Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.
 
Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.
 
Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!
 
Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ok !”
“Ruoka ja palvelu hyvää. Hintataso ravintolalla hyvä.”
“Meillä oli tosi mukava ja ammattitaitoinen tarjoilija Jenna joka palveli meitä todella hyvin.”
“Saimme hyvää palvelua. Työntekijä palveli meitä hyvin luontevasti vitsiä heitellen. Mukava ilmapiiri ja hyvää ruokaa.”
“Mukava tarjoilia ja hyvää ruokaa.”
“Palvelu hyvä ruka”
“Tämä oli parempi käynti kuin viime vuotinen, jolloin päätin, että en tulisi toiste. Luomuviinit saisi olla paremmin asiakkaan ulottuvilla eikä salaista tietoa jota pitää kysellä ja tarjoilijan etsiä tietoa.”
“Gluteenittomuus otettiin hyvin huomioon”
“Helppo käydä, mukava tarjoilija.”
“Saimme niin hyvää palvelua etten aikaisemmin ole missään saanut ?? Varsinkin meitä palvellut Ronja V oli aivan ihana!!!❤️ Ystävällinen ja osasi ottaa meidät 'omakseen' heti ??❤️”
“Lapsi huomioitiin erittäin hyvin. Ruokailu sujui hyvin ja lapsikin kiitti mukavaa tarjoilijaa.”
“Hyvää ruokaa, sopivan rauhallista”
“Ei moitittavaa”
“Ruoka oli hyvää sekä palvelu,”
“Mukava ravintola”
“Mieluisin ravintola Seinäjoen keskustassa”
“Hyvä ruoka aikuisille mutta vähän turhan kallis hintataso, lapsille jotain vaihtoehtoja oli mutta ei oikein löytynyt sellaista lastenlistalta mikä olisi maistunut. Ehkä vähän miettimisen paikka että onko tarkoitus pitää profilia perheravintolana vai selkeästi enemmän aikuisille tarkoitettuna ravintolana”
“Hyvä palvelu, ruoka erinomaista ja siisti paikka.”
“Tultiin ilman pöytävarausta, mutta löytyi hyvinkin nopeasti vapaa pöytä. Tarjoilija ehdotti juomaksi Budweiseria, mikä oli erittäin onnistunut ehdotus. Palvelu oli nopeaa, vaikka pahoiteltiin ruuhkaa. Olimme lähdössä, niin tultiin hyvin nopeasti tarjoamaan vielä tyhjää pöytää, mikä huvitti sekä teitä että meitä, mutta kertoo myös palvelualttiudesta paljon hyvää. Rento meininkin, ainoa huono puoli, että pitää pystyä käymään useammin ja olin kuskina.¨ Jatkakaa samaan malliin.”
“Hyvää ruokaa ja mukavat tilat.”
“Hyvä ruoka ja loistava palvelu!”
“muutamille ruoka ei maistunut, osalle kyllä. ensimmäinen kontakti asiakkaaseen vei liikaa aikaa”
“Amarillo on aina yhtä hyvä ????”
“Paljon asiakkaita joten kannattaa testata”
“Miellyttävää tulla syömään perheen kanssa”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Erityiskiitos Cimi nimiselle tarjoilijalle joka oli erittäin asiallinen, ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“Isommalle seurueelle (yli 7henkeä) haasteellista löytää tilaa”
“Erityisruokavaliota noudattavan voi olla vaikea löytää itselleen sopivaa annosta. Esimerkiksi burgervalikoimasta ainut laktoositon annos oli vegeburger, mikä ei itseä miellyttänyt. Garlic chicken annoksessa paljon enemmän perunaa kuin sitä chickeniä -> puolet annoksesta jäi syömättä. Muuten kaikki sujui hyvin ja ehkä ensi kerralla sopiva ruokakin löytyy helpommin.”
“Viihtyisä tunnelma ja mahtuu isommallakin porukalla ruokailemaan.”
“Amarillo on sellainen varma paikka mennä kavereiden, miehen tai vaikka perheenkin kanssa. Lounaalla on kiva käydä kuten myös illalla syömässä. Listalta löytyy aina kaikkea sopivaa ja tarjoilijat ovat mukavia ja yleensä suositellaan ruokaa/juomaa jne. Viime kerralla sain suosituksen kyllä dipistä, kun vähän hätäseen huutelin ja kyselin siitä tilaukseni perään ja aavistuksen jäi harmittamaan juomani puuttuminen tai siis kun tarjoilija unohti tuoda sen. Hän kyllä pahoitteli sitä laskua maksaessamme ja oli muuten mukava ja ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella. Olimme tiistai-iltana kavereiden kanssa syömässä.”
“Hintataso hieman kallis, muuten hyvä.”
“Annos oli maukas ja tunnelma hyvä. Musiikki oli niin pienellä, että se ei kuulunut. Toki se ei haitannut. Tarjoilijaa oli hankala vinkata pöytään. Muuten reissu onnistunut.”
“Meidät vastaanottanut tarjoilija tuntui kiireiseltä, jota tuntui ahdistavan jo melko täyteen ravintolaan tulevat lisä-asiakkaat. Onneksi tarjoilija, joka sitten hoiti meidän pöytää ruokailumme ajan, oli todella mukava, iloinen ja ammattitaitoinen tapaus. Seurueemme vegaaniruokailijatkin saivat vatsansa syötyä täyteen ja poistuimme hyvin tyytyväisinä kohti seuraavaa kohdettamme.”
“Perus hyvä paikka.. Valikoima oli ihan ok”
“Erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä tarjoilija. Olimme isommalla porukalla, mutta kaikki tarjoilu yms oli sujuvaa. Ruuat tuli yhtä aikaa ja ruuat olivat kaikilla lämpimiä. Ja hyviä!”