A la carte menu
TÊTE À TÊTE
”Siellä missä ihmiset ovat pitäneet hauskaa, rentoutuneet ja nauttineet toistensa seurasta on kautta historian myös syöty hyvin. Yhdessä syöminen ei ole vain trendi, se on aina ollut ja tulee aina olemaan upea tapa, jossa yhdistyvät elämän suuret nautinnot: hyvä ruoka, viini, kanssaihmiset ja ilo.”
Jotta voisitte nauttia yhdessä syömisen ja kokemusten jakamisen riemusta myös ravintolassa, loimme teille kattauksen, joka nautitaan yhdessä, kasvotusten, tête à tête.
ALKURUOKA
Ilmakuivattua kinkkua ja marinoituja sieniä, jättiravunpyrstöjä ja sahramiaiolia, marinoitua porkkanaa ja rakuunacrèmeä, raikasta vihersalaattia, gruyérejuustoa, omenahilloketta, tapenadea sekä paahdettua Blasonin leipää.
PÄÄRUOKA
Yön yli haudutettua lihapataa häränniskasta, ankankoipea ja karhunvadelma-timjamikastiketta, paahdettua lohta ja äyriäiskastiketta selleri-perunapyreetä, paahdettua maa-artisokkaa ja juureksia ja haudutettua hapankaalia.
Menu Le Blason
Menu sisältää
Kinkkua L, G
Ilmakuivattua kinkkua, marinoitua portobellosientä ja omenarelissiä.
***
Päivän Kala
Päivän saaliin mukaisia herkullisia kala-annoksia läheltä ja kaukaa.
tai
Ankkaa L, G
Paahdettua ankankoipea selleripyreetä, karhunvadelma-timjamikastiketta
ja paahdettuja juureksia.
***
Crème brûlée L, G
Rosmariinilla maustettua crème brûléetä, uuniomena curdia ja marinoitua omenaa.
Alkuruoat
Confit-lohta, salaatti paahdetusta fenkolista ja sahramiaiolia.
Kermaista valkosipulikeittoa ja persiljavoissa paistettuja etanoita. Lisäksi tarjoillaan Blasonin paahdettua leipää.
Suolakuoressa paahdettua porkkanaa, savuviinietikkaa ja rakuunacrèmeä, vihersalaattia.
Ilmakuivattua kinkkua, marinoitua portobellosientä ja omenarelissiä.
A la bistro
Kermaista äyriäiskeittoa ja jättikatkaravunpyrstöjä.
Sämpylän välissä oleva pippuroitu naudan jauhelihasta paistettu pihvi, karamellisoitua sipulia, pikkelöityä tomaattia, dijonmajoneesia. Lisäksi lohkoperunoita ja timjami-valkosipulituorejuustoa.
Kurpitsakastikkeella maustettua salaattisekoitusta, ilmakuivattua kinkkua, gruyérejuustoa, marinoitua omenaa ja paahdettua saksanpähkinää.
Haudutettua hapankaalia, ylikypsää ankankoipea, yrtti-valkosipuli- ja lammasmakkaraa, paahdettuja perunoita ja dijonmajoneesia.
Pääruokia
Paahdettua koipea, selleripyreetä, karhunvadelma-timjamikastiketta ja paahdettuja juureksia.
Punaviinillä ja yrteillä maustettua pataa, jossa yön yli haudutettua häränniskaa, herkkusieniä, possunkylkeä ja pikkusipuleita. Lisäksi tarjoamme selleri-perunapyreetä ja paahdettua Blasonin leipää.
Päivän saaliin mukaisia herkullisia kala-annoksia läheltä ja kaukaa.
Possun niskaa confit, tattikermassa haudutettua spelttiä ja punaherukkakastiketta.
Paahdettua portobellosientä ja kylmäsavustettua tofua, tattikermassa haudutettua spelttiä ja paahdettuja juureksia.
Jälkiruokia
Maitosuklaa-maapähkinäterriiniä ja mustaherukkahilloketta.
Rosmariinilla maustettua crème brûléetä, uuniomena curdia ja marinoitua omenaa.
Ranskalaista mantelikakkua, vaniljakreemiä ja marinoitua karhunvadelmaa.