Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Imatra
Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Imatran Rossosta saa myös lounasta arkisin klo 11–14. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Missä Rosso, siellä Italia!
Pub Vahti
Imatran ytimessä sijaitseva Vahti on välitön ja rosoinen kohtaamispaikka, josta löytyy oikeat lääkkeet niin olut- kuin viinihampaankin kolotukseen. Vahtiin voi pistäytyä vaikka yksille, tulla after workeille, etkoille ja jatkoille. Viikonloppuisin fiilistä nostattaa live-bändit, urheilutapahtumat seurataan screeniltä ja tietenkin paikallisen kiekkoylpeyden Ketterän jälkipelit vietetään Vahdissa. Vahdista löytyy myös kabinettitila kokouksia tai omia illanistujaisia varten.
 
Rento ja asiantunteva henkilökunta loihtii juomat ja suosittelee erikoisoluet toiveidesi mukaan, sinun tehtäväksesi jää enää nauttia ystäviesi seurasta!
Tapahtumat
27.11.2021 lauantai

Lampun Disco-illassa: Dj Pertsa la 27.11.2021

Lamppu

Kauppakatu 27, Lappeenranta
Lampun Disco-iltaa tähdittämässä DJ Pertsa klo 21 alkaen!

3.12.2021 perjantai

Lampun Livessä: Humu + The Remmukeins 3.12.2021

Lamppu

Kauppakatu 27, Lappeenranta
Lampun Livessä lauteet täyttää paikallinen Humu + Remmukeins -yhtye klo 22:30 alkaen. Vapaa pääsy, tervetuloa!

3.12.2021 perjantai

Sagan pikkujoulut

Saga Event Venue

Brahenkatu 1, Lappeenranta
Show & Dinner 45 €/hlö
Viihtyisä tilausravintolamme haluaa tarjota teille makurikkaan joulun aloituksen.