Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Soittoruokala Karoliina

Soittoruokala Karoliina tunnetaan laajasta kotimaisesta lähi- ja pienpanimotarjonnasta. Meiltä löydät jännittäviä makuja oluiden, siidereidin ja lonkeroiden maailmasta. Istahda alas ja maista vaikkapa virkistävä kuopiolainen Mansikkalonkero. Etsimme koko ajan uusia kotimaisia panimoita ja tislaamoita, joiden herkkuja myymme ihanassa vanhassa miljöössä. Ravintolamme on yksi Kotkan vanhimpia rakennuksia.

Musahuoneessa artistina olet SINÄ! Piano, kitarat, basso ja cajon odottavat soittajaansa! Kerää jengi kasaan ja jammaile tunnelmallisessa Musahuoneessa. Voit myös tuoda vinyylit soitettavaksi Musahuoneen LP-soittimeen. Viikonloppuisin Karoliinan Musanurkassa esiintyy paikallista osaamista teemailtojen, yhteislaulujen tai Kotka Rock´n Blues Jamien muodossa. Meille on aina ilmainen sisäänpääsy.

Kesällä Karoliinassa nautitaan auringosta ja kesän lämmöstä. Puutarhamainen terassi houkuttelee ihmisiä nauttimaan herkkuja puiden varjoon. Terassilla voi ihailla auringonlaskua aina iltamyöhään asti. Karoliinan ruokalistalta löydät hyvää sormisyötävää juomien viereen. Olethan maistanut jo Karoliinan Tapaslaudan?
 
Tervetuloa viihtymään!
Frans & Rosalie, Kotka
Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.