Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makujakin. Bistroon voi piipahtaa pikkupurtavalle ja viinilasilliselle tai nauttia illasta pitkän kaavan mukaan.

Tervetuloa! 

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävä ja asiantunteva tarjoilija. Tunsin olevani tärkeä asiakas.”
“Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta ruoka ihan huippua!viihtyisä miljöö”
“Ihana Anni töissä :)”
“Ranskalaiset oli hieman liian suolaiset”
“Mikkelissä on saatu pidettyä myös alueellisuus mukana tarjonnassa.”
“Paikka on upea.”
“Lastenannokset olivat iso pettymys. Kana oli pieni ja kuiva, kala oli todella pieni palanen.”
“Ohjelma Murhamysteeri-illallinen”
“Illallisen aikana ei kysytty tarvitsenko lisää juotavaa tai muuta. Maksaminen oli kaaos kun maksupäätteitä vähän suhteessa ihmisiin. Kaikki pyrkivät maksamaan samanaikaisesti kun ohjelma päättyi..”
“Murha mysteeri-illallinen oli hieno kokemus.”
“Ruoka oli erittäin hyvää aina alkupaloista jälkiruokaan.”
“En pidä lainkaan tyylistänne kerjätä tippiä. Tämä latisti muuten onnistuneen illan ja suorastaan ärsytti.”
“Iloinen ja energinen tunnelma”
“Miellyttävä kokonaisuus ja henkilökunta todella ystävällistä”
“Pienen lapsen huomioiminen oli sydämellistä ja puolikas, tuunattu annos lapselle ihana juttu! Ruoka oli myös hyvää, mutta lämmin asiakaspalvelu oli parasta. Koska pihvi oli vähän ylikypsä,tarjoutui tarjoilija oma-alotteisesti järjestämään uuden annoksen (mitä ei tarvittu koska annos maistui silti hyvältä).”
“En osaa sanoa, olisiko kokemus ollut muiden asiakaspalvelijoiden kanssa yhtä miellyttävä.”
“Olen joka kerta ollut todella tyytyväinen tilaamiini annoksiin niin maun kuin ulkonäönkin puolesta. Olen käynyt teillä usean vuoden aikana ja kaikin puolin tyytyväinen. Olen syönyt aina a la cart listalta”
“Hyvää ruokaa”
“Oli äärettömän ilahduttava miten sujuvasti ja mutkattomasti 16 henkinen seurueemme palveltiin. Emme olleet tilanneet ruokia etukäteen vaan valitsimme ne paikan päällä. Kaikkineen olisimme olleet jo kahdessa tunnissa 'ulkona', kun pelkäsin että meillä voi kestää hurjan paljon kauemmin. Kerkesimmekin vielä rauhassa seurustelemaankin. Isot kiitokset teille, sekä keittiöön, että tarjoilijoille. Anni ja Elina(?) taisivat olla tarjoilijoina. Kuha mm. oli hyisin hyvää ja muitakin ruokia kehuttiin. Itse olisin voinut syödä ala cartesta melkein mitä vain. Nam! Suosittelen ravintolaanne mm. isoille ryhmille.”
“Tunnelma oli aika valoisa. Tulimme klo 17 että liekö silloin vielä ulkona oli niin valoisaa. Mutta olisin ehkä kaivannut vähän hämyisempää tunnelmaa. Mutta tämä on pieni murhe.”
“Ensimmäisenä vierailupäivänä lounas oli erinomainen”
“Toisena päivänä lounas ei olut kovin hyvä”
“Maukas ruoka.”