Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.

Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.

Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!

Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

 
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Todella mukava kokonaisuus”
“Ruoka oli hyvä ja tunnelma kiva!”
“"no ruoka oli ihan ok , mutta olutta ei saanut tuopissa ollenkaan , oli kuulema loppu, joten siitä vähän miinusta ja henkilökuntaa olisi ehkä saanut olla vähän enemmäm!"”
“Joonas ravintolapäälllikkö oli maino myyntimies!”
“Loistava ruoka ja palvelu”
“Helppo tulla”
“"Mukava tunnelma, hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja ammattitaitoinen henkilökunta."”
“"Lapset oli huonosti huomioitu. Ruuassa kesti kauan, vaikka oli vähän väkeä. Pancho Villassa on paremmat tämän tyyliset ruuat. "”
“"kaikki oli oikein hyvin, kiitos teille!"”
“Hyvä ravintola ??”
“Palvelu oli erinomaisen ystävällistä”
“Mukava paikka”
“"Ruok oli hyvää, pöydän sijainti ei. Ei yhtään omaa rauhaa. "”
“Aiempina kertoina palvelu on ollut huonoa ja hidasta sekä ruoka jopa kylmää. Tarjoilijat tuntuu olevan välillä todella hukassa.”
“"Todella hyvät pääruoat. Jälkiruokavalikoima oli riittävä, mutta itse jälkiruoka ei vastannut odotuksia."”
“Sinut otetaan huomioon ja ruoka sekä juoma maistuvaa”
“"Kaikki meni loistavasti, ei jäänyt mitään hampaankoloon! Palvelu pelasi ja ruoka maittoi, mitä sitä muuta tähän jaarittelemaan."”
“Hyvää ruokaa. Seinäjoella myös lämmintä. Vaasassa saatu kaksi kertaa kylmiä alkupaloja (quesadilla).”
“Hyvä ravintola!”
“"Vaihdoimme pöytää koska pöydän yläpuolella olevan lampun hehkulamppu välkkyi. Vaihtamassamme pöydässä lamppu välkkyi välillä myös. Lampun välkkyminen häiritsi keskusteluamme pöydässä. Lisäksi alkupalat eivät ole kauniisti aseteltuna tarjolle. Alkupalat kuten halloumi tikut tai okra tai green wingsit, näiden tarjolle asetteluun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota."”
“Itsellä oli todella onnistunut kokemus.”
“"Olin ensimmäistä kertaa remontin jälkeen asioimassa Amarillossa, yleisilme oli mielestäni parantunut huomattavan paljon, ja tilat sekä tunnelma olivat viihtyisiä. Lisäksi ruokalista vaikutti olevan kehittynyt parempaan suuntaan."”
“"Kaikki toimi hyvin,vaikka hiukan jouduimme odottamaan ruokaa, reilu puoli tuntia."”
“"Ei ole lempiravintolani kaupungissa, mutta oikein hyvä vaihtoehto ulkona syömiseen. "”
“Annokset ovat herkullisia ja mukavan kokoisia. Hinnatkin ovat todella kohtuulliset. Ruoan odotusaika ruuhka-aikoina on yllättävän lyhyt kun vertaa kilpailijoihin.”
“Luontevaa ja ystävällistä palvelua”
“Mukava rento paikka”
“"Todella hieno ilta The Table ystävien kanssa, ruoka oli erinomaista ja palvelu myös! ??"”
“The Table oli mahtava kokemus jossa hinta laatu suhde oli kohdallaan”
“"Tuttu paikka, hyvää ruokaa!"”
“"Kovan musiikin takia en voi suositella ihan täysillä, muuten kyllä."”
“"Hyvää ruokaa, hyvä palvelu"”
“"Osuuskauppojen ravintolat ovat nykyään hieman tylsiä. Amarillon remontti ei ainakaan vienyt parempaan suuntaan tiloja. Hintataso on kallis, kilpailijoilla saa jopa parempaakin ruokaa edullisemmin (Pancho Villa esim.). Sijainti on hyvä, samoin palvelu."”
“kaikki toimi erinomaisesti”
“"Onnistunut käynti kokonaisuudessaan. Ainoat miinuspisteet nykyisestä jälkiruokalistasta. Pannacotta oli niin kummallisen makuista,että jäi syömättä kokonaan. Paketti brownie oli pettymys aiempiin verrattuna."”
“"Olin viettämässä iltaa kavereitteni kanssa Seinäjoen Amarillossa. Palvelu oli todella hyvää! Ruoka oli erittäin hyvää, sekä juomat myös. Suosittelisin ehdottomasti Seinäjoen Amarilloa muille kavereilleni, sekä tuttaville! "”
“"Parempi kuin ennen. Wanhemmalle asiakkaalle oli paremmin muutakin kuin ""texmexiä"" . "”
“Taattua laatua”
“"Aivan mahtava henkilökunta. Tarjoilija suositteli uutta kokin kehittämää Burger ateriaa, joka oli aivan loistava! Kiitos siitä ??"”
“"Hyvää ruokaa, hyvää palvelua ja hinnat kohdillaan"”
“.”
“Hyvä ruoka ja Hyvä palvelu.”
“"Vakiopaikka, kun vierailemme Seinäjoella - yövymme useimmiten Vaakunassa."”
“Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka.”
“Tunnelma oli erittäin hyvä ja asiakaspalvelu huomioivaa sekä humoristista. Ruoka oli erittäin maistuvaa!”
“Palvelu erinomaista ja takuuvarmasti maistuvat annokset.”
“Oikein hyvä kokemus!”
“Uuden lookin myötä rafla on tosi viihtyisä ja ruoka on hyvää niinku aina.”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen??”
“Miellyttävä ravintola kaikin puolin”
“Monipuolinen ruokalista”
“Ruoka oli erinomaista”
“"Jäi huono maku kun jälkiruokatilaukset tultiin kysymään jo silloin kun minulla oli pääruoka vielä kesken. Muutenkin tuli tunne, että meitä yritettiin saada poistumaan nopeasti."”
“"Kokonaisvaltaisesti hyvää palvelua, ruokaa sekä kaunis yleisilme ravintolassa. "”
“"Kaikki sujui hyvin, ruoka maistui hyvältä ja ravintolan uusittu sisustuskin oli oikein kiva. "”
“"Trevlig personal, trots mycket folk var de inte stressade. Verkade som att personalen trivdes, då trivs också jag som kund! ;)"”
“Hyviä juomia ja työntekijät olivat mukavia”
“"Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. Viihtyisät tilat. "”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, mutta annosten koko pienentynyt liikaa."”
“Tarjoilija oli ahdistava. Heti kyseli mitä otetaan. Ja puhui liian kovalla äänellä.”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu!"”
“Perustelut löytyvät arvioinneista. Lisäksi ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla muttei ole rauhaton.”
“"Tunnelmasta ja asiakaspalvelusta plussaa. Ruoka oli melko tylsää. Olisi kaivannut annokseen jotain muutakin kuin kanaa ja ranskalaisia. Seuralaiseni annos oli myös pettymys, koska siinä ei ollut päätä eikä häntää niin sanotusti. Monta eri makua jotka eivät pelanneet yhteen. "”
“"Upea uusi sisustus, hyvä ruoka, hyvä palvelu."”
“Erittäin ystävällinen palvelu.”
“"Positiivinen kokemus, kun muuten viime vuosina on yleensä olleet kokemukset joka kerta hieman huonompaan suuntaan, mutta nyt oli muuttunut paremmaksi"”
“"Hyvä tunnelma, mukava henkilökunta, laadukas ruoka."”
“Palvelu nopeaa ja asiantuntevaa. Ystävällistä ja palvelualtista henkilökuntaa”
“"Hyvä palvelu, tosin ruokajono oli aika pitkä ( 45 min). Olisin kaivannut s-bonusviiniä myös 16 cm vaihtoehtona ( nyt oli vain koko pullo tarjolla)."”
“Mutkaton ja ystävällinen henkilökunta ja palvelu!”
“"Kaikki sujui todella hienosti, henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää! Vaikka paikka oli melko täynnä ja meille kerrottiin heti saapuessamme, että joudumme odottamaan pääruokaa, niin kuitenkin lähes koko ajan oli jotain syötävää. Nachot tulivat pian tilauksen teon jälkeen samoin juomat ja sen jälkeen kohta jo aivan mahtava alkuruoka. Ei myöskään tarvinnut sitten enää kauan odotella pääruokiakaan. Kaikki oli siis todella sujuvaa! "”
“"Koska henkilökuntaa oli aivan liian vähän, saimme odottaa laskua yli puoli tuntia. Tarjoilijat saivat juosta ""kieli vyön alla"" koko ajan. Asiakkaat jonottivat pöytiin pääsyä pitkän aikaa. Kuitenkin kiireestä huolimatta palvelu oli ystävällistä. Ehkä olisi syytä lisätä henkilökuntaa. Ruoka oli hyvää."”
“Hyvä asiakaspalvelu sekä ruoka!”
“"hyvä ruoka, kotimainen liha, viihtyisä, hyvä palvelu "”
“Mahtava sisustus. Miellyttävä miepuolinen tarjoilija. Runsas maukas salaatti ranskalaisten sijasta.”
“"Ihan jees. Omaan makuun ruokalistalta ei löytyny kovin montaa potentiaalista vaihtoehtoa, se pudottaa pisteitä."”
“"Ainoa miinus oli ruuan pitkä odotus, liki tunti. Tarjoilija ei keryonut meikle puolen tunninviiveestä, naapuripöydän asiakkaille kyllä ja se viive oli 2x puolituntia. "”
“"Lauantai iltana oli paljon ihmisiä, juomia tultiin kysymään 5 min jälkeen tulosta ja tiesimme mitä ruokaa tilaisimme. Keittiössä oli ruuhkaa, meille kerrottiin heti että ruoka kestää tunnin, jopa ylikin. Ranskalaiset oli lämpöisiä, mutta muu ruoka oli haaleaa jopa kylmää. Ei viitsitty huomauttaa asiasta, kun muutenkin oli kiire muualle, muuten kaikki sujui hyvin "”
“"Kaikki sujui hyvin, ruoka oli hyvää, mojitot erittäin hyviä ;) Tarjoilija oli mukava ja suositteli juomia/ruokia."”
“Tarjoilu oli todella hidasta”
“"Hyvä ravintola, ei moitittavaa."”
“"Joskus pitää hieman odottaa pöytiinohjausta, muuten ei valittamista !"”
“"Miellyttävä ja erittäin palvelualtis henkilökunta. Meitä palveli nuori mieshenkilö 10+ toiminnasta, kiitoksia paljon."”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Voisin suositella.”
“"Tultiin pikaisesti pitkästä aikaa syämään pihvit ja browniet. Ei törsääntynyt paljon aikaa syömiseen ja pihvi oli aivan huikean hyvää. Brownie oli kuivempi kuin aiemmin, mutta uskoakseni syyt on helppo ajatella näinä aikoina."”
“"Kokonaisarvosana 9. Laskun pyytäminen oli vaikeaa ja siinä kesti kauan, sillä työntekijöillä oli kiire ja monta muutakin asiakasta palveltavana."”
“"Ruoka, palvelu ja viihtyvyys ovat hyvää perustasoa, jotain lisäpotkua ne kuitenkin vaatisivat parempaan arvosanaan. "”
“Ruoka oli perushyvää ruokaa koko perheelle. Palvelu oli hyväntuulista ja osaavaa. Tilojen uudistus on yleisilmeeltään erittäin onnistunut. Ja tällä kertaa myös musiikki jäi volyymissä taustalle ja keskustelu pöydässä oli mahdollista.”
“"Siisti ravintola, hyvä ruoka ja palvelu ystävällistä."”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka! Siisti ja uudistettu ravintola.”
“hyvää ruokaa ja palvelua”
“Oli kaikin puolin miellyttävää”
“homma toimii”
“"Kaikki on muuten kunnossa, mutta ruokalistaa on pienennetty niin reilusti, että se on jo melkein surkea. Lisäksi annoskokoja pienennetty ja valitsemani annos oli hintaan nähden todella ala-arvoinen. Kaverini valitsi lastenlistalta jotain ja sekin oli suurempi annos. "”
“"Asiointi oli helppoa ja sujuvaa, kun asui samassa talossa olevassa hotellissa."”
“"Yksi huomio oli, että yhdellä naistarjoilijalla oli pitkät hiukset vapaana. Ruokaravintolassa pitää pitkät hiukset laittaa kiinni, ettei tarvi syödä henkilökunnan hiuksia. "”
“Käyntini aikaan oli rauhallista joten sain palvelua nopeasti. Miestarjoilija oli erittäin ystävällinen ja luonteva asiakaspalvelija. Ruoka oli maistuvaa. Hinnat olivat nousseet edellisestä käynnistäni mielestäni huomattavasti. Ravintola oli uusittu tyylikkäästi.”
“Hyvä ja tuttavallinen palvelu”
“"SIISTISTI REMONTOITU, RUOKA HYVÄÄ"”
“"Henkilökunta oli ammattimaista, huomioi lapset erittäin hyvin. Antoi myös lapsille tekemistä ruuan odottamisen ajaksi. Olen itse Raumalta kotoisin ja Rauman Amarilloon ei kiinnosta mennä. Asiakaspalvelu on aivan surkeaa. Täytyy myöntää, että tämä Seinäjoen Amarillon käynti yllätti erittäin positiivisesti."”
“"Paikka on sisustukseltaan kulunut, hämyinen ja vanhanaikainen"”