Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

---

Soita +358 107 642 400 ja tilaa oma suosikkipizzasi mukaan. Tilaukset arkisin 11-19.30, la 11-17.30 ja su 11-17.30.

 

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,6)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“7 suosittelen”
“kaikinpuolin yleis vaikutelma oli siisti ja viihtyisä”
“Helppo paikka käydä syömässä / kahvilla. Hyvä palvelu, rento mutta asiallinen. Mutta niinkuin kaikissa ' vie astiat palautuskärryyn '- paikoissa, niin täälläkin se näkyy epäsiisteissä pöydissä. Toivottavasti tulevaisuudessa ei jaeta asiakkaalle ostotilanteessa siivousliinoja, että pyyhippä pöytäsi lähtiessäsi. Vaan palkataan nuoria tekemään nämä työt.”
“En oikein ymmärrä tätä suosittelu kysymystä. En oma-aloittesesti ala suosittelemaan ketjupaikkaa. Mutta jos tulee puheeksi, niin voin sanoa että kävin ja hyvää oli.”
“Ihan ok”
“Pöytiä voisi pyyhkiä useammin!”
“Olen itse ollut tyytyväinen.”
“Ruoka oli normaalia, ei liian mausteista. Ruokapaikka ei kovin viihtyisä Ei erotu muista vastaavista ruokapaikoista.”
“Kokonaisuudessaan helppo asioida. Ruoka on yleensä monipuolista ja maittavaa.”
“Ateriat ovat monipuolisia ja maukkaita, mutta niiden lämpimyydessä on usein toivomisen varaa.”
“Helposti saavutettava levähdyspaikka ostosmatkan yhteydessä”
“Hyvällä paikalla, hyvä palvelu tykkään”
“Jos massun haluaa täyteen niin mikäjottei”
“Käydään syömässä joka kerran prismassa asioidessa, aina on ollut toimivaa ja ruoka, että pizzat ovat maistuneet. Käyntimme on ollut aina lounasaikaan n. 12 ja 13 välillä”
“Hyvät pizzat”
“Haen gluteenitonta Pizzaa kotiin koska se paistetaan eri uunissa niin on turvallista. Ennen kävimme usein Buffassa, mutta kun minulle tuli keliakia niin pöydässä on aika vähän vaihtoehtoja.”
“Helppo asioida/ruokailla ruokaostosten lomassa.”
“Myyjät erittäin mukavia”
“Hyvä ruoka. Miellyttävä kassa täti”
“Sijainti hyvä”