ROSSO - hyvässä seurassa

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista, jotka paistamme elävän tulen uunissamme. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lasten omalta ruokalistalta pienemmätkin herkkusuut löytävät mieluisen annoksen ja ravintolakokemuksen kruunaa hauska leikkinurkkaus. Meillä lapsiperheet viihtyvät.

Rosson löydät Porin torin laidalta aivan kaupungin ytimestä!

Benvenuti – lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (5,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Suosittelisin, koska asiakaskokemykseni oli erittäin positiivinen.”
“Miellyttävä paikka, kelpo ruokaa ja mukava henkilökunta”
“Turvallinen ja hyvä tunne jäi ravintolasta. Minulla on keliakia, eli en ole helpoin asiakas välttämättä. Käyn harvoin ravintolassa syömässä, mutta kokemus oli niin hyvä, että helposti voin tulla uudelleenkin. Kiitos :)”
“Lapsiperheen varma valinta.”
“Aina viihtynyt”
“Palvelu hyvää, ruoka keskinkertaista.”
“Ruoka oli hyvää, mutta ei erinomaista. Miljöö ei myöskään ole houkutteleva.”
“Kokonaisuuteen tyytyväinen”
“Usein useampi ruoka on lopussa ja sitä täytyy pyytää ja odotella valmistumista. Vaikka väkeä olisi vähemmänkin”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Maukas ruoka. Monipuolinen ruokalista. Siisti yleisilme. Hyvä sijainti. Hinta laatu suhde hyvä.”
“Ihan hyvä ruokapaikka.”
“Mukava paikka syödä!”
“Hyvät Pizzat ja palvelu sujuvaa”