Tervetuloa vieraaksemme!

 

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Listaltamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voit päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä.

Grill It! -ravintolamme on myös käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtuminen järjestämiseen ja olemme hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tervetuloa juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.


Tervetuloa!

 

ravintolapäällikkö Sanna Summala puh. 0107623424, sanna.summala@sok.fi

Grill it! -ravintola, pöytävaraukset puh.010 7623635

Ryhmävaraukset puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Fin utsikt, snabb service och god mat"”
“Erittäin mukava paikka ja todella maukasta ruokaa.”
“"Koli on paikkana aivan loistava, ravintolassa hyvä tunnelma"”
“Minua palveltiin erittäin hyvin!”
“"Ihan hyvä ravintola, joskaan ei kovin yllättävä. Kolilla käydessä ei paljon valinnan varaa ole, joten tänne eksyy hotellin asiakkaana varmasti. Useampana päivänä olisi ehkä loppunut jo kasvissyöjältä vaihtoehdot listalta."”
“Hyvä hinta- laatusuhde ja Suomen paras näköala”
“"Olin tyytyväinen kokonaisuuteen. Kuitenkin kalliilta ravintola-annokselta voisi vaatia enemmän. Esim annoksessani entrecote oli naudan pihvi sopivan kokoinen ja ranskalaisia annokseen oli laitettu ok määrä. Paahdettuja kasviksia kuului annokseen viisi suikaletta, joka kuulostaa lähinnä huonolta vitsiltä. Bernaisekastike oli hieman kitkerää"”
“"Maisema, ystävällinen palvelu, maittava ruoka ja ystävällinen suhtautuminen lapsiin."”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta.”
“"Kaikki toimi hienosti,jopa seuraavana päivänä olevat syntymäpäiväni huomioitiin..hyvä henkilökunta..!!"”
“"Hyvää ruokaa, nopea palvelu"”
“"Kaikki oli muuten oikein hyvin, mutta pääruuan esillepanossa oli toivomisen varaa, kastike oli vetistä ja pihvissä/Riiassa ei ollut läheskään tarpeeksi suolaa. Söin pippuripihvi illallisella."”
“"Laitoin jo instaan kuvia??. Pieni miinus siitä, että ruokani pippuripihvi oli hieman mauton, kaipasi siis suolaa ja maustetta. "”
“Erittäin hyvä palvelu ja erikoisruokavalion huomioiminen”
“"Söin todella herkullista kurpitsarisottoa. Oli todella ilahduttavaa, miten hyvin kasvissyöjät oli huomioitu ruokalistaa laadittaessa. Tarjoilijat olivat oikein mukavia myöskin. "”
“maisema oli hyvä”
“Mukava paikka”
“"Tarjoilijat olivat ystävällisiä, ravintola oli tunnelmallinen ja menu oli mielestäni hyvä."”
“"Erittäin hyvää ja nopeata asiakaspalvelua. Ainut kehittämisen arvioinen juttu olis laittaa vaikkapa facebook-sivuille kuvia ruoka-annoksista. Lista on sopivan kapea, että tämä ei olisi varmasti vaikeata toteuttaa."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tunnelma mukava.”
“"Hyvä ruoka, hienot maisemat, rauhallista"”
“"Pikkujouluista huolimatta järjestyi illallinen, ei tarvinnut jäädä nälkäiseksi perjantaina. Kaikki toimi hyvin. Lauantaina oli pojan häät ja hienosti toimi 25 hengen hääseurueen omavalintaiset ruoat. Maksaminen oli kätevää juhlan jälkeen, ei keskeyttänyt tilaisuutta."”
“"Kaunis ravintola, hyvä ruoka, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta."”
“"Liian kallis ranskalaisia possun posken kanssa ei oikein ranut kuulu olevinaan hyvään ruokaan mikä maksoi kuitenkin muistaakseni jotain yli 30 e lähempänä 40 e . Vai pitäisikö niit ranuja dipata ketsuppiin siinä sivussa. Eli illallismenu liian kallis suhteessa tarjontaan. Pitsa paikkana loistava. Turha hifistellä vain hintoja nostamalla ei se ainakaan asiakkaita lisää tuo, tosin aikas monopoli asema siinä hotellissa ??"”
“Viihtyisä paikka. Kiva tunnelma. Kaunis maisema”
“Kalliit annokset.”
“Ystävällinen palvelu ja todella hyvää ruokaa”
“"Ihana tunnelma upealla maisemalla, ruoka hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä. suosittelen!"”
“Hyvä palvelu.”
“"Ruoka melko hyvää, vaikka toki parannettavaa on."”
“"Hei, Olin ensimmäistä kertaa teillä majoittuneena kaksi yötä työkokouksessa. Huone ja leveä parisänky olivat mieluisia. Sekä tyyny ja peitto mukavia! Kokous sujui hyvin. Ainoastaan ienenä miinuksena kokoustilaan kuului keittiön tiskikoneiden ääni. Söimme porukalla tuloiltana pääasissa pitsaa. Ruoka oli hyvää. Palvelu ok. Toisena iltana söimme ravintolassa tilausillallisen. Kaikki toimi moitteettomasti. Ruoka oli maukasta. Ennen tuloani sain sähköpostiini kivasti parikin tervetuloa kutsua:)"”
“"hyvä ruoka, miellyttävä ilmapiiri/henkilökunta eikä maisemaakaan voi moittia ;-)"”
“Viihtyisä. Hyvä ruoka ja tunnelma”
“"Hyvä ruoka, mahtavat maisemat"”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu loistavaa”
“Hyvä palvelu”
“Maut ja maisemat vailla vertaa !”
“We had a really nice evening.”
“"Ihan OK, hinnoissa ""Koli"" lisää, eli hinta/laatu ei ihan kohdillaan."”
“God mat”
“Palvelu oli sujuvaa.”
“"Ravintolan yleisilmeiseen/viihtyisyyteen voisi vielä panostaa. Nyt salista jäi jotenkin ""askeettinen"" tunnelma. Maisemiakaan kun emme tihkusateisen sään vuoksi nähneet, niin näkymät jäivät siksikin enempi ""ravintolapainotteisiksi"". Mutta toki ravintolatilat ja niissä asiointi oli ihan hyvä kokemus, eikä ole mitään syytä olla suosittelematta muille."”
“"Palvelu oli ystävällistä,ruoka erinomaista.Ravintolan ilme ja sisustus kaipaavat uudistusta."”
“"Palvelussa hieman tökki, toinen tarjoilija ei tehnyt mitä lupasi tai siinä kesti kohtuuttoman pitkään. Toinen tarjoilija puolestaan oli sukkela."”
“"Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Tosin asiakkaita ei ollut paljon, joten tarjoilijalla oli hyvin aikaa meille. Henkilökuntaa näytti kuitenkin olevan useita, ettei hiljaista aikaa ollut jätetty vain parille tarjoilijalle, joten palvelu sujui hienosti. Seurasin myös tarjoilijan käyttäytymistä naapuripöytään, jossa oli pieni lapsi. Tarjoilija otti heti haltuun lapsiperheen tilanteen. Ruoka tuli myös nopeasti ja maistui hyvältä."”
“maisema ja tunnelma miellyttävät aina.”
“"Jos on Kolilla, niin Grill it! -ravintola on melkein ainut vaihtoehto iltaruokailulle. Salissa oli töissä selvästi juuri aloittanut työntekijä. Hänellä meni ison seurueemme tilaukset hieman sekaisin. Kokeneempi työntekijä paikkasi hienosti aloittelijan epävarmuuden. Tilanne ei haitannut meitä koska jokainen on joskus aloittelija ja meillä ei ollut kiire minnekään. Tuon asian esille siksi, että kokeneempi työntekijä paikkasi tilanteen hyvin ja reippaasti eikä yhtään tuonut esille toisen virhettä käyttäytymisellään. Risotto lisäkkeenä oli raaka ja mauton. Muuten ruoka oli hyvää."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Loistava siainti ja näköalat.”
“"Todella hyvä ruoka, ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, kuitenkin rento"”
“"Pöytämme sijainti oli huono, ovella ja tiskin vieressä, vaikka meille oli luvattu pöytä mukavalla sijainnilla sitä varatessamme. Ruoka ei ollut niin hyvää kuin yleensä. Kuhaan olisin kaivannut kasviksia ja mausteita ja jälkiruoka (tiramisu)vaikutti halvalta."”
“Tunnelma oli viihtyisä ja palvelu hyvää”
“"Tunnelmallinen, viihtyisä paikka upealla näköalalla. Erinomainen palvelu ja ruoka! "”
“Pihvit ovat tasokkaita.”
“Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää.”
“Oli todella viihtyisä paikka ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki toimi jouhevasti ja tarjottavat maistuivat”
“"Maukasta ruokaa, hyvää palvelua ja huikeat maisemat"”
“"Erittäin ystävällistä,ammattitaitoista,nopeaa palvelua.Ruoka aivan erinomaista."”
“ruoka oli maittavaa”
“Käydään vaimon kanssa illallisella muutaman kerran vuodessa ja joskus on ystäviä mukana”
“Ei pahaa sanottavaa”
“"Ravintolasta, henkilökunnasta, tarjoilijoista sekä kokkeja unohtamatta jäi erittäin miellyttävä muisto ja kokemus. Eritoten ruoka oli todella maittavaa"”
“"Todella ystävällinen palvelu, ruoka perusvarmaa GrillIt-laatua. "”
“"Palvelu oli hyvää, alkupaloissa ei ollut suolaa ja nuupahtaneet tillit. Kurpisakeiton rakenne rakeinen ja yleensäkin suolaton. Pippuripihvin kastike oli suorastaan mitäänsanomaton. En tiedä oliko kastiketta edes maistettu, ei suolaa eikä pippuria. Pihvi oli murea. Esillelaitto suoraan 90-luvulta. Musiikkia oli mutta ei kuulunut minun pöytään lainkaan vaikka asiakkaita ei ollut montaakaan. "”
“Ruoka oli hyvää mutta palvelu hyökkäävää ja hidasta.”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja ammattitaitoista”
“Pääruoka oli oikein onnistunut. Alkuruoka ei ehkä ollut ihan hintansa arvoinen (suoraan purkeista). Jälkiruoka oli hieman epäonnistunut.”
“Ulkoa tultaessa vaatetusta katsottiin hieman nenänvartta pitkin”
“Pihvi ei ollut mureaa ja medium taisi olla medium-rare”
“Viihtyisä ravintola”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja maisema upea!”
“Mukava kokemus ja hyvä ruoka”
“Hyvä ravintola”
“Positiivinen kokemus ketjuravintolaksi”
“Sijainti”
“"henkilökunta todella ystävällistä, ammattitaitoista ja miellyttävää. Oli syysloma, joten henkilökunnalla oli kova kiire, mutta silti he jaksoivat paneutua jokaiseen asiakkaaseen ja asiakkaalle tuli sellainen olo, että asiakasta ei kiirehditä esimerkiksi tekemään tilausta (vaikka varmasti heillä oli jo kiire seuraavan asiakkaan luokse). Täysi kymppi tästä suorituksesta. Ruoka oli myös ihanaa. "”
“"Palvelu oli todella ystävällistä, positiivista ja sai asiakkaan hyvälle mielelle, annoimme myös suoraan palautetta jo paikan päällä tarjoilijalle. Suorastaan harvinaislaatuisen mukavaa ja palvelualtista henkilökuntaa, todella sai lomalaisen suun hymyyn."”
“"Hieno ravintola, upeat maisemat, rernto tunnnelma.- "”
“"Kaipasimme enemmän kalaruokia ainoastaan 2 eri vaihtoehtoa.Pielinen alapuolella eikä muikkua saatavilla menimme toiseen paikalliseen ravintolaan missä tarjoltiin muikkuja. Se mitä syötiin oli kyllä maukasta mutta enemmän kauden marjoja olisi voinut olla.Aamiaisella tarjoiltiin passionhedelmä smoothia vaikka nyt olisi varmaan ollut paikallista puolukkaa ,lakkaa,mustikkaa.Kiinnittäkää enemmän huomiota lähiruokaan erityisesti kalaruokiin."”
“"Päivällisen perusteella. Olin suositella, mutta aamupalalla ruokailuastiat eivät olleet kaikki puhtaita. Tästä syystä ottaisin yhteyttä vastaavaan henkilöön, jos saisin yhteystiedot ! "”
“Ikkunoista veti vähän kylmästi ja pihvi oli aavistuksen raaka mediumin sijaan.”
“"Hyvä asiakaspalvelu, erityisesti Mikko oli kiva"”
“"Hyvää palvelua vaikkakin, jos olisi kysytty useammin, että onko kaikki hyvin tai onko tarvetta jollekin, niin olisi ravintola voinut saada lisätilauksia esim. juomien suhteen. Olut suositus oli hyvä. Pisteet siitä. Alkuruoaksi söimme etanat. Siihen olisimme toivoneet useamman palasen leipää, koska etanapannun maukkain osa eli rasvaseos jäi osittain käyttämättä. Pääruoaksi söimme entrecoteannoksen. Sen kastike oli melko suolainen, mutta muuten lihan kypsyysaste oli toivottu. Kasvikset maistuivat myös hyvin ja olivat sopivan kypsiä. Pienellä säädöllä saa kehitettyä illallista vielä paremmaksi."”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Laadukas ravintola Palvelu oli hyvää”
“Pizza vaihtoehdot olivat persoonalliset ja onnistuneet. Vielä kun saisi itse tehdyn gluteenittoman pohjan!”
“Hyvät näköalat ja ruoka!”
“Ruoka ja palvelu poikkeuksellisen hyvää ja kokonaisuus miellyttävä. Tilat siistit ja henkilökunta rentoa ja ystävällistä. Harvoin saa noin hyvin paistetun pihvin!”
“Kävimme kylpylän jälkeen juomassa. Tämän kokemuksen perusteella hankala suositella enempi.”
“Ruoka oli laadukasta sekä ateria kokonaisuudet olivat sopivia.”
“Musiikku/ohjelma kysymykseen vastasin 3...en huomannut musiikkia eli jos sitä oli se sopi hyvin ... ei häirinmyt. Ilta oli erinomainen kokonsaisuus meille. Kiitos”
“Jäi hyvä tunne koko vierailusta !”
“"Kohdallani kaikki toimi moitteeomasti. Ruokailutilanne oli miellyttävä. Henkilökunta huomioi luontevasti asiakkaan. Musiikki taustalla sopivalla voimakkuudella, että pystyi keskustelemaan. Ja ne upeat näköalat ikkunasta. Niin ja nauttimamme ruoat jälkkäreineen olivat makoisia. Kyllä on varaa suositella. "”
“Tunnelmallinen ravintolamiljöö ja hyvä ruoka.”
“"pitsavaihtoehdot yllättivät, sopivasti juustoa ,siis vähän "”
“"Ei muita ravintoloita, joten ei vertailukohdetta. Ihan perusravintola. Harmillista että ei ollut hyödynnetty paikallisia tuotteita, kuten Pielisen kalaa. "”
“"Todella herkullista ruokaa, hieno esille laitto. Ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. Upeat maisemat"”
“Ensikerraksi miellyttävä kokemus”
“"Ravintola sisustuksellisesti tunnelmallinen: sisustuselementeillä kuten väliverhoilla oli saatu melkein täydessä ravintolassa yksityinen tunnelma, silti näköalaa oli myös ikkunasta ulos Kolin maisemiin, vaikka ei istunutkaan aivan ikkunan vieressä. Ruoka oli erittäin hyvää, maut kohdillaan! Annokset sopivan kokoiset. Voi sanoa, että ihan makuelämys :) Tarjoilija tuli sopivasti kysymään kuulumiset ja asiointi oli todella sujuvaa, vaikka varmasti huisketta työntekijöillä riitti. Kiire ei näkynyt asiakkaalle lainkaan."”
“"Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää! Sisustus vanhanaikainen ja useat pöytien pinnat kuluneita. Akustiikka tilassa huono astioiden kilinä ja kolina kuuluivat voimakkaasti. Lasilliset viiniä tuotiin todellakin lasissa, kun olisi odottanut, että tarjoilija täyttää lasit vasta pöydässä, jotta asiakas näkee pullosta, että viini on todella sitä mitä on tilattu! Ruokalistat olivat kaikki kuluneen ja päällimmäinen paperi kaikissa ryppyinen/reunat kääntyneet. Hieman epämiellyttävät käsitellä. Vaimoni sai todennäköisesti ti 5.10. illalliselta jonkin asteinen ruokamyrkytyksen ravintolasta. Hän oksenteli ja ripuloi yöllä, mutta pahoinvointi meni sen jälkeen pian ohi. Oikein muuta selitystä emme tällä keksineet. Kerroimme asiasta aamulla respalla ja hän myöhemmin kertoi välittäneensä epäilyksemme keittiölle. Emme halunneet olla yhteydessä terveysviranomaisiin."”
“"Ruoka oli hyvää, tarjoilija tarkisti gluteenittomuuden ja löysi vaihtoehtoja"”
“"Valikoima oli ehkä hieman pieni, johtunee ajankohdasta, (ei sesonki)."”
“"Ruoat tuli todella nopeasti ja palvelu oli hyvää, joten miksipä ei. "”