Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Imatra
Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia
Pub Vahti
Pub Vahti on perinteikäs seurusteluravintola Imatrankoskella, jossa se on toiminut samalla paikalla vuodesta 1971 lähtien. Meillä on usein viikonloppuisin live-esiintyjiä, seuraa ilmoitteluamme!
 
Meillä voit myös seurata urheilutapahtumia isosti 100 x 150 cm kokoiselta kankaalta. Lisäksi alueella on huippulaadukkaat Genelec-kaiuttimet lisäämässä katselunautintoa.
 
Meillä pääset katsomaan:
Formula 1, MM-jääkiekko, talvilajien maailmacupit, ravit, Veikkausliiga, Suomen Cup, Eurooppa-liiga, NBA, vapaaottelu, MM-ralli, Superpesis, Lentopallon Mestaruusliiga, Lentopallon Mestareiden liiga, Salibandyliiga, Vaahteraliiga
 
Pub Vahdin tarina
Imatrankosken kuuluisassa kulmauksessa alkoi ravintolatoiminta jo 1960-luvulla. Silloin osuuskaupan tavaratalon kupeessa toimi Matin Baari. Vuonna 1971 tavarataloa laajennettiin ja samassa yhteydessä lanseerattiin uutuutena ykkösluokan ravintola Vuoksenvahti.
 
Vuoksenvahdin historia ravintolana on poikkeuksellisen pitkä. Yli 45-vuotiseen taipaleeseen mahtuu monenlaista toimintaa tasokkaasta ala cartesta 70-luvun diskovillitykseen. Mutta ennen kaikkea Vuoksenvahti tunnetaan lämminhenkisenä juoma- ja seurusteluravintolana.
 
Viimeisin täydellinen uudistus Vuoksenvahdissa tehtiin vuosituhannen vaihteessa, jolloin keittiö purettiin ja asiakastiloja kasvatettiin. Kuluvalla vuosikymmenellä ravintola on tullut tunnetuksi suosituista bändi-illoistaan.
 
Syksyllä 2017 koitti aika mennä jälleen eteenpäin. Tällä kertaa uudistus tehtiin kahdessa osassa. Marraskuussa ravintolan uudeksi nimeksi vaihdettu Pub Vahti oli luonteva valinta, onhan Vuoksenvahti jo pitkään tunnettu lempinimeltään Vahti. Kevättalvella 2018 miljöötä uudistettiin ja Pub vahti valmistui lopulliseen muotoonsa vielä ennen terassikauden alkua.
 
Vahdin ravintolapäällikkönä on vuodesta 1989 saakka toiminut Ritva Munnukka. Ensimmäisen työvuoronsa Munnukka teki ravintolassa jo vuonna 1980.
 
- Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi meille. Olemme henkilökuntani kanssa fiilistelleet uutta nimeä ja logoa ja pidämme niistä kovasti, kertoo Munnukka.
- Ja vaikka nimi katolla vaihtui, oven avattuasi sinua odottaa vanha tuttu ja kodikas Vahti, Munnukka jatkaa.
 
"Ravintola Vuoksenvahti on ollut "toinen kotini" Imatralla asuessani eli jo yli 30 vuotta. On aina ollut miellyttävää tulla kodikkaaseen ja lämminhenkiseen koko kansan ravintolaan ja tavata siellä erilaisia ihmisiä. Palvelu on ollut erinomaista, ja aina on löytynyt juttuseuraa, jossa ajatuksia on vaihdettu hyvinkin monista eri aiheista. Ravintola on kuin kaupungin sydän, joka sykkii lämpöä ja vanhojen aikojen romantiikkaa. Ne ovat tärkeitä asioita tässä koko ajan kylmenevässä maailmassa." - Heavy Tikkanen -
Tapahtumat
Jazzit Lampussa
17.10.2019 torstai

Jazz-ilta Lampussa

Lamppu

Kauppakatu 27, Lappeenranta
Liput 10 €
Mariina Niittymäki ja Inari Kytömäki Jazz Duo Lampussa

Ellinoora
18.10.2019 perjantai

Ellinoora

Kehruuhuone

Kristiinankatu 20, Lappeenranta
Alk. 27,50
Vaaleanpunainen vallankumous -klubikiertue

Override Lamppu livemusiikkia Lappeenrannassa
18.10.2019 perjantai

Override

Lamppu

Kauppakatu 27, Lappeenranta
Vapaa pääsy!
Livemusiikkia Lampussa