SUOSITTU ROSSO KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista.

Löydät meidät Kauppakeskus Myllystä, Myllyntori, 2.krs - tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, mukava palvelu”
“Rosso Mylly on vähän nuhjuinen, palvelun saaminen on joskus hidasta ja hankalaa, joten hintataso huomioon ottaen en voi juurikaan suositella ystäville. Vien usein asiakkaita lounaalle Rossoon koska Myllyssä ei ole tasokkaampaa ravintolaa, mutta suosittelen panostamaan ruuan maistuvuuteen ja ravintolan sisustukseen.”
“Ei mikään rauhallinen tunnelmallinen paikka. Kova hälinä vaikka olikin väljästi ihmisiä”
“Helppo asioida ja mennä”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Rosso on varma valinta.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Pizzat isoja. Lapsille väritystehtäviä odotusjaksi.”
“Ihan ok paikka.”
“Todella nopea palvelu! Pieni miinus siitä, että salaattipöydässä ei ollut pizzeriaklassikkoa, eli vaaleaa leipää + balsamico-öljy-yhdistelmää.”
“Hyvällä paikalla”
“Ruoan saanti kesti melko kauan, n. 40 min”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Miellyttävä kokemus, hyvä ruoka, tunnelma, henkilökunta”