Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.
 
Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.
 
Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!
 
Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ok !”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Hintataso ravintolalla hyvä.”
“Meillä oli tosi mukava ja ammattitaitoinen tarjoilija Jenna joka palveli meitä todella hyvin.”
“Saimme hyvää palvelua. Työntekijä palveli meitä hyvin luontevasti vitsiä heitellen. Mukava ilmapiiri ja hyvää ruokaa.”
“Mukava tarjoilia ja hyvää ruokaa.”
“Palvelu hyvä ruka”
“Tämä oli parempi käynti kuin viime vuotinen, jolloin päätin, että en tulisi toiste. Luomuviinit saisi olla paremmin asiakkaan ulottuvilla eikä salaista tietoa jota pitää kysellä ja tarjoilijan etsiä tietoa.”
“Gluteenittomuus otettiin hyvin huomioon”
“Helppo käydä, mukava tarjoilija.”
“Saimme niin hyvää palvelua etten aikaisemmin ole missään saanut ?? Varsinkin meitä palvellut Ronja V oli aivan ihana!!!❤️ Ystävällinen ja osasi ottaa meidät 'omakseen' heti ??❤️”
“Lapsi huomioitiin erittäin hyvin. Ruokailu sujui hyvin ja lapsikin kiitti mukavaa tarjoilijaa.”
“Hyvää ruokaa, sopivan rauhallista”
“Ei moitittavaa”
“Ruoka oli hyvää sekä palvelu,”
“Mukava ravintola”
“Mieluisin ravintola Seinäjoen keskustassa”
“Hyvä ruoka aikuisille mutta vähän turhan kallis hintataso, lapsille jotain vaihtoehtoja oli mutta ei oikein löytynyt sellaista lastenlistalta mikä olisi maistunut. Ehkä vähän miettimisen paikka että onko tarkoitus pitää profilia perheravintolana vai selkeästi enemmän aikuisille tarkoitettuna ravintolana”
“Hyvä palvelu, ruoka erinomaista ja siisti paikka.”