Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

 
Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Todella hyvää ruokaa, ihanan ystävällinen myyjä, gluteeniton otettiin hienosti huomioon . 10 p ??”
“Helppo tulla ja hyvä ruoka. Ruoka (pizza) ei ole niin rasvaista kuin monessa muussa paikassa. Olo siis ei ole syömisen jälkeen niin ähky”
“Hyvä tarjonta myös erikoisruokavaliossa. Gluteeniton pizza on todella hyvää!!!”
“Monipuolinen ruoka. Edullinen.”
“Salaattipöytään toivoisin vaihtelua. Salaattikastikket on usein loppu noutopöydästä. Jäätelöpikari on törkeän kallis! Henkilökunta on ystävällistä, mutta myös lämpimän pöydän tarjonnasta pitäisi huolehtia enemmän. Monesti kuivunutta ja rääpityn näköistä. Ilmoitetun tarjoiluajan puitteissa kaikkea pitäisi olla saatavilla vielä viimeiselläkin tunnilla.”
“Ihan ok, vaikka oli menossa kiinni”
“Käymme n. 1 x kk Porissa. Olemme nyt löytäneet tämän Pizza Buffan. Henkilökunta ja ruoka ovat todella maukkaita sekä hyviä. Mukavaa kun voi itse valita mieluisinta ruokaa ja valikoima on varsin kattava. Olen kyllä suositellut kaikille sukulaisilleni ja ystävälleni paikkaa. Muutama heistä on jo käynyt ja ovat kanssani samaa mieltä. Viimeksi julkaisin päivityksen fb sivuillani ja moni innostui sekä lupasi tulla Porissa käydessään tulla tutustumaan. Sana on siis lähtenyt kiertämään.”
“Presson yleisilme on onnistunut,paikassa on viihtyisää ruokailla.Ruokavalikoima runsas kohtuuhinnalla.Monipuolinen salaattipöytä.”
“Monipuolinen lounasruokavalikoima. Hyvä salaattipöytä. Vaihtoehtoja riitti myös perheen kasvissyöjälle:-)”
“Ihan hyvä ruoka- ja kahvipaikka muun asioinnin lomassa.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja maistui sekä aikuisille että teineille”
“Hyvää ruokaa ja sujuva palvelu.”
“Buffasta saa mukaan ihan parhaat pizzat ??”
“Vertailu paikallisen Raxin ja Buffan välillä on selvää kumpi sen kamppailun vie. Buffaan jatkossa. Hieman epäselvää oli osan tarjoilun suhteen mitä ja mistä sekä miten mutta pohtimalla niistä selvittiin. Nuudelit tai pasta voisi olla hyvä lisä kokonaisuuteen.”
“Olin ensimmäistä kertaa uudistuksen jälkeen, vähän oli hakemista. Mm. en meinannut löytää juomapistettä. Ruokien nimet saisi olla ruoan kohdalla. Paikka oli muuten tosi siisti ja viihtyisä, kahvilan myyjärouva toivotti tervetulleeksi uudelleen, terveiset hänelle.”
“Olen aika huono suosittelemaan yleensäkin mitään paikkaa. Periaatteeni on, jos joku kysyy, niin sitten tietenkin sanon mielipiteeni.”
“Hyvä ja nopea ruokapaikka”
“Pizzatarjonta toisinaan aika heikonlaista. Välillä jopa kuivahkoja paloja. Välillä ollut jopa niin sanotusti 'ei oota'.”
“Helppo asioida, hyvää ruokaa.”
“Hyvä ja nopea0”
“Iloinen henkilökunta ja kohtuuhyvät pöpetöt vaikkakin iltaisin aina samaa oli päivä mikä tahansa,vaihtelua saisi olla..”
“Maukasta ruokaa!”
“Hyvä paikka joskin ei tällä kertaa ei ollut Winksejä. Pepsi oli loppu...”
“Hyvää perusruokaa, ja pitsat varsinkin ovat olleet ihan hyviä. Ystävällinen hlökunta ja ihan viihtyisä paikka??”
“Miellyttävä ruokailupaikka, hyvä laadukas ruoka ja ystävällinen asiallinen palvelu.”
“Palvelu sujui, sain gluteenittoman pitsan oikeilla täytteillä”
“Hyvää ja helppoa palvelua, ruoka ok, kasvisvaihtoehtoja silti niukasti. Pyynnöstä tehtiin kyllä kasvis pizzaa”
“Olemme olleet tyytyväisiä koko perhe siksi voisimme suositella myös muille”
“Pizzan paistamisessa ollut Roope erittäin miellyttävä ??”
“Hinta/laatusuhde hyvä. Salaattiosuus hyvä, mutta lämminruoka/pitsat kohtalaisia. Kermaperunoista puuttui suola ja tarjolla oleva suola oli karkeaa suolamyllystä. Olisin kaivannut kertakäyttöisiä suolapakkauksia. Tarjolla ei ollut kuin leivän rippeitä”
“Ruokailu sujuu hyvin, Löytyy jokaiselle jotain. Miinuksena, että punasipulia sotketaan joka salaattiin. Eikö sen voisi laittaa erikkseen omaan tarjoiluastiaan??”
“Hyvää ruokaa kohtuuhintaan ja helposti”
“Lounasruoka oli ok, ruoka oli lämmintä. Paljon istumapaikkoja”
“On monipuolinen”
“Ruokalajit olisi voinut nimikoida näkyvästi, muuten oli erinomaista.”
“Olen jo pidemmän aikaa käynyt Mikkolan Prisma Buffassa. Toki koronarajoitukset keväällä ja niiden aiheuttama palvelun loppuminen aiheuttivat katkon, mutta olen taas aloittanut käynnit. Paikka on hyvä, koska käyn samalla usein myös Prisman puolella ostoksilla.”
“Monipuolinen”
“Pizza oli yllättävän hyvää!”
“Ruoka hyvää ja kaikki toimii moitteettomasti ja voi samalla reissulla käydä myös Prismassa ja muissa lähellä olevissa myymälöissä ??”
“Helppoa ja maistuvaa ruokaa koko perheelle. Pöytiä ja tilaa on riittävästi”
“Mukava henkilökunta, maistuva ruoka ja monipuolinen salaattipöytä.”
“Ei mitään itsetehtyä?”
“Paikassa oli huomioitu Corona ohjeet hyvin. Siisti ja viihtyisä paikka. Henkilökunta huimaavasta ja ammattitaitoista.”
“Kaikki oli sujuvaa, palvelu ystävllistä ja ruoka hyvää, voi lämpimästi suositella”
“Aurinkoinen ja hymyilevä henkilökunta & asiakaspalvelu. Raikkaat salaatit, herkulliset toiveiden mukaiset pizzat. Myös kasvisvaihtoehtoja -erityisesti ratatouille maistuvaa. Pehmis parasta! Väljästi asiakaspaikkoja, siistiä, käsidesit. Terassi löytyy myös.”
“Siisti paikka, nopea palvelu, hyvää ruokaa ja riittävästi, ilmastointi pelaa ja siistit wc:t. Vakipaikkamme aina Porin reissuilla.”
“Viihtyisä ja siisti kahvila.Pöytiä desinfioitiin koko ajan,kun pöydät tyhjenivät. Erittäin hyvä tällaisena aikana.”
“Tulin mieheni kanssa syömään n.klo 18.45, vain 15-20 min. ennen sulkemista. Saimme siitä huolimatta hyvää palvelua ja minulle tehtiin erittäin maistuva gluteeniton pizza. Sanottiin vielä, että syökää rauhassa.”
“Hyvää pizzaa ja ystävällinen nopea palvelu”
“Ruoka oli erittäin hyvää sekä maistuvaa. Remontin jälkeen pizza pohjat ovat ilmeisesti muuttuneet. Asiakaspalvelu oli erittäin toimivaa ja jonon osuessa avautuo toinen kassa. Välit ovat ehkä vähän pienet, että kassalla kun olet niin ruokaa jo ottavat asiakkaat eivät mahtuneet takaa kunnolla kävelemään ilman, että hiihtivät selästäsi kiinni.”
“Sujuva ruokailu.”
“Hyvä perus kokemus ja ok ruoka”
“Maittavaa kotiruokaa”
“Ihan hyvä ravintola, mikään gourme ravintolaan sen ei ole tarkoituskaan olla!”
“Asiointi sujuvaa ja ilman jonotusta, ruoka oli hyvää.”
“Ystävällistä palvelua sain. Pizza-toiveeni kuullaan.”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä”
“Harvoin suosittelen mitään kelnellekään ??”
“Kaikki kohdillaan”
“Aina yhtä mukava käydä syömässä ja ruoka on hyvää.”
“Kiva, kotoisa paikka.”
“Todella mutkatonta asioida, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“tyytyväinen asiakas palaa uudelleen”
“siisti, tilava, ei pitkää jonotusaikaa, hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu, paikotustilaa löytyy, ja siitä sitten yleensä lähden helposti kotia kohti Euraan”
“Ei mitään negatiivista sanottavaa.”