Oulun Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä jopa aamun pikkutunneille saakka.

Listalta löytyvät maankuulut klassikot Big Burgereista Margaritoihin, ja lisäksi reilu kattaus uusia, tuoreita makuja Amarillon tyyliin. Nykypäivän trendi "social dining" on parhaimmillaan Amarillossa, kun iso osa annoksista sopii jaettavaksi.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – kaupungin puhutuin pöytä. ateriakokonaisuus uniikkine juomineen ja ruokineen, johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea, tule yhdessä tai yksin!

Tervetuloa Oulun Amarilloon viihtymään!

-ALWAYS SOMETHING GOING ON-

Seuraa meitä: Facebookissa @amarillo.oulu tai Instagramissa @amarillo_oulu

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan hyvä perus tason ravintola”
“Ruoka oli hyvää ja hintataso kohtuullinen.”
“Vessa oli todella epäsiisti. Roskakori oli ihan täysi, ja käsipyyhkeitä lojui pöydällä ja lattialla.”
“Amarillo Oulu on mukava paikka, mutta henkilökuntaa on liian vähän ja ruokaa joutuu odottamaan kauan verrattuna muihin samanlaisiin paikkoihin.”
“Mukava ravintola”
“Annoksen saavuttua ei käyty kysymässä ruuasta, se oli kylmää, en viitsinyt valittaa asiasta koska kassalla oli Lounasaikaan koko ajan jono, liian vähän henkilökuntaa töissä. Pandemia rajoitukset huomioitu todella paljon paremmin kuin Frans&Emeliessä, siitä iso plussa.”
“Hyvä ruoka ja ammattitaitoinen palvelu”
“Amarillossa on aina mukavat tarjoilijat ja ilmapiiri on mukava. Saa monipuolisesti ruokaa ja juomaa”
“Keskellä kaupunkia, hyvä ruoka ja palvelu.”
“Loistava ruoka ja palvelu”
“Amarillo on perushyvä, varma valinta esim lounaalle tai pikaiselle syönnille. Jos haen elämyksiä, valintani ei ole Amarillo. Ruoka on hyvää mutta siellä monesti käyneenä en koe koskaan mitään uutta.”
“Hyvä ruoka”
“Ruokalistan pitäisi päivittää. Menu on pysynyt lähes samana jo pidemmän aikaa.”
“Kaikki toimi hyvin, ruoka oli erinomaista ja muutoin todella hyvä kokemus, mutta viinin ystävän näkökulmasta viinilasit olivat huonot/liian paksureunaiset. Siitä huolimatta voin suosittela paikkaa. Erityiskiitos miestarjoilijalle, joka oli todella ammattitaitoinen ja ystävällinen.”
“Palvelu oli erinomaista ja ruoka oli todella hyvää.”
“Hyvä perussetti.”
“Vaikka on korona aika, niin on tekosyy pitää niin pientä listaa, vaikka työntekijöitä teillä on 10 enemmän kun tarvii”
“Aivan äärettömän hyvä tex mex? Pihvi”
“Helppo tulla, saa S-bonusta ja tarjouksia. Lapsiystävällinen”
“Amarillo on ihana, miestarjoilijat ja useimmat naistarjoilijatkin mukavia, mutta ruuassa toivomisen varaa. Useasti vähän jäähtynyt ruoka tai joutuu odottamaan todella kauan. Ruuan maku myös vaihteleva, huomaa että osa tulee suoraan pakastimesta.”