Rauman Prisman ravintolamaailmaan on avattu PizzaBuffa, joka täydentää Keulan tarjoamia ravintolapalveluita entisestään. Prisman ravintolamaailman palveluihin kuuluvat Buffan lisäksi Presso kahvila ja kotiruokalounas sekä Hesburger. 

PizzaBuffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Kahvittelu piristää

Poikkea Pressoon nauttimaan herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaista lounaista. Presso on positiivinen pilkahdus päivässä. Se tekee arjesta juhlaa ja tarjoaa mukavan lepohetken kiireen keskelle. Presso on sinua varten!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukavat myyjät”
“Hyvässä paikkaa kaupassa”
“Siihen on kätevä mennä huilaamaan 'rasittavan'kauppakierroksen jälkeen,näin vanhana kun tahtoo väsyä.Juo kupin kahvia ja syö juuri paistetun pullan,niin jaksaa taas lähteä kotiin!”
“Ystävällinen palvelu, hyvät aukioloajat.”
“Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja asiallista sekä liikuntarajoitteisuuteni huomioivaa.”
“Kahvila kivassa paikassa”
“No mitäs perusteluita tähän tarvitaan? Oli mukava paikka.”
“Viime käynnilläni asiakaspalvelija oli aivan huippu! Kahvila ei ole erityisen viihtyisä (kuten nämä kaupoissa olevat eivät yleensäkään ole, niistä puuttuu tietty intiimiys) ja tilojen siisteydessä on toivomisen varaa. Kuitenkin asiakaspalvelu on minulle tärkeintä, se menee viihtyisyyden edelle, siksi suosittelen kahvilaa.”
“Miellyttävä paikka, tosin aukioloa voisi pidentään kun illallakin tekee mieli välillä kahvia ja naposteltavaa..”
“Miellyttävä ympäristö ,hyvät tuotteet ja ystävällinen palvelu.”
“Paikka hyvä ja sijainti kaupungissa on sopiva”
“Presson tarjoiluvalikoima voisi olla laajempi. Buffa on ok.”