Elämäniloinen ranskalainen bistro toivottaa tervetulleeksi Oulun sykkivään sydämeen, ravintolaan Original Sokos Hotel Arinan kivijalassa. Meillä rentous, sekä rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen yhdistyvät tunnelmalliseen miljööseen aivan Otto-Karhin puiston laidalla.

Menumme tarjoaa sinulle ja ystävillesi ainutkertaisia, maalaisranskalaisia elämyksiä. Tuoreet raaka-aineet yhdistettynä perinteisiin ranskalaisiin resepteihin sekä keittiömestarimme uusiin luomuksiin takaavat onnistuneen ruokailukokemuksen jokaiseen makuun. Kattava, huolella koostettu viinivalikoimamme täydentää makuelämyksesi.

C'est délicieux!

Käy tykkäämässä ja tiedät mitä meille kuuluu:

Facebookissa @fransetcamilleoulu

Instagrammissa @fransetcamille

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 03.08.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Meillä ei ollut pöytävarausta ja jouduimme sen vuoksi odottelemaan tovin. Odottaessamme baaritiskillä mieheni otti ison oluen ja minä pienen. Kysyttiin, että voiko laskuttaa pöydässä yhdessä ruokien kanssa ja se oli meille ok. Laskussa oli kuitenkin 2 isoa olutta ja jouduin pyytämään laskuun korjausta. lasku korjattiin, mutta tuli tunne, että nipotan. Se ei ollut kiva."”
“Ihana tunnelma ravintolassa ruoka tulee pöytään nopeasti ja hyvä ruokavalikoima”
“Lounas on aina maittava ja jokaiselle jotain tyyppisesti rakennettu. Henkilökunnalle voi myös esittää toiveita ja ne otetaan hyvin huomioon!”
“"Palvelu oli muuten ystävällistä ja ammattimaista, mutta palautetta ei osattu ottaa vastaan. Kun huomautimme suolan vähäisyydestä asiaa vähäteltiin ja sanottiin että kokit laittavat suolaa keskimäärän mukaan. Milloin tahansa kun minulla on ollut ruoasta huomautettavaa S-ryhmän paikoissa, ei asiaa älytä edes pahoitella, vaan käännetään asia ennemminkin niin, että asiakas ei ymmärrä miten täydellinen hänen saamansa annos jo on."”
“Hyvät oli rokit?? ja heppakin maistu”
“Luultavasti paras lounas keskustassa!”
“Siisti viihtyisä paikka. Henkilökunta miellyttävä.”
“"Sisään tullessamme jouduimme odottamaan pöytään ohjaamista suht kauan. Yksi tarjoilija nyökkäsi tervehdyksen tapaisen, muut eivät ohikulkiessaan huomioineet. Tarjoilijoita oli vuorossa kolme tai neljä, tulohetkellä ravintolassa oli asiakkaita noin kuudessa pöydässä. Kokki kävi kertomassa että pieni hetki menee niin saatte pöydän. Ruoka oli hyvää niin kuin aina ennenkin."”
“Maistelumenu oli erittäin maukas ja hyvin valmistettu. Ruoka on ollut joka kerta erittäin hyvää tässä ravintolassa.”
“Siellä saa hyvää lounasruokaa. Erityisesti henkilökunta on loistava ja avulias!”
“Pidimme palvelua joustavana ja asiantuntevana. Ruoka oli todella hyvää.”
“"Ystävällinen henkilökunta. Aitoja ihmisiä kiva asenne, ei diivailua etelä-suomen tyyliin..Jäi kiva mieli. Ruoka oli hyvää"”
“Keskeinen sijainti ja hyvä ruoka.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Söimme ulkona. Henkilökunta toi ensin väärän viinin. Yksi seurueen jäsen tilasi alkuruuan, mutta tämä unohtui toimittaa. Tarjoilija näytti omaa vihkoaan ja perusteli harakanvarpaillaan tätä. Kyllä tarjoilijan täytyy osata kirjoitaa niin selvästi, että saa siitä itse selvän. Täytyi myös erikseen pyytää servettejä, koska näitä meille ei automaattisesti toimitettu. "”
“Ystävällisyys siisteys hyvä ruoka”
“"Hyvä palvelu, kohtuuhintaisia perustuotteita. S-asiakkaan tarjouksia. "”
“Asiakas ystävällinen toiminta”
“"Kalastani puuttui valitettavasti suola, muuten ok annos. "”
“"Kiireinen lounasaika, siitä huolimatta astiat olivat siistit ja ne täytettiin. Ensimmäinen S-ravintola joka esitti minulle lounaspassia, siitä jäi hyvä mieli."”
“Erinomainen lounas”
“Asiallinen ruokapaikka.”
“"Ruoka hyvää, koronahygienia ( käsidesi, kertakättöhanskat ) hyvin saatavilla. Ei tungosta ainakaan viime käynnillä, rauhallinen lounastilanne."”
“"Todella kiva paikka kaikin puolin, buffet oli runsas ja kaikille oli jotain tarjolla. Ruoka ei loppunut kesken. Paikka oli siisti. Henkilökunta mukavaa."”
“Tälläkertaa asiakkaan huomiointi ei mennyt nappiin. Tästä huolimatta useat positiiviset kokemukset tästä ravintolasta saa minut tulemaan tänne varmasti uudestaan.”
“Ainakin hyvä lounaspaikka!”
“Tultiin kaveriporukalla syömään ja oltaisiin halluttu palvelua”
“"Kaikki sujui hienosti, ruoka hyvää ja palvelu luonnikasta!"”
“Keskeinen sijainti. Ruokavalikoimasta löytyy minulle mieleisiä vaihtoehtoja pikkusuolaisesta esim. kantarellikeitosta ihaniin kala- ja liharuokiin. Pyydän ruokani aina vähäsuolaisena. Tämä on hyvin huomioitu. Minusta ravintoloilla ylipäätään on taipumus tarjota ruokia usein liian suolaisena varsinkin kalaruokia. Jälkiruuat ihania. Myös lounas todella monipuolinen ja maukas.”
“Ruoka oli erittäin hyvää.”
“"Minut on kasvisruokailijana aina huomioitu loistavasti lounaalla, ja annos on tuotu pöytään. Ruoka kaikkinensa on ollut hyvää ja monipuolista."”
“On ihan OK”
“"Oikein ystävällinen ja ihastuttava tarjoilijatar. Ruoka oli superhyvää, samoin Roseviini"”
“"Hyvä ruoka,joskin annosta sai odottaa melko pitkään. Meidän lisäksi 4 asiakasta mutta alkoi täyttyä. Päivä oli su 27.06.eli juhannus-sunnuntai. Oliko keittiön miehitys ok?"”
“Oman kokemukseni perusteella uskallan suositella.”
“Oulussa varsinkin hyvä palvelu????”
“Viihdyin hyvin”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä ja nopea palvelu”
“Toistuvasti / pääsääntöisesti aina hyvä palvelu. Yksityisesti ja työn puolesta käyn teillä. Nopea ja laadukas.”
“Ihan kiva”
“"Tunnelmallinen ravintola.Ruokaa oli kyllä kerrankin sopivasti.Kuitenkin ehkä annokseen olisi voinut laittaa hiukan enemmän perunamuusia suhteessa lihakastikkeeseen.Se oli kyllä todella hyvää,söin koko annoksen. Leipä oli tuoretta ja sekin kyllä maistui. Viini oli myös Hyvää,vaikkakin hintava."”
“"Ainoa ongelma oli se ettei tarjoilijoilla ollut aivan selkeää toimintamallia kuka tarjoilee, vaimoni ruokajuoma tuotiin myöhässä."”
“"Siisti, kivasti lounasbuffa esillä, mukava palvelu"”
“"Yksi pöytäseurue oli aika äänekäs, itse ravintola oli OK."”
“"Mukavan mutkaton, viihtyisä, professional henkilökunta, sijainti hyvä. "”
“Huippu hyvää ruokaa.”
“Ruoka on hyvää.”
“Yleisesti hyvä ravintolakokemus. Ei puutteita.”
“Erittäin monipuolinen ja maistuva lounas-buffet kaikinpuolin.”
“"Erinomainen ruoka, erinomainen palvelu"”
“"Itse valitsin tämän ravintolan siksi, että yövyin Arinassa ja olin autoillut yli 500 km. Monet muut asiakkaat tulivat kuitenkin ""kadulta"" ja saivat laillani ystävällistä js ripeää palvelua maukkaan ruoan ohella. "”
“Ok. Hyvä käynti.”
“Lounaalla Nizzalsinen salaattipöytä erinomainen”
“Hyvä ja asiallinen palvelu”
“Monipuolinen ja maistuva lounas ja takuuvarmasti hyvää!”
“Se nyt vain oli hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Perushyvä menu. Hyvä hinta-laatusuhde. Lounasbuffet yksinoikeus parhaista.”
“Hyvä kokemus”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu "”
“"Boulabaisse oli tarjoiltaessa jäähtynyt. Maultaan se oli ok, mutta ei niin herkullista kun toivoin tämän lempiannokseni olevan. Annoksen kanssa tarjoillut perunat olivat annoksen parasta antia. Kesämenun fuusioannokset hämmensivät ravintolan ranskalaiseen keittiöön tottunutta."”
“Hyvä ruoka ja helposti ja nopeasti daatavissa”
“Miellyttävä ruokailuhetki; ei valitettavaa mistään.”
“Ruoka oli hyvää ja hyvänlaatuista”
“Hyvä ”peruskuppila” Oulussa”
“Palvelu oli erinomaista ja tunnelma erittäin hyvä. Ruoka maistui todella hyvin ja henkilökunta todella osaavaa. Maistelumenu oli erinomainen valinta.”
“Kaikki toimii. Ruoka ja palvelu on erinomaista.”
“"Hyvällä paikalla, siisti ulkoasu, erinomaista ruokaa vaikka normaali menussa saisi olla enemmn vaihtoehtoja. Niissä hinta kohillaan."”
“"Palvelu loistava, osa alkupaloista ei vastannut odotusta. Henkilökunta eli pöytänme tarjoilija oli loistava. Ruoka hieman ketjuravintolamainen, massaa "”
“"Huikea kokemus, mahtava ravintola"”
“Kokonaisuus oli miellyttävä! Mikään asioinnin ja illastamisen osuus ei ns. notkahtanut. Käynti oli koko seurueelle miellyttävä ja palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Kiitos❣️”
“Pidän ranskalaisesta keittiöstä ja tunnelmasta. Hinta oli edullinen ja ruoka korkealaatuinen. Kaikki osui nappiin.”
“Ok hyvä ravintola”
“"hyvä palvelu,laaja lista,asiakasomistajaviinit hyviä ja edullisia"”
“Asiointi oli joustavaa ja ystävällistä ruuhkaiseen lounasaikaan??”
“Ihan perus tason lounasravintola”
“Tällä kertaa aikataulutettu käyntini oli onnistunut”
“Suosittelisin; Oulussa ei kovin monta hyvää ruokaravintolaa.”
“ihan hyvä paikka”
“Kaikki onistui nappiin! Hyvä ruoka.”
“"Hyvää ruokaa, viihtyisä ravintola"”
“Mobiilikuponkien käyttäminen maksaessa oli yhtä sähläämistä kun seurueessa useammalla oli erilainen kuponki käytettävissä. Tarjoilijalla meni laskut monta kertaa väärin ja hänellä meni niiden kanssa hirveän paljon aikaa mikä nyt ei meitä haitannut mutta hän itse näytti hermostuvan tilanteessa. Meille tuli sellainen olo niin kuin olisimme tehneet jotain väärin ja kuponkien käyttäminen alkoi jopa hävettää. Tällä kertaa ei valitettavasti lähdetty ravintolasta kovin hyvillä mielin pois”
“"Mukava paikka, ihana henkilökunta, Tunnelmallinen, lämmin fiilis. "”
“"Viihtyisä paikka, lounasbuffet erittäin hyvä ja monipuolinen."”
“Sopiva sijainti ja joustava palvelu.”
“Hyvä ruoka. Ihana ravintola.”
“"Lounas oli kerrassaan erinomainen. Hinta-laadusuhde lounaalla oli kerrassaan kohdillaan. Aikaisemmin olen myös käynyt nauttimassa kolmen ruokalajin illallisen ravintolassa. Tämä kokemus oli myös kaikin puolin mahtava. Olen jo suositellut ravintolaa, sekä lounasaikaan että päivälliselle, ystäville ja tutuille. Ravintolaa on helppo suositella, ruoka on yksinkertaisesti niin herkullista."”
“Hinta-laatusuhde oli lounaalle hyvä. Lounaan salaattipöytä oli tosi hyvä ja maistuva!!”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu sujuvaa.”
“"Ystävällinen palvelu, hyvää ruokaa ja rento tunnelma"”
“"Ei ole moitittavaa. Salaattipöytä ja kylmät ruuat ovat erinomaisia. Lounasjälkiruokaan kuuluu ""pikkumakea"", mikä on ehdoton plussa. Hintava lounaaksi, mutta rahalle saa vastinetta."”
“helppo”
“Henkilökunta ystävällistä ja nyt korona-aikana huolehtivat turvallisesta ruokailutilanteesta erittäin hyvin”
“Ihan ok kokemus. Ruoka on hyvää. Ruoan esille pano ja ottaminen saisi olla väljemmin järjestettyä.”
“"Tarjoilijat olivat mukavia, ruoka hyvää ja tunnelma viihtyisä. Mukava ilta."”
“Palvelu oli niin erinomaista ja erikoistoiveemme huomioitiin täydellisesti.”
“Hyvä ruoka”
“"Perushyvää, sopii monille! Olutvalikoima kapea."”
“Aivan mukava kokemus. Ei mitään niin erikoista että kympin antaisin.”
“Sijainti on hyvä ja ruokalista on monipuolinen.”
“"Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä ruoka (tosi hyvä) ??, hyvä esittely siitä, mitä on tarjolla ja hyvin myyty alkoholiton olut, kun olin kuskina. Ei tarvinnu pelkkää vettä lirppiä. Ja parkkipaikka löytyi hotellin alta. Jatkakaa samaan malliin. "”
“Hyvä ja runsas lounasruoka ja ystävällinen palvelu”
“Kaikki toimi oikein hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Haimme valmisannoksen, toimi hyvin ja hintalaatusuhde hyvä"”
“Sain väärän ruoan - tilasin grillipihvin ja sain porsaan filee pihvin Tarjoilija sanoi tilanteensa sen keittiöstä väärin ja pahoitteli tilannetta Söin kuitenkin sen kun ei ollut aikaa odotella uutta”
“Kaikki toimi ja ruoka oli hyvää.”
“"Ruoka oli hyvää ja maistui, mutta ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen. Palvelu oli ystävällistä ja suurimmaksi osaksi sujuvaa, mutta parissa kohtaa hommat hieman tökki (esim. alkuruoka-astiat edelleen pöydässä pääruoan saapuessa)."”
“Hyvä lounas etenkin salaatit”
“Hyvä”
“Ruoka oli hyvää ja myös sijainti keskeisellä paikalla.”
“Kaikki sujui moitteettomasti.”
“"Kaikki toimii,ruoka ja juoma hyvät.Tunnelma ja sijainti hyvä.Ystävällinen ja hyvin palveleva hebkilökunta"”
“Aina maukasta ruokaa ja monipuolinen salaattipöytä.”
“"Paikka siisti, ruoka ja palvelu hyvää"”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka”
“Palvelu oli mahtavaa ja ruoka hyvää.”
“Hyvää ruokaa lähellä keskustaa miellyttävästä ympäristössä”
“Monipuolinen ja hyvä lounas. Sijainti plussaa.”
“"Koska olen olen itse tyytyväinen erittäin hyvään palveluun ja ruokaan, niin totta kai suosittelen sitä muillekin."”
“Pisteitä huumorintajuisille tarjoilijoille. Saivat meidät todella nauramaan??”
“Olen jo suositellut usein”
“Kiva perheravintola ja hyvä ruoka”
“Palvelu pelasi todella hyvin ja kaikki oli niin kuin etukäteen tilattiin.”
“Salaattipöytä on aina monipuolinen ja todella maukas. Lohi on valitettavasti muutamankin kerran paistettu liian kuivaksi. Muutoin kaikki toimii ja maistuu loistavasti.”
“S-ketjun asiakkaalle tarjouksia.”
“"Lähellä , helppo tulla, välitön palvelu, siisti paikka ja hyvä ruoka"”