Elämäniloinen ranskalainen bistro toivottaa tervetulleeksi Oulun sykkivään sydämeen, ravintolaan Original Sokos Hotel Arinan kivijalassa. Meillä rentous, sekä rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen yhdistyvät tunnelmalliseen miljööseen aivan Otto-Karhin puiston laidalla.

Menumme tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutkertaisia, maalaisranskalaisia elämyksiä. Tuoreet raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin ranskalaisiin resepteihin sekä keittiömestarimme uusiin luomuksiin takaavat onnistuneen ruokailukokemuksen jokaiseen makuun. Kattava, huolella koostettu viinivalikoimamme täydentää makuelämyksesi.

C'est délicieux!

Käy tykkäämässä ja tiedät mitä meille kuuluu:

Facebookissa @fransetcamilleoulu

Instagrammissa @fransetcamille

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti, hyvä ruoka”
“Siisti ja viihtyisä paikka, ruoka on todella hyvää.”
“Olen jo suositellutkin :)”
“Ystävällinen henkilökunta ,iloinen tunnelma,siisti ja rento meininki??”
“Salaatti pöytä on laaja. Ruoka hyvää”
“Kaikki toimi kuten odotin ja vähän ylittikin.”
“Ei moitittavaa”
“Loistava ruoka ja palvelu. Siistit tilat. Iso plussa kauramaidosta!! Se kruunasi lounaskahvin.”
“Ainoa ravintola jossa ruoan laatuun voi luottaa.Aina ystävällinen palvelu,vuodesta toiseen vaikka henkilökunta vaihtuu.”
“Vihhtyisä, hyvä ruoka.”
“Kaikki tounu hyvin ja ruoka oli maukasta”
“Aina kun tullaan Ouluun, niin mennään sinne syömään erittäin hyvää ruokaa. Henkilökunta on tosi ystävällisiä ja saadaan parasta palvelua. Tuntee itsensä aina niin tervetulleeksi.”
“Ihanat tarjoilijat, rento yleisilme”
“Kanttarellikeeitto jonka tilasin oli kovin vetistä, kanttarellin makua ei pahemmin maistanut. Palveluoli erinomaista.”
“Hyvä valikoima salaatteja ja maukas ruoka”
“hyvä ruoka ja palvelu hyvää”
“Kävimme lounaalla ja illallisella Oulu visiitin aikana. Lounas oli oikein maittava! Illallinen oli myös ihan hyvä. Palvelu oli aluksi hyvää, mutta sitten meidät unohdettiin. Tulemme todnäk ensi visiitillä silti uudelleen!”
“Huippu henkilökunta, jotka pitivät huolen, että nuoriparikin viihtyi mainiosti??”
“Hyvää ruokaa,hyvä sijainti”
“Palvelu paikassa oli ihan 10+ ja kaikki ruoka aivan täydellistä! :)”
“Ravintolassa oli lämmin tunnelma, miellyttävä sisustus ja todella hyvä ruoka sekä viini, jota ruuan seuraksi suositeltiin. Tarjoilijamme oli aivan mahtava, huomioi myös kuusivuotiaan poikamme ja jaksoi tovin jos toisenkin höpötellä hänen kanssaan, vaikka selvästikin oli kiireinen ilta salin ollessa melkein täysi. Illalliskokemus kokonaisuudessaan kruunasi Oulu-päivämme. ❤️”
“Saimme hyvän lounaan, eikä vain tavallista kotiruokaa.”
“Hyvää ruokaa”
“perusravintola ruokailuun”
“Yleensä käyty ja ollut mukava paikka. Viime käynnillä vain asiakaspalvelu sakkasi pahasti. Pöytää ei siivottu eikä ollut vettä tarjolla. Henkilökunta ei huomioinut ja piti tiskiltä hakea palvelua. Yleensä toiminut paljon paremmin.”
“Lounas oli monipuolinen ja runsas. Palvelu toimi hienosti. Plussaa ulkona syömisen mahdollisuus.”
“Palvelu hyvä ja ruoka maittavaa.”
“Ruoka oli todella hyvää!!”
“Hiljainen aika iltapäivällä ja kuitenkin tarjoilija unohti meidän tilauksen ja ruoka saatiin vasta tunnin kuluttua tilauksesta.”
“Monesti on, että leipä tuodaan jo aiemmin pöytään ja sitä pääsee jo aiemmin syömään, mutta nyt se tuli samalla kertaa, kuin itse ruoatkin. Saimme syötyä ja pyysin samalla, kun lautaset haettiin poies, että mulle saa tuoda jo alkuun kertomani jälkiruoan. Sitten saatiinki tyttäreni kanssa odotella. Naapuripöytiin kyllä meni ruokia ja juomia ja näimme jo tämän meidän tarjoilijan lähtevän töistäkin. Mun piti käydä kysymässä jälkiruoan perään ja sitten se vasta saatiin.”
“Frans & Camille ei petä, mutta ei myöskään yllätä.”
“Ruoks oli kylmää”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi”
“Kaikki suju hyvin”
“Ystävällinen palvelu, tarjoilija oli mahtava, ehkä itärajan takaa muuttanut Suomeen, hän oli ystävällinen nainen. Useat ravintolat Oliva täynnä, mutta meille kuitenkin saatiin hyvä pöytä. Kiitos”
“Tällä kertaa tarjoilija oli vähän ylikohtelias,tuntui ,että käy iholle”
“Maukas ruoka, erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Todennäköisesti voisin suositella vaikka nyt korona aikana lista oli aika suppea. Ruoka oli kuitenkin maukasta vaikka lista tosiaan vähän mielikuvitukseton ja samanlainen kuin jo vuosia.”
“Ravintolan sisustus tunnelmallinen”
“Ruoka oli hyvää, henkilökunta oli aika kiireistä, ruokaa odotettiin kauan. Käytiin aika pian Koronarajoitusten purun jälkeen, toivottavsti palvelu on siitä jouhevoitunut”
“Hyvä sijainti. Tilat toimivat. Vessojen siisteyteen tulisi kiinnittää enemmän huomiota.”
“Hyvä ruoka”
“Ruualla on hyvä hinta-laatusuhde.”
“Iiii”
“Ruokalista olisi saanut olla laajempi ja henkilökuntaa olisi saanut olla enemmän.”
“Mukava tunnelma, bonus, hyvä ruokalista, joskin hieman suppea.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma. Liian vähän henkilökuntaa. Kiireessä eivät ehtineet joka paikkaan ja viivettä palvelu nopeudessa. Laskutuksessa kesti todella kauan. Kaikki pöydät täynnä.”
“Monipuolinen buffet,siisti!”
“Hyvä palvelu”
“Käyn usein lounaalla työporukalla ja lounas on todella hyvä aina ja valikoima runsas.”
“Perus luotettava.”
“Oman positiivisen kokemuksen perusteella suosittelin jo ravintolan lounaspöytää ystävälleni!”
“Joku voi vielä vaatia pilkun i:n päälle”
“Hyvä palvelu.”
“Ravintolassa oli kohtuullisen paljon väkeä ja turvaväleistä ei voinut haaveillakaan. Toivoisin, että ravintola suunnittelee lounaan hakutapahtuman niin, että ei tarvitse jättää pöytäänsä, takkiaan ja tietokonelaukkuaan silmistään. Nyt se ei onnistunut, ja veden sain pöytään vasta lopetettuani ruokailun. Käyn Fransissa ja Camillessa erinomaisen salaattipöydän vuoksi. Pääruoka on joskun hyvää. Nyt se oli heikkotasoinen kana-annos. Jos tarjolla on esimerkiksi lihapullia, paistettua kalaa tms. syön sen mielelläni eturuoan kanssa ja mieleen jää yleensä hyvä makuelämys. Miksikäs pääruoka ei voisi olla joku keittokin. Numero 8 oli tästä viimeisestä lounaasta hieman liiankin antelias, mutta arviossa on mukana ajatusta, että aina ei voi onnistuta, ja yleensä tämä ravintola ei petä.”
“Mielestäni palvelu Oulussa on joustavaa, nopeaa ja ystävällistä. Erityisesti Jelena organisoi hyvin ravintolasalia.”
“Kaverista riippuen kyllä, pienellä varauksella”
“Viihtyisää.”
“Hyvä sijainti. S-ketjun ravintola.”
“Kaikki toimi erinomaisesti!”
“Muuten annan täydet pisteet mutta lihalle ei ollut laktoositonta kastiketta.”
“Kassalla asiointi oli hidasta. Henkilökunta vaikutti kireältä eikä pöytiä oltu ehditty siivota. Tällä kertaa lohi oli mautonta. Yleensä ruoka maukasta ja salaattiosastolle täysi kymppi.”
“Perheravintola. Hyvä ruoka ja myös englanninkielinen vieras huomioitiin todella hyvin.”
“Aina niin hyvä tunnelma, älyttömän ihana ja huomioonottava henkilökunta ja ruoka tietenkin taivaallista!”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka”
“Ihan ok ruokaravintola, mutta jos yhden kerran Oulussa ruokailee, niin suosittelisin valitsemaan jonkin toisen ravintolan”
“Palvelu erinomaista ja ruoka hyvää sopivaa lounasruokaa.”
“Saimme ystävällistä palvelua, ei tarvinnut odottaa pöytään ohjausta ja ruoka oli hyvää.”
“Lounas on hyvä!”
“Olin ollut muutaamaa viikkoa aikaisemmin Rovaniemellä vastaavassa ravintolassa syömässä ja koska syömäni annos oli todella hyvä, suosittelin Oulussa ollessamme vastaavaa ravintolaa perheellemme. Mainitsin kyllä viettävämme hääpäivää (meitä oli kaksi perhettä ja molemmissa oli ollut 23. hääpäivä vastikään), mutta tätä ei erityisemmin huomioitu.”
“Toimiva palvelu, hyvä ruoka”
“Taattua laatua. Hyvä sijainti”
“Varsinkin tarjoilija oli erittäin hyvä, todella sai viihtymään ja myös asiantuntevasti esitteli annoksia ja juomia hän myös kutsui kokin kuulemaan kun kehuimme ruokaamme. Tuo vuorovaikutus toi vierailumme ylellistä ja henkilökohtaista, mieleen painuvaa tunnelmaa, ensiluokkaisen ruuan lisäksi. Hyvin huomioon ottava ja kohtelias jo varatessamme päytää illalle, että meille luvattiin ihana pöytä kun tulisimme syömään, herttaisen sydämmellisesti. Muistakaa lisätä palautteeseen se että ihana ja mieleen painuva kerta oli meille ensivierailu ravintolassa monta vuotta sitten kun ravintolaan tullessamme jokainen tarjoilija huikkasi, ' tervetuloa', meidät nähdessään. Tuli tosi kotoisa ja hyvä olo saapua!”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Koronapelon vuoksi menin ravintolaan hieman epäröiden. Minulle tuli luottamus ravintolaa ja sen henkilökuntaa kohtaan.”
“Mukava palvelu, kiva henkilökunta ja hyvä ruoka ja viinit.”
“Nopeaa sujuvaa ammattitaitoista ja ilosta palvelua.”
“Jostain syystä yritettiin estää S-kortin käyttö heti alkuunsa (asiakasomistajahinnat annoksista). Lisäksi väitettiin että S-kortilla ei olisi saanut 15 % kausialennusta, vai S-moobililla, vaikka netissä on sanottu että ko. alennuksen saa S-mobiililla tai S-kortilla 8sain kuitenkin S-kortilla ko. alennuksen). Ravintolan lista poikkesi ainakin menuhen suhteen netissä ilmoitetusta, maistelumenuuta ei ollut), mikä voi johtua koronan aiheuttamisat ongelmista.”
“Sissämnpääsy ja WC:ssä käynti hekppoa (ei portaita).”
“Palvelu ja ruoka olivat erittäin positiivinen yllätys. Kasvissyöjän annos oli ehkä paras tavallisessa ravintolassa koskaan syömämme, ja olemme kuitenkin 30 vuotta olleet vegetaristeja.”
“Hyvä ruoka”
“Helposti saavutettavissa, hyvä aukioloaika, hyvä ruoka”
“Kokemus oli hyvä. Harvemmin kuitenkaan suosittelen ja kehun erikseen isoja ketjuja, sillä tuen vielä mieluummin pieniä paikallisia yrityksiä.”
“Loistavaa palvelua ja merkkipäiväkin huomioitiin :) :)”
“Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen palveluun ja laatuun. Myös erityistarpeeni osataan huomioda erinomaisesti”
“Olen suositellut ravintolaa jo aiemmin usein lounasravintolana runsaan ”tapas”-buffetpöydän osalta, mutta nyt covid-aikana kokemukseni pöytään tarjoillusta lounaasta oli erittäin hyvä!”
“Kaikki sujui hyvin. Ruoka ja palvelu hyvää.”
“Arkena ja hieman normaalien lounasaikojen ulkopuolella ravintolassa asiointi on sujuvaa ja ruuat tulevat nopeasti.”
“Yleinen palvelu hyvä, tarjoilia vaihtui kesken kaiken ja maksun kanssa oli ongelmia. Ruoka oli etittäin hyvää.”
“Monipuolinen Luonasbuffa, tykkäsin kyllä. Kiva kun on pieniä erikoisherkkuja, esim briejuusto ja viikunahillo.”
“Palvelu todella hyvää, samoin ruoka herkullista.”
“Hyvä sijainti, hyvä ruoka, bonukset, hinta...”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“jos haluaa maistaa eksoottista, mutta hyvää niin suosittelen ehdottomasti roquefort valkosipuli-etanoita. Mausteet ovat niin hyviä että siinä ei pahemmin mieti mitä syö:). Leipää menee paljon kun sitä kastaa mahtavaan liemeen. Niin täytyy sanoa, että on ne pääruoatkin hyviä.”
“Ehkä ajankohta vaikutti, mutta tarjoilu oli hidasta. Juomia jouduimme pyytämään, koska kukaan ei tullut ottamaan tilausta. Meitä oli 10 hengen ryhmä ja pöytävaraus oli tehty hyvissä ajoin.”
“Hyvä ruoka,.”
“Koronan jälkeen ruuan taso on heikentynyt huomattavasti,kun lounasannokset tuodaan suoraan pöytään”
“Ruoka oli erittäin hyvää, mutta hampurilaisateria oli mielestäni turhan kallis. Miljöö oli rento ja mukava. Henkilökunta oli mukava ja myös koiramme terassilla huomioitiin.”
“Ruoka oli maukasta ja henkilökunta oli sopivan reipasta ??”