Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.

Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.

Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!

Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.09.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Keittö auki myöhään, SUURI plussa sille! Auttaa työmatklaista paljon.”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Hyvin huomioitu erityisruokavaliot”
“Annokset ovat osa melko kalliita”
“Ruoka ja tunnelma”
“Passiivinen henkilökunta, joka tuntuu välillä olevan kiinnostuneempi viettämään aikaa keskenään muun henkilökunnan kanssa tiskillä, kuin itse asiakkaista.”
“Lasten ruoka annoksia voisi parantaa. Pienet Sormiruokailiat ottaa huomioon.”
“Perus paikka, hyvä ruoka, tuttu ja turvallinen”
“Todella ystävällinen palvelu. Melkeinpä heti sisään tultua meille toivotettiin hyvää päivää ja ohjattiin pöytään. Tarjoilija suositteli ruokia ja juomia. Ruoka valmistettiin nopeasti ja se oli maistuvaa. Tarjoilija kysyi ystävällisesti ruokailun aikana onko ruoka maistuvaa ja kysyi että saisiko olla lisää juotavaa kun huomasi tuoppini olevan lopuillaan. Myös maksu onnistui sujuvasti pöydästä ja laskua ei tarvinnut odotella turhan pitkään pöydässä”
“Hinta laatusuhde. Amarillo sopii hyvin rentoon illanviettoon.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Ruoka oli yllättävän mautonta, ikään kuin suolatonta.”
“Hyvä ruoka,hyvä palvelu,hyvä sijainti”
“Reipas henkilökunta. Ruoka oli hyvää.”
“Hyvä ruoka, mukava tunnelma, kiva sisustus ja tyyli”
“Viime asiointi kerralla meiltä unihdettiin tulla ottamaan tilaukset”
“Hyvä ruokalista ja tunnelma.”
“Ruoka oli hieman mautonta vaikka esillepano ja kokonaisuus olikin miellyttävä.”
“Kokonaisuus”
“Halusin ruoka minulle ja vaimolleni mukaan. Pidimme molemmat että keittiössä oli huomioitu ruoan esillepano myös tässä tilanteessa! Texas grill steak pelasti päivämme!!”
“Kaikki sujui odottamista lukuunottamatta hyvin ja ruoka oli erinomaista.”
“Koska oli täyttä, joutui odottelemaan aika kauan. Spontaanisti ilmeisesti hankala vierailla koska pöytävarauksia tehty etukäteen. itse en tiennyt että kannattaisi tehdä pöytävaraus joten pöydän löytyminen ei ollutkaan sujuvaa.”
“Asiointi sujui mutkattomasti ja ruoka oli kohtuullisen hyvää.”
“Sijainti, siisteys”
“Tarjoilijoita oli monta, mutta oli hieman vaikea saada kontaktia juomien tilausta ja laskun maksua varten.”
“Ruoka oli maukasta - sopii minun makuhermoilleni. Arvostin sitä, että kun huomautin pihvin sitkeydestä (syystäkin), sain uuden ja murean pihvin.”
“Hyvä mutta kallis alkoholiton drinki!”
“Rakas lempparini chicken pocket, saattaa olla väärin kirjoitettu. Mutta kyllä te tiiätte. Tuota annosta voi suositella se on parasta 'ulkoruokaa'!”
“Yksi kolmesta seurueemme ateriasta ei ollut kuuma.”
“Pitkätukkainen miestarjoilija pirun hyvä työssään. Oikein mukava ja asiansaosaava.”
“Tuntui, että annoskoko on pinentynyt.”
“ilmaiset tortillasipsit”
“laskun odottaminen tai maksaminen ylipäätään kestää todella kauan.”
“Siisteys, tunnelma ja asiakaspalveluhenkisyys henkilökunnalla.”
“Vuosia sitten muuttunut/karsittu lista. Tai sitten aika kultaa muistot..”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“Ravintolan yleisilme jo hieman kulahtanut”
“Mukana oli pieni lapsi, jolle heti tuotiin syöttötuoli ja pöytä suositeltiin sen mukaan, missä lapsen kanssa olisi helpoin olla.”
“Jouduimme aika kauan odotella, että saimme laskun pyydettyä.”
“Hyvä ruoka”
“Jouduimme odottelemaan ruokaamme melko pitkään (yli puoli tuntia reilusti) vaikka ravintolassa ei ollut ruuhkaa tuolloin, ja henkilökuntaa oli paikalla ihan reilusti. Tämä ihmetytti...”
“Hyvällä paikalla”
“Laskua piti odottaa kauan”
“erinomaiset tarjoilijat!”
“Hyvä palvelu ja ruoka oli hyvää,palvelu erittäin sujuvaa.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Hattupäinen tarjoilija oli loistava ja asiantunteva. Hänen läsnäolo ja miellyttävä kokonaisolemus sai ruokailun tuntumaan hyvältä ja nautimme todella paljon.”
“Ruoka juoma palvelu siisteys”
“Ravintolan yleistunnelma on miellyttävä, henkilökunta ystävällistä, ruoka hyvää ja laadukasta.”
“Olimme ravintolassa hiljaiseen aikaan, n. 5 pöydällistä asiakkaita meidän lisäksi ja silti ruuissamme kesti n. puoli tuntia, eikä ruuhkasta mainittu. Ei meitä haitannut se, mutta ihmetytti vain, miksi kesti niin kauan, emmekä saaneet siihen selitystä.”
“Minulla on ruoka-aine allergioita, jotka täällä otetaan erittäin hyvin huomioon. Saan varmasti 'turvallista'syötävää ja mikä parasta:se on erittäin maukasta.”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Valo olo turhan liian kirkas yöaikaan, tuntui että valomerkki oli tullut ja kaikki mahdolliset valot olivat päällä. Meidät ohjattiin pöytään tullessamme drinkille, muttei kerrottu että meidän pitää itse tulla tilaamaan tiskiltä. Odottelimme tovin pöydässä johon meidät ohjattiin ja menimme sitten itse tiskille josta saimme tilattua juomat.”
“Kiireetön tunnelma”
“Polttariseurueelle oli varattu mahtava erillinen tila ja morsian pääsi drinkkikouluun. Ja vieläpä ilman lisämaksua! Tarjoilijat oikein ystävällisiä.”
“Muutaman kerran allerginen saanut väärää ruokaa ja ollut hiuksia ruuassa. Hinnat melko korkeat kun vertaa muihin psikkoihin.”
“Tilava, koskaan ei ole vielä käynyt niin, että ei olisi mahtunut syömään”
“Ruokalista saisi olla monipuolisempi”
“Hyvällä paikalla”
“Pparempiakin pn olemassa.”
“Yleinen kokonaisuus”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Metelöivälle väelle voisi olla jokin erillinen paikka”
“Hyvä palvelu”
“Bataattiperunat liian lössöjä ja ruuassa liian vähän suolaa. Tuntui kyllä hinta liian kalliilta yli 20€ annokseksi”
“Mukava henkilökunta, kiireetön tunnelma.”
“Musiikki on aina liian lujalla, siksi emme lasten kanssa viitsi ravintolaan tulla.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Mukava paikka hyvä ruoka”
“Hyvä h kunta”
“Henkilökunta asiakkaat huomioon ottavaa ??”
“Hyvä ruoka ja rento ilmapiiri.”
“Hyvä ruoka”
“Asun muualla ja olen yleensä käymässä Vauhtiajojen aikaan, vuodesta toiseen tulemme Amarilloon syömään lähinnä hyvä asiakaspalvelun vuoksi. Ja juuri Seinäjoen Amarillo nousee tässä edukseen (käymme muissakin kaupungeissa). Vaikka osa plussaa voi ollakin oma pohjalaistausta, on mukava kuulla murretta, mutta silti väittäisin, että henkilökunnan hyvä pohjavire ja mukava asenne asiakkaisiin saa aina palaamaan. Nytkin meillä oli niin mukava nuori naistarjoilija, josta välittyi työn tekemisen ilo ja halu tehdä työ hyvin ja ylpeydellä.”
“Vähän yksipuolinen menu”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Ystävällinen hlökunta ja keskeinen sijainti”
“Ei ole negatiivista vaan rakentavaa palautetta. Yleis ilmeeseen ja 'henkeen' voisi ehkä keskittyä enemmän. Listaa voisi ehkä vähän viilailla.”
“Mahtava henkilökunta ja hyvä tunnelma”
“Yleensä Amarillo voisi uusia ruokalistas useammin”
“Ainakin meitä palvellut tarjoilija oli aivan loistava, ehdotti alkudrinkkejä ja suositteli ruokia ja osasi kertoa hyvinkin niiden sisällöstä mikä edesauttoi tilauksen tekoa. Juomista saatiin myös lisää kesken ruokailun ja meistä pidettiin huolta loppuun asti. Harmi että palautteen anto tarjoilijalle unohtui siinä hyvän seuran ja ruoan tiimellyksessä.”
“Rento tunnelma ja hyvä ruoka sekä keskeinen sijainti.”
“Keskeinen sijainti”
“Hyvät aukioloajat ja hyvä hampurilainen.”
“Sisustus ehkä vähän vanhanaikainen.”
“Ilmapiiri ravintolassa oli miellyttävä ja kiireetön.”
“Hyvä ruoka”
“Minua valitettavasti palveli hyvin nuori kesätyttö eli kun pyysin, että keittiö tekisi minulle pienemmän annoksen kuin normaali annos, asian järjestäminen tuntui uskomattoman vaikealta, vaikka sanoin maksavani täyden hinnan! Järjestyy vain, jos keittiö suostuu (heh, heh). No, tulihan sieltä ehkä jonkun mielestä pienempi annos, oisko ollut yksi salaatinlehti vähemmän kuin normaali annoksessa.”
“Hyvä palvelu”
“Palvelu ja ruoka”
“Musiikki liian lujalla”
“Henkilökunnan palvelualttius ja asiakkaiden huomioiminen, seurasimme muitakin seurueita joita ravintolaan saapui, vastaanotto ripeää. Kuten me, myös varmaan kaikki muutkin tunsivat olevansa näiden nuorten palveluhenkisten ihmisten huomion kohteena! Henkilökuntahan on juuri niin hyvä kuin sen heikoin lenkki, asioimme 4 pv peräkkäin emmekä huomanneet 'heikontalenkkiä' Vuodenpäästä palataan kohteeseen! Kiitos ja kumarrus.”
“Hyvä tunnelma”
“Henkilökunta. Muuten Amarillo on perusvarma ravintola, josta usein jokainen löytää itselleen jotain. Ruokalistaa voisi vähän piristää ja pikkuasioilla tuoda sitä Meksikoa vähän lisää. Nämähän toki on yhden asiakkaan toiveita, eikä taida valtakunnan tasolla yhden ravintolan toiveetkaan ruokalistaa muuttaa. Myös takavuosien Tres Pork Amigos ja Chili-valkosipulimajoneesi olisivat erittäin tervetulleita takaisin.”
“Omalta osalta täytyy sanoa, että ruokalista. Hyvä, että listalla on vuosien aikana hyväksi todetut tuotteet, mutta kyllä ravintolan pitäisi mielestäni uusia listaansa useammin, kun kerran viidessä vuodessa. Eikä nykytilanteessakaan puhuta mistään 10 uudesta annoksesta vaan ihan muutamista vaihtuvista. Ja nimenomaan Meksikolaistyylisistä. Paikkakunnallame ei ole ennen Rilloa ollut meksikolaisravintolaa ja Pancho Villa sukeltaa niin pohjalla ruokineen, että luulisin tilausta olevan.”
“Palveluasenne oli ystävällistä”
“Aika tyhjä ravintola. Asiakkaiden huomioonottaminen jäi astioiden keräämisen jalkoihin. Jälkiruokien suosittelu jäi tekemättä.”
“Yleensä on huomioitu paremmin -Tällä kertaa ei. Hyvä sijainti ja hyvä ruoka.”
“Sijainti, menun koko, palvelun kohtuullinen nopeus, asiallisuus”
“Hyvä palvelu ja ruoka!”
“Ainoa asia, että loossissa jossa istuimme niin yläpuolelta roikkuvassa valaisimessa oli niin himmeä valo, että piti lukea ruokalistaa puhelimen taskulampun kanssa.”
“Aivan ihana huomioonottava henkilökunta!”
“Asiakaspalvelu, juomat, siisteys”
“Tarjoilijamme meidän vierailun ajan oli aivan loistava, pirtsakka ja ihana! Otti lapsen hyvin huomioon ja toi hyvää mieltä koko pöytäseurueelle. :) Tarjoilija on nuori (alle 25-v) ja vaaleatukkainen nainen. Oikein paljon kiitoksia hänelle hyvästä palvelusta vielä tätäkin kautta!”
“Ruoka ja laskutus kesti kauan. Kasvisvaihtoehdot eivät miellyttäneet ja niitä on vähän”
“Hyvät ruoat”
“Erittäin hyvä ja asiallinen palvelu.”
“Amarilloissa on laatu hyvä ja ihan viihtyisiä paikkoja ovat!”
“Hääporukka (n. 12 henkilöä) laitettiin pitkään pöytään, joten seurustelu ei oikein onnistunut. Pyöreä pöytä olisi toiminut paremmin tai sitten pöytäryhmän tiivistäminen 'neliömuotoon'.”
“Mukava henkilökunta.”
“se, että koiria ei päästetä edes terassille, on hyvä asia.”
“Rento tunnelma”
“Nyt oli hirveä ruuhka ja ruokaa piti odottaa melkein tunnin ja pientenl lasten kanssa liian pitkä”
“Sijainti on hyvä ja ravintola on viiihtyisä ja rento”
“Ihana henkilökunta ja vuoropäällikkö??”
“Hyvä hinta laatu suhde. Amarilloon on hyvä piipahtaa syömään jos nälkä yllättää, haluaa istua rauhassa iltaa ja saasa silti hyvää 'mättö' ruokaa. Sopii hyvin rentoon olemiseen.”
“Perus ravintola. Ei mitään erityistä, mutta ei mitään huonoakaan.”
“Hyvä asiakaspalvelu, iloiset työntekijät”
“Iloinen tarjoilija”
“Ruoan laatu on edelleen keskitasoinen, kasvissyöjälle liian vähän vaihtoehtoja.”
“Ruuat on hyviä, erityisesti jallu-valkosipulidippi ja macig fajita ranskikset myös. Palvelu on iloista ja sujuvaa”
“Ruokalistat aika samanlaisia. Vähä vaihtelua kaipaisi. Lisää pihvejä”
“Yleensä ruokailu on sujuvaa, saa sopivasti syödä rauhassa, mutta tyytyväisyys silti varmistetaan.”
“Hyvää ruokaa ja asiakaspalvelu”
“Lapsille sais olla niille sopivaa ruakaa”
“Asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja sujuvaa sekä saimme ruuat todella nopeasti.”
“Tilat voisivat olla viihtyisämmät.”
“Aina iloinen henkilökunta, hyvä tunnelma ja viihtyisä miljöö, aina onnistuneet annokset.”
“Kerran pari on erikoistilausta tehdessä unohdettu se erikoisuus; miehen extra pekonit, gluteeniton sämpylä.”
“Henkilökuntaa oli vähän ja se kerrottiin saapuessamme ravintolaan. He koettivat parhaansa, olisin toivonut tarjoilijan kysyvän onko kaikki hyvin ja haluammeko jälkiruokaa. Menimme maksamaan tiskille, kun kukaan tarjoilijoista ei ottanut kontaktia, jotta olisimme voineet kätevästi ilmoittaa asiasta.”
“Vähän henkilökuntaa, kiirez”
“Maku, tarjoilijoiden ystävällisyys”
“Kaikissa annoksissa on perunan tilalle vaikea päättää tärkkelyksetöntä/ vhh sopivaa lisuketta”
“Asiakaspalvelu oli oikein hyvää!”
“Seinäjoella vierailu on erittäin harvinainen tapahtuma ja tämän vuoksi tuskin tulen ravintolassa uudelleen asioimaan. Kuitenkin, jos Seinäjoella asuisin, kävisin ravintolassa uudelleen vasta kun se on uusittu kokonaan. Pinnat näyttivät vanhanaikaisilta ja kulahtaneilta.”
“Viihtyisä tunnelma, ruoka Maukasta ja tarjoilijamies katsoi silmiin ja lähti mukaan vitsailuun, lisäksi hän kyseli päivän kulkuamme, hyvää palvelua??”
“Miljöö, tuotteet, asiakaspalvelu kokonaisuus”
“Mukava ja hyvä asiakaspalvelu”
“Ajoittain annoskoot ovat tietyissä annoksia pieniä”
“Missä on gluteenittomat oluet?!?!”
“Kaikki pelasi ja väki ammattitaitoista????”
“Aika suppea ruokalista joka ei muutu”
“Syömäni talon burgeri oli kuiva.”