Frans & Michelle on hyväntuulinen ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makujakin. Bistroon voi piipahtaa pikkupurtavalle ja viinilasilliselle tai nauttia illasta pitkän kaavan mukaan.

Tervetuloa! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

myyntipalvelusta puh. / Tel. + 358 29 123 9600 ( 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min / 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min ) tai e-mail: sales.suur-savo@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.04.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoukset”
“Hyvä ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruokalistaa voisi uusia hieman useammin ja ehkä vähän monipuolistaa”
“Ruoka oli maistuvaa. Mutta vähän aiemmin kun kävimme lounastamassa pidimme hintaa liian korkeana verrattuna lounaan tarjontaan.Tarjoilija on ihan huippu.”
“Lounas ei ole hintansa väärtti. Mikkelissä on parempia lounaita edullisemmin. Voisitte panostaa siihen.”
“Saimme karppaajille sopivat annokset listan ulkopuolelta!”
“Huono taustamusiikki ja radiokanava”
“Rento ilmapiiri, ammattitaitoinen tarjoilija!”
“Todella hyvää ruokaa!”
“Söin illalliseksi maksaa, mikä on hyvillekin ravintoloille usein haastava valmistaa. Laatu ja kypsyysaste olivat täydelliset!”
“Hyvä ruoka ja myös mahdollisuus vaihtaa esim perunat vihanneksiin ilman lisämaksua.”
“Ystävällinen palvelu....tilava....hyvällä paikalla.”
“Ihana ja persoonallinen henkilökunta!”
“Kohtelias ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ruoka erinomaista!”
“Hyvä, melko tuore ruokalista. Ystävällinen palvelu, tilat avarat ja siistit.”
“Radio soi hieman häiritsevästi, mikä tosin saattoi johtua siitä, että muita asiakkaita oli todella vähän, kun viime kerran kävimme. Osa listassa olevista ruoista olisi kaivannut hieman tarkempaa avausta. Toki asian sai selville kysymällä tarjoilijalta, mutta kun esim. jälkiruokana on suklaata ja mokkaa, niin on hieman epäselvä. Kyseinen jälkiruoka esimerkiksi ei sisältänyt kahvia, mitä nimestä olisi voinut päätellä :)”
“Lapset oli huomioitu erittöin hyvin, vaikka muuten paikka oli tosi tyylikäs ja siisti”
“Olimme lähes ainoita asiakkaita, tunnelma oli hieman unelias. Illalla varmaan erilaista.”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen paikka sekä hyvä ruoka! Palvelu pelaa myös! Joudumme käymään Mikkelin suunnalla asioimassa muutaman kuukauden välein. Tulemme Lohjalta. Käytämme aina ravintolaanne vierailumme aikana!”
“Muutaman kerran olemme joutuneet odottamaan, että saamme päydän ravintolasta. Henkilökunta ei ole välttämättä edes noteerannut toviin. Ymmärrämme, että on kiirettä ja jo pöydissä olevia asiakkaita on plaveltava, mutta pöytää odottaville voisi köydä sanomassa jotain tai pahoittelemassa edes kiirettä - näin on käynyt pari kertaa. Olemmekin ottaneet tavaksi varata pöydän jo etukäteen.”
“Lounas oli uusi kokemus ja yllätti positiivisesti”
“Yleisilme maistuva ruoka ja juoma palvelu”
“Siisti valoisa ravintola.Asiakaspalvelu huippuluokkaa. Ruoka-annokset ovat houkuttelevan näköisiä ja kauniisti aseteltuja lautaselle joka on itselleni erittäin tärkeää. Vierailusta jää hyvä mieli ja oikeasti voin sanoa käyneeni ravintolassa.”