Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Imatra

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Imatran Rossosta saa myös lounasta arkisin klo 11–14. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Missä Rosso, siellä Italia!

Pub Vahti
Imatran ytimessä sijaitseva Vahti on välitön ja rosoinen kohtaamispaikka, josta löytyy oikeat lääkkeet niin olut- kuin viinihampaankin kolotukseen. Vahtiin voi pistäytyä vaikka yksille, tulla after workeille, etkoille ja jatkoille. Viikonloppuisin fiilistä nostattaa live-bändit, urheilutapahtumat seurataan screeniltä ja tietenkin paikallisen kiekkoylpeyden Ketterän jälkipelit vietetään Vahdissa. Vahdista löytyy myös kabinettitila kokouksia tai omia illanistujaisia varten.
 
Rento ja asiantunteva henkilökunta loihtii juomat ja suosittelee erikoisoluet toiveidesi mukaan, sinun tehtäväksesi jää enää nauttia ystäviesi seurasta!
Tapahtumat
21.2.2020 perjantai

Kuokkavieraat 21.2.2020 Karoliinassa

Soittoruokala Karoliina

Puutarhakatu 11, Kotka
Kuokkavieraat Karoliinassa 21.2.2020

Duo Saara Lampinen Bank keikat Lappeenranta
22.2.2020 lauantai

Duo Saara Lampinen

The Old Corner Bank

Valtakatu 33, Lappeenranta
Vapaa pääsy!
Livemusiikkia Bankissa!

eekoo vahti esiintyjä
22.2.2020 lauantai

Axa ja Vertigo

Pub Vahti

Koskenparras 5, Imatra
Vapaa pääsy!
#musiikkionparastavahdissa