Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Yleensä kiva käydä. Usein käytynä tuntuu, että aina samat salaatit.”
“Itseäni alkaa kyllästyttää , kun olen käynyt 10 v ajan ........ tuntuu kuin samat viikko lista kiertäisi toistuvasti . Vanhat ei jaksa enää innostua runsaasta pizza tarjoilusta . Nälkäisellä vatsalla saa kyllä täytettä koko rahan edestä . ------- Kun kävin viimeksi , olikohan se Pyhäin päivä , koska oli paremmat tarjoilut -----erikoisesti häiritsi keittiössä kova ääniset nuoret naiset . En koskaan ole kokenut vastaavaa . Kyllä keittiössä saa työn äänet kuuluakkin , mutta heillä oli siellä jotain erikoisen ' hauskaa ' , joka ei ollut mukavaa kuunneltavaa .”
“Palvelu oli ihan hyvää ja sijainti on hyvä kaupassa käydessä.”
“Ruoka hyvää perusruokaa ,siisti paikka, palvelu toimii”
“kaikki ok”
“Juoma-automaatti oli epämiellyttävän törkyinen Isänpäivä Buffassa olimme, ruusut pöydässä kuihtuneet ja maljakko likainen Osa ruuista oli mauttomia ja tunkkaisen makuista , koko perheelle jäi huono fiilis”
“Maistuva ruoka”
“Viihtyisä lounaspaikkana. Hyvä hintalaatusuhde”
“Sujuva kokonaisuus”
“Ruoka ja hinta ok”
“Ruoka ja palvelu olivat Ok mutta paikan yleisilme hieman epäsiisti, tai ehkä epäjärjestys kuvaa paremmin sitä miltä ravintolassa näytti.”
“Kaikki sujui loistavasti ja henkilökunta palvelualtista ja ystävällistä.”
“Hyvä ruoka.”
“Ainakin tilattu ruoka annos on aina ollut erinomainen. Kiitokset kokille!”
“Paikka on normaali lounaspaikka, ruoka on kyllä maukasta,riippuen mitä on tarjolla.”
“Hyvää ruokaa nopeasti”
“Minulle on pelkästään hyviä kokemuksia käynneistäni.”
“Tosi hyvän makuinen pizza, paras hinta-laatu-suhde”
“Homma toimi ainakin sillon.”
“Ruoka on hyvää ja palvelu asiallista. Tällä kertaa hain kotiin kaksi perjantaipizzaa ja odtusaika oli yli 20 min, koska pizzanhakijoita oli paljon. En saanut odotusnumeroa ja pizzojen valmistuminen ja hakeminen oli hieman epämääräista.”
“Mukava henkilökunta ja maistuva ruoka”
“Helppo asioida kaupankäynnin yhteydessä”
“Siisti ja 'mukava' paikka.”
“Mukava paikka”
“Pyysin lohkoperunoita. Sain ranskalaiset.”
“Buffa on kiva perusravintola, josta tulee haettua pizzaa perjantaisin kotiin vietäväksi.”
“Hyvä ja monipuolinen ruokavalikoima. Hienoa, että saatavilla on gluteenittomia vaihtoehtoja. Ainoa miinus tilattavien annosten hinnoista, koska ne ovat yläkanttiin ja siksi yleensä tulee otettua pizzaa tai salaattia.”
“Ei ”gourmeeta” mutta toimii lounaana silloin tällöin.”
“Ihan hyvä perusmuona, likaisten astiain jättöpiste on usein melko törkyinen. Kannattaisiko satsata siihen että henkilökunta keräisi astiat, kuitenkin siistimpää...?”
“Kaikki oli muuten erinomaista, mutta valkosipulin käytössä näköjään säästellään. Joka kerta kun osta pitsan ja pyydän siihen valkosipulin niin sitä on niin vähän että sen makua tuskin huomaa.”
“Hyvää ruokaa tai pitsaa.”
“Ravintola on siisti ja siellä on helppo asioida. Ruoan laatu on muuttunut mauttomammaksi”
“Aiempiin kokemuksiini verrattuna minusta ruoat olivat selkeämmin esillä, esim. salaatit/vihannekset, joiden kastikkeeksi oli tarjolla myös öljyä (hyvä!). Ruoat eivät olleet ylen rasvaisia eikä suolaisia, sekin on hyvää. Tarjolla ollut lenkkimakkaran pätkä ei ollut edes hyvän makuinen, minkähän takia sellainen oli ylipäänsä pantu tarjolle? Muuten ruokapuoli oli ok, jota voin kyllä suositella. Ruokajuomat olivat minusta ok, hienoa on, että tarjolla on myös kotikaljaa ja vielä hyvän makuista, join sitä peräti kaksi lasillista! Jälkiruokapuolesta jää vähän ikävä tunne. Jotain kaipaisi, kahvi on ok ja tärkeä, mutta jotain vielä sen lisäksi kaipaisin. Pehmytjäätelöä näkyi olevan eri maksusta tarjolla, voisikohan sitä mitenkään ottaa mukaan lounaan hintaan. Se voisi olla ravintolalle esille tuomisen arvoinen ja vetonaula uusille ruokailijoille, myös nuorille.”
“Aina hyvää ruokaa.”
“Hrnkilökunnallanolinkiite.se näkyi ja kuului.minun glu oizza unehdettiin ensin valmistaa.”
“Korona aikaan todella hämmentävää ettei henkilökunnalla ollut maskeja.”
“Ruoka oli hyvää , siisti ravintola”
“En perustele.”
“Loistava hinta-laatusuhde, käymme täällä aina kun ruokailemme mökille mentäessä. Toimii!”
“Paras”
“Olen tehnyt sen monesti tuttaville hyvästä syystä.”
“Kaikki pelaa OK.”
“Olemme vierailleet Buffassa melko usein.Tämä oli ensimmäinen kerta,kun jouduimme odottamaan kassaa melko kauan.Maksaminen sujui hyvin,mutta jäin kaipaamaan”
“Normaalisti olen saanut hyvää ruokaa, viimekerralla ranskalaise olivat hieman raakoja ja kananpalat olisi saaneet myös olla kypsempiä. Kyseessä kanakori.”
“Olen käynyt viimeaikoina lauantaina tai sunnuntaina. Toivoisin myös viikonlopun ruokiin vaihtelua. Joka kerta oli sama ruoka.”
“Ok ja sopiva hinta”
“Olen käynyt useita kertoja kun olin töissä Riihimäellä. Myös työkavereiden kesken Kaikki muuten ihan hyvin. Ruokalistan kierto voisi olla pidempi. Ts harvemmin sama kattaus.”
“Ruoka oli ihan hyvää, eikä liian kallista.”
“Sujuva palvelu, hyvä ruoan esille pano. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli lähes mautonta.”
“Normaali ”ruokala”, ei mitään erityistä, jotta erityisesti suosittelisin.”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Maksamista saa odottaa ja tämä on tapahtunut useammin kuin viime kerralla.”
“Hyvällä paikalla, helppo asioida, henkilökunta ystävällistä”
“Riippuu tilanteesta ja siitä minkälaisena päivänä on liikkeellä. Lounasaikaan käy kyllä oikein hyvin ja jos on saatava pikaisesti syötyä, mutta jos haluaa vähän enemmän laatua niin kyllä paikkakunnalta löytyy laadukkaampiakin ruokapaikkoja.”
“Paras”
“Pitsojen lisäksi pääruoka jossa on aina monta vaihtoehtoa. Pidän myös paljon satokauden kasviksista kuten nyt on ollut esillä joka kerran.”
“Upea mesta ja hyvä ruoka”
“Lapsi on 5 v sanoin kassalla myös, siltikin lyötiin sisälle 6 v hinta, sanoin että väärin. Katsotiin että valhettelen( lapsi 130cm pitkä).”
“Ruoka oli 'pliisua' (suht mautonta) Bbq-broileri, ei maistunut bbq:lle ollenkaan. Mutta nälkä siellä kyllä lähti.”
“Tulin tyttäreni 2,5v kanssa syömään pyöräilylenkin päätteeksi. Valittiin iso syrjäinen pöytä ravintolan perältä. Jouduin ottamaan pyörän mukaan sisälle,lukko jäi kotiin. Ravintolassa oli hiljaista ja syrjäinen ruokailu paikka mahdollisti tämän. Henkilökunta oli myötämielinen , vaikka pyörä olikin mukana. Pienelle lapselle löytyi jotain mieleistä syötävääkin,lihapullat tuntui kelpaavan tosi hyvin. Kurkku , tomaatti ja kanamuna kelpasi myös. Pizzoihin kaipaisi hieman vaihtelevuutta. Kokista ilmeisesti vaihtelevuus kiinni, toisinaan eräs mies kokki teki super hyviä, hieman erilaisia pizzoja. Se oli kiva. Semaisella kokilla tuntui olevan ammattiylpeys kohdillaan, esille pano ja toiminta muutenkin oli ammattimaista ja erityisen ystävällistä, hymy huulilla teki työtään. Harmi että en tiedä kokin nimeä, hyvin työnsä teki, hyvä mieli jäi tästä käynnistä.”
“Tällä kertaa hain ainoastaan noutopitsan.”
“Halpa hinta hyvä ruoka.”
“Pizzat olivat huomattavasti paremmat kuin edellisellä kerralla pari vuotta sitten. Lisäksi vaikka vaihtoehtoja oli tarjolla vain kolme, oli ne riittävän erilaiset. Salaattivalikoima voisi olla vähän monipuolisempi.”
“Normaalia buffet-ruokaa. Liharuoka oli aika haaleaa, siis ei tarpeeksi lämmintä.”
“kattava tarjooma, hinta-laatusuhde”
“Ruokalistalla joskus syömäkelvotonta ruokaa”
“Nopea ruokailu ilman odotusta.”
“Homma toimii. Välillä joutuu ruokaa (pitsaa) odottelemaan jos pöydästä loppuu.”
“Buffapöydästä löytää aina jotakin sopivaa syötävää, jos ei muuta, niin ainakin pizzaa, jotka ovat hyviä.”
“Ruoka parempi kuin muualla.”
“Hyvällä paikalla, kun samalla voi käydä Prismassa ostoksilla.”
“Lounas ruoka on hyvää”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Yllättävän hyvät pizzat”
“Maha meni sekasin”
“Helppo ruoka ja pitsavaihtoehtoja useita. Viime kerralla likainen tiski, jäätelöt pitkin poikin jne ja toivomisen varaa olisi myös pitsojen vaihtumisella ettei kokoajan samoja..”
“Osa ruuasta loppui kesken eikä tullut heti lisää”
“Hintansa veroinen, helposti saatavilla. 'Perushyvä'”
“Helppo asioida,hyvä ruoka,ok”
“Mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa.”
“Sujuva kokemus”
“Monipuolinen ruokapaikka”
“Salaattipuoli oli hyvä. Kahvi ei maistunut.”
“Perushyvä peruspaikka.”
“Hinta-laatusuhde erittäin hyvä. Ruoka hyvää.”
“Maksoin aterioinnissa myös punaisella kortilla,eli yhden ateria edun ja kaksi ruokaa lisäksi. Aeteria edusta hyvitettiin vain 10.50 vaikka ateria etu on 12 euroa.”
“Kaikki toimi hyvin joku lava oli kyllä keskellä lattiaa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka. Hintataso kohdillaan.”
“Asiointi sujuvaa, ruoka maistuvaa ja turvavälit ok ☺”
“Kiva sisustus, vaikka ns marketti ruokapaikka.”
“Lähialueen sopivin ruokapaikka meidän perheellemme.”
“hyvä hinta laatusuhde. helppo lasten kanssa”
“Viihtyisä”
“Ravintolan uudistunut ilme on todella kiva”
“Perus buffa. Täällä voi poiketa, kun ruokailu tarvitsee hoitaa nopsaan.”
“Nii kuin kotiruokaa, todella hyvää en kaipaa mitään piiperrys ruokaa Kiitos Buffa Riksu??”
“Kiireisimpään lounasaikaan, yleensä ruuat vähissä. Kahvi termari on myös usein ollut tyhjä. Siitä syystä 8. Ruuan suositukselle antaisin 9. Salaatti pöytä hyvä.”
“Viihtyisä paikka, hinta/laatusuhde hyvä”
“Helppous asioida kiireessäkin”
“Hinta ja laatu suhde on paikallaan.”
“Ruoka palvelu toimii.”
“Kävin hakemassa pizzan kotiin ja se oli maukas”
“Kaikki sujui erittäin sujuvasti.”
“I han hyvä ruoka, ihan hyvä koke us.”
“Paikka on hyvä (matkakeskuksen ja rautatieaseman välitön läheisyys eli sopii siis myös muualta tulevalle. Ruokaa oli tarjolla buffetissa myös normaalin lounasajan jälkeen. Ruoka oli monipuolista ja edullista.”
“Ihan kivasti tarjontaa. Siisti paikka ja ystävällistä henkilökuntaa. Mukava siis on käydä.”
“Pizzoja joutui odottamaan, haluamani pizzavaihtoehdot oli juuri loppunut molemmilla kerroilla, kun hain ruokaa. Muuten käynti oli oikein onnistunut ja henkilökunta ystävällistä.”
“Monipuoliset salaatti jutskut. Salaatin saa koota itse se on hyvä asia.”
“Yleensä hyvää ruokaa hintaan nähden...saa valita mitä haluaa ...”