Rauman Prisman ravintolamaailmaan on avattu PizzaBuffa, joka täydentää Keulan tarjoamia ravintolapalveluita entisestään. Prisman ravintolamaailman palveluihin kuuluvat Buffan lisäksi Presso kahvila ja kotiruokalounas sekä Hesburger. 

PizzaBuffa on mutkattoman mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Kahvittelu piristää

Poikkea Pressoon nauttimaan herkullisista kahveista, suussa sulavista leivonnaisista, raikkaista sämpylöistä, patongeista ja maukkaista lounaista. Presso on positiivinen pilkahdus päivässä. Se tekee arjesta juhlaa ja tarjoaa mukavan lepohetken kiireen keskelle. Presso on sinua varten!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rattoisaa paikka,kahvimukin ääressä!?”
“Ruoka on hyvää.”
“Eläkeläiset joutuvat maksamaan liikaa ruuasta, ei ole varaa syödä joka päivä. Joku keitto vois olla normaalia halvempaa eläkeisille ja vähän salaattia, kun ei meidän annokset niin isoja ole. Muista ruuvista normi alennus.”
“Kahvijuomat ja kahvila on myöhempään auki kuin normi kahvilat. Helppo poiketa kauppareissun yhteydessä”
“Tuotteissa ei maku ole niin hyvä. Toisinaan saa hyvää ja toisella kerralla ei välttämättä”
“Sopii hyvin kaupan käynnin lomassa”
“Se on ihan mukava ns. 'kahvitauon pitämispaikka' Rauman Prismassa, johon voi tulla käymään välillä, kun on kiertänyt pitkän matkan ympäri Raumaa ja haluaa välillä ns. hengähtää ja istahtaa pitämään hetken tauon ja juoda jotain ja ottaa sen kera jotain suuhun pantavaa, kuten minäkin otin lasillisen vettä ja yhden joulutortun sen kera.”
“Siellä otettaisiin myös ruoka-allergiat huomioon ja heille olisi myös jotain tarjottavaa.Minunkin täytyy eri paikoissa kuten kaupoissa ja ravintoloissa, kahviloissa aina kysyä, mitä ne sisältää, koska minulle sopii vain laktoosittomat ruoat, enkä voi ottaa happamia ruokia, joissa on esim. ruista ja olen allerginen sipulille, aprikoosille, kiiwille, banaanille, herneelle, enkä voi juoda kahvia ja teetä vaan pelkkää vettä.”
“Erittäin hyvä palvelu ja mukava tunnelma kahvilassa.”
“Käytän gluteenittomia tuotteita ja se huomioitiin hyvin.”
“Kahvila voisi olla viihtyisämpi.”
“Valikoimaa pitäisi vaihtaa aina silloin tällöin.”
“Erityisesti pienille lapsille syötävän valikoima todella huono, lapsille tarvitaan esim karjalanpiirakkaa tai pieniä muffinseja ym.”
“Sekainen, rauhaton.”
“Toimiva esillepano ja palvelu”
“Gluteeniton pizza, jonka saa maifottomanakin....??”
“Mukava yleisilme”
“Hintataso melko korkea”
“Todella hyvää asiakaspalvelua”
“Ystävällinen palvelu.”
“Paljon tuotteita, kaunis esillepano, mukava henkilökunta. Pienille lapsille voisi olla leluja leikkipaikassa”
“Hyvät tuotteet, sopivat hinnat”
“Ruuhkaa usein, henkilökuntaa saisi olla enemmän, että esim. maksaminen sujuisi helpommin, turhaa jonotusta usein. Tiskitila liian pieni varsinkin kassan kohdalla, vaikeuttaa maksamista, vesipisteen käyttöä yms. Siis ahtaus ja henkilökunnan vähäisyys haittaavat viihtyisyyttä..”
“Ruuhka aikoina ei saa palvelua. kahvi ehti jäähtyä ennen kuin sain palvelua ja maksettua.”
“lasten leikkipaikka, pääsee samalla ruokakauppaan”
“Pakasteesta sulatettujen tuotteiden hinnat ovat täysin ylihintaisia. Makukaan ei ollut mieltä ylentävää. Naapurin CM:ssä saa kahvin ja pullan hyvin edullisesti ja onkin suosittu paikka ostosten yhteydessä. Suosittelen harkitsemaan valikoimiin edullista pullaa ja kahvia. Ihmiset voisi istahtaa kauppareissulla ja vaihtaa vaikka muutaman sanan tuttujen kanssa. Nykyisillä hinnoilla en aio kovin useasti käyttää kahvilan palveluita.”
“ystävällinen palvelu !”
“Pressossa saa haudutettua teetä. Koska en juo kahvia juuri ollenkaan, ja olen suuri teen ystävä, olen iloinen haudutetusta kunnollisesta teestä. Siitä olen monelle kertonut. Kun Prisma siirtyi nykyiseen paikkaan, ja mainostettiin kovasti erilaisia kahvijuomia, kysyin haudutetun teen saamisen mahdollisuudesta. Presson päällikkö lupasi, että se tulee tarjontaan, ja niinpä se tuli. Kiitos siitä!”
“Yleisilmeeltään mukavan leppoisa ja kiva henkilökunta”
“hyvä sijainti, hyvä fiilis”
“Hyvä asiakaspalvelu.”
“Ravintola-alue on hieman levoton, olisi mukava jos olisi enemmän omaa rauhaa.”
“Ystävällinen ja huumorintajuinen henkilökunta, miellyttävä ilmapiiri ja iloinen ja vapaa olotila.”
“Ehkä hivenen liian korkeat hinnat.”