin hyvä palvelu. Ennen kaikkea ruoka oli hyvää.”
“"Hyvä kokemus, ruoka hyvää, henkilökunta ammattitaitoinen"”
“Kaikki sujui hienosti ei Kait silloin voi muuta kuin suositella??”
“Siisti ja turvavälit hienosti hoidettu ja ihana henkilökunta joilla visiirit”
“Eritäin miellyttävä ja asiansa osaava miestarjoilija ja tilaamamme annokset maukkaita”
“"Ruoka +10. Tarjoilijalle hyvästä palvelusta ja ystävällisyydestä suuri kiitos. Toivottavasti korona poistuu, niin voimme käydä useasti."”
“"Ruoka oli ihan hyvää, viihtyisä paikka."”
“"Rossossa olen aina saanut hyvää asiakaspalvelua. Osa ruokalistalta löytyvistä tuotteista ovat olleet jokseenkin mauttomia, mutta esillepano on kaunis ja ravintola tunnelmaltaan melko viihtyisä. "”
“"palvelu hyvää, ruoka maittavaa"”
“Ruoka on teollisen makuista eikä erityisen hyvää”
“Siisti hyvä palvelu ainut oli pienet annokset”
“"Rosson raastepöytä on jo käsite. Sille voisi tehdä jotain, se on vanha asia. Rosson ruoka on perusruokaa, se ei yllätä. "”
“"Ravintolaan on helppo tulla ja vastaanotto on ystävällistä. Tärkeinpänä, ruoka on hyvää."”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Seurueessani olikin kaksi aikuista jotka olivat ensimmäistä kertaa Rossossa. Tykkäsit kyllä ja ilta oli erittäin onnistunut.”
“"Tilasimme S-etukorttitarjoukset: 2xpitsa+juoma. Hintaa ei maksettaessa meinannut löytyä ja lopulta maksoimmekin ylihintaa, kun oikeaa tarjoushintaa 16,9€ ei vaan koneelta löytynyt. Ruokailimme alkuillasta noin klo 16:30 ja jouduimme odotetaan todella pitkään pitsoja vaikkei ravintolassa ollut asiakkaita. Henkilökunnalla oli vuoron vaihto ja jäimme ilman palvelua. Kävimme maksamassa kassa, kun emme ehtineet enää odottaa parin tunnin istumisen jälkeen tarjoilijaa pöytään. Ruoka on hyvää, mutta huono maku jäi ylihinnoittelusta ja välinpitämättömyydestä."”
“"Perus siisti, monipuolinen menu, turvavälit huomioitu, mukava hlökunta"”
“Miellyttävä ilmapiiri ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Asun lähempänä Vaasaa mutta koska Vaasan rosso on rewell centerissä ajan mieluummin Seinäjoelle. Rewelis liikaa huutoa, melua, kyttääjiä..."”
“Mukavan rauhallinen tunnelma ja hyvä palvelu iltavuorossa silloin olleen miespuolisen tarjoilijan toimesta. Hän teki työnsä hyvällä ammattitaidolla.”
“Kiva ja rento paikka”
“Ei moitittavaa!”
“"Tunnelma oli hyvä. Ainut mikä jäi mieleen huonona oli se, että ravintolan toinen puoli oli ihan tyhjä, mutta meidät ohjattiin istumaan väkijoukon keskelle. Pyydettäessä saimme paikan ”väljemmiltä vesiltä”"”
“"Ruoka hyvää, ravintolan yleisilme hieman sekava ja muistutti enemmän pikaruokapaikkaa kuin ravintolaa koska samassa tilassa sijaitsee myös fafas."”
“Olin tyytyväinen kokonaisuuteen”
“"Aina on parantamisen varaa, esim. misä mausteet on..??"”
“"Hyvää ruokaa, miellyttävä ympäristö, ammattitaitoinen henkilökunta."”
“Ruoka valikoima ei oikein vastaa omia mieltymyksiä. Hanavesi maksaa. Viinit kalliita.”
“Aivan ihana paikka ja ruoka oli järkyttävän hyvää”
“"Hyvä kiva ravintola, jossa ruoka tulee nopeasti. Lounaan salaattipöytään voisi panostaa ehkä enemmän "”
“Iloinen ihana henkilökunta ja hyvää gluteenitonta pizzaa”
“Olin tyytyväinen kaikkeen”
“Kokonaisuus toimiva ja hinta ja laatu kohdallaan”
“Henkilökunta huolehtii henkilökohtaisesti ja ottaa huomioon poikkeuksellisiakin toiveita.”
“En koskaan ennen ole saanut teillä näin sitkeäksi paistettua lihaa ja se vielä.kesti!”
“Ihan mukava paikka ja hyvää ruokaa. Etenkin perheille sopii. Ystävällinen palvelu.”
“Suosittelen erityisesti pizzaa haluavalle”
“Ruoka oli laadukasta ja hyvin tehty.”