Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Käsienpesu oli tehty helpoksi. Palvelu oli asiantuntevaa ja siitä jäi hyvä mieli. Salaattipöydässä jäin kaipaamaan vuosien takaista latva-artisokkaa, mitä odotin löytäväni. Lapsia oli viisi ja leikkipaikka toimi oikein hyvin meidän aikuisten skoolatessa pienet skumpat. Tunnelma oli hyvä ja lapsia kohdeltiin kuin kuninkaallisia, me tulle uudelleen seuraavalla Mikkelin reissulla.”
“Oli positiivinen käynti”
“Maksaessa laskussa oli väärät ruokalajit, tarjoilija itse huomasi asian ja korjasi laskun. Tämä ravintolan moka kuitenkin viivytti meitä turhan paljon.”
“Nopea palvelu ja hyvä ruoka.”
“Uskomattoman fiksu ja ystävällinen tarjoilijaneiti, jolla oli asiakaspalvelu täysin hanskassa ja huomio erikseen jokaisen pöytäaeurueessa (vaaleat pidemmät hiukset jos auttaa tunnistuksessa, ehkä Suvi-niminen?!). Myös pizza ja lasten ruoka oli todella hyvää, tullaan uudestaan jos Varsinais-Suomesta liikutaan Mikkelin suunnalla!”
“Hyvä, konstailematon perusruokapaikka.”
“Rento ja ystävällinen palvelu, siitä kiitokset! Tuotevalikoima ok. Ruoka oli kuitenkin valitettavasti yllättävän heikkotasoista, siksi arvosana 7.”
“Asun Sveitsissä ja käyn harvoin Mikkelissä. Kun käyn Suomessa, käyn aterioimassa Rossossa myös Imatralla. Pidän ateriavalikoimastanne. Tulen mielelläni uudelleen näin Korona-ajan ulkopuolellakin, kuten olen jo aiemmin käynytkin.”
“Hyvä menu, loistava henkilökunta, mukava tunnelma.”
“En”
“Hyvä lista ja palvelu”
“xx”
“Miellyttävä, rauhallinen paikka”
“Ruokaa joutui odottomaan ainakin 45min. Tarjoilija ei kertonut mitään mahdollisesta pitkästä odotusajasta. Toiset saman ajan odottaneet saivat hyvitystä. Meille ei tarjottu mitään mahdollista hyvitystä.”
“Ihan jees.”
“Erinomainen palvelu”
“Se ruoka mitä halusimme listalta tilata oli loppu.”
“Palvelu hyvää, ruoka hyvää”
“Kävin lapsenlapseni syntymäpäivää juhlimassa. Jäi hyvä maku mieleen ruuasta ja tarjoilija oli kohtelias.”
“mukava paikka. hyvä palvelu, sopiva ruokalista”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Maistuva ruoka.”
“Hyvä palvelu”
“Todella hyvä lapsiperheelle”
“Oikein hyvä lapsiperheelle”
“Huono salaattipöytä”
“Prosessi toimi kiireestä huolimatta.”
“Hieman kalsea ja epäviihtyisä takaosaltaan johon menimme kun siellä oli tilaa. Ehkä viihtyvyys olisi parantamisen varaa ja yleisilme. Ruoka tuli tosi nopeasti ja oli HYVÄÄ!!!”
“Illalliskokemus oli kaiken kaikkiaan positiivinen. Asia, johon haluaisin Rosson kiinnittävän huomiota, on talon viini, tässä tapauksessa punaviini. Talon punaviini on jokin ihmeellinen vegaaninen viini. Niin kauheaa viiniä en ole koskaan juonut. Ottakaa ihmeessä se pois, tai voihan se listalla olla, mutta laittakaa talon viiniksi jokin tavallinen viini.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“siisti ja kaikinpuolin toimiva paikka”
“Ruoka ja palvelu olivat 10+”
“Lapsille oli hyvä ateriapaketti.”
“kaikki toimi moitteettomasti.”
“Ruoka on hyvää,hintalaatusuhde hyvä, lapsille paljon vaihtoehtoja ja leikkinurkkaus.”
“Rossossa on aina hyvä ruoka, miellyttävä miljöö ja hyvä palvelu. Helppo tulla.”
“Enneuni löysimme Rossoa jouduimme Amarillon; sekava ?, ei selkeä.”
“Tilauksen toimitus vei liikaa aikaa, muuten ok”
“Mikkeli oli välietappi lomamatkalla ja tämä ravintola on yksi vaihtoehto”
“Mikkelin Rosso oli mielestäni parempi kuin edellisellä kerralla noin vuosi sitten. Perheen nuori oli hieman pettynyt kun oli odottanut lehtipihviä, mutta tuote oli loppunut. Onneksi löytyi hyvä vaihtoehto.”
“Rossossa on aina ollut hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta.”
“Asiakaspalvelu oli ihanaa ja ystävällistä! Ja pizzat olivat niiiiiiin herkullisia!”
“Olimme korona aikaan, jolloin tilaratkaisut poikkeukselliset. Käyntimme osui myös ruuhka-aikaan, mutta henkilökunta toimi joustavasti ja tehokkaasti.”
“Ihan hyvä palvelu, ruoka ei niin hyvää kuin ennen”
“Kaikki meni ok”
“olimme Outokummusta matkalla Porvooseen pidimme preikin,olimme positiivisesti yllättyneitä,kun kerroimme,että otamme jälkiruuaksi myös heti ruuan yhteyteen,koska koira on autossa,niin meille kerrottiin ,että kabinettiin voi ottaa myös koiran??”
“Hintataso ehkä hieman korkeahko”
“Kaikki toimi hyvin. Palvelu oli parasta ja ruoka oli todella hyvää. Keittiölle vielä kiitos.”
“Kaikki sujui, ruoka oli hyvää.”
“Olin ilahtunut käsien pesu mahdollisuudesta ja väljästä sijoittelusta korona aikana. Mieheni annos oli erinomainen, itseolisin kaivannut hieman lisää potkua ruokaani.”
“Hyvä sijainti. Laadukas ruoka.”
“Perustuttua ruokaa ja kohtuuhintainen ravintola”
“Ihan ok, muttei mitään ”extraa”. Sisustuksellisesti tylsä, sorry! Iso kiitos miespuoliselle tarjoilijallemme, joka loi hyvää fiilistä ja piti meistä mukavalla tavalla huolta. Salaatti oli tosi hyvä, vegaanipasta hienoinen pettymys. Lohi sienikastikkeella oli ok. Sinänsä keskimäärin ok kokemus, käymme tosi harvoin ketjuravintoloissa. Nyt oli sadepäivä, loma ja nälkä - tämä paikka ns osui kohdalle/tyrkylle ja päätimme ”ottaa riskin”. Kiitos!”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä ja ruoka hyvää. Kaikille löytyi listalta mieluisa annos.”
“Todella hyvin sujui poikakaverin synttärit ja kaikki oli ihanaa, tämän takia suosittelen ravintolaa tuttaville ja ystäville. :)”
“Perus laadukasta - tietää mitä saa”
“Asiointi oli nopeaa ja ruoka hyvää.”
“Viihtyisä paikka!”
“Ruoka, palvelu, yleisesti ottaen kaikki jutut kohdallaan. Voin suositella.”
“Hyvää ruokaa aivan keskustassa. Ikkunasta voi ruokailun lomassa seurata kaupungin elämää.”
“Ruoka on OK”
“Selkeää ja laadukasta ruokaa viihtyisässä ympäristössä kohtuuhintaan”
“Kokonaisuutena hyvä hinta-laatu suhde.”
“Hyvä sijainti parkkipaikan suhteen ,siisti mukava paikka ainakin päiväsaikaan.”
“Palvelu oli 10+ Ruoka hyvää Salaattipöytä oli iloinen yllätys, ei sitä tavallista.”
“Ruoka oli vähän 'tunkkaisen' makuinen. Kastike oli liian voimakas maultaan, joten ruuasta jäi tunkkainen maku. Asiakaspalvelija oli todennäköisesti kesätyöntekijä tai vasta aloittanut, koska hän ei ollut perillä kaikista asioista. Korona-tilanne oli vähentänyt listaa, joten kaikkea ei ollut saatavilla. Hinta-laatu-suhde oli huonontunut edellisiin kertoihin verrattuna.”
“Ravintola oli juuri sellainen mitä odotettiin.”
“Käynti sujui kaikin puolin hyvin”
“Söin pippurinoisetit. Viime aikaset kokemukset Rosson ruuasta on olleet negatiivisia. Noisetit oli varmaan kaivettu pakasteesta ja lämmitetty mikrossa. Eli noisetit olivat haaleita ja kuivia. Kastike, joka sinänsä oli hyvää, sitä oli laitettu annokseen vain pieni liraus. Arvosana 7 - . Palvelu oli toivottoman hidasta. Tarjoilija oli uskomattoman hidas toimissaan. Pyöri ympyrää eikä saanut mitään aikaiseksi. Laskunkin kävin lopulta maksamassa tiskille. Tätä menoa kun jatkatte, niin voi olla että vihreäkorttikaan ei enää riitä ohjaamaan asiakkaita Rossoon.”
“Mahtava asiakaspalvelu. Hieman piilossa ja ei terassia.”
“Hienoa, että löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja! Ja myös sellaisia, että pystyy itse muokkaamaan annosta (pizzaan täytteitä ja gluteenittoman pohjan, joka on myös vegaaninen). Kasviperäisiä täytevaihtoehtoja voisi tosin olla vielä enemmänkin! Salaattibuffet oli iloinen yllätys, pidin erityisesti marinoiduista parsakaaleista. Hienoa, että on muutakin kuin perinteiset jäävuorisalaatti, kurkku ja tomaatti, jotka eivät ole kovin ravitseviakaan.”
“Kaiken kaikkiaan miellyttävä käynti.”