Poikkea Pressoon nauttimaan herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaista lounaista. Presso on positiivinen pilkahdus päivässä. Se tekee arjesta juhlaa ja tarjoaa mukavan lepohetken kiireen keskelle. Presso on sinua varten!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Nopea toimitus ja siisti paikka.”
“Hienot uudistetut puitteet !”
“Minun ja kavereitteni käynnit ajoittuvat vuorokauden eri aikoina ja tuntemalla paikan voi sinne tulla koska tahansa tietää mitä saa. Mikäli joku haluaa vaan kaffetella on se ok! jos haluaa syödä kunnolla on sekin OK !!!”
“Mukava käydä ostosten jälkeen tai puoliso odottelee siellä.”
“Helppoa ja nopeaa asioida”
“Asiakkaat otetaan aina iloisesti vastaan ilman, että se tuntuu asiakkaasta teennäiseltä. Asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja hyvää. Paikka on viihtyisä ja suht rauhallinen, vaikka asiakkaita olisi paljon. Käsidesit ym on helposti löydettävissä ja niitä on riittävästi.”
“Hyvä paikka, siisti, hyvät parkkipaikat jne...”
“Ystävällinen palvelu”
“Mielestäni kaikki toimi todella hyvin.Tila hyvä ja viihtyisä.Ruoka hyvää porkkanat hiukan sitkeitä.”
“Hiukan epäselvää”
“Kahvila on helposti löydettävissä satunnaisellekin kulkijalle.”
“Laajenpi valikoima leivonnaisvalikoimaan.”
“Viimeinen käynti oli 10p käynti. Todella mukava työntekijä. Joskus just kun asioin aamuisin niin henkilökynta ei näy, joutuu odotaa jonkyn aika ennen kun ketään ilmestyy. Hieno idea oli aamupala”
“Hyviä kokemuksia pääasiassa. Ainoa negatiivien on siisteystaso aika-ajoin. Välillä on ollut tavaraa pöydillä ja roskia lattialla.”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Sopivalla paikalla ja muitakin ostoksia tehdessään.”
“Kahvi ja pulla olivat hyviä.”
“Ei juuri tule keskusteltua näistä.”
“oikein ystävällinen myyjä, siisti paikka”
“Ihan ok”
“Helppo, hyvä.”
“Sanotaan näin, että aina löytyy parantamisen varaa.”
“Mukava, viihtyisä paikka ja hyvä valikoima.”
“Kaikin puolin asiallista ja ystävällistä palvelua. Kahvi oli loppu termosastiasta... täysi tuotiin heti pyynnöstä. Samoin maitoautomaatin kanssa. Niistä pieni -”
“sopiva paikka meille”
“Viihtyisä paikka”
“Käynnistä jäi kiva 'jälkimaku'!”
“Käymme pääsääntöisesti kaksikertaa viikossa aina kauppareisun yhteydessä juomassa kupposet kahvia vaimon kanssa, palvelu on ystävällistä ja kahvi helposti saatavilla.”
“Pullat olivat suussa sulavia ja kahvikuppi ei ollut pieni. ??”
“Muuten kahvila on ihan mukava, mutta puiset tuolit ilman pehmikkeitä ovat kuin keittiön tuoleja. Ne antavat hiukan arkisen sävyn. Ja niillä on kova istua. Korostan, että tämä on minun mielipiteeni.”
“Hyvä saavutettavuus (kaupassakäynnin yhteydessä) Miellyttävä palvelu ja maistuvat tuotteet, interiööri”
“Voi poiketa ruokaostosten ohella. Rauman uusittu presso on todella viihtyisä. Lapsille kaipaan enemmän vaihtoehtoja koskien pressoa.”
“Helppo, hyvä hinta laatu suhde”
“Siisti peruskahvils, jossa voi ottaa kuppi kuumaa ostosten jälkeen.”
“Hyvä parannus aikaisempaan ja hieno uusi ilme. Myös kahvilan suolainen tarjonta oli parantunut, mikä oli mukavaa huomata. Aamiaispanostus hyvä juttu.”
“Mukava paikka käydä kauppareissun varrella. Buffa aukeaa sunnuntaina vasta klo 12. Oltaisiin käyty kunnolla syömässä jos aukeaisi jo klo 11, se on kuitenkin monessa lapsiperheessä normaali lounasaika.”
“Koska itse olen kahvittelija ja kauppareissun päätteeksi on mukava lepuuttaa jalkojaan kahvin ja pienen suolaisen kanssa. Täällä se sujui ihan loistavasti :) .”
“Erinomainen kahvi ja mansikkaviineri ja tosi iloinen myyjä. Käsidesiä oli helposti saatavissa.”
“Muuten Pressossa käynti sujui hyvin, mutta henkilökuntaa oli selkeästi liian vähän. KAIKKI pöydät olivat todella likaisia, piti itse pyyhkiä paperilla, että ilkesi istua.”
“Nopea ja edullinen paikka. Hyvä sijainti.”