Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan ranskalaisia klassikoita, kauden parhaita makuja sekä paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makuja. Tervetuloa! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kokemus vastaanotosta poislähtöön oli todella elämyksellisen hyvä ja mieltä lämmittävä. Olimme todella toivottuja asiakkaita.”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, ystävällinen palvelu, hyvä sijainti."”
“"Hyvä tunnelma, miellyttävä henkilökunta, ruoka ok."”
“"Miellyttävä miljöö, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu"”
“Perus kamaa”
“"Tarjoilijamme oli aivan ihana, upea persoona. HIenoa, että alalla on vielä tällaisiä ihmisiä. Hän oli varmasti pitkän uran tehnyt ja niin oikealla alalla. Iso kiitos, tulimme myöhään ja aikaakin syödä oli vähän mutta hän teki illastamme ikimuistoisen olemalla niin sydämellinen."”
“Hyvä palvelu ja korkeatasoinen ruoka.”
“Ruoka ja palvelu on hyvää”
“Kaikki sujui hienosti ja ruoka oli hyvää sekä tarjoiluja suositteli ja kertoi lähiruuasta”
“Henkilökunta oli erittäin miellyttävää. Vaikka kiirettä heillä oli niin kohtaaminen oli vaikuttavaa ja lämminhenkistä.”
“Siisti ja keskeisellä paikalla”
“Vuoiropäällikkö suositteli päivän liha-annosta. Se oli erinomaisen murea ankan koipi ja herkullinen ja iso punajuuririsotto.”
“Kaikki toimii upeasti”
“Hyvä palvelu”
“"Tarjoilija suositteli asiantuntevasti ruokani kerrottuani hänelle toiveistani. Tarkensin vielä kantarellikeiton koostumusta. Hän ei antanut ymmärtää , että hänellä olisi kiire. Hän otti ystävällisesti huomioon, millaisena capuccinon haluaisin. Koko ateriointi meni paremmin kuin hyvin, mistä häntä kiittelinkin. "”
“Ruoka oli täydellistä”
“"Ruuan laatu vaihteli paljon, osa ylihinnoiteluja määrään ja laatuun nähden"”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“"Asiakaspalvelija Janette oli ihana ja kyseli miten maistuu, tarjosi lisää juomista ja kysyi laitetaanko piikki auki ni voidaan miettiä rauhassa vielä ruoan jälkeen. No tunnelma oli ihana ja päätettiin vielä jäädä syömisen jälkeen istumaan iltaa. Ruoka oli hyvää! "”
“"Pöydät olivat käytössä kuluneita, yleisilme vähän kulahtanut."”
“"siisteys , joustava , nopea , bonus, lämmin henkinen"”
“It was our first time and the food was absolutely delicious. We were recommended to try the taster menu and we were so grateful we took the suggestion!”
“Hyvä positiivinen kokonaisuus”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta ja maistuva ruoka.Tunnelma rauhallinen ja kiireetön,vaikka palveltavia riitti henkilökunnalle.Seurueesamme oli 7-vuotias tyttö;joka huomioitiin hyvin ja yksilöllisesti.Lapsi antoikin tarjoilijalle suoraan hyvää palautetta."”
“Kaikki toimi ja ruokahyvää”
“Kokonaisuudessaan positiivinen kokemus.”
“Hyvä ruoka ja palvelu myös”
“"Ruoka todella hyvää! Miinusta lukuisat kärpäset sekä kuumuus, ilmastointia pitäisi säätää."”
“Hyvä ruokalista”
“"Muutoin miellyttävää, mutta muikut kaipasivat suolaa."”
“"Keittiö oli sulkeutumassa, mutta saimme vielä tilattua ruokaa. Otimme kokin suosittelemat annokset. "”
“Homma toimii”
“"Hyvä ravintola, jossa mukava henkilökunta. Menu suppea; ei haittaa, kun käy harvoin. "”
“Hyvä ravintola mutta ei mitään huippukokemuksia varmaan siksi että tunnelma/kalustus askeettinen. Palvelu ja tuotteet aivan ok.”
“"Ruoka oli hyvää mutta tarjoilu erittäin hidasta. Pääruuan saamisessa kesti tunti ja koko menussa eli kolmessa ruokalajissa kaksi tuntia, mikä oli ihan liian pitkä aika 1,5v ja 4v lasten kanssa. Unohdimme alennuskupongin hotellihuoneeseen eikä tarjoilijakaan kysynyt sitä, joten maksoimme ""turhaan"" lasten ruuat. Jatkossa emme asioi S-ryhmän hotelliravintolassa kiireisimpään loma-aikaan "”
“"Ruoka-annos oli sopiva, ruoka oli hyvää, miljöö ja henkilökunta olivat miellyttäviä. Annoksessani oli kanaa, josta koin ettei kaikki ollut syötävää (muutakin kuin vain lihaa), mutta ruoka oli muuten hyvää. Erityisesti kasvikset olivat mieleen. Henkilökunta oli ystävällistä. Meitä palveli Milla, joka suoriutui erinomaisesti työssään, vaikka oli ensimmäisessä työvuorossa. "”
“Hyvä palvelu ja erittäin hyvä maistelumenu”
“"Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällinen, muttei tunkeva."”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Kaikki asiat oli ok.”
“Viihtyisä ja hyvä ruoka”
“"Sujuva, ystävällinen palvelu. Ruoka ja juoma oli hyvää."”
“Hotellivieraalle helppo ja riittävän tasokas.”
“Ruokalista ei mielestäni ollut vuodenaikaan oikein innostava. Helteinen päivä ei houkuttele syömään perunasosetta lisäkkeenä yms. Valintoja ei ollut paljoa ruokalajeissa Ystävällinen palvelu”
“"Ruoka, palvelu ja ilmapiiri olivat erinomaisia."”
“"Sunnuntai-ilta ja olin viimeisiä asiakkaita, ajanut satoja kilometrejä majoittumaan hotelliin. Olin väsynyt ja taisi tarjoilijakin olla jo väsynyt. Ihan ok palvelua, mutta tuntui hieman päälleliimatulta. Mutta en missään nimessä moiti!"”
“"Tilasin itselleni paistettua maksaa ja annos oli erityäin maukas. Vaimoni tilasi itselleen Briossi sämpylä hampurilaisen lisukkeineen. Briossi oli reunoilta mustaksi kärähtänyt ja pihvi oli kartelle poltettu ja yritetty majoneesilla peittää. Meiltä kävi tarjoilija kusumässä , maistuuko ? Totesin että paistettu maksa on erinomainen, mutta vaimoni saama purilainen on poltettu. Tarjoilija ehdotti että tuo uuden tilalle, purilaisesta oli jo muutama palanen maistettu mutta ok voi tuoda uuden. Aikaa kului söin annokseni jottei se jäähtyisi, vaimoni sai uuden purilaisen jonka sämpylä oli hieman miedommin pariloitu mutta toki reunat tässäkin hieman kärähtäneet, purilainen oli toki parempi kuin ensimmäinen. Muutama sana hotellin (Vaakuna ))aamiaisesta : ei tuoreita sämpylöitä ollut ja kun kyselin nuorelta klopilta kohotti vain oökapäitään, karjalanpiirakat kovia kuivuneita , appelsiini tuoremehu koneesta litkua. Aamiainen ollut aiemmin tasokkaampi, ei voi verrata sokos Paviljongin aamiaiseen. Respan henkilökunta ystävällisiä . "”
“"Tilasimme menun. Meille unohdettiin tuoda siihen kuuluva viini. Piti käydä baaritiskillä huomauttamassa asiasta kesken ruokailun. Laskutettiin liikaa, menu oli tarjouksessa S-mobiilissa, mutta sitä ei huomioitu. Asia kyllä ystävällisesti korjattiin"”
“Käynti ravintolassa oli kaikin puolin miellyttävä kokemus”
“"Ruoka oli hyvää, tarjoilija oli miellyttävä ja kaikki sujui hyvin, voin tulla toistekin."”
“Hyvää ruokaa ja miellyttävä tarjoilija. Lapset huomioitiin kivasti juttelemalla suoraan heille.”