Luota omaan makuusi

Oma maku on paras maku.

Makuasioista ei voi kiistellä, sanotaan. Tietysti voi. Sellaisia keskusteluja käydään kaiken aikaa ja kaikkialla. Hyvähän se on pohtia ääneen mukavassa seurassa ja kivassa ympäristössä, mistä pitää ja mistä ei. 

Lopulta teemme kuitenkin valintamme oman makumme mukaan. Se voi muuttua ajan myötä, mutta se on se kompassi, jolla kannattaa suunnistaa. Sinun makusi on juuri paras sinulle. Tee valintasi sen perusteella. Se osoittaa itsetuntoa ja kykyä tehdä omat päätökset. Muiden mielipiteitä voi kuunnella, mutta niihin ei tarvitse alistua tai alkaa väkisin miellyttää muita.

Trendit ja mielipiteet vaihtuvat. Maailma muuttuu ja välillä vaihtelu virkistää. Silti monet asiat pysyvät muutoksen melskeissä. Siitä osoituksena vaikka 41-vuotias Rosso.

Siksi me luotamme linjaamme. Teemme runsaita annoksia hyvistä raaka-aineista ja tasalaatuisesti. Se palvelee enemmistön, tietojemme mukaan lähes kolmen miljoonan suomalaisen makua. Te tiedätte mistä pidätte. Teitä me kuuntelemme ja teitä varten olemme olemassa.

Luota omaan makuusi.

S-ravintolat & Raflaamo