Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lounaan salaattipöytä voisi olla monipuolisempi.”
“Ihan ok. Korona-aikana hiljaista ja turvallista. Take away -tilausten takia paikanpäällä ruokailevien tilaukset hiukan viipyivät.”
“Aina ruoka on ollut hyvää”
“"Miellyttävä, huomioiva palvelu. Asiakasomistajaedut hyvät. Sijainti keskustassa helposti tavoitettavissa."”
“Homma toimii.”
“"Perushyvää ja kohtuuhintaista ruokaa, ripeä ja hyvä palvelu, valoisat ja siistit tilat. "”
“Rauhallinen tunnelma ja miellyttävä ilmapiiri sekä asiansa taitava henkilökunta. Mukava päästä Mikkelin Rossoon koronamääräysten lievennyttyä.”
“Rosso on pysynyt aina samana ja oma toiveeni olisi että menu voisi vaihtua osittain vuoden aikojen mukaan. Plus että Rosso voisi ottaa viini valikoimiin myös Rose viinin :). Pizza menu voi pysyä samana koska Rosso tunnetaan hyvistä pizzoistaan.”
“"Ravintolaan tullessa ja hetken odoteltuamme jouduimme käydä kysymässä miten nykyään toimitaan ja tullaanko tilauksia ottamaan ollenkaan pöydästä. Mikäli esim ruokalista olisi löytynyt valmiina, olisimme voineet jo alustavasti tilausta suunnitella. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä, salaattipöytään pyysimme täydennystä, kun kippoja oli tyhjillään. Ravintolassa oli hiljaista ja rauhallista ja ruoka oli ok, jälkiruoka herkullista. "”
“"Erittäin hyvä tarjoilia, ammattitaitoinen, ystävällinen ja huomioiva. Hyvä ruoka, tuli nopeasti."”
“"Korona: surkean vähän asiakkaita, muuten ok."”
“Rauhallinen ja viihtyisä ympäristö. Hyvä ja osaava palvelu. Rento ilmapiiri.”
“"palvelu oli asiakkaat huomioon ottavaa ,ammattinsa osaavaa, söimme pitsaa. minä söin kylmasavulohi pitsan ja minulle suositeltiin sitä ruispohjalla. se oli aivan ihana."”
“Ruoka oli hyvää. Saattaa olla vaikea löytää mieleistä listalta”
“Ihan hyvä ja turvallinen valinta suhteessa hintaan.”
“Hyvää ruokaa. Hyvää palvelua. Siisti paikka.”
“Hyvä pizza”
“Lasten pitsamestari synttärit sujui mallikkaasti ja henkilökunta huomioi seurueemme esimerkillisesti”
“"Hyvin toimi, oli mukavan rauhallista ja henkilökunta osaavaa. Ruoka ok vaikka pzzapohja ei parhaimmasta päästä. Pöytäliinoja kaipasin."”
“"Henkilökunta hyvä, ruuan hinta/laatusuhde ok. Kalusteet ovat epäsiistit mm. tuolien päälliset tosi saastaiset. Kaipaa ainakin pesua, jos ei muuta?"”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka ??”
“Pizzaperjantai on kiva konsepti”
“Yleisesti ottaen Ruokailut Rossossa ovat olleet onnistuneita”
“"Rosso on Rosso, paikkakunnasta riippumatta"”
“Tilaamassani kalapitsassa kala ei ollut tuoretta ja siitä miinukset. En siis suosittele ottamaan kalaa mutta muuten ruoka on toivottavasti hyvää.”
“"laskua korjatessa jäi s-bonus merkitsemättä ,ensimmäisessä pieleen menneessä laskussa se oli ,tarjoilija ei tiennyt pizza tarjouksesta vaikka se oli seinällä ,pizza ja viini 16,90 € eli se jäi saamatta, pizzan sain mutta en viiniä ei kuulema kuulunut siihen annokseen vaikka seinällä oli että kaikki paitsi fantasia ."”
“Rauhallinen tunnelma ja hyvä palvelu. Lasten kanssa mukava käydä.”
“Ihan hyvä kokemus ruokailusta”
“palvelu nopeaa ja ystävälistä”
“"Hyvä sijainti, hyvät tarjottavat, hinta ok????"”
“Käytin syntymäpäivä tarjousta ja tilasin etukäteen pari pizzaa tarjouksen mukaisesti ja söin kotona. Hyviä olivat ja ajattelin ottaa noutopizzan joskus toistekin näin korona aikana”
“"Tälläkertaa palvelu oli hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut montaa. Tuntui, kun tilauksemme olisi unohtunut. Pizza kesti yli puolituntia. Harjoittelija oli ystävällinen."”
“Ansaitsee paikkansa mikkeliläisessä ravintolakulttuurissa!”
“Miellyttävä mies henkilö ottamassa vastaan”
“"Ruoan hinta-laatusuhde on hyvä, erikoisruokavaliot huomioitu ja lapsille löytyy leikkinurkka ja usea vaihtoehto listalta. Henkilökunta ystävällistä ja saatavilla."”
“Pizzat olivat erinomaisia ja ruispohja todella maukas!”
“"Hyvää pizzaa ja ystävällinen palvelu, Hain takeawayna pizzat, joten siksi vastasin ei useaan kysymykseen, kuten suositeltiinko jotain"”
“"Hyvä palvelu, maukas ruoka."”