Anna arjen maistua hyvältä.
 
Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin.
Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia. Piristeenä ovat iltaisin teemalliset fiestat, jolloin tarjontaan tulee uusia maukkaita yllätyksiä. Tule syömään reilusti ja kotoisasti, me laitamme ruoan tänään. Ja koko buffa tietysti samaan hintaan.
Viikonloppuisin on saatavana myös mahtava jälkiruokasirkus.
 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Todella hyvä ruoka ja hyvät vaihtoehdot.”
“Monipuolista ruokaa ja juomaa, kiva henkilökunta, pitsatoiveet toteutetaan, hyvät salaatit, viihtyisät ja avarat tilat. Helppo käydä kaupassa käynnin yhteydessä. Hinta saisi olla sama arkena ja viikonloppuna. Nyt se on viikonloppuisin vähän liian kallis kun koko perheellä käydään.”
“Mahdollisuus tilata toivetäytepizza.”
“Hinnat nousseet. Kahvivalikoima oli huonontunut.”
“Hyvä, maistuva ruoka, monipuolinen ja kiva kun otetaan ehdotuksia pitsatäytteisiin vastaan. Siis myös asiakaspalvelu hienoa. Viihtyisä paikka.”
“Ruuhka-aikaan työntekijät eivät ehdi tehdä pitsoja riittävän nopeasti.”
“Hyvää ruokaa, viihtyisä sisustus. Hyvin myös salaattitarvikkeita saatavilla. Isotkin miehet saavat mahan täyteen. Nuorisolle ja lapsille pizzaa, jos muu ruoka ei maistu, pääsee koko perhe yhdessä kuitenkin syömään ja nauttimaan yhteisestä ruokahetkestä.”
“Välillä on ollut niin paljon väkeä, että ei mahdu samaan pöytään syömään oman porukan kanssa.”
“Siisti Hyvä ruoka Hyvä salaattipöytä”
“Mukava henkilökunta, herkulliset ruuat”
“Laaja valikoima, löytyy jokaiselle jotain, pizza täytteitä saa itse ehdottaa, löytyi lapselleni maistuva vaihtoehtokin??”
“Hyvät pizzat, hyvä salaattipöytä, sujuva”
“Tiskivuoret oli isoja ja likaista”
“Sijainti, bonukset ja hyvä ruoka.”
“Aluksi oli ongelmia maksukorttipäätteiden kanssa. Ruokailijoiden kassajono ja kahvila- asiakkaiden kassajono menee päällekkäin ei ole selkeästi kahta eri jonoa. Pizza usein loppu tai tosi vähän jämiä jäljellä. Eikä aina jouda odottamaa ja kun odottavia on paljon niin ne viedään nenän edestä ja taas pitäis odottaa”
“Pizzat ovat ok. Sujuva meininki.”
“Vähän hallimainen on tunnelma.”
“Ruoka oli hyvää. Pizzaa oli koko ajan tarjolla useampia makuvaihtoehtoja ja ruokailun aikana makuvaihtoehdotkin vaihtelivat, sai siis maistella monenlaisia pizzoja. Pizzat olivat laadultaan hyviä, täytteitä oli runsaasti. Yleensä buffet pizzojen täytteet ovat kovin kepoisia ja niukkoja, nyt näin ei ollut, siitä iso plussa. Toivottavasti ravintola pysyy yhtä siistissä yleisilmeessä, kun aikaa kuluu. Siisteys on puoli ruokaa!”
“Lasten leikkipaikka hyvä ja siisti. Koko ravintola viihtyisästi sisustettu. Pizza on hyvää.”
“Salaattipöydästä ei aina saa selvää mitä on tarjolla koska info puuttuu. Salaattipöydässä saisi olla myös tonnikalaa tai muuta proteiinia enemmän kuten erilaisia papuja. Jätepiste epäselvä! Pitäisi olla paremmat eli selkeämmät merkinnät mitä mihinkin laitetaan. Esim kerran meni sen vuoksi biojätteeseen roskia. Enemmän rauhallisempia ruokapöytä tarvitsisi järjestää esim. Sermein. Lapsia ei erityisemmin huomioida.”
“Monipuolinen valikoima.”
“Joskus on kupit tyhjänä.”
“Pizzojen tekijä oli erityisen ystävällinen ja pirteä!”
“Jälkiruokapöytä oli erittäin epäsiisti.”
“Uusia makuja, hyviä vaihtoehtoja.”
“Jonkin verran sokkeloinen. Pöytiä käydään harvakseltaan siistimässä.”
“Jonotus maksamiseen joskus turhauttavan pitkää vaikka itse ruuan ottamisen jonotus tosi lyhyt”
“Kassahenkilön ystävällisyys. Nopea ruokapaikka, ja saa itse valita sen mitä jaksaa syödä.”
“Hyvä salaattipöytä.”
“Hyvä ruoka, hyvä salaatit, vaikkakin salaatti lautaset olivat melko tyhjät..”
“Ehkä pienille lapsille vähän valikoimaa, meilläkin söi vain pizzaa.”
“Hyvää oli että useammanlaista ruokaa tarjolla, pizzat olivat hyviä, todella hyviä sekä salaatit.”
“'oikeaa ruokaa' pitäisi olla laadukkaampaa tarjolla. Eineksille maistuvat ruuat kokonaan pois. Lasange ja lihapullat olivat tosi surkeita. Ehdottomasti tähän pitää satsata enempi. Aikaisemmin Pressossa oli 'oikea ruoka' hyvää.”
“Monipuolinen tarjonta ja ei ole jonoja. Kaikki pelaa joustavasti vaikka syöjiä on toisinaan paljon.”
“Nopeahko pitsojen tulo ja muutenkin ruuat hyvin esillä.”
“Pitsoille ehkä turhan pieni tarjoilutaso. Ruuhkan aikaan enemmän henkilökuntaa.”
“Hyvät tilat, hyvä sijainti, hyvä ruoka ja henkilökunta”
“Huippu pizat. Fressiä ruokaa.”
“Kankea ja hidas maksusysteemi. Jälkkäri ei sisälly hintaan. Pizatarjoilussa ajoittain ruuhkaa. Hyvä kahvimaku oli vaihtunut presidenttiin.”
“Pizzat”
“Liian vähän työntekijöitä.”
“Monipuolinen ruoka”
“Pienet lautaset”
“Henkilökunta on aina ollut ystävällistä ja huomioonottavaa ja tämä on yksi syy miksi ravintolaan on aina mukava tulla. Viimeksi käydessämme kuitenkin henkilö joka valmisti pizzoja, oli hiukan luotaantyöntävä. Aiemmin on ollut aina helppo kertoa pizzatoiveita ja lapset on otettu hienosti huomioon. Tällä kertaa lasta ei huomioitu millään tavalla enkä itsekään uskaltanut pyytää mitään kun näin millaista palvelua siskoni häneltä sai. Ruuat näyttävät aina hyviltä, etenkin pizzat, ja niiden esillelaitto on hyvä.”
“Se tulikin tuossa aiemmassa kommentissa.”
“Palvelu pelaa aina ja henkilökunta oin ystävällistä”
“Ystävällinen henkilökunta, herkulliset ruuat ja siisti yleisilme.”
“Hyvä ruoka jota oli tarjolla riittävästi.”
“Ystävällinen, nuorekas henkilökunta, sopivan ripeä tahti jonoissakin.Mukava, kun pizzanpaistajat ovat näkyvissä ja sanoivat, että voi jopa toivoa jotain täytettä niin he tekevät odotellessa eikä mene kauan.Kiitos myös, kun niin pian se etuosa/reuna siis puhdistetaan tiheästi, sillä pizzojen nostelemisesta näyttää aina tulevan murusia. Pst. valvooko kukaan, syövätkö asiakkaat enemmän kuin yhden, jonka ovat maksaneet...on tullut vain mieleen, kun seurailen ympärillä tapahtuvia...”
“Jotkut ovat sanoneet, että paikka on liian iso, siksi paljon hälinää ruuhka-aikoina, mutta sehän on ymmärrettävää minun mielestäni eikä häiritse. Sehän kertoo vain paikan kiinnostavuudesta.”
“Reilu meininki.”
“Henkilökunta vähän rivakampaa”
“Todella ystävällinen henkilökunta!!”
“Lapsiystävällinen paikka, siisti,”
“Perunat on olleet usein huonoja, samoin niistä tehty muusi. Onneksi tarjolla on kuitenkin muuta maistuvaa”
“Hyvä hinta/laatusuhde”
“Järjetön kassajärjestely, jossa vain toiselle kassalle voi maksaa buffan ja toiselle kahvit ym. Turhia jonoja ja odottelua.”
“pizzat, salaatti”
“noutopöydän ruoka ei ollut lämmintä”
“Mukav ruokapaikka. Helppo syödä matkanvarrella”
“Gluteenitonta sais löytyä noutopöydästä enemmän. Pizzan lisäksi.”
“Ensikertalaiselle ruokien ja juomien sijoitus hieman sekava. Joskus jää epäselväksi mitä lounaaseen sisältyy.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu”
“Rento ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää.”
“Maksaminen hidasta. Gluteeniton vaihtiehto selvemmin esille myös salaattipöydässä.”
“Tutut ei käy Rovaniemellä”
“hyvä ruoka!”
“korttimaksaminen tökkii!!!!!!!”
“Pizzat hyvän makuisia”
“Jonot”
“Kassahenkilökunta asiantuntevaa ja ystävällistä. Kun tulimme syömään, puffeessa ei ollut jäljellä pizzoja kuin muutama yhtä lajia ja muutama pala, mutta kokki alkoi tekemään puffaan erilaisia useita pizzoja, joten emme joutuneet odottamaan kauaa..”
“Rahalle tuli roimasti vastinetta.”
“Monipuolinen pizza valikoima ja itse voi tilata pitsan. Istumapaikkojen määrä ja istuinten mukavuus. Lasten leikkipaikka, mutta voisi olla isompi tai enemmän aktiivisia leluja, pehmeä matto leikkihuoneen lattialle olisi kiva.”
“Lasten leikkipaikka pieni ja lelujen määrä pieni, enemmän aktiivisia leluja, lasten pulmaleluja. Monet jättää tarjottimet pöydille ja roskia/biojätettä pöydille. Enemmän ruokavaihtoehtoja lapsille, miedompia kanansiipiä, pikku nakkeja, maissijauhoja jne. Isompi jäätelökippo, ei siihen mahdu mitään ja sotkee kätensä. Itse tykkään kanansiivistä mutta useat ovat tulisia ja löllöjä, tykkään että ne paistuvat kunnolla. Ihmiset ramppaa siitä sivuovesta joka häiritsee ruokailijoita, suutin osa ei edes tule syömään vaan käyttävät sitä ovea kauppaan mentäessä ja palatessa.”
“Yleis ilme, valikoima, siisteys”
“Tuotteiden selosteet (maidoton, laktoositon, gluteeniton, vege. Jne..) nämä puuttuivat”
“Hinta ja laatu-suhde kohdallaan.”
“Hyvä asiakaspalvelu, pääpiirteittäin ruokien sijoittelu on kohdallaan. Paikka on tilava ja siisti.”
“Monipuolinen tarjonta...”
“Vähän siistimpi sais olla...”
“Kiireisenäkin aikana olisi hyvä huomioida pöytien siisteys ja astianpalautuksen siisteys”
“Hyvä ruoka, vaikkakin välillä liian mausteinen. Ystävällinen henkilökunta”
“Perusruoka liian eksoottinen välillä”
“Tosi hyvät pizzat ja kivannäköinen paikka. Iloinen palvelu!”
“Puhelimitse ei saanut tilattua pizzaa, mielestäni iso miinus koska olisi mukava soittaa tilaus ja napata se kohta mukaan ilman että tarvitsee ensin jonottaa tiskille ja vielä odotella pizzan valmistuminen. Aiemmin Pressoon soitettua tilauksen.”
“Tosi ystävällinen henkilökunta ja laaja valikoima”
“Henkilökunta on aina hymyssä suin ja se maistuu ruussa ja näkyy palvelussa.”
“hieno uusi ravintola, hyvä salaattipöytä erinlainen valikoima kuin normaalisti buffeteissa :)”
“Juomaautomaattien tasot ja laitteiden ympärykset todella likaiset esim kahvi maito ja muut juomat, jäätelö koneen ja kaappien ovet, pöytien pääty seinät pyyhitty vain mutta järkyttävän näköiset lika ja bakteerit vain siiretty paikasta toiseen ja levitetty. pizzoja tippunut tasoille paljaalle pöydälle, niin kukaan ei huomio kun täyttää esim kahvimaitoja että miltä ympärillä näyttää. Ruuan tähteitä lattioilla pöytien alla. uusi paikka ja heti niin räävitön. ei anna siistiä vaikutelmaa jos salin puoli ton näköinen , millainen on keittiö ja sama homma Hesburkerin puolella tasot/ seinät hirveän näköiset mauste ja palautuspisteen tasot pöydät järkyttävän likaiset, vaikka henkilökunta kantaa ruokia ohi niihin ei kiinitetä huomiota ja siistitä samalla tai sanota toiselle joka vapaana käytkö pyyhkimässä pinnat.”
“Tuotteiden esillepano, viihtyisä.”
“Hyvä toimiva kokonaisuus.”
“Maksaminen kassalla ruuhkaisaa,kun ateriavälineet heti kassalta otettavissa.Saisi olla pieni hajustako ettei maksava asiakas tule tallotuksi jalkoihin.”
“Lasten leikkipaikka, viihtyisät tilat”
“Pizzaa kun on, se on tuoretta.”
“Linjastot sekavat, kaikki eri paikassa ei loogista kulkureittiä. Ihmiset poukkoilee miten sattuu. Viime kerralla salaatissa sattui olemaan pilaantunut lehti, joka eksyi suuhuni. Henkilökuntaa on ollut, mutta homma ei toimi tai sitten huonosti organisoitu.”
“Gluteeniton pizza on erinomainen. Salaattipöytä monipuolinen ja raikas.”
“Salaattipöydästä puuttuvat allergeeni merkinnät. Olen toistuvasti joutunut tarkistamaan onko jokin tuote gluteeniton vai ei. Kun ravintola aukesi minulle kerrottiin ja salaattipöytään on tulossa laput mistä allergeenit selviävät mutta eipä ole vielä näkynyt.”
“Yllätti kaikin puolin. Puffet-ravintolaksi todella mainio. Ihana nainen kassalla. Siisti.”
“Helppoa, nopeaa, sopii koko perheelle. Hyvä sijainti Prisman yhteydessä.”
“Ruoka aika tylsää ”perussettiä”.”
“Tuotteita paljon ja riittävästi. Yksi miinus oli ainoastaan siinä tyttö vegaani niin vähän lisää vaihto ehtoja.”
“Pitsat on Äärettömän hyviä ja herkullisia. Salaattia on tarjolla monipuolisesti ja aina saa mahansa täyteen!”
“miellyttävä ympäristö, hyvää ruokaa edullisesti, ystävällistä palvelua”
“Hyvä ruoka, kahvi ja pulla puoli. Asiakaspalvelu reipasta.”
“Hyvät pizzat ja hyvää muukin ruoka! Tosi kiva, kun pizzaleipuri aktiivisesti itse kysyy toiveita pizzan täytteistä! ??”
“Ei kyllä suositteluun vaikuta, mutta ainoana miinuksena meidän perhe moittii hornetteja - ainoa ruokalaji, joka Raxissa tehdään paremmin.”
“Sujuva ruokailu vaikka asiakkaita kohtalaisen paljon”
“Monipuolinen valikoima, siisti paikka.”
“Siisti paikka, koko perheelle syötävää, hyvät kahvit ja jälkiruuat. Sisustus avara ja valoisa, raikkaat värit. Mukavaa kevättä koko hlökunnalle :) Tämä on mökkimatkamme pysähdyspaikka.”
“Useampi pizzan tekijä ruuhka-aikaan, jonottaminen lyhenee muutoin pelkkää +++++”
“Salaattipöytä on joskus vajaa......”
“Siisti ja tilava, henkilökunta ystävällinen.”
“Kasvisruokavaliota noudattavalle ravintolassa on sopivaa syötävää lähinnä vain salaattibuffassa. Lisää kasvisvaihtoehtoja siis, esim. tacojen täytteeksi vaikka chili con härkistä (tai muuta kasvisproteiinia) ja pitsoihin myös pari lihatonta vaihtoehtoa.”
“Selkeä, helppo konsepti tarveruokaililjalle. Vapauttava perheruokailupaikka.”
“Salaatti hyvää, pizzat hyviä”
“Monipuolisesti tarjolla erilaisia ruokavaihtoehtoja”
“Pizzakapasiteetti suhteessa asiakasmäärään”
“Hyvät pizzat”
“Likaista ja huonohko salaattipöytä”
“Helppo tulla lasten kanssa, viihtyvät.”
“Jälkkäribuffan liian vähäinen aukiolo. Pitäisi olla aina auki, on tullut pettymyksiä lapsille.”
“Pizzat valmistu hitaasti, jonotusta koko ajan.”
“Hyvä salaattivalikoima, hodarit, kiva ympäristö”
“Liian vähän kotiruokavaihtoehtoja”
“Mukava henkilökunta!”
“Välillä hirveästi asiakkaita”
“Yleisilme , ruokien esillepano selkeä”
“Maksamisen odottelua”
“Ystävällinen asiakaspalvelu ja maistuva ruoka”
“Siisteyteen pitäisi kiinnittää enemmän huomiota ja välillä kovin ruuhkaista jolloin tuntuu että henkilökuntaa on liian vähän, silloin myös siisteys kärsii eniten”
“Mukava henkilökunta,hyvät pizzat.”
“erittäin monipuolinen salaattivalikoima, hyvät oliivit, myös leipä”
“ei ole muuta kuin se, että on asuinseudulta kaukana”
“Mukava henkilökunta :) Vaikutti ulkopuolisen silmin, että on kiva työpaikka.”
“Tähän henkilökunta ei voi vaikuttaa, mutta itkevät ja kiukuttelevat lapset kyllä häiritsevät.”
“se ehkä vähän kun oli paljon ihmisiä niin pitsoja ei ehditty tekemään siihen malliin kun ihmiset olisi syönyt että aina joutui odottamaan ja äkkiä mennä sinne jonoon kun näki että pizza tuli valmiiksi.”
“Uusi on hieno paikka.”
“Hieman epäsiisti lautasten yms. palautuspiste. Lapsille olisi hyvä olla koroke tms, jotta voi kädet pestä paremmin altaalla.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Monipuolisempi salaattipöytä. Enemmän valikoimaa tarjolle”
“Kebab pizza oli erityisen hyvää ja erilaista kuin muilla”
“Hyvänmakuinen ruoka, ystävällinen kassa”
“Pitsat tiski niin pieni että allergisena mietityttää syöminen. Esim äyriäiset helposti osuvat viereiseen pitsaan ja samoja välineitä. Astianoalautusoaikan lähellä tuoksuu voimakkaasti viemäri”
“hyvät ja maukkaat pizzat. hyvä salaatti”
“Ainoa mikä tulee mieleen, että pizza slaissit saisivat kokit jo leikata kunnolla irti toisistaan. Kaikilla kolmella kerralla mitä olen käynyt niin jonoa muodostuu ainoastaan siksi, että jokainen asiakas yrittää vuorollaan ährätä pitsasiivuja toisistaan irti...”
“Ruoka oli hyvää ja oli riittävästi tilaa ruokailla.”
“Iloiset asiakaspalvelijat, tuoreet pitsat.”
“Pöydät on monesti vielä likaiset, joutuu etsimään puhdasta pöytää.”
“Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista. Ruoka oli tosi hyvää.”
“Vähän sotkuista, mutta se ei meitä nälkäisiä matkalaisia haitannut.”
“hyvä, rauhallinen paikka. ruoka on ollut hyvää. voi asioida ilman kiirettä.”
“on ollut vähän ruuhkaa.”
“Palvelu, valokioma, hinta-laatu”
“Pehmistä ei enää saanut -toinen kysynyt olisiko sitä ollut”
“Avara viihtyisä”
“Sattui kiire aika . Kävin joulua ennen ja porukkaa hieman liikaa,elikkä rauhatonta ja toinen maksupaikka tilttas”
“Uudehko ja fressi ilme. Hyvä ruoka valikoima.”
“Salaattipöytään olisin toivonut enemmän proteiinin lähteitä. Esim. Jotain lihaa.”
“Monipuolinen valikoima, edullisuus, sijainti”
“ruoka oli hyvää”
“ruoka oli koko ajan loppu varsinkin pizza, enemmän saisi olla henkilökuntaa, harmitti lapsia hieman. tietysti koko paikka oli tupaten täynnä ja osa tilasta suljettu katolta tulevan veden takia koko perheeni ei päässyt samaan pöytään syömään”
“Ystävällinen henkilökunta, siistit tilat, hyvä salaattipöytä, hyvät pizzat”
“Astiapalautus on koko ajan ihan täysi. Epäsiisti siltä osin.”
“Maistuva ruoka ja mainio sijainti prisman yhteydessä”
“Gluteeniton ruokavalio ei ollut ongelma. Minulle suositeltiin mitä voin tilata ja opastettiin mitä voin syödä noutopöydistä. Kokonaiskuva käynnistä on onnistunut, jäi hyvä mieli ja takulla tulen uudestaan. Kiitos! :)”
“Vaihtoehtona joko pizzat tai kotiruoka”
“Saa toivoa omanlaista pizzaa ja pizzat ovat tosi hyvänmakuisia!”
“Olen kasvissyöjä ja kerran tilatessani kasvispizzan, se jäi minulta saamatta, kun en koko ajan ollut kyttäämässä, milloin pizza valmistuu. Erityisruokavaliota noudattaville voisi vaikka pöytään tuoda pizzan ennen kuin se menee yleiseen syöntiin. Tai sitten käydä vaikka huikkaamassa, että pizza on valmis.”
“Selvästi laadukkaat raaka-aineet. Monipuolista. Todella hyvät lounaat, varmasti kylän parhaimmistoa. Pizzat antaa myös kivan lisän. Pizzatkin 5/5 pohja sekä täytteet. Runsas salaattipöytä. Kertaakaan ei ole ollut tilanne, että jokin ruoka/juoma olisi ollut loppu. Aivan loistavaa asiakaspalvelua. Todellakin tervetullut olo aina. Fiesta vielä kokeilematta. Ehdottomasti täytyy kokeilla! Jatkakaa hyvää työtä!”
“Maidotonta pitsaa kaipasin. Nykyään on vegaanista juustoraastetta.”
“Loistava salaattipöytä ja monipuolinen valikoima pitsoja, voi myös toivoa pitsaa haluamillaan täytteillä.”
“En suosittelisi ihmiselle joka haluaa rauhassa syödä, koska varsinkin kiire aikoina on melkoinen meteli ja toki paljon porukkaa.”
“Toimiva kokonaisuus kauppakeskuksen yhteydessä”
“Monipuolinen lounasbuffet”
“asiakkaiden pöytien sijainti oli hyvä”
“Saa kotiruokaa ja herkkuja samalla kertaa. Pitsatäytteet saa toivoa. Salaatit hyviä. Siistit ja avarat tilat.”
“Pizzapalaset olivat hyviä ja juuri paistettuja. Salaattipöytä ja juomapöytä erillään joten ei joutunut jonottamaan kauheasti vaikka väkeä oli paljon.”
“Hyvä valikoima, pizzojen täytteet ja mahdollisuus toivoa pizzoja”
“Pizzojen pohjien pitäisi olla ohuempia. Kassatoiminnassa on vielä harjoittelua”
“Salaattipöytä”
“Lämpimät ruuat huonoja”
“Pitsan saa kätevästi mukaan, kun käy Prismassa muutenkin ostoksilla.”
“Vegaanille ei ollut proteiinipitoista täytevaihtoehtoa pitsaan.”
“Siisteys, monipuolisuus, tilavuus”
“Lihan suosiminen”
“Todella hyvä salaattipöytä.”
“Ruoka-astioiden palauttaminen hieman hankalaa.”
“Helppo saavuttaa”
“Epäsiisti. Lattialla ruokaa. Tarjoilut pyyhkimättä. Tarjottimen lopussa.”
“Ruoka oli hyvää”
“Yksi työntekijöistä ei ollut kovinkaan palvelualtis.”
“Hieno ja huippu paikka”
“Hyvä ruoka , hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka. Myös gluteeniton vaihtoehto löytyy ja on samanhintainen. Toki glut. vaihtoehtoja voisi olla enemmän.”
“Lasten leikkipaikka on melko yksinkertainen. Saisi olla lapsille enemmän leluja ja mahdollisuus esim. piirtää. Lisäksi ravintola ei ollut kovin siisti. Likaisia astioita pursui palautuspisteellä ja lattialla oli ruokaa. Gluteenittomia vaihtoehtoja saisi olla enemmän, myös lapsille”
“Pizzabuffa on sopivan kokoinen.”
“Hyvä palvelu ja erittäin positiivinen palvelu”
“Ns lounas, joka on tarjolla päivittäin on maistunut joka kerta eines ruuille.. myöskään ne eivät ole maistuneet kovin laadukkailta..”
“Avaran tuntuinen. Pieniä pöytiä. Väljää jolloin helppo kulkea huonompi kuntoisenkin.”
“Monipuolinen salaattipöytä, siisti yleisilmeeltään ja pitsat oli tosi maistuvia”
“Iloinen, osaava henkilökunta. Siisteys.”
“Hyvä valikoima. Siisti.”
“Laaja valikoima, jälkkäribuffa ja omavalintaiset pitsat”
“Salaattipöytä oli todella monipuolinen, pitsoissa oli vaihtelua”
“Pizzapohja olisi saanut olla maukkaampi.”
“Hyvä ja monipuolinen ruoka, edullinen, voi itse valita pitsoihin täytteitä”
“Salaatti kupeista useita tyhjinä, huomautuksen jälkeen alettiin kuppeja täyttämään”
“Todella mahtava henkilökunta❤️ Aina iloinen ja juttu tuulella joka kerta☺️ Ruoka on ollut hyvää ja paikan siisteys on iso plussa☺️ Toivottavasti ihmiset kävisivät paljon niin saisimme teidät Rovaniemellä pitää.”
“Työntekijöitä voisi olla enemmän jotta positiivinen fiilis säilyisi vielä vuosien päähän??eikä kiire pilaisi asiakkaiden kanssa luotuja suhteita ??”
“Tosi hyvät pizzat ja omia toiveitakin saa esittää.”
“Klo 15 jälkeen ruoka ei ole kovin houkuttelevaa.”
“Avara. Kotoisa pöytäasettelu.”
“Ruoka on hyvää”
“Tila on usein melko epäsiisti. Mm. Limsat lainehtii eikä ilmeisesti kukaan kerkeä pyyhkimään pöytiä.”
“Siisti ja viihtyisä ravintola, jossa palvelu om ystävällistä ja ruoka monipuolista.”
“salaattivalikoima on laaja ja hyvä. Lisäksi pitsan vaihtoehtona on lämminruoka. Täten on mahdollista rakentaa myös suhteellisen terveellinen ateria.”
“Jos jotain pitää mainita niin, kiireisenä päivänä pitsaa saattaa joutua odottamaan jonkin aikaa.”
“Todella hyvät pitsat ja salaattipöytä ja viikonlopun jälkiruoka buffet”
“Jossain paikoin vetoisa”
“Lapsille kuva leikkipaikka, kattava ja raikas salaattipuffa, ruoka on hyvää.”
“Ruokslista voisi olla vaihtelevampi”
“Ystävällinen palvelu. Raikas ja uusi ympäristö. Nykyaikaisuus. Ruoka on hyvää.”
“Lattioiden epäsiisteys. Ruoka on hyvää,mutta voisiko lömpimiä vaihtoehtoja olla vielä jotakin muuta. Toisaalta tuohan on pizzabuffet ?? Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvä setti.”
“Kunnollista lounasruokaa edullisesti”
“Koko paketti toimii hyvin .”
“Hyvä salaattipöytä. Löytyy vaihtoehtoja koko perheelle.”
“Toisinaan aika paljon väkeä.”
“Helppo ja edullinen syödä kaupassa käynnin yhteydessä”
“Siisti ja yleisilmeeltään viihtyisä ja pitsat olivat erittäin maukkaita. Ruokailemaan pääsee heti ei tarvitse odotella ruoan valmistumista.”
“jos tykkää kyseisenlaisesta ruuasta niin mikäs siinä”
“Normiruokaa ei ollut tarjolla”
“Viime kerralla onnistui ostamaan yhteinen pizza vaimon kanssa jonka söimme paikan päällä. Buffan alussa sitä ei sallittu. Toivottavasti tämän onnistuu jatkossakin koska aina ei ole tarvetta kokonaiselle buffetille.”
“Lapsille on hyvä leikkinurkkaus ja pöytiä lähellä. Oikein viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“Hyvä valikoima, hyvä palvelu”
“Nopeaan ruokailuun sopiva paikka ja mikä ettei ihan nautisekluun....”
“Hyvät pitsat”
“Hyvä ruoka. Lapsille kiva leikkipaikka.”
“Astianpalautuspiste epäsiisti”
“Mukava henkilökunta, hyvä hintalaatu - suhde!”
“Hinta - laatusuhde”
“siisti yleisilme ja ruokaa oli helposti saatavilla koko ajan.”
“Leppoisa ja rauhallinen ilmapiiri. Ruoka oli hyvin tarjolla... Mutta mutta ns.kotiruoka otettiin pois jo klo 14.50. Jouduimme tyytymään nakit lihapullat yms. Salaatti jne oli riittävästi. Ei potäs tyväriem hättäillä ruuan poisviemmisä ku ns Llounasaikaa oli jälellä 10 min. Olimma syömäsä 22.11 klo 14.30 alkaen.”
“Kts edellä kirjoitettu palaute”
“Ruoka hyvää, pizzaa saa toivoa”
“Pizzojen raaka-aineet vaikuttavat laadukkailta”
“Tiettyihin aikoihin on ruuhkaa ja mieleistä pizzaa on vaikea sillon saada”
“Ystävällinen asiakaspalvelu, nopeasti valmistuvat toivepizzat, ruoan tuoreus”
“Astioiden vieminen keräilypaikasta tiskaukseen ontui, vinot pinot käytettyjä ruokailuvälineitä silmien alla ei oikein siistiltä ja houkuttelevalta näyttänyt. Pöytiä voisi pyyhkäistä hieman useammin.”
“Monipuolinen lounaspuffetti. Mukava, että kaikkea saa ottaa samaan hintaan.”
“pöydät loppuu kesken”
“Hyvä ruoka ja edullinen hinta.”
“Palautushihnasto oli täynnä likaisia astioita.”
“Hyvät pitsat ja salaattipöytä ja lämpösten ruokien valikoima.”
“Kivennäisvesi jota pyysin myyjältä niin en saannut sitä lisää ollenkaan koska oli loppunut kokonaan.”
“Riittävästi vaihtoehtoja ruuissa. Pizzat ja salaatit maukkaita ja kahvi hyvää.”
“Pizzantekijät ovat henkilökunnan ykkösiä, ystävällisiä ja hymyileviä, joilta saa tilata omilla täytteillä olevan herkkupitsan.”
“Lounasruoka valikoima on hieman köyhä, ainakin mitä olen tottunut Limingantullin Buffassa syömään.”
“Monipuolinen ruoka pitsoista kotiruokaan”
“Henkilökunnan hyväntuulisuus”
“Loistavat tilat. Pizzat olivat hyvän makuisia.”
“Oli isänpäivä. Kaksi kassaa palveli vierekkäin, toinen oli tarkoitettu pizzabuffan tuleville ja toinen kahvi ym asiakkaille. Me maksavat asiakkaat emme tätä tienneet. Ihmiset jonottivat kassoille 10-15 min, sitten sanottiin että olet väärällä kassalla.”
“Edullinen, nopeasti saa hyvää ruokaa.”
“Pitsat olivat todella maukkaita, harvinaisen meheviä ja maistuvia buffetin pitsoiksi, jotka yleensä ovat jotain 1 täytteen pitsoja juustokuorrutteella. Pizza&Buffan pohja oli ihan rapea ja mehevä sekä näki että täytteiden suunnittelussa oli nähty vaivaa ja mietitty mitkä makuparit sopivat yhteen. Todella herkullista ainakin näin kahden kerran perusteella, jotka olen ravintolaanne testannut (toinen oli lauantaina päivällisaikaan ja toinen arkena lounasaikaan). Olen suositellut useamalle ystävälle ja tulen varmasti käymään jatkossa itsekin.”
“Maukas ruoka”
“Pizzat oli hyviä jos niitä vain ehti saamaan ??”
“Pizzoja oli liian vähän tarjolla lounaalla ja ne oli loppu koko ajan. Astioiden palautuspiste tosi sotkuinen ja täynnä”
“Oli hyvä että tarjolla oli myös muutakin kuin pitzaa niin oli lapselle vaihtoehto.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, tunsin itseni tervetulleeksi.”
“Sijainti hyvä Ruoka hyvä”
“Liian vähän henkilökuntaa Pitkät kassajonot Ruoka loppuitiskistä ja pitkä odotusaika sen täyttämisee”
“Todella siisti paikka niin asiakaspöydät kuin ruokapöydätkin erittäin siistit, vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita ja koko ajan tuli lisää. Ruokaa oli myös riittävästi tarjolla koko ajan, eikä ruuat olleet 'rävittyjen' näköistä. Henkilökunta myös erittäin ystävällistä. Ruoka oli hyvää!”
“Pizzat ovat olleet joka kerta loppu ruuhka-aikaan kuten isäpäivän lounalla. Myöskin hinnoittelu isänpäivänä ei vastannut tarjontaa. Ilmeisesti liian vähäinen henkilökunta aiheuttaa sen että paikat eivät ole olleet kovin siistejä kuten astioiden palautuspiste.”
“Hyvä tuotevalikoima ja palvelu. Hyvät istuimet.”
“Monipuolinen ruokavalio oma, hyvät ja käytännölliset tilat, hyvä palvelu”
“Jälkiruoka olisi hyvä plussa”
“tosi isot pizzat”
“Asioimisen helppous”
“Siisti, paljon laadukkamman oloinen ja makuinen kuin esim Golden rax. Pizzoizza on makua.”
“Voi tilata mieleisen pitsan ja sitä tehdään enempi kuin yksi kappale, toiveet on täytetty. Jälkiruuat on mahtavat.”