Rauman Prisman ravintolamaailmaan on avattu PizzaBuffa, joka täydentää Keulan tarjoamia ravintolapalveluita entisestään. Prisman ravintolamaailman palveluihin kuuluvat Buffan lisäksi Presso kahvila ja kotiruokalounas sekä Hesburger. 

PizzaBuffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Kahvittelu piristää

Poikkea Pressoon nauttimaan herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaista lounaista. Presso on positiivinen pilkahdus päivässä. Se tekee arjesta juhlaa ja tarjoaa mukavan lepohetken kiireen keskelle. Presso on sinua varten!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava poiketa ostoskierroksen yhteydessä”
“Buffa ei aina näytä houkuttelevalta, pitäisi olla koko ajan freesin näköinen, vaikka olisi hetken aikaa odottanutkin asiakkaita.”
“Kahvileipien ja suolaisten leipien valikoima oli huono. Tuotteita oli hyvin vähän tarjolla ja valokoima oli hyvin niukka. Rukiinen leipä jonka ostin oli kuiva ja täytettä hyvin vähän.”
“Valikoimat näyttivät herkullisilta, henkilökunta oli ystävällistä.”
“Paikka on hyvä istumaan ja rauhoittumaan”
“Kahvilassa on mukava käydä samalla reissulla, kun käy ostoksilla Prismassa. Kahvilassa on herkullisia ruokia, joita voi ottaa kahvin kera ja hyvä palvelu.”
“Huomasin tänään käydessäni, että sen pullan kohdalle, jota otin, ei oltu laitettu hintalappua näkyville, kun muihin oli kyllä laitettu, joten en tiennyt, mikä tämän ottamani pullan hinta oli. Joten voisitte laittaa kaikkiin jonkin hintalapun, jotta asiakkaat tietävät, mitä ne maksavat ja voisitte tarkistaa lopuksi, onko kaikissa.”
“Ystävällinen palvelu. Hyvä kahvi. Mutta gluteeniton valikoima saisi olla kattavampi.”
“Gluteeniton valikoima todella suppea”
“Helppo poiketa kaupassa käynnin yhteydessä. Hyvät pullat.”
“Koska on kovin iso, ei tunnu niin kodikkaalta.”
“Sujuva palvelu. Miellyttävä henkilökunta”
“Pidän Latte-kahvista erittäin paljon, mutta kahvin lämpötila on juoman tekijästä riippuen erilainen. Toisinaan juoma on lähes kylmää toisinaan taas niin kuumaa, ettei sitä pysty nauttimaan ennen kuin sitä on jäähdyttänyt tovin jos toisenkin. Jos sen jotenkin saisi tasalaatuiseksi olisi juomakokemus päivän kruunu.”
“hyvä palvelu ja edullinen hinta”
“no, se vesihana josta otetaan juomavesi on edelleen jotenki lepsu ja toimimaton”
“Iloiset, ystävälliset ja osaavat henkilökunnat”
“- Vaikka kahvilassa oli runsaasti asiakkaita ja henkilökuntaa melko vähän oli henkilökunnalla melkoista kiirettä. Siitä huolimatta palvelu oli positiivista ja melko joustavaa.”
“Hyvät pullat ja kaffekin on ok.”
“Liian vähän gluteenittomia vaihtoehtoja. Istumapaikkoja/pöytiä vähänlaisesti. Jotain näkösuojaa.....kaikki ihmiset 'kyttää' kun olet pitämässä taukoa.”
“Lasten leikkipaikka jossa lapset saavat kulutettua energiaa... Ja äiti saa juoda kahvinsa kuumana!”
“Lasten leikkipaikka, hyvä sijainti”
“Lapset oli otettu hyvin huomioon koska saivat mukaan mm piirustuslehtiön.”
“Liian ahdasta. Vaikeaa liikkua ostoskärryjen kanssa.”
“Leivonnaisten hinnat ovat aika korkeat”
“Hyvä lasten leikkipaikka.”
“Hankala tulla kärryjen kanssa. Kärryissä osa lapsista joten pakko olla kärryt mukana.”
“Hyvä sijainti ja hyvät pysäköintitilat. Riittävästi asiakaspaikkoja.”
“Maittava ruoka.”
“Salaattipöydän siisteys - vaatii tarkistamista/täydentämistä useammin.”
“Ystävällinen ja auttavainen palvelu”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Kahvilan tuolit .Minulla on tällähetkellä leikattu polvi.En mahtunut istumaan tuolille. Päädyin istumaan rollaattorin päälle.Jos olisin ollut vain kyynärsauvojen varassa, ei olisi ollut sopivaa istuinta. Olisi hyvä jos kahvilasta löytyisi vaikka yksikin korkeampi tuoli.Se sopisi selkävaivaisellekin.”