ROSSO - hyvässä seurassa

 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista, jotka paistamme elävän tulen uunissamme. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lasten omalta ruokalistalta pienemmätkin herkkusuut löytävät mieluisen annoksen ja ravintolakokemuksen kruunaa hauska leikkinurkkaus. Meillä lapsiperheet viihtyvät.

Rosson löydät Porin torin laidalta aivan kaupungin ytimestä!

Benvenuti – lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Terassilla kiva tunnelma ja ruoka oli hyvää.”
“"Ihan ok ravintola, ruoka tuli nopeasti"”
“"Kiva lounaspizza, selkeä ja maukas ja tilaus tuli nopeasti"”
“yleensä en suosittele mitään kenellekään mutta jos joku kysyy niin kerron toki omat kokemukseni”
“"Henkilökunta toimi täydellisesti (ma ilta 28.6.2021), tuntui kuin he olisivat lukeneet ajatukseni. Tarjoilija huomasi heti, että pöydästämme puuttuu aterimet ja haki ne saman tien. Kun etsin vessaa, en ehtinyt edes kysyä neuvoa, kun jo toinen työntekijä kertoi, mistä vessat löytyvät. Illallistimme terassilla koiran kanssa ja koiralle tuotiin heti raikasta vettä ilman, että sitä tarvitsi erikseen pyytää. Kiitokset ystävälliselle ja ripeälle henkilökunnalle! Pesto pasta -annoksessa olisi voinut olla enemmän jotain tuoretta kuten basilikaa. Muuten hyvä."”
“Hyvä ja nopea”
“"Viimekertaisella käynnillä oli hirveä helle ja istuimme terassilla. Tarjoilija oli loistava. Emme pystyneet kuitenkaan ""viihtymään"" kovin kauan, kun olimme tukehtua kuumuuteen."”
“Ruoka ei ollut niin hyvää ja välillä kesti saada tarjoilija kiinni kun istuimme terassilla.”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Söimme päivän menun. Odotimme jälkiruokaa kauan syötyämme jo pääruuan. Mutta lopulta piti köydä pyytämässä, ennen kun tuotiin pöytään. Tämä pe 2.7.2021"”
“"Oli siisti paikka, ja henkilökunta ystävällistä, hymyileviä, palvelualttiita."”
“"Asiakaspalvelu oli hyvää, söin pizzan mihin tuli lohta, basilikaa ja pohjana oli creme fraichea. Tuo pizzan reseptiikka oli mielestäni aika epäonnistunut. 1/4 pizzaa syötyäni tuo ranskankerman ja lohen sopivuus ontui täysin, toisinsanoen ranskankerma tuli liikaa läpi ja alkoi tosiaan tökkimään jo ensimmäisen palan kohdalla. Tuli tunne onko tätä annosta koemaistettu ennen listalle laittoa ja jos on, onko kukaan yrittänyt syödä kokonaista pizzaa? Mielestäni todella epäonnistunut annos. Puolisoni söi lohipastan, mikä oli ihan ok, mutta siitä annoksesta tuli enemmän lohisalaatti mieleen spiralpastan takia. Kenties jos tuon pastan vaihtaisi tagliatelleen olisi annos parempi? Yhteenvetona, annokset olivat mielestämme epäonnistuneita."”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu sujuvaa. Hinta laatu suhde hyvä.”
“Kaikki meni hyvin. Ruokalistat voisivat olla isommalla fontilla huononäköisiä varten. Tarjoilija voisi mainita myös tarjolla olevasta Menu-listasta. Tippikyselyn voisi suunnitella paremmalla tavalla.”
“Kokemus joka kerta positiivinen ja ruoka ollut aina hyvää.”
“Palvelu hyvä ja annos hyvä.”
“"Suht edullinen paikka, S-bonus."”
“"Hyvä ruoka, parempi mieli! ??"”
“"Helppo tulla, ruoka maistuvaa, lapset huomioitiin hienosti "”
“"Ruokailukokemus oli hyvä ja olimme mielissämme, kun hotellin vastaanotosta tätä suositeltiin lapsien kanssa ruokailuun, pojat viihtyivät lastenhuoneessa ruokien odottelun ajan."”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Käynti oli onnistunut. Pizza taivaallista. Lapselle kiva annos mihin tuli jälkkäri mukaan. Lomamatka oli joten jos Poriin vielä menen, varmasti uudelleen myös Rossoon. Ja katson myös lähimmät Rossot kotikaupungin lähellä. Palvelu hyvää."”
“Ruoka tuli nopeasti ja oikeat annokset.”
“Siisti toimiva ravintola.”
“"Palvelu oli mukavaa, hauskaa, eikä syrjitty vaikka olimme liki kuuskymppisiä. Huomioitiin hyvin"”
“"Tuli tosi tökerö olo kun tarjoilija jolta tilasin sanoi että pitäs maksaa mah. Nopeasti , tuli semmonen olo että olimme istuneet liian kauan , söimme terassilla oli niin kaunis ilma. PS. POIKA joka haki lautaset oli tosi jees "”
“WC:t olivat voineet olla siistimmät.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Maistuva ruoka ja hyvä salaattipöytä kuuluu annokseen.”
“Sijainti hyvä. Ruoka hyvää.”
“Perusvarma onnistumisen kokemus”
“"Keskeinen sijainti, hyvä palvelu ja ruoka. Puitteet kulahtaneet."”
“Tarjolla oli vegaanista pizzaa”
“Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Tarjoilija erittäin mukava.”
“Hyvä ja viihtyisä paikka ??”
“"Rosso on tuttu paikka, vaikka ei siellä tule poikettua kovin usein."”
“Ravintolaympäristö olisi voinut olla parempikin”
“"Ruoka on hyvää ja ravintolaan mahtuu väljästi. Harmittamaan jäi risoton puuttuminen listalta. Sitä ei oikein muualta saa ja nyt ei harmillisesti enää teiltäkään. Toivottavasti se palaa listalle, sillä se on teillä todella maukas! :)"”
“Hinta/laatu kohtaavat”
“Riktigt god mat”
“Hyvä ruoka - hyvä ravintola - hyvä henkilökunta.”
“"Ystävällistä ja nopeaa palvelua, maistuvaa ruokaa"”
“"Hyvä ruoka, erityisesti gluteeniton valkosipuli leipä jolle annan kyllä 10 pistettä todella hyvää??ja tottakai muutenkin ruoka oli hyvää tulen kyllä toistekin. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta??"”
“"Super hyvä asiakaspalvelu, ihana tarjoilija ja maistuva ruoka ja juoma"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“"Gluteeniton ruoka oli todella huonoa. Niin rutikuivaa ja mautonta. Tilasin pastaa, pesto/kinkku kastikkeella. Ruoka oli siis todella, todella kuivaa. Pöytäseureemme tilasi lisäksi possunselyksiä, niissä taasen kastiketta oli todella vähän. Perunoita myös. Ketjuravintoloiden ongelma on juuri se, että kaikkea on niukasti eikä nälkä oikein tahdo lähteä. En ihmettele paikallisten ravintoloiden, ruokapaikkojen suosiota, ne kun eivät kitsastele missään."”
“Heti sisääntullessa toivotettiin ystävällisesti tervetulleeksi. Ammattitainen ja ystävällinen tarjoilija. Otimme tarjoilijan suosittelemia alkuruokia ja pääruokia ja olimme todella tyytyväisiä. Kiitos myös keittiöön.”
“"Mukava tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja maukas ruoka"”
“Kokonaisuus”
“Ruoka oli loistavaa ja palvelu hyvää.”
“Hyvä ja siisti kokonaisuus sekä juoheva palvelu.”
“"Perus Rosso. Sama raastepöytä kaikkialla, mutta ruoka ihan maistuvaa ja hintaansa nähden ok."”
“Ravintolan sisustus ja yleisilme kaipausi jotain”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Italialais teemaiselta ravintolalta voisi odottaa hyvää pastaa ja pizzaa. Pizza onkin yllättävän hyvää, mutta pasta taas yllättävän huonoa. Olimme pastasunnuntailla. Pastaa ei saisi ikinä tuoda (ainakaan italia tyyppistä pastaa haettaessa), siten, että siinä ei ole kastiketta mukana. Kastike sekoitetaan aina pastaan mukaan. Lisäksi lohi/katkarapu kastikke oli erittäin heikkolaatuinen. Ihan kuin kastike olisi suurustettu ja maustettu aromisuolalla tms. Muuten vain positiivista sanottaa, mutta pastoihin kannattaisi panostaa lisää."”
“Kaikin puolin miellyttävä kokemus!”
“ruokailu oli toiveitteni mukainen”
“"Ruoka oli ok, mutta ei mitään erityisen maukasta. Salaattipöytä niukka. Henkilökunta ""perustarjoilijoita""; ehkä harjoittelijoita."”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Rosso on viihtyisä Ravintola”
“Tarjoilija joka minua palveli oli iloinen ja kekselijäs. Jäin ulos terassille syömään ja tuhkakuppeja ei löytynyt nii näppärästi tarjoilija keksi ratkaisun tilanteeseen. Ja huomioi muutenki koko ajan kun teillä viihdyin.”
“Hyvällä paikalla. Nopea tarjoilu.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Aina en ole ollut yhtä tyytyväinen, mutta nyt oli hyvin ystävällinen tarjoilija ( aika nuori ). Ruoka ( kana ) oli hyvää. Tarjoilija auttoi jälkiruoan keksimisessä ja pannacotta oli hyvä vaihtoehto ja annos oli kaunis. Kävin kummityttöni kanssa, kuten aina. Oli mukava käynti. Kiitos!"”
“"Helppo tulla, hyvä palvelu ja ruoka"”
“"Hinta - laatu kohdillaan, samoin palveluasenne"”
“Aina ollut hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvä ruoka,mukva henkilökunta,sijainti hyvä"”
“"Hinta/laatu kunnossa. As.omistajaviinit erittäin hyvä!! Hinta/laatu erinomainen! Voin suositella paikkaa,hyvää keskitasoa."”
“"Arvosanaa pudottaa lounastarjoilun suppeus varsinkin nyt kun pizzan tomaattikastikkeen reseptiä on muutettu, niin pizzat jäit itseltäni pois valikoimista. Pizzat maistuu kaupan pizzoilta uuden suolattoman reseptin kanssa. Ihan kuin olisi ketsuppia puserrettu suoraan pullosta pohjan päälle. "”
“"Maistuvaa ruokaa, , hyvää palvelua."”
“Ruoka on ollut pari kertaa kuivaa/vaisua”
“"Sujuva, ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka!"”
“Hyvää ruokaa.”
“"Ateria maistui hyvältä, koronarajoitukset oli huomioit ja henkilökunta oli superystävällistä. Myös auton sai parkkiin helposti lähelle."”
“"Miellyttävä paikka, johon on helppo tulla"”
“"Henkilökunta oli ammattitaitoisia, ystävällisiä ja iloisia. Tulin tyttäreni kanssa syömään ja olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, ruokaan ja viihtyvyyteen. "”
“"Kaikki toimii: ruoka on maukasta, ruokavaliot toteutetaan ammattitaitoisesti, henkilökunta on hyvällä tuulella, hintakin on suht sopiva."”
“"Pizza oli hyvää ja limu kylmää, ravintola siisti ja palvelu ystävällistä eli kaikki kunnossa :)"”
“Alkusalaatin kanssa ei ollut leipää tarjolla enään lounaan jälkeen.”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka.”
“Kaikki sujui joustavasti ja tarjottiin vaihtoehtoja mieluisan juoman ja ruuan löytämiseksi.”
“"Rosso Porin kassalla on usein aivan uskomattoman asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoinen nainen, joka saa aina hyvälle tuulelle (ehkä 45-50-vuotias nainen, lyhyet ruskeat hiukset)! Kertoo aina, mitä lounaalla löytyy ja ohjastaa asiakkaan alusta loppuun. Hienoa työtä!"”
“Ruoka oli hyvää ja asiointi mukavaa.”
“Takuu varma”
“Aina oltu tyytyisi. Hintalaatusuhde kohdillaan”
“Oli hyviä vaihtoehtoja veganeille ! Kiitos siittä!”