Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makujakin. Sokos Hotel Vaakunan hotelliaamiainen tarjolla Frans & Michellessä: ma-pe 6.30-9.30, la-su 8.00-10.30. Tervetuloa! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava paikka Hyvä ruoka”
“Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia. Vierailusta jäi hyvä tunne. Asiakas huomioitiin kiireestä huolimatta erittäin hyvin. Henkilökunta teki selvästi parhaansa, että asiakas viihtyisi.”
“en halua perustella”
“Kaikki onnistui hyvin ??”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu, parkkipaikka löytyi vähän tuurilla eikä ollut selkeästi voisiko Ravintolan asiakkaat viedä auton hotellin parkkihalliin..”
“Muuten ok mutta miljöö epätunnelmallinen. Iso halli vanhahtavalla sisustuksella. Osa ravintolasta oli uusittu mutta tämä alue sijaitsi hotellin aulassa, joka söi tunnelmaa.”
“Perusravinrola, ei erikoisen mieleenpainuva tai idyllinen sisustus”
“Vegaanimenu oli erittäin herkullinen. Muutaman potun verran pienempi annos olisi ollut täydellinen. Samaa mieltä oli miesystäväni. Kiitos ammattitaitoisesta ja miellyttävästä, rennosta palvelusta.”
“Tarkoitetaanko tällä kaikkia vastauksia vai nimenomaan tämän sivun vastausta? Joka tapauksessa tarjoilija oli erittäin ystävällinen. Kyseessä oli Juhannusaatto ja ravintolassa oli poikkeuksellisen vähän asiakkaita. Sen vuoksi tulimme huomioiduiksi varmasti normaalia paremmin ja palvelu oli normaalia sujuvampaa. Ravintolakäynnistä jäi erittäin positiivinen vaikutelma ja hyvä ruoka kruunasi illan.”
“Helteellä ravintolassa oli järkyttävän kuuma!”