Lounaat lähelläsi

Presso Prisma, Kotka

11:00 - 17:30
Hakamäentie 1, Kotka
  • Bbq- broileria 12,50 €
    G L
  • Lihapullia kermakastikkeessa 12,50 €
    G L
  • Fiestabuffa 12,50 €

Stone's

13:00 - 15:00
Keskuskatu 4, Helsinki
  • BURGER HAPPY HOUR 12,90 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Soittoruokala Karoliina

Soittoruokala Karoliina tunnetaan laajasta kotimaisesta lähi- ja pienpanimotarjonnasta. Meiltä löydät jännittäviä makuja oluiden, siidereidin ja lonkeroiden maailmasta. Istahda alas ja maista vaikkapa virkistävä kuopiolainen Mansikkalonkero. Etsimme koko ajan uusia kotimaisia panimoita ja tislaamoita, joiden herkkuja myymme ihanassa vanhassa miljöössä. Ravintolamme on yksi Kotkan vanhimpia rakennuksia.

Musahuoneessa artistina olet SINÄ! Piano, kitarat, basso ja cajon odottavat soittajaansa! Kerää jengi kasaan ja jammaile tunnelmallisessa Musahuoneessa. Voit myös tuoda vinyylit soitettavaksi Musahuoneen LP-soittimeen. Viikonloppuisin Karoliinan Musanurkassa esiintyy paikallista osaamista teemailtojen, yhteislaulujen tai Kotka Rock´n Blues Jamien muodossa. Meille on aina ilmainen sisäänpääsy.

Kesällä Karoliinassa nautitaan auringosta ja kesän lämmöstä. Puutarhamainen terassi houkuttelee ihmisiä nauttimaan herkkuja puiden varjoon. Terassilla voi ihailla auringonlaskua aina iltamyöhään asti. Karoliinan ruokalistalta löydät hyvää sormisyötävää juomien viereen. Olethan maistanut jo Karoliinan Tapaslaudan?
 
Tervetuloa viihtymään!
Frans & Rosalie, Kotka
Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
Tapahtumat
VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
1.12.2021 keskiviikko

VENNsday julistaa tonttuilun alkaneeksi

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Tip, tap! Tästä alkaa aika, jolloin tonttuilu on paitsi sallittua myös suositeltua. Siis tonttulakki vinoon ja VENNiin.

3.12.2021 perjantai

Gettomasa

Amarillo, Tikkurila

Hertaksentie 2, Vantaa
Pääsylippu 20 EUR
Tulisuudelmassa Pe 3.12.21 Gettomasa. Musiikki on parasta livenä!

Studio 21 Show & Dinner
3.12.2021 perjantai

Studio 21 Show & Dinner Kotkassa

Amarillo, Kotka

Keskuskatu 21, Kotka
Alk. 60€
Upea Studio 21 saapuu Kotkaan, varaa paikkasi pian!