Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessä oloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään.
 
Myös ryhmille Amarillolla on tarjota omia, valmiiksi sovittuja menu-vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kokonaisuus. Perjantaisin ja lauantaisin Amarillossa kuunnellaan hyvää musiikkia pikkutunneille.
 
Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään!
 
Pöytävaraukset raflaamo.fi, isommalle porukalle (yli 8 hlöä) myyntipalvelustamme 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Loistava asiakaspalvelu ja mainiot ateriat”
“Todella lapsiystävällinen ja mukava ruokaravintola”
“Hyvä ruoka”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja saimme nopeasti ruuan vaikka oli henkilökuntapuutosta. Ruoka oli hyvää.”
“Palvelu oli ammattitaitoista, ruoka maukasta.”
“Parasta oli ystävällinen ja ”luanikas”henkilökunta!”
“Kallis pihvi kokoonsa nähden”
“Ruoka ei ollut minun makuuni, mitä tilasin. Palvelu oli kyllä erinomaista:)”
“Paljon oli tuotteita loppu, mikä mielestäni oli vähän kurjaa, mutta löytyi silti nopeasti mieluistakin syötävää. Tarjoilija meinasi luiskahtaa tortillasipsit kaverin päälle, mutta onneksi sai tilanteen pelastettua”
“Tuttu ja turvallinen ruokapaikka. Aina maistuvaa ruokaa.”
“Hyvä palvelu”
“En”
“Ystävällinen palvelu”
“Pidän paikasta. Sina tervetullut olo. Varsinkin muutama työntekijä toivottaa tervetulleeksi kuin vanhan ystävän. Se tuntuu mukavalta. ??”
“Kohtelias ja nopeasti palveleva henkilökunta sekä hyvältä maistuva ruoka”
“Kävimme kahdesti syömässä peräkkäisinä päivinä, ensimmäinen kerta meni erittäin hyvin ja saimme hyvää palvelua. Seuraavana päivänä oli aivan vastakohta, ilmeisesti tarjoilijoiden vuoro vaihtui ja koko paletti hajosi. Ruoka oli kylmää kun lopulta saimme sen, kukaan ei käynyt Luonamme välissä yms.”
“Erityiskiitos punatukkaiselle naistarjoilijalle! Huippuammattilainen! Iso palkankorotus heti!”
“Suosittelisin jos joku kysyisi missä Seinäjoella voisi syödä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.”
“Viime kerralla kaikki vain meni niin nappiin, että perustetta valittamiselle ei ole. Ruoka oli tällä kertaa ERITTÄIN hyvää !”
“BRA SERVICE”
“Ihan ok paikka. Joskus ei muisteta tuoda alkunaposteltavaa pöytään, vaan pitää muistuttaa.”
“Hyvä perusravintola kaverien kanssa syömiseen”
“Pihvi oli todella hyvää ja henkilökunta ystävällistä.”
“iloinen ja palvelualtis henkilökunta, paljon tilaa, mukava tunnelma”
“Ensimmäinen ruoka oli säväyttävän ja ihanan tulisesti maustettu ja sen vuoksi tulimme seuraavana päivänä toisen kerran. Ensimmäinen ateriointi teki positiivisen yllätyksen. Toisella kerralla ateriointi ei valitettavasti yltänyt ihan samalle tasolle, vaikka tulisuuden piti olla sama. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ammattiinsa erittäin hyvin sopivia. Ehkä sisätilat kaipaisivat päivitystä, eli sisätilat ovat hieman tunkkaiset eli ajasta jälkeen jääneet. Vierailumme olivat perjantaina ja lauantaina. Kysymyspatteristo ei mahdollistanut tällaista vastausvaihtoehtoa. Ensimmäinen ateria oli 9,5. Toinen ateria oli 7,5.”
“Alku näytti huonolle tullessamme ravintolaan. Nuoret tarjoilijatytöt naureskelivat ja halailivat tuttujaan ja juttelivat heille kovaan ääneen. Saimme odottaa reilu 20 min, ennenkuin meiltä tuli Joonas niminen kaveri kysymään juoma- ja ruokatoiveita. Sitten alkoi homma luistamaan.Joonas osasi hommansa ja pelasti upealla ammattitaidolla meidän illan. Meille jäi ruokailustamme mahtava fiilis eikä parempaa ruokaakaan olisi voinut enää toivoa. Joten suuri kiitos Joonakselle ja Kokille .”
“Nuori tarjoilija nainen pohjanmaan murteineen hoiti homman todella ammattimaisesti :)”
“Kaikki toimi hyvin!”
“Kaikin puolin paikkana ihana, henkilökunta todella palveluhenkistä ja ruoka hyvää -mitä muuta voisi todeta. Täysi 10”
“Oikein hyvin hoitui asiointi.”
“Tunnelma hyvä, ruoka lähes aina maistuvaa”
“Ruoka on hyvää ja palvelu pelaa. Miellyttävä ravintola.”
“Aika suppea ruokalista”
“Hyvä ja nuorekas paikka”
“Hyvä ruoka”
“Kiva ravintola sopii joko perheelle kaikille löytyy jtn”
“Ruoka oli maistuvaa ja palvelu hyvää.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää, joten miksi ei.”
“Hyvä ruoka ,kohtelias henkilökunta”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“Aina huippu ruoka ja ystävällinen palvelu!”
“Hyvä ruoka”
“Helppo tulla”
“Kiva viihtyisä paikka,ruoka hyvää ja henkilökunta ystävällistä”
“Ruoka oli todella maukasta ja meidän 'tarjoilija' oli asiansa osaava ja ystävällinen.”
“Ruokalistan saisi uudistaa kokonaan.”
“Hyvää ruokaa ja asiakaspalvelua. Ravintolassa on myös mukava tunnelma.”
“Kaikki oli kohdallaan, ja ruoka taivaallisen hyvää!”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä??”
“...”
“Amarillossa on todella hyvää ruokaa ja asiakkaita palvellaan joskin liiankin hyvin. Jos jotain pitäisi muuttaa niin ruokailun aikana kysytyt 'maistuuko ruoka, tarvitsetteko muuta' yms. voisi jättää väliin, arvostaisin ruokarauhaa ja vinkkaan tarjoilijalle tarvittaessa. Juomalista on myös harvinaisen kallis, esim 0,33cl Budweiser 6,90eur on minusta kohtuuton vaikka ollaankin ravintolassa. Mielestäni Amarillon oma panostus ruokaan on palkitsemisen arvoinen mutta juoma joka tilataan pullossa valmiina ei ole mielestäni rahastuksen paikka. Monesti tilaan vettä jonkun muun juoman sijaan ja samaa mieltä ovat useat ihmiset joiden kanssa olen vieraillut Amarillossa.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa.”
“Iloinen henkilökunta”
“Riktigt god mat och jättebra betjäning!”
“Fint och mysigt ställe”
“No Amarillossa on mielestäni aina hyvä ruoka. Nyt käydessämme emme oikein tiennyt mitä söisi ja kysyimme henkilökunnalta. Sieltä ehdotettiin jotain missä oli vähän kaikkea kahdelle, ja sepä oli erittäin hyvää ja juuri sopiva annos”
“Hyvää ruokaa”
“Seinäjoen amarillon taso on noussut valtavasti. Kiitos tästä ravintolapäällikölle.”
“Turvallisen hyvä ravintola”
“Palvelu hyvää mutta hidasta, aika kauan sai odottaa ruokalistaa ja laskua. Jos haluaisit tilata esim juomaa lisää se tuntui lähes mahdottomalta koska henkilökuntaa ei juuri näkynyt. Lapsille niin kuin aikuisillekin todella suppea ruokalista. Kävimme tässä ravintolassa syömässä koska se sijaitsi hotellimme alakerrassa ja olisi ollut kiva jos palvelu olisi ollut ripeämpää. Pienen lapsen hermo ei kestä odottamista, varsinkaan syömisen jälkeen ja sitten siinä kuumenee jo vanhempikin hermot. Varsinkin lapsiperheitä kohtaan voisi panostaa ripeydellä ja lasten ruokalistaan keksiä jotakin uutta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä ruoka ja fiilis.”
“Listaa voisi täydentää..”
“Ruoka oli hyvää, tarjoilija hauska, kaikki sujui hyvin.”
“Hyvä ruoka”
“Aina hyvä tunnelma, iloiset ja ammattitaitoiset työntekijät ja maistuvat ruoat!”
“Ihan ok paikka.”
“Hyvä sijainti. Siisti paikka”
“Koronarajoitukset oli otettu huomioon. Tarjoilija siivosi pöydän ennenkuin istuimme (pöydässä ei siis ollut edellisen asiakkaan jäljiltä mitään). Tarjoilijan kanssa riitti juttua pitempäänkin??”
“Amarillo Seinäjoki ❤️”
“Hyvää perustasoa”
“Henkilökunta oli ystävällistä, mutta ruoka vain kohtalaista.”
“Tyttärelle tilattu 'jäätelöannos' oli kyllä säälittävin viritys mitä olen koskaan nähnyt. Ehkä pingispallon kokoinen jäätelöpallo ja vähän kastiketta päällä, hinta 5,50. Oltiin niin hämmästyneitä, ettei edes hoksattu kysyä tarjoilialta heti, että tällainenko tämän kuuluu olla!”
“Ruoka oli hyvää ja annoskoko oli sopiva.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä, ainoana miinuksena HITAUS. Odotimme ruokaa yli 45 min, samoin jälkiruoan tulo kesti todella kauan.”
“Ruoka on hyvää, juomat ovat hyviä, henkilökunta ystävällistä ja paikka on mieluisa!”
“Hyvä ruoka. Hinta/laatusuhde kohdillaan.”
“Perusravintola. Iso plussa siitä, että lasten hampurilaiseen sai veloituksetta vaihdettua kasvispihvin. Eli kasvissyöjäperheille suosittelen varmasti.”
“Hyvä”
“Itse olen ulkopaikkakuntalainen, joten voisin suositella jos tuttuni tulisi käymään Seinäjoella. En koitenkaan ketään kehottaisi ajamaan Amarillon takia Jyväskylästä Seinäjoelle.”
“eräs tarjoilija puhui kyllä ERITTÄIN kovalla äänellä , onneks ei ollu pää kipiä”
“Hyvä palvelu,mahdollista syödä ulkona.Varma valinta!”
“Tarjoilija oli oikein avulias ja reipas. Huomioi meidät koko käyntimme ajan.”
“Hyvä ja maukas ruoka”
“Amarillossa on amarillo-takuu. Tiedät mitä saat.”
“Paikka on hyvä ja ruokakin yleensä. Tosin ruokalista vaatisi hieman vaihtelevuutta ja uusia ruokia. Viime kerralla ikävä kyllä taisi olla kiirusta ja emme saaneet kovinkaan helposti palvelua. Saatika meiltä ei tultu kysymään maistuuko ruoka ja siksi jäi kyllä kokonaan burgeri syömättä.”
“Erittäin ammattitaitoinen ja mukava hymyilevä naistarjoilija teki ravintolakokemuksesta täyden kympin arvoisen ja kaiken lisäksi ruoka oli todella hyvää. Olimme yllättyneitä niin hyvästä palvelusta. Kiitos tarjoilijalle! :)”
“Hyvä maistuva ruoka, suola pöytään et ei tarvi aina pyydellä sitä ??”
“Liian suppea menu. Lisää valikoimaa saatava. Ruoka on kyllä hyvää.”
“Ruoka on aina ollut hyvää ja henkilökunta mukavaa!”
“Meillä oli sujuvaa ruokailua, iloinen tarjoilija Jaana, ja lapset tykkäsi. Ei moitittavaa!”
“Tosi hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu, siistit tilat. Ainut miinus on, että ruuhka-aikoina ruoan saanti kestää. Mutta niinpä se on joka ravintolassa”
“Hyvä ruoka ja miljöö”
“Ihan perus ok, hamppari oli tosi hyvä”