Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Meillä nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta – pikkupurtavasta tuhteihin tosimiehen annoksiin! Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Huom. keittiö sulkeutuu 30 min (su-to) - 1 h (pe-la) ennen sulkeutumisaikaa.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kaikki toimi hyvin.”
“Siisti paikka”
“Ystävällinen palvelu ja laajalti erityylisiä ruoka-annoksia tarjolla. Hintataso kohtuullinen.”
“Hyvä perus ravintola. Vielä kun saataisiin visat takaisin ohjelmistoon niin nähtäisi usein.”
“Ruoka-annoksien taso on heikentynyt. Hill billys chikenissä oli kaksi pientä kanapalaa ja uuniperuna oli tomaatin kokoinen. Olin pettynyt.”
“Uusi ruokalista ei ole erityisen hyvä, muutoin palvelu oli loistavaa”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. Mukavan viihtyisä.”
“Monelle mikkeliläiselle tuttu paikka lienee niin ei tarvitse suositella, on niin keskeisellä paikalla, itse Mikkeliin Vantaalta muuttaneena olen löytänyt paikan, koronan takia aukiolot huonot”
“Kaikki suht hyvin”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja huomioivaa!”
“Palvelu oli mieletöntä, pikkumiestäkin huomioitiin hienosti. Palvelu oli ripeää ja ruoka tuli nopeasti, erityistä plussaa siitä, että teille käy ePassi maksutapana! Täysiä pisteitä ei saanut kanatortilla-annos, joka oli siis vuohenjuustokana sullottuna tortillaan - ruoka oli kyllä maistuvaa, mutta petyin, koska odotin menun perusteella meksikolaistyylistä tortillaa. Ehkä tämä oli mainittukin menussa, mutta.. Musiikki oli myös aika kovalla siihen nähden, että oli vasta lounasaika - häiritsi hieman keskustelua.”
“Hyvä ruoka ja parempi mieli”
“Kiva paikka. Rento fiilis. Ystävällinen henkilökunta ja maailman paras Jouko ei petä koskaan. Harmi että ruoka listaa oli pienenetty.”
“Perus hyvää ruokaa,hintalaatusuhde ok. Keskustassa. Sopii kaikenlaiseen vierailuun.”
“Muuten ok, mutta laittakaa jo helevetillä ne Olvin juomat pois limuista! Ihan kuraa, voisitte joskus itsekin maistaa!!! Tiedän monia jotka jo tuonkin perusteella vaihtaa toiseen ravintolaan.”
“Menussa voisi olla enemmän muutoksia, enemmän valinnan varaa ruuan suhteen. Monen vuoden aikana oppii tuntemaan menun läpikotaisin.”
“Erittäin mukava palvelu ja ruoka on hyvää.”
“Hyvä palvelu ja osaava henkilökunta!olimme pyhäinpäivänä syömässä ja henkilökunta oli meikannut itsensä halloween teemaan iloinen yllätys kouluikäiselle!”
“Ketogeeninen ruokavalio otettiin täydellisesti huomioon. Tätä suosittelen kaikille ystävilleni.”
“Hyvä palvelu.”
“En mielellään suosittelisi ketjuravintolaa. Ja muu asia, ilmastointilaite puhalsi kylmää ilmaa selkään. Myös takanani olleessa pöydässä asiakkaat värjöttelivät. Kaikki muu: mukava henkilökunta ja todella maukas nopeasti pöytään saapunut ruoka-annos, sekä leppeä musiikki osuivat kohdilleen.”
“Ok paikka”
“Asiointi on aina ollut sujuvaa ja henkilökunta miellyttävää.”
“nopeahko palvelu ja ruoka tulee suhteellisen nopeasti”
“Perusjutut ihan kunnossa.”
“Hyvä paikka. Käytiin syömässä.”
“Tarjoilijat ammattitaitoisia. Hyvittivät upeasti ruoan joka ei ollut (kypsyys) mitä piti olla”
“Ruoka oli hyvää, mutta annoskoko oli mielestäni pieni osassa annoksia hintaan nähden. Ruokalista oli mielestäni myös pienentynyt edelliskerrasta.”
“Miellyttävä paikka ja en koskaan ole saanut epämukavaa kokemusta ravintolasta. Ruoka hyvää, palvelu ammattimaista ja siistissä kunnossa.”
“Paikasta ja palvelusta jäi tälläkin kerralla hyvä tunne.”
“Helppo asioida Stellassa käydessä, iloinen henkilökunta ja selkeä menu.”
“Palvelu oli erinomaista. Samoin ruoka.”
“Hyvä kokemus”
“Toimii kaikinpuolin ja ruoka maistuu”
“helppo,nopea edullinen”
“Ei ole muutenkaan tapana suositella ruokapaikkoja ystäville koska kaikki ystäväni tuntevat kyllä Amarillo tarjonnan”
“Hyvä kokemus ??”
“Ruoka erinomaista, asiakaspalvelu aina hyvää :)”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Iso kiitos ravintolan työntekijöille, mahtavaa porukkaa ja tasalaatuista ruokaa. Ainut miinus on, että otan aina samaa ruokaa, koska se on vaan niin hyvää!”
“Hyvää amarillo-tasoa”
“Oli aika stressi päällä. Laukesi kun sai hyvää ruokaa ja palvelua. Kyllä muutamalla oluella ja konjakilla tappiot muuttui tasapeliksi. En tiennyt että Mikkelissä on edelleen mahottoman mukavia ihmisiä. Sit olikin sunnuntaina Mikkelinpäivä. Ilmankos. Varmasti menen uudestaan kun la 31.10 on taas meno Mikkelissä. Tällä kertaa työhön liittyvä.”
“Ruoka oli maukasta, vaikkei mitään aivan spesiaalia. Paikka on viihtyisä kaikessa 'vanhanaikaisuudessaan': rikas ja lämmin värimaailma, eikä nykytyylin ankean, kylmän harmaa + torinäkymä. ('Trendipellet' ehkä eivät välttämättä viihtyisi.) Palvelu erinomaista, ystävällistä ja myös nopeaa ja asiantuntevaa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka!”
“Hyvä ruokalista”
“Siskoni kanssa todella tunsimme olevamme TERVETULLEITA❤️ Meidän tulosta ravintolaan oltiin Aidosti Iloisia ja Kiitollisia?? Tämä heijastui juuri Palveluun kaikessa?? ErityisKIITOKSET Esimies Sannalle❤️ Vielä vuosien jälkeenkin hänellä on hyvin freesi ote työhön ja hän on luonteva palvelussa❤️KIITOKSET myös vaalealle nuorelle naiselle kuka palveli meitä jälkiruuan ja laskun yhteydessä❤️Häntä kiitimmekin??Niin Aito Iloinen Asiakaspalvelija❤️ Asioimme Mikkelin Amarillossa??”
“Mikkelin Amarillossa on aina ollut todella ystävälline palvelu verrattuna saman ketjun ravintoloihin muissa kaupungeissa!”
“Ravintolaan oli tervetullut olo. Asiakkaina meidät huomioitiin ja meitä arvostettiin.”
“Lounashampurilainen oli vaatimaton kokemus lähinnä surkean pihvin vuoksi.”
“En löydä mitään muuta huomautettavaa, että lounaslistan vaihtoehtoja (kana, liha, kala) saisi olla muutama lisää, ruoka oli pikkaisen liian suolaista, ja salaattipöydästä otin vahingossa pilalle menneen ananaspalan. Muutoin kaikki oli tosi kivasti, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, henkilökunta oli ystävällistä, tunnelma oli mukava ja sain tilauksen nooeasti, josta suuri plussa, sillä oli lounasaika.”
“Hyvä palvelu, mutta lounashampurilainen oli kyllä aika pahanmakuinen. Pihvi vaikutti, että olisi jos kerran paistettu ja aivan kuiva. Mutta sattuuhan näitä”
“Perheemme on aina viihtynyt Amarillossa. Tulemme takaisin joka kerta koska koko perhe tykkää ruuasta. Ruoka ei tuota koskaan pettymystä!”
“Hyvä kokemus, ei pahaa sanottavaa”
“Hyvää ruokaa ja juomaa sekä ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Siisti ravintola, ystävällinen palvelu ja älyttömän hyvää ruokaa.”
“Oikein miellyttävä ja henkilökunta tosi rentoja!! Ainnut miinus on aika korkeet hinnat, alkoholiannoksissa ainakin. Mitkä ovat nousseet.. . Samoin ruoka-annokset pienentynyt ja nachojakin on vähennetty paljon ??. Mitä saa siis ennen ruokaa”
“Hyvä ja reipas palvelu ruoka ehkä hieman mautonta makuuni”
“Kasvisruokalijat oli huomioitu mainiosti ja ruoka oli todella hyvää!”
“Hyvä sijainti. Hyvä ruoka. Kivaa musaa.”
“Perus Amarilloa, ei mittään yllättävää”
“Hyvä ruoka ja erittäin mukava henkilökunta.”
“Kävin vain pikaisesti syömssä sapaksen tällä kertaa. Tähän asti on aina varmisteltu käynnin aikana onko kaikki ok, mutta nyt oli niin pikainen käynti, ettei siinä ehtinyt varmis”
“Saavuimme sunnuntai-iltana myöhään kun kaikki muut paikat olivat kiinni, samoin ruokailumahdollisuutta ei ollut Anttolanhovissa, missä majoituksemme sijaitsi. Meidät toivotettiin iloisesti tervetulleiksi ja ruoka oli erittäin hyvää, samoin juomat. Palvelu pelasi rennolla otteella!”
“Olen käynyt myös muissa Amarillo ravintoloissa muualla suomessa. Mikkelissä on ehdottomasti paras ja ystävällisin henkilökunta!”
“Tilattu ruoka oli todella hyvää, vähän kallis kyllä.”
“Käynti vastasi odotuksia . Ei mitään moitittavaa. Ruoka hyvää omassa kategoriassaan ja hintaluokassaan. Sisustus oli mielestäni outo ja jotenkin sopimaton rakennukseen.”
“Maistuva hyvä ruoka ja ammattitaitoinen miellyttävä palvelu.”
“Kiva sijainti, hyvä palvelu ja hinnatkin olivat suht kohtuulliset.”
“Hyvä ruoka, miljöö ja palvelu”
“Ruoka on vaan niin taivaallisen hyvää!”
“Ruoka oli niin hyvää.”
“Hyvät juomat ja ruuat ja viihtyisä paikka.”
“Ruoka on yleensä aina onnistunutta. En ole vielä pettynyt.”
“Muihin Amarilloihin verrattuna Mikkelin ravintola ei ole mitenkään erityinen”
“Aina ollu hyvää palvelua ja ruokaa!”
“Todella hyvä ruoka. Tuli kuumana pöytään.”
“Rillo best. Huippu henkilökunta ja hirmuisen hyvää ruokaa nam.”
“Hyvä ruoka”
“Ihan normi toimintaa”
“Kiva viihtyisä”
“Kaikki ok”
“Erinomainen palvelu, ruoka maukasta.”
“Henkilökunta oli ystävällistä mutta tilauksen yhteydessä meiltä ei kysytty halutaanko ranskalaisille dippiä eikä viitsitty jälkikäteen tätä erikseen pyytää. Hampurilaisessa ei myöskään ollut taspeeksi majoneesia ja yleisvaikutelma jäi kuivahkoksi. Muuten kaikki meni hyvin.”
“Hyvä ruoka ja rento tunnelma”
“Ihan mukava paikka”
“Mikkelin Amarillossa palvelu ja ruoka varsinkin on 1 parhaimmista Amarillo ravintoloista, mitä Suomesta löytyy.”
“Ok ruoka”
“Ystävällinen asiakaspalvelu ja raikas salaatti”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta. Varsinkin meidän tarjoilijamme, nuori poika, joka taisi olla vasta harjoittelija.”
“Hyvä palvelu, aurinkoinen ja lämmin Terassi. Hyvää ruokaa”
“Hieman henkilökunnan äänekäs keskustelu omista asioista häiritsi. Vähän tuli vaikutelma ettei työparilla 'työt oikein käyneet yhteen'.”