Luoto

Kokous – ja tapahtumatila Luoto Original Sokos Hotel Seurahuoneen toisessa kerroksessa tarjoaa upeat puitteet jopa 130 henkilön tilaisuuksille. Monikäyttötila on jaettavissa kahteen osaan lasiseinällä, jolloin tiloja voi hyödyntää hyvin monenlaisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Etuosan ravintolamainen tila sopii mainiosti 60 hengen illanistujaisiin, rentoihin tilaisuuksiin ja illallisiin. Takaosan 50 hengen tilassa on helppo järjestää onnistunut kokous.  Kokoustilan pöytämuodot on helppo järjestää toiveidesi mukaan. Ja kokouksen tarjoilut katetaan etuosan tilaan tai ravintola Perlina di Castelloon. Molemmat tilat voivat olla käytössä yhtenä suurena tilana ja tarvittaessa tekniikka mahdollistaa tilojen yhdistämisen video- ja äänitekniikan avulla hotellin aulatiloihin ja Othello- sekä Pihlaja-kabinetteihin. 

Kokous- ja tapahtumatila Luotoon tulvii suurista ikkunoista luonnonvaloa. Tilassa on open kitchen ruokakurssien ja kulinarististen elämysten järjestämiseen ja asiakkaita palvelee  täysin varusteltu baari.

Tilojen keskeinen sijainti Savonlinnan torin ja Saimaan kupeessa, sekä mahdollisuus omaan sisäänkäyntiin tuovat mukavia lisä elementtejä tilaisuutenne järjestämiseen. Järjestetään teille onnistunut tilaisuus!

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Tila

big4_outline130 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.460 M2
Luonnonvalo
Projektori
Äänentoisto
Fläppitaulu
Internet-yhteys
Kannettava tietokone
Mikrofoni
TV/Näyttö
Ravintolapalvelut

Pöytämuodot

Teatteri
Teatteri 60 henkilöä
Cocktail
Cocktail 140 henkilöä
Diplomaatti
Diplomaatti 20 henkilöä
Luokka
Luokka 20 henkilöä
U-pöytä
U-pöytä 20 henkilöä