Rauman Prisman ravintolamaailmaan on avattu PizzaBuffa, joka täydentää Keulan tarjoamia ravintolapalveluita entisestään. Prisman ravintolamaailman palveluihin kuuluvat Buffan lisäksi Presso kahvila ja kotiruokalounas sekä Hesburger. 

PizzaBuffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Kahvittelu piristää

Poikkea Pressoon nauttimaan herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaista lounaista. Presso on positiivinen pilkahdus päivässä. Se tekee arjesta juhlaa ja tarjoaa mukavan lepohetken kiireen keskelle. Presso on sinua varten!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen palvelu.”
“Paljon tuotteita, kaunis esillepano, mukava henkilökunta. Pienille lapsille voisi olla leluja leikkipaikassa”
“Hyvät tuotteet, sopivat hinnat”
“Ruuhkaa usein, henkilökuntaa saisi olla enemmän, että esim. maksaminen sujuisi helpommin, turhaa jonotusta usein. Tiskitila liian pieni varsinkin kassan kohdalla, vaikeuttaa maksamista, vesipisteen käyttöä yms. Siis ahtaus ja henkilökunnan vähäisyys haittaavat viihtyisyyttä..”
“Ruuhka aikoina ei saa palvelua. kahvi ehti jäähtyä ennen kuin sain palvelua ja maksettua.”
“lasten leikkipaikka, pääsee samalla ruokakauppaan”
“Pakasteesta sulatettujen tuotteiden hinnat ovat täysin ylihintaisia. Makukaan ei ollut mieltä ylentävää. Naapurin CM:ssä saa kahvin ja pullan hyvin edullisesti ja onkin suosittu paikka ostosten yhteydessä. Suosittelen harkitsemaan valikoimiin edullista pullaa ja kahvia. Ihmiset voisi istahtaa kauppareissulla ja vaihtaa vaikka muutaman sanan tuttujen kanssa. Nykyisillä hinnoilla en aio kovin useasti käyttää kahvilan palveluita.”
“ystävällinen palvelu !”
“Pressossa saa haudutettua teetä. Koska en juo kahvia juuri ollenkaan, ja olen suuri teen ystävä, olen iloinen haudutetusta kunnollisesta teestä. Siitä olen monelle kertonut. Kun Prisma siirtyi nykyiseen paikkaan, ja mainostettiin kovasti erilaisia kahvijuomia, kysyin haudutetun teen saamisen mahdollisuudesta. Presson päällikkö lupasi, että se tulee tarjontaan, ja niinpä se tuli. Kiitos siitä!”
“Yleisilmeeltään mukavan leppoisa ja kiva henkilökunta”
“hyvä sijainti, hyvä fiilis”
“Hyvä asiakaspalvelu.”
“Ravintola-alue on hieman levoton, olisi mukava jos olisi enemmän omaa rauhaa.”
“Ystävällinen ja huumorintajuinen henkilökunta, miellyttävä ilmapiiri ja iloinen ja vapaa olotila.”
“Ehkä hivenen liian korkeat hinnat.”
“Iloiset ja ystävälliset myyjät.”
“Liian vähän henkilökuntaa, pitkä odotusaika kassalla, kahvi jäähtyi viimeksi Kahvimaito pitää erikseen hakea ruokailijoitten säiliöstä CAFE maito on PAHAA Kahvin kanssa pitäisi olla helposti saatavilla tavallista rasvatonta maitoa !!”
“Miksi ei ole leivoksia myynnissä”
“Tuotteet ovat maistuvia”
“Hintataso melko kallis ja ahtaat tilat.”
“Helppo poiketa”
“Hyvä palvelu ja makoisat eväät!”
“Leivonnaiset paljaana esillä.”
“Sijainti on hyvä.”
“Mukava henkilökunta. Syöttötuoleja hyvin tarjolla.”
“Mukava, normaali, avulias henkilökunta. Esimies todella vauhdikas ja ystävällinen”
“mukava paikka, helppo mennä.Asiallista palveluu sillonko keritään palvelee.”
“Liian vähän henkilökuntaa, heillä on liian monta paikkaa missä pitää olla samaan aikaan. Siellä piippaa Hesenpuolella laitteet tavantakaa eikä kukaan keree niitä pysäyttelee. Muuten mukava paikka mutta henkilökuntaa saisi olla enenmmän ettei kenenkään taakkaa olisi kohtuuton.”