Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki toimii, helppo ja nopea.”
“Ehkä saisi olla vähän lisää makuja ja mausteita ja myös vaihtoehtoja.”
“Luonasruoka saisi olla kuumempaa. Jäähtyy yllättävän nopeasti lautasella, vaikka en ole hidas syömään.”
“Henkilökunnan ystävällisyys.Etemkin Satu Nurminen.”
“helppo mennä, ystävällinen ja rento ilmapiiri”
“Paikka on keskeinen,ruoka ihan hyvää”
“Ilmastointi on liian voimakas tulee kylmä syödessä,pitäisi pitää takki päällä,eikä se ole oikein mukavaa”
“Kokkien yleisilme ei ollut kovin siisti. Rehottava parta ja purkan mässääminen ei lisää houkuttavuutta vierailla ravintolassa.”
“Siisteyttä voisi parantaa.”
“Pizzat”
“Olemme erittäin pienituloinen avioperhe.Vaimoni työtön minä sairaseläkkeellä. Meillä on varaa käydä 1-2 kertaa kuussa Riksun Buffassa,joka on ollut VUOSIA meidän ruokailupaikka. Nytkin juhlistimme vaimoni syntymäpäivää, sillä yleensä ruoka on hyvää,asiakaspalvelu hyvää. Nyt harmitti, ensimmäisen kerran...ehkä siksi vielä, että tahdoin tarjota Rakkaalleni pitkän ja rauhallisen ruokailuhetken, johon meillä on siis n. kerran kuussa varaa. Ruoka oli mautonta ja kurjan näköistä, sitä oli niukasti, vaikka kello oli n. 14. Käsittämätön, sotkun näköinen kana jollain juustolla? perunat olivat raakoja ja pitsaa sai odottaa tarjolle. Muutamalla työntekijällä tosin oli kivaa...nojailua ja kovaa älämölöä tulevasta viikonlopusta... Tälläistä ei ole koskaan aikaisemmin ollut,sen takia sen huomasi! Emme ole tiukkapipoja, teimme töitä sekä vankeinhoitolaitoksella että koulukodissa. Nuorilta karkaa joskus käsistä... Mutta kun se oli ainoa 20e miten saatoin muistaa sinäpäivänä Rakasta,Ihanaa vaimoani... Harmittaa vieläkin. Mutta tulipahan oltua osa-aikateinejä: täytimme limsalasimme useaan kertaan,ja maha täyttyi... Viikonpäivä oli perjantai.”
“no, kirjoitn jo äsken siitä,kun luin väärin kysymyksen... Sorry tämä imbesilli vanhuus 58v....”
“Eazybreak toimii, lasten kanssa helppo ja edullinen vaihtoehto”
“Ruoka ei ole kovin erikoista, pizzat huonompia kuin esim raxissa.”
“Salaattipöydän antimet olivat tuoreita”
“Tilaamani tuote ei vastannut odotuksiani. Pizzan täytteitä oli hyvin niukasti ja yksi täyte oli jäänyt kokonaan pois. Pöytien epäsiisteys myös heikensi kokemusta”
“Jauhelihakastike oli hyvää.”
“Lautasia jaetaan kuin vangeille.”
“Kauppojen läheisyys. Hyvät parkkipaikat”
“mutkaton ,helppo paikka,hieman ahdas”
“Suhteellisen hyvät pitsat.”
“Kalaruokia voisi olla enemmän.”
“Ruoka oli todella hyvän makuista ja kuumaa. Ruoka tuli nopeasti salaatti oli hyvää”
“ketsupit loppu ja joutui odottamaan purkin täyttöä, 1 purkki kaikille asiakkaille ja ruoka-annos odottaa pöydässä, ramppaamista edes takasin ketsuppipullon kanssa , salaattipöydän leivät piilossa käytävän toisella puolella, ruoka-annokset näyttivät todella pliisuilta, väriä voisi olla enemmän ja kuumia kasviksia”
“Hyvä valikoima ruokaa, hyvän makuista. Kohtuullinen hinta.”
“Vähäinen vaihtelu ruokalajeissa”
“Palvelulunjasto on selkeä ja nykyaikainen. Keittiö toimii tehokkaasti ja harvoin joutuu odottamaan että jokin tuote on linjastolta loppu. Ystävällinen palvelu kiireenkin keskellä on arvostettavaa. Kiitos buffa riihimäki!”
“Ainoastaan hodari tuunsus piste, johon voisi mielestäni panostaa kurkkusalaatilla tavallisen maustekurkku silpun sijaan/lisäksi”
“Kaikki toimii hyvin!!!”
“Suomen paras kokki Marko. Ammattitaitoinen, nopea ja tehokas jolla on selkeästi ymmärrys kokonaisuudessaan raaka-aineista, asiakaskunnasta, keittiön kapasiteetista ja hän pystyy pitämään huolta kaikesta näistä samaan aikaan kun palvelee asiakkaitaan ja käyttää kassaa jne, jopa huumoria unohtamatta. Yhteistyön sujuvuuden aistii tiskin taakse aina kun Marko on vuorossa. Hän osaa ehdottaa uusia makuja ja tuntee asiakkaansa mieltymykset. Kerrassaan loistava kokki joka tuo tiiminsä ylivertaiselle tasolle yhteistyössä ja asiakaspalvelussa. Kiitos.”
“Italialainen salami tyyppinen makkara poistunut valikoimasta. Ehkä toivoisin hieman yksityisyyttä ruokailu hetkiin - vetelehtivät teinit ja kiljuvat lapset hesen pallomeressä - mielummin otan ruuan mukaan.”
“Sujuva ja nopea toiminta, monipuolinen ruoka.”
“Viihtyisät tilat. Auttavainen,rento henkilökunta”
“Mukava helppo käydä.”
“Ruoka voisi olla parempaa ja monipuolisempaa.”
“Helppo ja nopea mennä syömään”
“En aina pidä kaikista ruoista (lauantain ruoka ei ole kovin hyvä ollut)”
“Monipuolinen salaattipöytä”
“Talvisin vetoinen paikka. Täytyy syödä takki päällä.”
“Hyvä salaattipöydän valikoima”
“Pizzat mauttomia”
“Palvelun taso”
“Hyvän makuinen laadukas ruoka, ja ihanat työntekijät”
“Aika usein salaattipöydässä loppuneita tuotteita”
“Lasten syöttötuoleja saisi olla enemmän.”
“helppo ja nopea ratkaisu nälkään”
“pizzatarjonta luvattoman usein huonoa, liian kauan seisseitä pizzoja ja vain paria vaihtoehtoa. salaattipöydästä hankala ottaa salaatteja, taaimmaiset liian kaukana...”
“Salaattipöytä hyvä. Parempi paikka kuin kilpaileva Rax-ravintola.”
“Pizza-valinnat lähes koko ajan vain kinkku-ananasta.”
“Ruoka ja sen maku”
“Pöytien siisteys ajoittain”
“Helppoa asiointia. Erikoispäivinä aivan loistavat ja kuumat tarjottavat.”
“Välillä hieman epäsiistiä. Normi arkena klo 15 jälkeen valikoima ei ole kamalan miellyttävä muutoin kuin pizzojen osalta.”
“Helposti lähestyttävä ja reilu sekä ystävällisyys.”
“Hyvä ruoka, siisti ja viihtyisä paikka, mukava ja palvelualtis henkilökunta. Meidän perhe viihtyy siellä hyvin. Jäätelökupit voisi olla isompia. ??”
“Buffan hinta on noussut ja pizzat ovat huonontuneet ja henkilökunta ei saa kerätä leimoja enään kuulemma”
“Mukava ruokailutila ja ruoka maistuvaa.”
“Takimmaiset ruuat tiskillä hankalsti otettavissa. Kuopion Prisman Buffassa esillepano paljon parempi.”
“Pizza oli erittäin hyvää. Söin kotona . En jaksanut syödä kun puolet, mutta seuraavana päivänä söin loput ja se oli ihan vielä syötävää. Kiitos ☺”
“Erinomainen hinta-/laatusuhde!”
“Tuotaessa annosta pöytään dipin vaihto onnistui. Todella hyvä mieli jäi.”
“Tilasimme neljä pizzaa mukaan ja kotona kun katsoimme niin pizzat oli ala-arvoisia 12.1 la. Laatikot olivat äärettömän suuret, mutta itse tuotteet olivat munan muotoisia ja todella pieniä... Olen tilannut ennenkin mukaan ja ne ovat olleet hyviä, nyt kyllä kokki teki kepposen...”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Siisteys hyvä ruoka iloinen henkilökunta”
“henkilökunta mukavaa”
“nuorempi mies kassalla, vähän pitäisi petrata asiakaspalveluun”
“Hyvää ruokaa ja pizzoja. Ainoa, mikä häiritsi, että pöytien lamput olivat liian häikäiseviä, muuten kivasti ideoitu. Sitten sohvilla korotetulla osalla kun istui, niin olivat todella matalia pöytiin nähden. Olen kuitenkin normaali pituinen (170cm). Vaihdoin vain paikkaa joten ongelmaa ei sitten ollut. Kunhan ilmoitan kun kysytte.”
“katso edellinen”
“Enemmän lihapizzoi kasvishötön sijaan.”
“Parhaat pizzat mitä olen ikinä Pizzabuffetissa syönyt.”
“Hyvät tuotteet. Mukava paikka poiketa ostosten teon yhdessä.??”
“Atomissa asioinnin lisäksi Buffasta pizza mukaan”
“Usein jonoa ja palvelun hitautta. Take away pizzojen laatuvaihteluita”
“Ystävällinen henkilökunta,hyvä palvelu,hyvä ruoka.”
“Esimerkiksi helppo asioida viikonlopun ruokaostoksille mennessä. Lounaan vaihtoehtona voi tilata muutakin.”
“Viimeksi mies söi lounaan ja sanoi, että juustoperunat olivat raakoja. Mainitsin tarjoilijalle, joka toi minun annokseni, hänen vastauksensa oli vähän tyly 'kyllä ne meille kypsänä tuli'. Ilmeisesti olivat sitten vaan muuten kovia...”
“Kätevä sijainti mökille mentäessä ennen ruokaostosten tekoa.”
“Henkilökunta on erittäin taitava työssään. Hirmuisia jonoja, mutta ruokaa tuli ripeästi esille. Minulla on sattunut, että aina on ruuhkaa, kun käyn siellä. Silti homma toimii.”
“Jonottaminen salaattitiskillä ja buffee puolella. Pizza puoli menee ripeästi.”
“Paprikaa oli melkein joka ruoassa, salaatissa”
“Ruoka on ollut buffa Riihimäellä vielä hieman erilaista, kuin tavanomainen 'baari' ruoka.”
“Sisustusuudistus ei mielestäni ole onnistunut. Ruokatarjonta muuttunut heikonpaan vuosien saatossa, koskee kuitenkin myös muiden paikkakuntien buffia.”
“Hyvä ruoka, siisti paikka”
“Erityisruokavaliotuotteet hakusessa joidenkin henkilökuntaan kuuluvan henkilön kanssa.”
“Yleisesti ottaen lämpimät ruoat ovat hieman sinne päin, pizza itsessään on hyvän makuista, etenkin oma lempparini BBQ maistuu aina. Pizzoissa on kivaa vaihtelua ja aina välillä joitain yllätyksiäkin on. On mukavaa, että on myös riittävän ohuita paloja pizzasta tarjolla, ettei ole aina pakko vetää kerralla neljännespizzaa tai alkaa itse siinä tiskillä riipimään.”
“Vähäsuolaisia ruokia enemmän tarjolle. Itse lämpimissä ruoissa on joko liikaa suolaa, tai maku on vain muutoin mitäänsanomaton. Hieman erilaisia elämyksiä näihin siis. Nahistuneet nakit ja kuivakat lihapullat eivät ole sitä, mitä haluaisin lapselleni syöttää. Käymme syömässä 'roskaruokaa' Buffassa, mutta sen ei ole pakko olla silti roskaa. Makuja siis rohkeammin pöytään.”
“Hyvät pizzat”
“Ajoittain likaista”
“Alue, jossa ruoka on tarjolla, on epäsiisti. Illalla moni tuote on loppunut, eikä astioita täytetä. Esim. Joulunaikaan kahvin yhteydessä oli tarjolla pipareita, mutta meidän ollessa klo 17 oli vain astia, jossa piparimuruja. Astiaa ei täytetty. Alue, johon likaiset astiat viedään, on epäsiisti. Myöskään pöytiä ei pyyhitä riittävästi.”
“Maistuva ruoka ja helppo asioida”
“Yleisilme parantunut rempan myötä. Oli uusia pitsamakuja, olivat hyviä.”
“Hyvä ruoka ja osaava henkilökunta”
“Todella lyhyt odotusaika vaikka ravintolassa oli suhteellisen paljon asiakkaita. Ruoka on aina luotettavan hyvää esim. Omistajan leike”
“Ruoka oli hyvää”
“Ruokailutilat joihin ei ollut portaita olivat täynnä. Matalatkin portaat tarjottimen kanssa ovat minulle hankalat liikuntakykyni takia.”
“Sijainti on hyvä. Asiointi onnistuu kauppareissun yhteydessä.”
“Seisovan pöydän laatu on usein heikentynnyt.”
“Asioinnin sujuvuud”
“Toimiva ja helppo / nopea palvelu. Pelkkää kehumista. Henkilökunta mukava.”
“Helppo tulla ja kohtuuhintainen”
“Nopeus, kaikille maistuvaa.”
“Ruoka on nykyää melko mautonta, ravintolaruuan pitää maistua edes suolalle. Välillä pitsat ovat maukkaita, onko tomaattikastikkeessa joku mauste mikä välillä unohtuu.”
“Gluteeniton pitsa ilman lisämaksua”
“Suppea pitsavalikoima”
“Hyvä ruoka, siisti paikka, ystävällinen palvelu.”
“Näkyy, että henkilökunnalla listä täynnä tehtäviä, sen vuoksi jotain voi olla täyttämätta ajoissa.”
“Pitsat usein loppuneet joutuu odottamaan että valmistuu.”
“Ruoka on hyvää. sen laatu on parantunut tämän viimeisen uudistuksen jälkeen varsinkin pitzat ovat laadukkaita ja maistuvia.”
“Likaiset pöydät, kaikki ei korjaa astioitaan pöydästä, siksi ei viihtyisä.”
“Tilojen rajaaminen puuseinillä vähensi hälinää ja vetoa.”
“Tiski oli vähän hankalan muotoinen - tulimme lähempänä loppuaikaa ja ruoat olivat jo vähän kuivahtaneet.”
“Tarjonta parantunut huomattavasti. Pizzoissa on enemmän täytettä ja vaihtelua.”
“Lounasruokaan pikkasen enemmän vaihtelua.”
“Henkilökunnan välinpitämättömyys esim. ilmoitukseen että juoma on loppu ja maistuu huonolle. Esillepano sekaista. Ruoat loppu eikä lisätä pyynnöstä huolimatta. Sitä tuntee itsensä tyhmäksi kun odottaa lautanen / juomalasi kädessä eikä henkilökunta tee asiaan eteen mitään vaan jatkaa esimerkiksi tiskaamista”
“Tarpeeksi paljon istumapaikkoja, ruoka hyvin esillä, ja sitä täydennettiin hyvin. Linjasto toimii.”
“Pizzassa oli aika vähän täytettä, enemmän taikinaa. Myös merkinnät puuttuivat että mitä laatua pizza oli, itse en voi syödä katkarapuja, joten etsin tietoa onko pizzoissa sitä, mutta en löytänyt. Linjastolla oli ruuhkaa, joten en voinut kysyäkään.”
“Ruoka hyvää ja edullista sekä ystävällinen palvelu. Rauhallinen paikka vaikka paljon ihmisiä. Ruokailutila hyvin ns.eristetty kauppakeskuksen muista asiakkaista.”
“Päivällisaika hieman epäselvästi esillä. Tiskiä ja jätteitä tosi paljon ja epämiellyttävän näköinen kyseinen nurkkaus. Osa ruuista ns.räävitty..joskin syöjiä oli runsaasti.”
“Pitsat loppuvat aika nopeasti jos tulee paljon porukkaa. Se on ymmärrettävää. Välillä joutui odottamaan pitkiäkin aikoja.”
“Aikalailla samaa teollista ruokaa 'oikeina' ruoka vaihtoehtoina.”
“Hyvä ja iloinen henkilökunta.”