SUOSITTU ROSSO KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista.

Löydät meidät Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs - tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Parhaat pizzat”
“"Sujuva palvelu, tuttu brändi."”
“Perusravintola kauppakeskuksessa”
“"Ruoka oli hyvää, joskin annoskoko on pienentynyt. Kolme miniperunaa piilotettuna ja yhden laihan broilerfileen alle, annos oli Vuohenjuustobroileri. "”
“"Ravintola oli melkein tyhjä ja siitä huolimatta jouduimme odottamaan pöytiin ohjausta ainakin 5-10 minuuttia. Tarjoilija meni ohitsemme viereiseen pöytään viemään juomia, mutta ei noteerannut meitä mitenkään vaan saimme odottaa. Suositellessa annosta tarjoilija sanoi hinnan väärin ja luulimme saavamme annoksen halvemmalla, mutta emme saaneetkaan. "”
“Uusi ruokalista”
“Lapsen erityisruokavalio otettiin hienosti huomioon sekä lapsi huomioitiin muutenkin heti alusta asti ja se lämmittää äidin sydäntä”
“Saa aina hyvää ruokaa??”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu"”
“Kyn siellä aina kun olen turussa”
“Kaikki meni tosi sujuvasti ja lapsi otettiin ihanasti huomioon”
“"Ruoka hyvää, mutta tunnelma, lähinnä kauppakeskuksen takia huono."”
“Nopeasti tilaustoimitus”
“Rosso Raisio Mylly on aina ollut hyvä palvelu ja ruoka.”
“"Ruoka hyvää, paikka ihan ok"”
“Jäi hyvä mieli käynnistä.”
“"Niinkuin tuli todettua ja vastattua, niin paikka sekä kohtelu oli hyvää. Suosittelen. Ainoastaan löydän yläpuolella oleva valo aiheuttaa herkälle silmälle pään särkyä. ( Terveisiä vaimolta)"”
“Tunnelmallisin ravintola myllyssä. Hieman vielä pleksiä/seinää tms käytävälle niin ei uskoisi että on kauppakeskuksessa. Hieman himmeämmät valot ja musiikkia tms että muut äänet ei kuulu. Ps. BBQ kanapannupizza takaisin niin kävisimme useammin.”
“Hyvää ruokaa kauniisti katettuna.”
“"Ruoka oli aika lailla perusmättöä. Pasta-annokset olivat vähän mitäänsanomattomia, mauttomia."”
“"Ravintola erittäin siisti,henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista ja ruoka todella hyvää. "”
“"Tarjoilija ei ehtinyt heti luoksemme, kun olimme valmiita, mutta huikkasi, että tulee aivan kohta. Ammattimaista käytöstä; asiakkaan on mukavampi odottaa, kun tietää että tilanne on huomattu. Jälkiruokamme olivat unohtuneet pois laskusta, ja kun huomautin asiasta, kassa kiitti rehellisyydestä ja jätti kahvin veloittamatta. Hyvää pelisilmää, molemmille jäi hyvä mieli."”
“Asiakaspalvelu oli todella hyvää”
“"Viimeksi syömäni ruoka sekä jälkiruoka (lohi, creme brulee) eivät maistuneet hyvältä, mutta aikaisemmin olen saanut sieltä maistuvaa ruokaa. "”
“"En ole suosittelijatyyppi. Edelliseen kysymykseen jouduin vastaamaan en, kun ei ollut vaihtoehtoa en tiedä."”
“laadukasta”
“"Kaikki sujui hyvin, palvelu pelasi ja yleiskokemus oli hyvä. Itse asiassa mielestäni Rosso on parin viime kokemuksen perusteella nostanut tasoaan aikaisimpiin vuosiin verrattuna. Se, miksi annan arvosanaksi 8, johtuu Rosson ns. mielikuvituksettomuudesta ja siitä, että Turun seudulla on useita omaperäisempiä ravintoloita. Kokemus on kuitenkin ollut positiivinen. "”
“"Besöker sällan Rosso, för att vi bor på Åland men gillar besöka restaurangen när vi är i fastlandet. Varje gång uppfyller restaurangen alla våra behov med ett mat utbud som passar oss bra. Personalen är trevlig och kunnig, man känner sig välkommen. Dessutom är det en bra pris nivå på menyn och maten är varm när den kommer till bordet, vilket vi uppskattar. Upplever restaurangen i helhet som trevlig. Tack."”
“"Hyvä palvelu, maistuva ruoka. Pieni miinus pitkä odotus. Tosin tarjoilija mainitsi viiveestä!??"”
“Ruoka mahtavaa. Henkilökunta ystävällistä. Sijainti hyvä.”
“Perheemme suosii tuoreista raaka-aineista valmistettua kasvispainotteista tai vegaaniruokaa. Suomalaisravintoloiden (muidenkin kuin Rosso) ylikypsät esikypsennetyt kasvikset eivät ole erityisen hyviä. Raastepöytä on myös melko suppea ja mielikuvitukseton perheemme makuun.”
“Aina on ollut hyvä palvelu sekä tietysti ruoka.”
“"Ruoka oli hyvää ja ravintola oli siisti ja tunnelmallinen. Meitä palvellut tarjoilija oli ystävällinen, mutta hyvin hätäinen (tuli kiire valita mitä syödä). Tarjoilija myös kertoi muutamat asiat kahteen otteeseen sillä ei muistanut mitä oli jo keskustellut kanssamme."”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka ja mukava palvelu."”
“Parhaimman vaikutuksen teki henkilökunnan ystävällisyys ja hyvä ruoka. Itse paikka on melko vaatimaton.”
“"Hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu. Pöytään olisi tarjoilija voinut tulla jossain vaiheessa käymään... hän ei ruokien tuonnin jälkeen enää tullut ja lopulta kesti sen verran kauan että piti mennä tiskille pyytämään laskua. Mutta kokonaisuutena hyvä kokemus kuitenkin ja tulen uudestaan :) "”
“Hyvä hinta laatu suhde”
“"Ruoka on todella maittavaa niin aikuisten kuin lastenkin mielestä. Asiakaspalvelu ystävällistä, pieni inhimillinen erehdys korjattiin nopeasti ja pahoiteltiin tapahtunutta. Lasten ehdoton suosikkiravintola!"”
“"Erittäin hyvä ruoka, asiakaspalvelu ja tunnelma"”
“"Ruoka oli todella hyvää ja se saapui myös nopeasti. Tarjoilija todella mukava ja kohtelias. Suosituksia keittiöstä jäin kaupaaman. Listalla paljon vaihtoehtoja, että oli hieman vaikea valita mitä söisi. Hyvät ja osuvat asiakasomistaja tarjoukset."”
“"Sujuva palvelu. Ei kiireen tuntua, voi hyvin rupatella ystäväni kanssa. "”
“Hyvä ruoka ja ei muustakaan pahaa sanottavaa”
“"Sujuvaa asiointia, hyvä ruoka"”
“"Hyvää ruokaa ja viihtyisä ympäristö, vaihtoehtoja lapsille sekä väritystehtävät odotteluun. "”
“Perushyvä konsepti”
“"Koko käynti olisi ollut varmaan 100% erilainen jos olisimme istuneet ravintolasalissa. Myllyssä on ravintolamaailma-tyyppinen alue, joten päätimme lähteä sinne jotta kahdeksanhenkinen lapsiperhe saisi kukin vähän erityyppisiä juttuja. Sinällään täydellinen idea. Mutta Rossossa se näytti tulevan yllätyksenä, jotenkin negatiivinen suhtautuminen oli. En tiedä oliko se siis kiellettyä, eli että istutaan siellä ”ei kenenkään pöydissä”. Jotenkin vaikealta tuntui tarjoilijoille että tilaan tiskiltä. Maksusta tarjoilija yritti kertoa silmin nähden kiusaantuneena, että pitäisi maksaa etukäteen. Mikä ongelma se on? Tottakai maksetaan! Myös siirtymät on näin lasten kanssa helpompaa, kun ei aiota syönnin jälkeen kovin kauaa pöydässä viipyä parhaaseen leikkiaikaan. Etukäteen maksettuna päästään jostavasti lähtemään miten vain tarvis. Eli ei oltu klassikkoasiakkaita, tai ei käydytty peruskaavan mukaan ja se vaikutti palvelun tasoon töksähtelevästi. Itse asiakaspalvelijana kommunikoin asiakkaalle ensisijaisesti siten että onnistuu! Ja vaikka en tiedä miten käyntännössä, alan vasta sen jälkeen selvittämään että miten menetellä. Asiakkailla on oltava koko ajan tervetullut olo ja huolehditaan ett hän myös jää, vaikka palvelussa kestäisi. Nyt oli koko ajan olo että pitääkö vaihtaa ravintolaa. Mutta ruoka maistui ja sit tultiin hakemaan! Lasten lehtipihvi oli kalpea, siihen olisi voinut jotain väriä ottaa pintaan. Hyvältä se kuulemma maistui! :) "”
“Perus hyvä ravintola”
“Miellyttävä kokemus”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Takuuvarmaa Rossoa. Miestarjoilija oli nopea ja ruokakin valmistui yllättävän nopeesti huomioiden sen, että paikka oli täynnä."”
“Aivan loistavaa pitsaa ja palvelua!”
“"Ruokalista ei aivan vastannut odotuksiani, liikaa pizzapainotteinen. Tilatut valkosipulileivät tarjoiltiin liian myöhään, salaatit oli jo syöty. Jollain tavalla jäi välinpitämätön fiilis asiakkaita kohtaan."”
“"Oli hyvä palvelu, saimme yksilöityä palvelua."”
“Hyvää ruokaa.”
“Kaikki toimi hyvin”
“"Kaikki toimi hienosti, erityisen hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola!"”
“"Vastaukseni on varovaisen myönteinen, koska kalaruossani oli ruotoja. Huomautin niistä, mutta virheeseen ei tullut mitään pahoittelua tai edes paria keksiä!"”
“"Kaikki toimi hyvin,erittäin hyvä palvelu"”
“"Kokemus kokonaisuutena hyvä, pitkähkö odotteluaika ruoalle oli miinus."”
“"Muuten ok, pirätsat olivat jäähtyneitä pöytään päästessään, ei tullut yllätyksenä kun tarjoilija kertoi henkilökuntavajauksesta saavuttuamme ravintolaan (tästä syystä emme saanaat palvelua käytävän puolelle, jossa on ravintolan pöytiä) "”
“Ihan hyvä ruokaravintola. Normaalia ravintolaruokaa. Annos pieni miehelle.”
“"Hyvä paikka, Erittäin hyvä henkilökunta, ruoka riittävän hyvää, salaattipöytä voisi olla runsaampi"”
“"Kaikki sujui hyvin, ruoka hyvää kuin myös palvelukin."”
“"Mukava ravintola, jossa voi syödä ihan vaikka pastaa tai sitten halutessaan juhlallisesti pihviä. Ravintola sopii niin arkisyömiseen kuin pidemmän kaavan ruokailuun. "”
“Lounasaikaan oli jonoa ja jouduimme odottelemaan annostamme vähän normaalia kauemmin”
“"Palvelu oli erittäin hyvää! Olin ravintolassa lapseni kanssa, jolla on monia allergioita (paha pähkinäallergia ym.). Meitä palveltiin erittäin hyvin, ja kaikki ruoat tarkistettiin huolellisesti. Ja käytiin vielä erikseen tilauksen jälkeen varmistamassa minulta, että kaikki varmasti menee oikein. Kiitos siitä!"”
“Kiva paikka.”
“"Erittäin hyvä palvelu,otettiin asiallisesti juomiopn,että olen pyörätuolissa"”
“"Kaikin puolin onnistunut ruokailu, varma valinta. "”
“Hyvä ruoka ja rauhallinen tunnelma”
“Lapsetkin kerjää aina tilaisuuden tullen juuri Rossoon ja taaskin kaikille maistui ja lautaset syötiin tyhjäksi.”
“Kaikki sujui hyvin. Ruokalista voisi vain olla vaihtelevampi tai monipuolisempi.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Mukava ja välitön tunnelma.”
“Hyvä ruoka ja riittävästi vaihtoehtoja listalla.”
“Paras ravintola siinä kauppakeskuksessa”
“"Mukavan rento paikka, paljon erilaisia vaihtoehtoja. Annoksen taso oli laskenut edellisestä kerrasta, mutta monipuolinen paikka "”
“Ruokalista saisi vaihtua tiheämmin. Se maalais salaattin tulo takaisin on ollu toiveena jo pidemmän aikaa”
“"Hyvää peruspitseriaruokaa, nopea palvelu, joka on tärkeää kauppareissuilla. Toisaalta ei mitään yllättävää tai ihmeellistä, turvallinen perusvalinta. "”
“Kaikki pelasi”
“"Pizza oli TAIVAALLISTA, kerroimme asiasta jo lähtiessämme. Toivomme Tampereelle takaisin Rossoa. Kokkinne on loistava. Kyllä tulemme uudestaan kun Raisiossa käymme. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka ja palvelu"”
“Ihan ok-paikka. Pöytä vaihtamisesta huolimatta vetoisa. Piti istua ja syödä takki päällä!!”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Palvelu oli asiakaslähtöistä ja mukavaa. Ruoka hieman pettymys”
“Ok paikka”
“Ruoka oli hyvää”
“"Ruoka oli hyvää, lapselle olisi voinut tuoda ruokalapun mutta muuten hänetkin huomioitiin hyvin:) pöytään odottaminen kylttien/oviaukon toisella puolella oli jotenki mälsää enkä tiennyt kummassa oviaukossa ”kuuluu” seisoa..me pääsimme ennempää vaikka toisella puolella olevat olivat meitä aiemmin"”
“"Helppo, perusvarma ruokapaikka perheen(kin) kanssa."”
“"Palvelu oli miellyttävää, ruoat saimme suht nopeasti. Kaikki sujui oikein hyvin, oli mukavaa. Pizzaan vain olisi kaivannut hieman enemmän makua ja mausteita, muuten hyvä."”
“"Käydään aina kun Myllyssä käydään täältä 100KM päästä, Rossossa syömässä ruoka on todella hyvää ja sitä on riittävästi. Kiitos"”
“Kohtuullinen”
“"Ruoka on hyvää, asiakkaat istuivat sopivan väljästi pöydissä, hinta-laatusuhde ok, taustamusiikki ei estänyt keskustelua."”