Ota mukaan tai syö heti!

Valittavanasi on perinteisten ohuiden ja rapeiden originale-pizzojen lisäksi maukas ja terveellisempi runsaskuituinen rukiinen pizza sekä tuhdimpi pannupizza. Osassa ravintoloitamme listalta löytyvät myös herkulliset pastat. Tutustu Rosso Expressin valikoimaan ja jatkuviin asiakasomistajaetuihin. Parasta pizzaa – uunituoreena.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, hinta kohdallaan eläkeläisellä.”
“Helppo asioida, nopea palvelu”
“Hinta-laatuduhde kohdallaan. Tilava, valoisa kahvila hyvien kauppojen vieressä.”
“Siisti, tilaa hyvin, tarjottava tuoretta,”
“Palvelu Ok, hinta Ok . Lämpimien ruokien esillepanoon voisi vähän kiinnittää huomiota. Ovat sotkuisen näköiset.”
“Rauman lounaspaikoista ruoka on vähän parempaa perusmättöä . Pääosin lounasravintolat käyttävät eineksiä tukusta. Toisinaan hyvää, toisinaan ei.”
“makua lisää varsinkin keittoihin”
“kaikki oli sujuvaa ja palvelu nopeaa”
“Ihan kiva paikka??”
“Kotoisa”
“Viihtyisän nykyaikainen sekä iloinen henkilökunta.”
“Siisti paikka. Vähän kallista.”
“Ruoka suht hyvää, salaattipöytä hyvä, pääruoassa saisi kyllä olla 'sattumia' enemmän. Jos on esim. kanapataa, niin kanaa ei juurikaan siinä ole. Sama koskee esim. lohikeittoa, kalaa pitäisi olla kunnolla.”
“Aukiolo on ongelma. Sulkee ovensa jo 17:30 . Äyhö”
“Siisti, sopivan tilava,”
“Ystävällinen henkilökunta ??Maukas monipuolinen lounas ??”
“Viihtyisä ja hyviä tuotteita.”
“Kahvila oli siisti ja tarpeeksi väljästi sisustettu, ei tullut ahtaanpaikan kammoa. Palvelu oli hyvää ja asiallista.”
“Kahvilapuolella oli mitäänsanomattomia kahvileivonnaisia kahta lajia. Viimeisin kahvilaremontti on mielestäni epäonnistunut. Sohvalla istuminen on hankalaa koska selkänoja on pystysuora ja istuimen reidenpituus liian lyhyt.”
“Isokuppi kahvia vähän hintava, muualla lähimarketissa halvempaa.”
“Ruoka on hyvää!”
“Asiointi oli erittäin sujuvaa, ja henkilökunnan kanssa voi vitsailla (kaikissa paikoissa ei voi), heittää herjaa. Henkilökunnan asenteesta paistaa läpi, että työpaikan henki on hyvä ja työntekijät viihtyvät työssään. Tämä heijastuu tietenkin suoraan myös asiakaspalveluun. Jatkakaa vain samaan malliin.”
“Kyllä”
“Kahvilana paikka on oikein hyvä. Ruokaa olisin kaivannut, mutta siellä ei ole kuin pitsaa ja sitä minä en mielelläni syö. Ennen oli siinä suhteessa paremmin, ennen remonttia.”
“???”