Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.02.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolaan on helppo tulla ja vastaanotto on ystävällistä. Tärkeinpänä, ruoka on hyvää.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Seurueessani olikin kaksi aikuista jotka olivat ensimmäistä kertaa Rossossa. Tykkäsit kyllä ja ilta oli erittäin onnistunut.”
“Tilasimme S-etukorttitarjoukset: 2xpitsa+juoma. Hintaa ei maksettaessa meinannut löytyä ja lopulta maksoimmekin ylihintaa, kun oikeaa tarjoushintaa 16,9€ ei vaan koneelta löytynyt. Ruokailimme alkuillasta noin klo 16:30 ja jouduimme odotetaan todella pitkään pitsoja vaikkei ravintolassa ollut asiakkaita. Henkilökunnalla oli vuoron vaihto ja jäimme ilman palvelua. Kävimme maksamassa kassa, kun emme ehtineet enää odottaa parin tunnin istumisen jälkeen tarjoilijaa pöytään. Ruoka on hyvää, mutta huono maku jäi ylihinnoittelusta ja välinpitämättömyydestä.”
“Perus siisti, monipuolinen menu, turvavälit huomioitu, mukava hlökunta”
“Miellyttävä ilmapiiri ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Asun lähempänä Vaasaa mutta koska Vaasan rosso on rewell centerissä ajan mieluummin Seinäjoelle. Rewelis liikaa huutoa, melua, kyttääjiä...”
“Mukavan rauhallinen tunnelma ja hyvä palvelu iltavuorossa silloin olleen miespuolisen tarjoilijan toimesta. Hän teki työnsä hyvällä ammattitaidolla.”
“Kiva ja rento paikka”
“Ei moitittavaa!”
“Tunnelma oli hyvä. Ainut mikä jäi mieleen huonona oli se, että ravintolan toinen puoli oli ihan tyhjä, mutta meidät ohjattiin istumaan väkijoukon keskelle. Pyydettäessä saimme paikan ”väljemmiltä vesiltä””
“Ruoka hyvää, ravintolan yleisilme hieman sekava ja muistutti enemmän pikaruokapaikkaa kuin ravintolaa koska samassa tilassa sijaitsee myös fafas.”
“Olin tyytyväinen kokonaisuuteen”
“Aina on parantamisen varaa, esim. misä mausteet on..??”
“Hyvää ruokaa, miellyttävä ympäristö, ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ruoka valikoima ei oikein vastaa omia mieltymyksiä. Hanavesi maksaa. Viinit kalliita.”
“Aivan ihana paikka ja ruoka oli järkyttävän hyvää”
“Hyvä kiva ravintola, jossa ruoka tulee nopeasti. Lounaan salaattipöytään voisi panostaa ehkä enemmän”
“Iloinen ihana henkilökunta ja hyvää gluteenitonta pizzaa”
“Olin tyytyväinen kaikkeen”
“Kokonaisuus toimiva ja hinta ja laatu kohdallaan”
“Henkilökunta huolehtii henkilökohtaisesti ja ottaa huomioon poikkeuksellisiakin toiveita.”
“En koskaan ennen ole saanut teillä näin sitkeäksi paistettua lihaa ja se vielä.kesti!”
“Ihan mukava paikka ja hyvää ruokaa. Etenkin perheille sopii. Ystävällinen palvelu.”
“Suosittelen erityisesti pizzaa haluavalle”
“Ruoka oli laadukasta ja hyvin tehty.”
“Miellyttävä ilmapiiri, hyvä ruoka”
“Pizza oli hyvää ja sellaista kuin odotin sen olevan.”
“Meitä palvellut tarjoilija oli oikein ammattitaitoinen ja ystävällinen, suositteli hyvät ruuat ja juomat. Vinkkasi jopa S-etukortilla saatavat alennukset. Tarkisti väliajoin että meillä kaikki hyvin. Ruoka ja juoma oli oikein hyvää. Tulemme varmasti uudelleen.”
“Hyvällä paikalla ja ruoka on hyvää”
“Suosittelisin, ruoka oli hyvää.”
“Kaikki sujui mallikkaasti”
“Olemme kaikin puolin tyytyväisiä”
“Ruoka aina todella hyvää ja palvelu asiallista. Jos jotain saisi toivoa, niin tomaattikeitto takaisin listalle!”
“Ehkä tila voisi olla houkuttavampi”
“Oli mukavaa, että ravintolassa oli rauhallinen tunnelma ja meitä palveltiin todella hyvin, mm. tarjoilija pyynnöstämme otti seurueestamme muutamia valokuvia :) . Vessa oli siisti, se on tärkeää. Ruoka oli erinomaista ja jälkiruoka mukava lopetus aterialle.”
“Oma kokemus hyvä, uskoisin että muidenkin kokemus on hyvä”
“Hyvä hinta-laatusuhde nätillä esillepanolla. Kolmen ruokalajin päivällinen maksoi pariskunnalle noin 50€ mikä on varsin hyvä hinta. Tämä motivoi asiakasta käymään uudestaan.”
“Henkilökunta oli aluksi,kun saavuimme ravintolaan 17.55 hieman 'töykeää' johtuen varmasti kiireestä mitä silloin oli? Jouduimme odottamaan jonkin aikaa,ennen kuin kukaan kysyi yhtään mitään. Meillä oli varaus tehty etukäteen klp 18.00 mutta sen jälkeen kun pöydän saimme,niin kaikki sujiu ,kuin tanssi. Meitä palveli kokoajan sama tarjoilija joka oli 'lainassa' sjoen rossossa naapurista:) Aivan mahtava asiakaspalvelija täys 10. Annoin lähtiessä hänelle hieman tippiä,enemmänkin olisi ansainnut! Hienoa palvelua ja hyvät ruuat!”
“Keskeisellä paikalla, siisti”
“Perushyvä ravintola.”
“Hyvä palvelu. Ruoka erittäin maistuvaa. Viihdyimme hyvin. Kiitos ??”
“Helppo tulla, tilaa on. Toki kannattaa nykyisin varata pöytä. Hintataso sopiva ja ruoka hyvää. Palvelu huomioonottavaa”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Perus hyvä valikoima ja palvelu”
“Mukava paikka ja hyvää ruokaa”
“Perusravintola, jossa lounastaminen sujui (ainakin joululomalla) sujuvasti. Pizzat olivat ok, pohja ehkä aavistuksen raaka.”
“Perusketjuravintola tuohua niin palvelun kuin ruoankin osalta. Raastepöytä onneton valikoimaltaan, saman pizzan vaihtelu tekijän mukaan liian ruusi, nyt ei onnistinut, liian kuiva. Edellisellä kerralla Ilmari - pzza oli maukkaampi. Mitään suurta intoa niin ruoan kuin palvelun osalta ei ole, tehdään mitä on käsketty ja siinä se. Valinta ruokapaikan suhteen tapahtui palkästään sijainnin johdosta. Jos hyvin haluan Seinäjoella syödä niin muualle, vaikka Holy Smokeen.”
“Tällä käynnillä jäi hyvä mieli ja ruoka oli hyvää.”
“- Salaattipöytä saisi olla monipuolisempi”
“Toimiva”
“Helppo asioida ja hyvää ruokaa”
“Ravintola, mistä jokainen löytää vaihtoehdon.”
“Ystävällisiä asiakaspalvelijoita. Viihtyisä ravintola seurustella hyvän ruuan parissa. Vain koronan vuoksi käynnit harventuneet.”
“Salaattipöytä (kauan sitten jo) muuttunut huonoksi ja suppeammaksi. Vanha oli parempi. Tarjoilijat olisivat voineet huomioida paremmin ja olla ystävällisempiä”
“Lounaslista on aina sama”
“Kaikki meni todella nappiin :)”
“Sian hyvää asiakaspalvelua ja tilaamani ruoka oli hyvää.”
“Joskus ruoka on kylmää. Noutopöytä joskus aika tyhjiä. Viime kerralla ei ollut.”
“Hyvä ruoka, asiakasystävällinen.”
“Lapsiperheille täydellinen ravintola!”
“Hyvä ammattitaitoinen, asiallinen palvelu. Asiakkaat ehdittiin huomioida, myös naapuripöydän 'pikkuhurmuri'pojan. Sain loput isosta salaattiannoksesta pakattuna kotiin!!”
“Tunnelma hyvä, ystävällinen palvelu, ruoka hyvää ja jälkkärit.”
“Käynnistä jäi positiivinen olo. Paikka rauhallinen.”
“Ystävällinen palvelu. Alkuun tilattu glögi oli lähes kylmää.”
“Lounas listan annokset on valitettavasti pienentyneet. Henkilökunta on todella miellyttävä, rempseä ja iloinen. Ravintolassa on hieman kylmä.”
“Erittäin maistuva ruoka!”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Hyvä palvelu”
“Koko ruokailu tapahtuma sujui kiitettävästi.”
“Henkilökunta on ystävällistä”
“Tunnelma oli miellyttävä ja rauhallinen.”