Anna arjen maistua hyvältä.
 
Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin. Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia. Piristeenä ovat iltaisin teemalliset fiestat, jolloin tarjontaan tulee uusia maukkaita yllätyksiä. Tule syömään reilusti ja kotoisasti, me laitamme ruoan tänään. Ja koko buffa tietysti samaan hintaan.
 
Viikonloppuisin on saatavana myös mahtava jälkiruokasirkus.
 
Seuraathan meitä Facebookissa @Ravintolamaailmarovaniemi ja Instagramissa @ravintolamaailmarovaniemi

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Erittäin ystävällinen palvelu - vaimoni puhelimitse tekemä tilaus meni ilmeisesti vahingossa Ouluun, mutta Rovaniemen henkilökunta kuittasi asian huumorilla ja teki minulle nopeasti kaksi pizzaa tilalle. "”
“"Ruoka on erittäin maistuvaa, aika monipuolisine salaattipöytineen ja jalopenoineen. Raakoja Habanero-viipaleita kaipaisin."”
“Aina saa vatsansa täyteen erittäin hyvää ruokaa!!”
“pizza oli hyvää ja kuumaa”
“Pöytiä ei oltu pyyhitty edellisten jäljiltä ja pizza tarjoilalusta oli epäsiisti.Myöskin pizzaa oli vähänlaisesti.Henkilökunta oli ystävällistä.”
“"Hyvä palvelu, erinomainen ruoka."”
“"Ruoka hyvää, mutta saisi olla lämpimämpää"”
“"Helppo, nopea ja mukava palvelu"”
“"Olemme ruokailleet parissa muussakin Pizza Buffassa ja Rovaniemen yksikkö ylivoimaisesti paras. Hyvät pizzat, toiveet huomioidaan, siisti"”
“Helppo käydä”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää:)”
“Viihtyisä paikka jossa saa maukasta syötävää...”
“Hyvä ruoka”
“Toimiva kokonaisuus.”
“Helppo ja voi itse valita lautaselle mitä syö”
“Hyvä ja helppo paikka käydä”
“Harvoin keliaakikolle tarjotaan pizzaa (buffetissa) ja oli ultimaattisen iloinen yllätys että minulle tehtiin oma gluteeniton pizza samaan hintaan kuin ”normi syöjälle””
“Hyvä ja siisti”
“Ystävällinen palvelu Avulias henkilökunta”
“"Ystävällinen palvelu, ruokapöydät täynnä, ei tullut tuntua että jokin loppuu. Hyvät maut."”
“Rovaniemellä hyvä ja tasainen taso. Taattu hyvä ruokapaikka.”
“"Kaikki toimii hyvin, ruoka on hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Tilaa on ihan hyvin."”
“Allergiset huomioidaan hyvin ravintolassa”
“ruoka hyvää”
“Parhaat pizzat ja ihana salaattibuffa?? lisäksi tilaan kotiin pizzaa teiltä??”
“Korona vähentää aukioloaikoja ja pöytiä”
“Menimme sunnuntai iltana perheeni kanssa syömään tuntia ennen sulkemisaikaa. Silti meidät otti vastaan nuori ja innokas pitsantekijä. Mieheni esitti erikoistoiveen pitsojen suhteen ja ne otettiin huomioon. Ravintolan yleisilme oli siisti ja viihtyisä huolimatta loppupäivästä. Erityinen kiitos nuorelle mieskokille erittäin hyvistä pitsoista.”
“"Loistava palvelu, iloiset asiakaspalvelijat jotka huomioivat lapsiasiakkaat erinomaisesti. "”
“"Siisti paikka, nopea palvelu, hyvä ruoka"”
“"Ruoka oli hyvää, erityisesti salaattipöytä oli raikas."”
“Erityisesti meitä palveleva henkilö oli hyvin ystävällinen ja otti jotenkin vastaan. Teki hyvän vaikutelman.... Ruokakin vastasi odotuksia.”
“Hyvä paikka.”
“Hyvä ruoka”
“"Kun nälkä yllättää eikä kotona jaksa tehdä ruokaa, Pizza&Buffa on hyvä valinta: pysäköinti, isot tilat, hyvää ruokaa, hyvä hinta-laatusuhde"”
“"Hyvä paikka, kaipaisin kuitenkin monipuolisempaa valikoimaa"”
“Näin korona aikana oli aika paljon asiakkaita ja asiakkaat tuli ilman maskia tiloihin.”
“Ok ruoka”
“"Monet ystäväni käyvät jo teillä syömäasä kun olen kehunut ruokianne, ovat myös tykänneet ja käyvät useinkin lounaalla Pizza puffassa????"”
“Kaikki toimii tässä ravintolassa”
“Kaikki jutut toimii”
“"Pitsaa joutuu odottamaan, ku loppuvat kesken ja salaatti pöydästä on ehtinyt loppua joitain tuotteita. "”
“Hinta/laatusuhde on hyvä. Ei tartte jonotella.”
“Hyvä ruokapaikka”
“"Helppous, edullinen ja siisti"”
“Lämmin ruoka on heikko ja kun käy monesti huomaa että samaa ruokaa ollu monena päivänä ja ei maistu enää millekkään kun niin laimeeta sekä muutaman kerran saanu vatsakipuja/ripulin. En uskalla useesti enää ottaa lämmintä ruokaa mut pizzat ovat hyviä sekä salattipöytä todella houkutteleva.”
“Siisti hyvä paikka”
“Hyvä ruoka”
“Maukasta ruokaa ja paljon vaihtoehtoja. Nopeaa ja hyvä palvelu ??”
“"Ruoka on hyvää. Huonoa on pitsatiskin sijainti maksujonon päässä. Olisi luotevampaa että siihen mentäisiin eri jonosta. Pitsa tiski oli ajoittain tyhjä ja pitsaa piti odotella. Se johtaa siihen, että heti kun pitsoja tulee tiski tyhjenee hetkessä koska pitää hastrata"”
“Hyvä ruoka ripeä palvelu ystävällinen palvelu... Turvallinen ja siisti buffet”
“Vaikka ei tykkäisi pizzasta niin useimmiten kotiruoka-osuudesta löytyy kaikille jotain. Ja jos ei vielä siitäkään niin monipuolinen salaattipöytä saa varmasti näläntunteen katoamaan. Siitä tosin voisi löytyä proteiinien lähteitä enemmän.”
“"Tosi hyvä ruoka, erityisesti pizzat."”
“Pizza oli erittäin hyvää.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Palvelu oli tosi hyvää ja erityisruokavaliot otettiin huomioon. Ruoka oli kuitenkin vähän mautonta ja esillepano vähän sottaista.”
“Otta on ruottiksiki 8”
“"Oli ilo katsella ahkerien osaavien nuorten miesten työskentelyä. Sanoinkin siitä heille. Ajattelin, rttä ravintola on heidän oma, niin antaumuksella tekivät koko ajan jotain. Aivan mahtavaa, tuntui, että ksksi teki kolmen työt. "”
“Iloinen asiakaspalvelu ja aina löytyy hyvää syötävää. Hyvin hoidettu myös koronarajoitukset. Tsemppiterkut koko työporukalle”
“"Ruoka on hyvää ja monipuolinen kattaus. Ainut negatiivinen asia on se, että välttämättä 4 vuotias ei syö pizzaa vielä, eikä kovasti maustettua ruokaa. Toivoisin että lapsilla olisi mahdollisuus saada mm. nakkeja ennen klo 15. kysyin asiasta, mutta sain vastauksen että nakit tarjoillaan vasta klo 15 alkaen ja ennen sitä niitä ei voi saada. Lapseni söi siis lounaaksi tuorekurkkua ja maissilastuja ja kaksi haukkua pizzaa. Nakit olisivat lapsille hyvä vaihtoehto myös lounaalla."”
“Mukava paikka ruokailuun”
“Hain pizzaa kotiin. Se oli todella herkullista ja vatsat tuli täyteen.”
“Ihana paikka”
“Hyvää ja helppoa eikä ruoka lopu kesken”
“Henkilökunta antaa huomion jokaiselle asiakkaalle ja toivottaa tervetulleeksi. Huomioi lapsen ja kertoo että voi esittää oman pitsatoiveen kokille. Mahtava paikka!! Parasta palvelua Rovaniemellä.”
“"Herttainen henkilökunta, helppo tulla"”
“Maistuvaa pitsaa. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.”
“Palvelun takia kyllä”
“"Maistuva ruoka, hyvät pizzat"”
“Ruoka oli hyvää.”
“Ei moitittavaa mistään”
“Ei moitittavaa”
“Kaikkea saa syödä vapaasti niin paljon kuin jaksaa ja on hyvä palvelu. Minulla ei ole mahdollisuutta käydä usein pitkän matkan vuosi. Asioilla käydessäni Rovaniemellä käyn syömässä.”
“Todella ystävällinen ja reipas tyttö kassalla ottamassa tilausta. Runsaasti täyte vaihtoehtoja pizzoihin. Hinta sopiva.Olen jo suositellut ystäville.”
“"Ruoka on todella hyvää ja mielestäni lapset huomioitiin erittäin hienosti. Oma 6-vuotias syö mielummin tässä buffassa, kuin viereisessä hesessä"”
“"Hei, kiva käydä, vaik' kaupassa asioinnin jälkeen. Ruokaa monipuolisesti, jokaiselle maun mukaan! Voin valita, ateria annokseni! "”
“"Muuten hyvä, mutta pääruoka valikoima vähän tylsä ja suppea."”
“"Rovaniemen päiväreissut toiselta paikkakunnalta ovat aika raskaita, niin tähän ravintolaan on helppo ja miellyttävä istahtaa rauhassa syömään. Palvelu on sujuvaa, tilat väljät, ei jonotusta ja salaattipöytä vaikuttaa ainakin suuresti minun ruokapaikan valintaan eli se on hyvä."”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvää ruokaa, sujuvaa toimintaa, helppo löytää haluamansa ruuat, toivoin buffaan pientä jälkiruokaa kahvin kanssa."”
“Asun maalla ja joka kerta kaupassa käydessä syön Pressossa.”
“Hyvä valikoima vaikka henkilökunta vähän sählää”
“Viihtyisä ja laadukas ruokapaikka.”
“Hyvä ruoka. Voi valita pizzaa ja/tai muuta ruokaa. Pääseenopeasti syömään. Sopiva hinta.”
“Tunnen oloni kotiseksi Kiitos!”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Aina lämmintä pitsaa tarjolla. Mahtava ku lapselle edullinen hinta kun syö jos sille päälle sattuu ?? Viihtyisä paikka vaikka joka kerta ku oltu niin paljon asiakkaita eli hyvä hässäkkä ??”
“Hinta laatu hyvä.”
“" Olen tyytyväinen ko. ruokaravintolaan. Toivoisin vielä, että salaattipöydän kulhoissa olisi parempi kontrolli niin, että kaikkea olisi saatavilla ruuhka-ajastakin huolimatta. Pitkä miinus tulee pizzan noutopaikasta. Ihmiset ottavat lisää ja hakevat täydennystä käytetyillä lautasilla. Ottimet koskettavat likalautasta, kun pizzaa asetellaan lautaselle. Se ei ole ollenkaan hygienistä. Samaa tapahtuu tietenkin muillakin ottopisteillä. Henkilökohtaisesti en kykene ottamaan pizzaa. Tähän olisi jokin ratkaisu tärkeää löytää. "”
“"Siisti, hyvät salaatit, maukkaat pitsat. "”
“"Parhaimmat pizzat, laaja salaattipöytä sekä muutenkin maistuvat ruuat."”
“Ruoka hyvää. Asiointi helppoa.”
“Laaja tarjonta”
“Hyvä paikka”
“"Iloinen henkilökunta, hyvät ruuat"”
“"Hyvää ruokaa, nopea asiointi, riittävästi istuinpaikkoja, siistiä, sopiva hinta "”
“"Olen käynyt aika usein teillä ja käyttänyt myös vieraani teillä ja viime joulun alla käytiin syömässä myös työtovereiden kanssa teillä. Aina hyvä palvelu , hyvä ruoka ja hyvä mieli kun teiltä lähtee... "”
“Erityisen hyvät pizzat ja salaattibuffet. Myös ns. tavallinen ruoka oli maistuvaa.”
“Hyvä paikka ??”
“Helppo tulla ruoka hyvää. Todella toimiva paketti.”
“vaikuteima hyvä ruoka hyvä henkilökunta palveleva ja kohtelias”
“Laaja valikoima silti helppo nopea asioida”
“Ruoka on aina hyvää ja valikoima monipuolinen”
“"Ravintolassa on kiva käydä, kun siellä on kaikille jotain. Osa perheestä tykkää pizzasta, osa salaatista ja osa sitten muusta. Salaattipöydässä on runsas valikoima, pizzat ehtivät asioinnin aikana vaihtua, eli saa monenlaisia makuja maistellla. Kotiruokapuolella on myös kivasti vaihtoehtoja."”
“"Ei ole tarvinnut pettyä kertaakaan, joten sillä perusteella uskallan suositella ja suosittelenkin kaikille tutuille."”
“"Ravintolan yleisilme siisti, viihtyisä. Työntekijät ystävällisiä, miellyttäviä."”
“Hyvä valikoima ja palveluja jotain tarvii Kotimaisia lihoja tarjoillaan”
“Kiireestä huolimatta palvelu on ystävällistä ja ruoka on hyvää ja siististi esillä”
“"Palvelu huippua, ystävällinen henkilökunta"”
“"Olen jo pitkään kaivannut syö-minkä-jaksat tyyppistä ruokapaikkaa Tornion yläpuolelle. Nautin lähinnä salaattipöydän antimista ja kanansiivistä. En pysty käyttämään maitotuotteita ja antamiani arvosanoja laski lähinnä se, ettei ollut kylttejä kertomassa maidottomuudesta! Allergiamerkinnät ovat nykypäivää! Myös ABC-noutopöytien kanssa on sama ongelma, lehmän tissieritettä tungetaan lähes joka ruokaan ja joudun usein syömään muualla. Lauantaina henkilökunta oli Rovaniemellä melko tiukoilla, joten salaattipöydän täydennys ja tiskien hoito ei sutjakkaasti toiminut. Huomaattehan että laktoosittomuus ja maidottomuus ovat eri asiat."”
“Helppo tulla syömään lastenkin kanssa”
“"Rovaniemellä henkilökunta tosi mukavaa ja rentoa! Kokki on kyllä parhaimmasta päästä, ruoka on hyvää! "”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä.”
“Ruoka maittavaa ja jokaiselle jotain. Kahvit ja kahvimaidot kovan kysynnän vuoksi loppuivat. No onneksi tuli pian lisää.”
“hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Jos itse tykkään, niin kehun aina."”
“Hyvää ruokaa”