Lounaat lähelläsi

Presso Prisma, Kotka

11:00 - 17:30
Hakamäentie 1, Kotka
  • Lasagnea 12,50 €
    VL
  • Lipullia kermakastikkeessa 12,50 €
    G L
  • Fiestabuffa 12,50 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Soittoruokala Karoliina

Soittoruokala Karoliina tunnetaan laajasta lähi- ja pienpanimotarjonnasta. Meiltä löydät kotimaisia makuja oluiden, siidereidin ja lonkeroiden maailmasta. Istahda alas ja maista vaikkapa virkistävä Nokkoslonkero. Etsimme koko ajan uusia panimoita ja tislaamoita, joiden herkkuja myymme ihanassa vanhassa miljöössä.

Hyvän juoman viereen sopii Karoliinan Tapas-laudat. Jaa tapaslauta ystäviesi kesken ja vietä kiireetön hetki herkkujen parissa. Meiltä löytyy myös Vegelauta, joka pitää sisällään kaikkea hyvää kasviksista.

Viikonloppuisin Karoliinan Musanurkassa esiintyy paikallista osaamista teemailtojen, yhteislauluiltojen tai Kotka Rock´n Blues Jamien muodossa. Meille on aina ilmainen sisäänpääsy!
 

Musahuoneessa artistina olet SINÄ! Piano, kitarat, basso ja cajon odottavat soittajaansa! Kerää jengi kasaan ja jammaile tunnelmallisessa Musahuoneessa. Voit myös tuoda vinyylit soitettavaksi Musahuoneen LP-soittimeen.

 
Frans & Rosalie, Kotka
Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
Tapahtumat
Mummotunnelin kesän keikat
14.7.2020 tiistai

Blaster Duo

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Showtime terassilla on klo 21 alkaen. Ilmainen sisäänpääsy.

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
15.7.2020 keskiviikko

Kaikki paitsi VENNsday on turhaa

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Heinäkuu on tehty sitä varten, että ihminen saa olla tekemättä mitään. Paitsi tulla VENNiin, koska siellä on ystävät ja viinitankit.

Mummotunnelin kesän keikat
15.7.2020 keskiviikko

Joku Paikallinen Duo

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Joku Paikallinen Duo -hurmoksessa on kaatunut tuhansia hippejä viime vuosina niin maalla kuin merelläkin. Nyt nyt se on vihdoin täällä!