Lounaat lähelläsi

Frans & Rosalie, Kotka

11:00 - 14:00
Keskuskatu 21, Kotka
  • TERIAKI-SEESAMLOHTA 12,00 €
    G L

Presso Prisma, Kotka

10:30 - 15:00
Hakamäentie 1, Kotka
  • Karjalanpaistia 10,90 €
    M G L
  • Sitruunaisia kalaleikkeitä 10,90 €
    L
  • Fiestabuffa 11,50 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Soittoruokala Karoliina

Soittoruokala Karoliina tunnetaan laajasta lähi- ja pienpanimotarjonnasta. Meiltä löydät kotimaisia makuja oluiden, siidereidin ja lonkeroiden maailmasta. Istahda alas ja maista vaikkapa virkistävä Nokkoslonkero. Etsimme koko ajan uusia panimoita ja tislaamoita, joiden herkkuja myymme ihanassa vanhassa miljöössä.

Hyvän juoman viereen sopii Karoliinan Tapas-laudat. Jaa tapaslauta ystäviesi kesken ja vietä kiireetön hetki herkkujen parissa. Meiltä löytyy myös Vegelauta, joka pitää sisällään kaikkea hyvää kasviksista.

Viikonloppuisin Karoliinan Musanurkassa esiintyy paikallista osaamista teemailtojen, yhteislauluiltojen tai Kotka Rock´n Blues Jamien muodossa. Meille on aina ilmainen sisäänpääsy!
 

Musahuoneessa artistina olet SINÄ! Piano, kitarat, basso ja cajon odottavat soittajaansa! Kerää jengi kasaan ja jammaile tunnelmallisessa Musahuoneessa. Voit myös tuoda vinyylit soitettavaksi Musahuoneen LP-soittimeen.

 
Frans & Rosalie, Kotka
Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
Tapahtumat
VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
2.12.2020 keskiviikko

PikkuVENNit ystävien seurassa

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
VENNsday on päivä, jolloin juhlitaan ystävyyttä ja elämää. Kerää kaverit kokoon ja ottakaa suunnaksenne VENN!

Tarmo Ranta Kanuunassa
5.12.2020 lauantai

Tarmo Ranta

Kanuuna

Linnalantie 42, Luumäki
Vapaa pääsy!
Livemusiikkia Kanuunassa

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
9.12.2020 keskiviikko

Paras päätös joululahjaostoksille

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Joululahjojen shoppailu voi viedä mehut. Onneksi VENNsdaystä saa tilalle viinit. Tee ostospäivästä mukava elämys päättämällä kierros VENNiin.