Olitko aikeissa järjestää mahtavat juhlat?  Olavinlinnan huikeissa saleissa se onnistuu! Tervetuloa Olavinlinnaan.

Olavinlinnan keskiaikaiset salit tarjoavat historialliset puitteet erikokoisille juhlille ja tilaisuuksille. Salit ja Ravintola Linnatupa on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Kesäkaudella ravintola Linnatupa palvelee asiakkaita päivittäin.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut: myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi 

Tapahtumien aikana klo 16 jälkeen voit ottaa yhteyttä myös suoraan ravintolaan p 010 764 2450 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Oopperajuhlien ja kesän konserttien ravintolapalvelut ja väliaikatarjoilut, LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ 

Olavinlinna

Kun Pyhän Olavin linnaa alettiin rakentaa vuonna 1475, päätti linnan perustaja, tanskalaissyntyinen ritari Erik Akselinpoika Tott rakennuttaa mahtavan linnoituksen strategisesti tärkeän Savon alueen turvaksi. Linnan tehtävänä oli torjua idästä tulevat venäläisten hyökkäykset ja varmistaa Savon seudun herruuden säilyminen Ruotsin kruunulla. Olavinlinnan historia onkin sekoitus keskiajan miekan kalsketta, tykin jylinää ja arkisia askareita linnan jykevien muurien suojissa. Tänä päivänä Olavinlinna on yksi suomen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Lue lisää täällä. 

 

Olavinlinna ravintolat