Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paras pizzapuffa missä olen/olemme käyneet. Ajamme perheen kanssa Vantaalta Riihimäelle syömään kun lähempänä ei ole buffaa. Suuri miinus ketjulle. Olemme käyneet syömässä Lohjan (aivan surkea), Kotkan, Salon ja Lahden pisteissä ja haluaisimme käydä useamminkin. Ei vaan innosta joka viikonloppu ajella 130km että pääsee syömään.”
“Ok paikka”
“Hinta / laatu suhde hyvä.”
“Helppo asioida, saa itse valita syötävänsä.”
“Perusravintola,jossa nälkä lähtee”
“Perusruokaa, valinnan vapaus”
“Nyt oli aivan ihana myyjä kassalla”
“Voin suositella, jos ystäväni haluaa lounasta.”
“Osa ruoista oli jatkuvasti lopussa ja sai odotella kauan.”
“Oli nopeaa ja sujuvaa, ruokaa oli tarpeeksi ja valikoima miellytti, tilaa myös löytyi, vaikka olikin ruuhkainen hetki, pienten lasten ja vaunujen kanssa mahtui hyvin ja vaivattomasti”
“Salaatipöytä saisi olla monipuolisempi, Ruoka oli melko yksitoikkoista.”
“Olin tyytyväinen”
“Aikuisille hyvät ruoat ja juomat, lapsille ei juuri mitään. Jäätelö ruoan kanssa on todella kallis!! Sitä en enää kyllä jatkossa osta. Pizzat ja tortillat tosi hyviä, muuten ruoka ei ihmeellistä. Nyt oli heikko salaattipöytä, yleensä ollut parempi ja monipuolisempi.”
“Salaattipöytä oli maittava ja pähkinä sekä siemen - valikoima olivat riittävät.”
“Hyvää ruokaa, mutta kanakorin kanoja on liian vähän, raneja taas voisi olla vähemmän”